Κι αν το θέλουν τι θα γίνει τώρα;
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Το θέμα δεν είναι ποσοτικό, αλλά εάν θα πρέπει, από νομικής ή έστω ηθικής πλευράς, να υπάρχει τέτοιο δικαίωμα
νομιμα και παρανομα ολα γινονται και γινοταν και γινεται αν καποιος εχει πλουτο και εξουσια
ο νομος καλυπτει μια 17χρονη να εχει σχεση και με 70μηνταρη για οικονομικο οφελος
για αυτο μιλησαμε και για ηθικη πριν και για τα δυο μερη
Για πόση διάφορα ηλικίας θα πρέπει να απαγορευτεί η σύναψη σχέσης
Μία τριανταρα ή ετων 25 γυναίκα μπορεί να συνάψει σχέση με έναν άνδρα 65 ετών;
Πολλά νερά να πίνεις και όλα καλά θα πάνε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 14:43Είναι βέβαιο ότι κάθεσαι και κοιτάς κώλους όποιας περνάει και δεν ζητάς ταυτότητα για να βεβαιωθείς ότι είναι άνω των 18. Όλοι οι ηθικολόγοι το ίδιο σάπιοι είστε.
Ποια ηθική; ότι το σεξ είναι αμαρτωλό και βρώμικο και κακό; Εσύ νιώθεις. Εμπιστεύεσαι τι κυριαρχεί;
Θυμίζω ότι το κοριτσάκι το σκότωσε ο άλλος με κατσαβίδι και όλοι σχεδόν ασχολούνταν με το βιασμό.
εγω οσα ζευγαρια ειδα με μεγαλη διαφορα ηλικιας για γελια και γι κλαματα ηταν
μια νορμαλ διαφορα θα ηταν το πολυ 14 με 15 χρονια διαφορα ....
Αυτό όμως δεν εναπόκειται στην προσωπική ελεύθερη ερωτική επιλογή ενηλίκων (έστω πάνω από την ηλικία των 20 ετών) συναινουντων;
Θα μας κάνουν άλλοι κουμάντο για το τι είδους σύντροφο θα επιλέξουμε;
εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας εδω μεσα κανεις δεν ειπε οτι το σεξ ειναι κακοΙδεολόγος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:36Ποια ηθική; ότι το σεξ είναι αμαρτωλό και βρώμικο και κακό; Εσύ νιώθεις. Εμπιστεύεσαι τι κυριαρχεί;
Θυμίζω ότι το κοριτσάκι το σκότωσε ο άλλος με κατσαβίδι και όλοι σχεδόν ασχολούνταν με το βιασμό.
κακο ειναι να το συγχεουμε με οτιδηποτε αλλο ..κοιτα ειναι και θεμα χαρακτηρα
σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει ...το ιδιο και στην γυναικα δεν θα παει με ενα μεσηλικα
ακομη και αν τις προσφερει το φεγγαρι ....προσωπικα αν ηταν να διαλεξω θα προτιμουσα
την τριανταρα παρα μια δεκαεξάχρονη
κανεις δεν διαφωνει ειδικα οι εραστες της νεαρας συντροφουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:40Αυτό όμως δεν εναπόκειται στην προσωπική ελεύθερη ερωτική επιλογή ενηλίκων (έστω πάνω από την ηλικία των 20 ετών) συναινουντων;
Θα μας κάνουν άλλοι κουμάντο για το τι είδους σύντροφο θα επιλέξουμε;
Είσαι άνους; Γιατί πρέπει να το πει κάποιος ότι θεωρεί κακό το σεξ για να μπορώ μετά να το καταλάβω; Δεν το ξέρω από πριν; Όπα ρε που έχεις πλήρη διαύγεια σκέψης και ξέρεις τι παίζει μέσα σου!nemo έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:44εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας εδω μεσα κανεις δεν ειπε οτι το σεξ ειναι κακο
σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει ...το ιδιο και στην γυναικα δεν θα παει με ενα μεσηλικα
ακομη και αν τις προσφερει το φεγγαρι ....προσωπικα αν ηταν να διαλεξω θα προτιμουσα
δεν ξερω- εσεις μαλλον εννοειτε το αν εχουν το δικαιωμα οι μεσιληκες να πανε με μικρες αλλα σε νομιμες ηλικιες φυσικα και το εχουν αλλα για μια μεγαλη μεριδα του κοσμου αυτο το θεωρει γελοιοΙδεολόγος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:56Είσαι άνους; Γιατί πρέπει να το πει κάποιος ότι θεωρεί κακό το σεξ για να μπορώ μετά να το καταλάβω; Δεν το ξέρω από πριν; Όπα ρε που έχεις πλήρη διαύγεια σκέψης και ξέρεις τι παίζει μέσα σου!nemo έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:44εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας εδω μεσα κανεις δεν ειπε οτι το σεξ ειναι κακο
βασικα ειναι ενα ερωτημα που υπαρχει χιλ χρονια τωρα και εχουν προσπαθησει να το λυσουν
και η θρησκεια και ο νομος καθε εποχης ..αλλα δεν λυνεται και ουτε ποτε θα λυθει
- hellegennes
Το ξέρω ότι όλα καλά θα πάνε. Ευτυχώς δεν έχω κόρη για να έχω φόβο.Ναύτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:33Πολλά νερά να πίνεις και όλα καλά θα πάνε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 14:43Είναι βέβαιο ότι κάθεσαι και κοιτάς κώλους όποιας περνάει και δεν ζητάς ταυτότητα για να βεβαιωθείς ότι είναι άνω των 18. Όλοι οι ηθικολόγοι το ίδιο σάπιοι είστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έχεις όμως συμπλέγματα βουνό. Ο καθένας με ό,τι έχει πορεύεται, τιακάμς;hellegennes έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 22:03Το ξέρω ότι όλα καλά θα πάνε. Ευτυχώς δεν έχω κόρη για να έχω φόβο.Ναύτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:33Πολλά νερά να πίνεις και όλα καλά θα πάνε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 14:43
Είναι βέβαιο ότι κάθεσαι και κοιτάς κώλους όποιας περνάει και δεν ζητάς ταυτότητα για να βεβαιωθείς ότι είναι άνω των 18. Όλοι οι ηθικολόγοι το ίδιο σάπιοι είστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-