A μαλακια...
Αλλά το αμερικανικό διαβατήριο μου θα ήταν καλό πολύ Τουίστ. Θα ειμουν ο σύνδεσμος με την CIA η το JCS.

A μαλακια...
Χαίρομαι που σού άρεσαν. Πραγματικά εντυπωσίασε κι εμένα πώς μού ήρθε φλασιά η εικόνα με το ατσαλάκωτο κρεββάτι του σε θάλαμο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που να τον αντιπροσωπεύει.georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 18:09Και το πρώτο μέρος μ άρεσε και το sequel
Αλλά νομίζω πως σε αυτό το απόσπασμα άγγιξες πραγματικά την τελειότηταsharp έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 17:28
Μια διαφορετική φιγούρα φαντάρου, σύμφωνα με το Ημερολόγιο, υπήρξε ο ST48410 τον οποίο οι κολλητοί του φώναζαν Στάθη. Το κρεββάτι του στο θάλαμο ήταν πάντα το πιο ατσαλάκωτο. Ακόμη και όταν οι συνφαντάροι του από κακία του το χάλαγαν, εκείνος έβρισκε το χρόνο (ακατανόητο πώς και πότε) για να το ξαναστρώσει, ώστε πάντα στις επιθεωρήσεις να είναι τέλειο, σαν να το είχε σιδερώσει. Ο επιλοχίας συχνά τον επιβράβευε με αποτέλεσμα από ζήλεια να τού κάνουν οι άλλοι καψώνια, αλλά ποτέ του δεν θύμωνε, ήταν πάντοτε ευγενικός και με ιώβια υπομονή προσπαθούσε να τους εξηγήσει το σωστό.
Δυστυχώς όταν κατατάχθηκε έκανε το λάθος να πει ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει για ένα φεγγάρι ως καθαριστής αγροτεμαχίων κι έτσι κάθε φορά που είχαν βολές, στο τέλος τον έχωναν αγγαρεία να καθαρίσει το πεδίο ασκήσεων.
*** ST48410 φιλικά και με εκτίμηση
Moλις άρχισε η απαγγελία φόρεσαν κράνη και έτρεξαν στο καταφύγιο?
Διακρίνεται ο στρατιωτικός ιερέας, δηλαδή η αφεντιά μου; Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης με βαθμό ταγματάρχη;
Kαλά, το σκηνικό με το "γκιουνάμ σατάν, γκιουνάμ σατάν" όπου ο κακοφωνίξ Χέλης, αποτελεί το λάλον πυρ του πχορουμικού χωριού, είναι όλα τα λεφτά.Communio Sancta έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 23:15Διακρίνεται ο στρατιωτικός ιερέας, δηλαδή η αφεντιά μου; Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης με βαθμό ταγματάρχη;