Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Ιούλ 2024, 17:52

hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:53
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:35
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:23

Αν εννοείς από την άποψη ότι υπάρχουν άτομα που κατηγόρησαν άλλους για παιδοφιλία και υποστήριξη στην παιδοφιλία, ναι. Είναι εμετικό όσο και παράνομο. Όπως εμετικό είναι που κάποια άτομα είπαν ότι μεταχειρίζονται τα παιδιά τους σαν προσωπικά τους αντικείμενα και θα κάνουν ό,τι πουν αυτοί.

Αν πάλι θεωρείς ότι είναι εμετική η νομοθεσία όλης της Ευρώπης, σεβαστή η άποψή σου αλλά είναι απλά η άποψή σου.
Εγώ αν προσεξες την τοποθέτησή μου, μίλησα σαν γονέας. Ξεκαθάρισα δε, πως η νομοθεσία ίσως εξυπηρετει άλλους σκοπούς και πρακτικές και προφανώς δίδω βάση στο ηθικό κομμάτι. Εννοειται πως τη θεωρώ, ( τη νομοθεσία.) για τα σκουπίδια. Είναι πασιφανές στις αναρτήσεις μου.
Επίσης θεωρώ εμέσματα τις απόψεις που δέχονται το 15+ και ειλικρινά στεναχωριέμαι που και ο Ασεβαστος και εσύ επιμένετε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Και εννοείται πως θεωρώ παιδόφιλο έναν μεγάλο άνθρωπο που μπαίνει στο τριπάκι να συνάψει σχέση με ένα παιδί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σου έδωσα ξεκάθαρα την αποψή μου.
Επειδή έχει χαθεί τελείως η μπάλα, μια σύνοψη του τι έχουν πει στην πραγματικότητα οι δυο πλευρές και κρίνε αντικειμενικά και ψύχραιμα:

Εικόνα
Τι εφτιαξε ο ισοθεος. :smt005::smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιούλ 2024, 17:56

Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:28
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:20
Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:13

Όχι ρε φιλενάδα, ας το αφήσει. Εδώ βγήκαν λαγοί.
Είναι έμεσμα ρε φίλε όλο το νήμα. Λαγοί, πετραχήλια, για το πέοντα συζητησεις.
Είναι. Αλλά ταυτόχρονα είναι και αποκαλυπτικό, στην περίπτωση που κάποιος αναρωτιόταν ποιοί στο γεροδιάολο είναι οι Μίχοι αυτής της κοινωνίας. Άσ' τους να ξεβρακωθούν.
μιχοι ειναι οσοι βαζουν στην κουβεντα 12χρονα. δηλαδη εσυ και η δαναη. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Ιούλ 2024, 17:58

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 16:43
Ασέβαστος έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 16:40
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 00:36

Αε φωνάξει κάποιος τον Μίχο να νιώσει δικαιωμένος ο άνθρωπος. Τι 12,τι 15. Είχε περίοδο.
νομιζω αυτο το κοκκινο ειναι οτι πιο αρρωστο εχει ειπωθει στο νημα, και το εχεις πει μονο εσυ.
Μη μου απευθύνεις το λόγο βρε χαμένε.
μπα, θα στον απευθυνω. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιούλ 2024, 18:02

Bazoomba έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 17:52
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:53
Πασιφάη έγραψε:

Εγώ αν προσεξες την τοποθέτησή μου, μίλησα σαν γονέας. Ξεκαθάρισα δε, πως η νομοθεσία ίσως εξυπηρετει άλλους σκοπούς και πρακτικές και προφανώς δίδω βάση στο ηθικό κομμάτι. Εννοειται πως τη θεωρώ, ( τη νομοθεσία.) για τα σκουπίδια. Είναι πασιφανές στις αναρτήσεις μου.
Επίσης θεωρώ εμέσματα τις απόψεις που δέχονται το 15+ και ειλικρινά στεναχωριέμαι που και ο Ασεβαστος και εσύ επιμένετε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Και εννοείται πως θεωρώ παιδόφιλο έναν μεγάλο άνθρωπο που μπαίνει στο τριπάκι να συνάψει σχέση με ένα παιδί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σου έδωσα ξεκάθαρα την αποψή μου.
Επειδή έχει χαθεί τελείως η μπάλα, μια σύνοψη του τι έχουν πει στην πραγματικότητα οι δυο πλευρές και κρίνε αντικειμενικά και ψύχραιμα:

Εικόνα
Τι εφτιαξε ο ισοθεος. :smt005::smt005:
κλασσική περίπτωση βλάβης :e040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 18:22

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 10:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:22
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 08:41

Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.
Συνεχίζεις να γράφεις παπαριές, εξομοιώνοντας μια ψυχολογική διαταραχή που αφορά την ερωτική έλξη ενηλίκων για τις προεφηβικές έως νηπιακές ηλικίες των παιδιών και θεωρείται κακουργηματική πράξη με την φυσική έλξη που μπορεί να δημιουργήσει στον οποιονδήποτε άντρα μια νεαρή καλοσχηματισμένη γυναίκα, αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθείς τη διαφορά στα γυναικεία κορμιά μεταξύ των ηλικιών 12 και 15.

Το αν ο οποιοσδήποτε ενήλικος άντρας θελήσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, να αποδεχθεί την όποια πρόκληση από την πιτσιρίκα που ψάχνεται ή απλώς να κατεβάσει τέρμα τα ρολά γιατί βαράνε κάποια αλέρτ, είναι τελείως άσχετο με το θέμα.
Ναι για μένα ο άντρας με ηλικία άνω των 18 που θα τη πέσει σε 15χρονο παιδι είτε κορίτσι είτε αγόρι είναι παιδόφιλος. Δε σ αρέσει η λέξη; πρόβλημα σου. Όσο καλοσχηματισμένο να είναι το κορμί είναι 15χρονο παιδί. Θέλεις να τον δικαιολογείς; πάλι προβλημά σου. Θέλεις να χρησιμοποιείς τον νόμο ως κάλυψη; πάλι προβλημά. Θέλεις να υποστηρίζεις βλακωδώς ότι οι απόψεις μου προέρχονται επειδή έφαγα τη x απορριψη από μεγαλύτερό μου (προς τιμήν του) και όχι γιατί είναι άρρωστο ο ενήλικος να επιθυμεί σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί; προβλημά σου και πάλι. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι πάνω στη φούρια τους, κάνουν την όποια επανάσταση τους, θελουν να δειξουν ότι μπορούν να κάνουν ότι και ενήλικες, διψάνε για ελευθερίες κτλ και έτσι πρέπει να είναι. Και ας κάνουν ότι μα ότι θέλουν με τις ηλικίες τους.
Οι ενήλικες δεν έχουν θέση σε αυτό το πάρτι και όποιος το επιχειρεί απροσκάλεστος ή και καλεσμένος από το παιδί είναι άρρωστος.
Αν το αντιλαμβάνεσαι καλώς αν όχι δε μπορώ να βοηθήσω.
Πόσο μάλλον οι μεσήλικες. Τι να πεις κανείς δε για τα γερόντια, ολότελα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 18:23

micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:47
Φανταστείτε αυτό το πείραμα με αντιστροφή φύλων. Θα είχαν μπουζουριάσει τον παππού μέχρι να πεις "παππούς":

Food for thought. In real life conditions.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 18:24

Πασιφάη έγραψε:
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:23
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:20

Είναι έμεσμα ρε φίλε όλο το νήμα. Λαγοί, πετραχήλια, για το πέοντα συζητησεις.
Αν εννοείς από την άποψη ότι υπάρχουν άτομα που κατηγόρησαν άλλους για παιδοφιλία και υποστήριξη στην παιδοφιλία, ναι. Είναι εμετικό όσο και παράνομο. Όπως εμετικό είναι που κάποια άτομα είπαν ότι μεταχειρίζονται τα παιδιά τους σαν προσωπικά τους αντικείμενα και θα κάνουν ό,τι πουν αυτοί.

Αν πάλι θεωρείς ότι είναι εμετική η νομοθεσία όλης της Ευρώπης, σεβαστή η άποψή σου αλλά είναι απλά η άποψή σου.
Εμέσματα οι απόψεις του αξιοσέβαστου, ασέβαστου?
Σε σταυροδρόμι σαν να σε βρίσκω, φιλενάδα. Yet, it is what it is. Live with it!

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 18:30

Χοντρά χοντρά όμως, όσο και αν αηδιάζω και πονάει ταυτόχρονα η ψυχή μου, το νήμα τούτο είναι από τα σημαντικότερα που έχω διαβάσει όσο λίγο χρόνο είμαι δα μέσα. Είναι το πιο απεικονιστικό και αντιπροσωπευτικό για το τι πραγματικά κουβαλάει κάθε συμμετέχοντας στην ψυχή του. Διδάσκει σκληρώς και μαστιγωτώς το τι ρόλο βαράει τελικά ο καθείς στην πράξη. Από τι πάστα είναι καμωμένος. Χωρίς τη μάσκα. Άνευ avatar

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Ιούλ 2024, 18:34

student έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:30
Διδάσκει σκληρώς και μαστιγωτώς το τι ρόλο βαράει τελικά ο καθείς στην πράξη.
ναι καλά, ο χελης στην πράξη θα πήγαινε κοντρα στον νόμο απλά και μονο γιατι τον έγραψαν θνητοί οπότε σίγουρα έχουν κάνει λάθος, η ναιδα θα ελεγε ναι σε ολα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 18:36

enaon έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:34
student έγραψε:
ναι καλά, ο χελης στην πράξη θα πήγαινε κοντρα στον νόμο απλά και μονο γιατι τον έγραψαν θνητοί οπότε σίγουρα έχουν κάνει λάθος, η ναιδα θα ελεγε ναι σε ολα.
Από τι πάστα είναι καμωμένος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Ιούλ 2024, 18:42

student έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:36
τι να πώ, αν βγαζεις ακρη για την παστα καθενός απο το νήμα θα είσαι πολυ γατος μαλλον, εγω καταλαβαίνω απλα οτι διαβασαμε 15χρονα και κατι εκανε κλικ, γενικώς. Εσύ τι μοντελο κινητού ειχες τότε;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 05 Ιούλ 2024, 18:48

student έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:36
enaon έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:34
student έγραψε:
υπαρχουν αυτοι που βλεπουν τι συμβαινει και το παραδεχονται
και υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν αλλα δεν το παραδεχονται

εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε;

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Ιούλ 2024, 18:52

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 10:35

Ναι για μένα ο άντρας με ηλικία άνω των 18 που θα τη πέσει σε 15χρονο παιδι είτε κορίτσι είτε αγόρι είναι παιδόφιλος.

Εικόνα

:e040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Ιούλ 2024, 18:55

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:52
Εικόνα

:e040:
Μόνος σου εκανες την εικόνα;

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 05 Ιούλ 2024, 19:10

Πρώτα απ'όλα, είστε σίγουροι ότι ένας 25άρης πχ μπορεί να καταλάβει την ηλικία ενός κοριτσιού; Ότι ας πούμε είναι 15 και όχι 19; Πρέπει να της ζητήσει ταυτότητα;

Έχετε δει πχ την κόρη της Gwyneth Paltrow στα 16α της γενέθλια;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών