Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Ιούλ 2024, 07:06

Αγις έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 22:48
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 22:35
Αγις έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 22:23

ειχα απορια τι σε ωθησε να την πεσεις σε τριανταρη - να μαθουμε απο πρωτο χερι - αλλα αρχισες τα κσυπνιτζιδικα της μπουτζας
ποτε δεν ειναι αργα
για λεγε
Είχε μηχανή, κάπνιζε,πήγαινε στα κλάμπς κάθε Σάββατο και έβαζε κολώνια,πήγαινε διακοπές και είχε σκουλαρικι. Α και έμοιαζε κάπως με τον τύπο της διαφήμισης του cutty shark που κλέβει τη νύφη. Μόνο που το κρας είχε πιο μεγάλη μύτη.
οποτε βουλωνε κ την διαπλαση των παιδων αστην για καναν αλλον- Θεια Μπουργκανα
Μπα, άσε να τα λεμε εδώ δα. Μπορεί να διαβάζει κανένας γονιός και να αφυπνιστεί για ποιο λόγο χάρισε το iphone ο μεσήλικας φίλος του στο 15χρονο παιδί του και αν είμαστε τυχεροί να μάθουμε ότι τον πήγε και δικαστήρια.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 06 Ιούλ 2024, 07:17

nowhere έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 06:25
επόμενο θέμα οι αυθαίρετες κατηγορίες στο μποξ που όπως γίνεται πάντα κάποιοι τρόμπες που μόνιμα στηρίζουν μαλακίες σαν να απειλείται η ύπαρξη τους θα χτυπιούνται για το δικαίωμα των γομαριών της βαρέων βαρών να παίζουν στην κατηγορία φτερού αναπολώντας παλιούς τσαμπουκάδες και βάζοντας φωτο με 50κιλα μινι κτήνη και 100κιλους κεφτέδες
ετσι!!..αν και δεν καταλαβα

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Ιούλ 2024, 08:29

Ιδεολόγος έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 02:30
Εγώ έχω πάει με δεκαεξάχρονη όταν ήμουν 29. Από όσο γνωρίζω ζει μια χαρά σήμερα με δική της δουλειά και βγάζει καλά λεφτά. Έχει και μια χαρά οικογένεια. Προφανώς σπάνια περίπτωση γιατί κανονικά θα έπρεπε να πάθει ψυχική βλάβη και να έχει ζωή κατεστραμμένη.
Είχατε κοινά ενδιαφέροντα με τη 16χρονη;

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Ιούλ 2024, 10:40

Τι έγινε, τον βρήκαμε τελικά τον τύπο, πόσο πρέπει να είναι οι περιφέρειες βυζιών-μέσης-κώλου, για να μην μπερδεύουν τα ανώμαλα μπαρμπάδια τις 15χρονες με τις 18χρονες;

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 06 Ιούλ 2024, 12:11

Fata_Morgana έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 08:29
Ιδεολόγος έγραψε:
Εγώ έχω πάει με δεκαεξάχρονη όταν ήμουν 29. Από όσο γνωρίζω ζει μια χαρά σήμερα με δική της δουλειά και βγάζει καλά λεφτά. Έχει και μια χαρά οικογένεια. Προφανώς σπάνια περίπτωση γιατί κανονικά θα έπρεπε να πάθει ψυχική βλάβη και να έχει ζωή κατεστραμμένη.
Όχι. Απλά με γούσταρε γι αυτό συγκεκριμένα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 13:25

Κάποιοι λένε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται γύρω στα 5, βάσει των "πρωτόγονων" πληροφοριών που δεν έχουν υποστεί ακόμη κοινωνική/ηθική επεξεργασία.

Μ' αυτήν την έννοια, οι εγγενείς ανάγκες του κάθε 15χρονου (αγοριού ή κοριτσιού) δεν έχουν και τρελλή διαφορά με τις αντίστοιχες που θα έχει στις μεγαλύτερες "ώριμες" ηλικίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 06 Ιούλ 2024, 13:34

student έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 18:24
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:35
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:23

Αν εννοείς από την άποψη ότι υπάρχουν άτομα που κατηγόρησαν άλλους για παιδοφιλία και υποστήριξη στην παιδοφιλία, ναι. Είναι εμετικό όσο και παράνομο. Όπως εμετικό είναι που κάποια άτομα είπαν ότι μεταχειρίζονται τα παιδιά τους σαν προσωπικά τους αντικείμενα και θα κάνουν ό,τι πουν αυτοί.

Αν πάλι θεωρείς ότι είναι εμετική η νομοθεσία όλης της Ευρώπης, σεβαστή η άποψή σου αλλά είναι απλά η άποψή σου.
Εγώ αν προσεξες την τοποθέτησή μου, μίλησα σαν γονέας. Ξεκαθάρισα δε, πως η νομοθεσία ίσως εξυπηρετει άλλους σκοπούς και πρακτικές και προφανώς δίδω βάση στο ηθικό κομμάτι. Εννοειται πως τη θεωρώ, ( τη νομοθεσία.) για τα σκουπίδια. Είναι πασιφανές στις αναρτήσεις μου.
Επίσης θεωρώ εμέσματα τις απόψεις που δέχονται το 15+ και ειλικρινά στεναχωριέμαι που και ο Ασεβαστος και εσύ επιμένετε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Και εννοείται πως θεωρώ παιδόφιλο έναν μεγάλο άνθρωπο που μπαίνει στο τριπάκι να συνάψει σχέση με ένα παιδί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σου έδωσα ξεκάθαρα την αποψή μου.
Εμέσματα οι απόψεις του αξιοσέβαστου, ασέβαστου?
Σε σταυροδρόμι σαν να σε βρίσκω, φιλενάδα. Yet, it is what it is. Live with it!
Αν μου επιτρέπεις, δεν θα σχολιάσω. Είμαστε φίλοι 30 χρόνια, ό,τι έχω να του πω, θα το κάνω κατ' ιδίαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Ιούλ 2024, 13:39

από την γελοιότητα να έρχεται για φαγητό ο μπάρμπα-μπόιφρεντ της 15χρονης κόρης και να της λέτε "φάε το φαί σου παλιόπαιδο γιατι δεν έχει σεξ" ας οριστεί σαν ηλικία ενηλικίωσης τα 15

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 14:33

nowhere έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 13:39
από την γελοιότητα να έρχεται για φαγητό ο μπάρμπα-μπόιφρεντ της 15χρονης κόρης και να της λέτε "φάε το φαί σου παλιόπαιδο γιατι δεν έχει σεξ" ας οριστεί σαν ηλικία ενηλικίωσης τα 15
Καλό είναι να προσδιορισθεί και η ηλικία των μπαρμπαδιών. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιούλ 2024, 14:43

Ναύτης έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 10:40
Τι έγινε, τον βρήκαμε τελικά τον τύπο, πόσο πρέπει να είναι οι περιφέρειες βυζιών-μέσης-κώλου, για να μην μπερδεύουν τα ανώμαλα μπαρμπάδια τις 15χρονες με τις 18χρονες;
Είναι βέβαιο ότι κάθεσαι και κοιτάς κώλους όποιας περνάει και δεν ζητάς ταυτότητα για να βεβαιωθείς ότι είναι άνω των 18. Όλοι οι ηθικολόγοι το ίδιο σάπιοι είστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Ιούλ 2024, 15:06

Ιδεολόγος έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 12:11
Fata_Morgana έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 08:29
Ιδεολόγος έγραψε:
Όχι. Απλά με γούσταρε γι αυτό συγκεκριμένα.
Σε γούσταρε το 16χρονο μόνο για σεξ. Για μια αρπαχτή.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 15:14

Επαναλαμβάνω αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 13:25
Κάποιοι λένε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται γύρω στα 5, βάσει των "πρωτόγονων" πληροφοριών που δεν έχουν υποστεί ακόμη κοινωνική/ηθική επεξεργασία.

Μ' αυτήν την έννοια, οι εγγενείς ανάγκες του κάθε 15χρονου (αγοριού ή κοριτσιού) δεν έχουν και τρελλή διαφορά με τις αντίστοιχες που θα έχει στις μεγαλύτερες "ώριμες" ηλικίες.
Και θα ήθελα την άποψη του Ιδεολόγος για το θέμα (ακόμη και αν είναι αντίθετη) γιατί τα ίδια και τα ίδια, ξανά και μανά και μεταξαναμανά δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 15:21

Επ' ευκαιρία, καλό θα είναι να παίξει και μια διευκρίνηση στον τρόπο που γίνεται αντιληπτός ο χαρακτηρισμός "περπατημένη" για τις 15χρονες.

Το αναφέρω αυτό γιατί ως "περπατημένη" μπορεί να εκληφθεί κάποια 15χρονη που παίζει ως ανακουφιστική ξεπέτα πασών ηλικιών στο πλαίσιο της θηλυκής της επιβεβαίωσης και προσκοπικού* τύπου :) εξερευνήσεις της ταυτότητας της σε συνδυασμό με την εφηβική αντίπαράθεση στο πατριαρχικό πλαίσιο της οικογένειεας της όσο και μια 15χρονη που θα ρίξει πόρτα τύπου "πού πας ρε Καραμήτρο;" στον κάθε μπάρμπα που θεωρεί ότι μπορεί να την εντυπωσιάσει/χειραγωγήσει με κότερα, ελικόπτερα ή κινητά, κεράσματα, λοιπά πατριαρχικά κεράσματα.

*Και από επαναστατικά αντινοικοκυρέικα, αντιφά προσκοπάκια, που κατέληξαν τέρμα νοικοκυρέοι προχωκάγκουρες/προχωκαγκούρισσες σε όλα τα επίπεδα, μετά τις σφαλιάρες που αποδέχτηκαν αδιαμαρτύτητα για να εξασφαλίσουν τον νοικοκυρέικο επιούσιο, τίποτις άλλο, χροοοοοόνια τώρα. :lol:

Γενικώς, δεν είναι ερωτικό αλλά αμιγώς κοινωνικοπολιτικό ή ψυχολογικό το εν λόγω θέμα. Οπότε, προτείνω μεταφορά του στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 06 Ιούλ 2024, 17:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 15:14
Επαναλαμβάνω αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε:

Και θα ήθελα την άποψη του Ιδεολόγος για το θέμα (ακόμη και αν είναι αντίθετη) γιατί τα ίδια και τα ίδια, ξανά και μανά και μεταξαναμανά δε λέει.
Είναι μια παλιά υπόθεση αυτός ο αριθμός, το 5. Ο χαρακτήρας είναι γενική έννοια και έχει να κάνει με ιδιοσυστασία αλλά και βασικές αρχές και ιδεολογία. Δηλαδή περιβαλλοντικά ερεθίσματα. Αυτά αλλάζουν κατά καιρούς. Για μένα δεν ισχύει και πιστεύω ότι διαρκώς είναι μεταβαλλόμενος ο χαρακτήρας.

Οι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).

Στο θέμα μας τώρα, Για να είμαστε πιο πολύ στην ουσία, δεν μπορώ να ξέρω ποιος από τους δυο έχει περισσότερες καύλες. Κάτι καθαρά ορμονο-βιολογικό δηλαδή. Στα 18 απλά ξέρεις ότι αυτό που έχεις να κάνεις αν θες ικανοποίηση είναι να βρεις κάποιον ή κάποια να πηδηχτείς. Στα 15 δεν ξέρεις και τόσο τι θες. καλά καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς ικανοποίηση θες. να τελειώσεις; Να φύγει η καύλα για να μην βασανίζεσαι; να πηδηχτείς γιατί έτσι πρέπει σύμφωνα με πρότυπα ζωής που ακολουθάς; Να το τελέσεις μεγαλειωδώς; Εκατοντάδες πιστεύω καταστάσεις θα είναι. Οπότε είναι λίγο άκυρο να μιλάμε συνολικά για τους 15ρηδες και να θεωρούμε ότι στην πλειοψηφία είναι ώριμα σεξουαλικά άτομα. Γενετήσια είναι. Σεξουαλικά όχι. (Καταλαβαίνεις τη διαφορά).Το ένα είναι η σωματική λειτουργία. Εκεί κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι σεξ. και όπως ξέρουμε περιέχει κι άλλες καταστάσεις πέρα από τα αισθητηριακά. Οπότε είναι εύλογο να αποφεύγει να πηδηχτεί κι ας το θέλει κι ας το σκέφτεται καθημερινά.

Αλλιώς είναι στα 16 και ακόμα πιο αλλιώς στα 17. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πλήρως ώριμος ο άνθρωπος στα 18 για το σεξ. Πιστεύω κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ. Τέτοια μυθοποίηση και τέτοια τελετουργία και τέτοιο κόμπλεξ... γάμησέ τα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 18:02

Ιδεολόγος έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 17:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2024, 15:14
Επαναλαμβάνω αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε:

Είναι μια παλιά υπόθεση αυτός ο αριθμός, το 5. Ο χαρακτήρας είναι γενική έννοια και έχει να κάνει με ιδιοσυστασία αλλά και βασικές αρχές και ιδεολογία. Δηλαδή περιβαλλοντικά ερεθίσματα. Αυτά αλλάζουν κατά καιρούς. Για μένα δεν ισχύει και πιστεύω ότι διαρκώς είναι μεταβαλλόμενος ο χαρακτήρας.

Οι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).

Στο θέμα μας τώρα, Για να είμαστε πιο πολύ στην ουσία, δεν μπορώ να ξέρω ποιος από τους δυο έχει περισσότερες καύλες. Κάτι καθαρά ορμονο-βιολογικό δηλαδή. Στα 18 απλά ξέρεις ότι αυτό που έχεις να κάνεις αν θες ικανοποίηση είναι να βρεις κάποιον ή κάποια να πηδηχτείς. Στα 15 δεν ξέρεις και τόσο τι θες. καλά καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς ικανοποίηση θες. να τελειώσεις; Να φύγει η καύλα για να μην βασανίζεσαι; να πηδηχτείς γιατί έτσι πρέπει σύμφωνα με πρότυπα ζωής που ακολουθάς; Να το τελέσεις μεγαλειωδώς; Εκατοντάδες πιστεύω καταστάσεις θα είναι. Οπότε είναι λίγο άκυρο να μιλάμε συνολικά για τους 15ρηδες και να θεωρούμε ότι στην πλειοψηφία είναι ώριμα σεξουαλικά άτομα. Γενετήσια είναι. Σεξουαλικά όχι. (Καταλαβαίνεις τη διαφορά).Το ένα είναι η σωματική λειτουργία. Εκεί κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι σεξ. και όπως ξέρουμε περιέχει κι άλλες καταστάσεις πέρα από τα αισθητηριακά. Οπότε είναι εύλογο να αποφεύγει να πηδηχτεί κι ας το θέλει κι ας το σκέφτεται καθημερινά.

Αλλιώς είναι στα 16 και ακόμα πιο αλλιώς στα 17. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πλήρως ώριμος ο άνθρωπος στα 18 για το σεξ. Πιστεύω κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ. Τέτοια μυθοποίηση και τέτοια τελετουργία και τέτοιο κόμπλεξ... γάμησέ τα.
Ευχαριστώ ειλικρινώς για την ανταπόκριση αλλά κάπου έχω την εντύπωση ότι το θέμα δεν αφορά στις ορμονοβιολογικές αλλά στις αμιγώς ψυχολογικές ανεκπλήρωτες καύλες, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις αμιγώς φυσικές καυλωτικές εξάρσεις. Διαφωνείς;

Στο μπολντ, συμφωνώ.

Με μία ένσταση στο "γάμησε τα". Είναι ακόμη ένας από τους συνήθεις όρους που χρησιμοποιείται ως τιμωρία ή έστω κάτι απευκταίον τόσο από τους νοικοκυρέους όσο και από τους προχωκάγκουρες, που έχουν πάθει συγχρονισμένη εμπλοκή μηρών και συνάψεων.

Γιατί τί άλλο από τέρμα μαλάκας, μπορεί να γίνει αντιληπτός κάποιος που θεωρεί το γαμήσι μόνον ως ποινή ή ξεφτιλισμένη επιβεβαίωση κυριαρχίας; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών