Συμφωνώ
Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Θες μετάφραση για τα κομματικά συστηματικά αρχίδια που ξεπουλούν Πατρίδα; Έλα μου τώρα...

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Άρα, η θέση σου που λέει ότι είμαστε απόγονοι των Τούρκων, από που; αν όχι από Καιρίδη;
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το ξέρεις ότι χθες ο πρόεδρος της Αλβανίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της γενοκτονίας των Τσάμηδων;O I έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 23:23δηλαδη λες, δεν είναι γενοκτονία η των Ποντίωνπατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 17:45Δεν γνωρίζω εάν πληροί ή όχι τις προυποθέσεις,πλέον ο όρος γενοκτονία έχει γίνει ψωμοτύρι.Ξέρω σίγουρα ότι το θέμα είχε κλείσει το 1922 και άνοιξε πάλι το 1994.
έχει γίνει της μόδας σε πολλές χώρες για λόγους εξωτερικής πολιτικής να ψηφίζονται νόμοι που αναγνωρίζουν γενοκτονίες αλλά επειδή δεν υπάρχει κριτής πολλές από αυτές δεν είναι αναγνωρισμένες παρά μόνο από τις χώρες που έχουν να κερδίσουν εντυπώσεις.
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι φυσικά εάν είναι γενοκτονία ο φόνος 8.000 ανδρών στη Σρεμπρένιτσα τότε ασφαλώς είναι και γενοκτονία αυτή των Ποντίων.
Η θέση μου αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι οι περισσότεροι έλληνες φέρονται σαν τούρκοι.
Όχι όλοι, είμαστε και αρκετοί απόγονοι του Περικλή. Μπορεί να είσαι και εσύ δεν το αποκλείω.
Πηγε το τσοκαρο να δωσει συναυλία για να τα κονομησει, και τωρα θα μας το παίζει και αντιστασιακη.
Α ρε Νικολαιδη απο τι γλυτωσες.. Εικονισμα πρεπει να κανεις τον μαυρομπλουζακια.
Α ρε Νικολαιδη απο τι γλυτωσες.. Εικονισμα πρεπει να κανεις τον μαυρομπλουζακια.
- Communio Sancta
Καθόλου. Εσύ πόσα δίνεις στον ψυχίατρο για να ανακαλύπτεις φανταστικούς πράκτορες;

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ξέρεις πόσες πράξεις παγκοσμίως μπορείς να βγάλεις γενοκτονίες με αυτό τον ορισμό;αν το πάρεις σοβαρά πρέπει να γίνονται μια ντουζίνα γενοκτονίες κάθε χρόνο.nyxtovios έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 23:52Ο ορισμός είναι σαφής.
Article 2 of the Convention defines genocide as:
... any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnic, racial or religious group, as such:
(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.
— Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, Article 2
Σχετικές ενέργειες των Τούρκων έχουν καταγραφεί ιστορικά ενταντίων των ποιντίων.
Άλλο αν για λόγους μαρκεντινγκ δεν έρχεται στην επιφάνεια διεθνώς.
Εδώ ακόμα περιμένουμε κυρώσεις για την Κύπρο

Ο ορισμός είναι από τον ΟΗΕ.πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 00:15Ξέρεις πόσες πράξεις παγκοσμίως μπορείς να βγάλεις γενοκτονίες με αυτό τον ορισμό;αν το πάρεις σοβαρά πρέπει να γίνονται μια ντουζίνα γενοκτονίες κάθε χρόνο.nyxtovios έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 23:52Ο ορισμός είναι σαφής.
Article 2 of the Convention defines genocide as:
... any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnic, racial or religious group, as such:
(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.
— Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, Article 2
Σχετικές ενέργειες των Τούρκων έχουν καταγραφεί ιστορικά ενταντίων των ποιντίων.
Άλλο αν για λόγους μαρκεντινγκ δεν έρχεται στην επιφάνεια διεθνώς.
Εδώ ακόμα περιμένουμε κυρώσεις για την ΚύπροΜε αυτό τον ορισμό φυσικά και είναι γενοκτονία των Ποντίων αλλά και πολλές άλλες.
Το αν γίνονται και άλλες τέτοιες πράξεις, ουδε μια σχέση έχει.
Η των ποντίων είναι και δική μου γνώση από τη γιαγιά μου που πέθανε το 2001 και γεννήθηκε το 1904. Η δική σου γνώση για τους Αλβανούς, από πού;πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 00:08Το ξέρεις ότι χθες ο πρόεδρος της Αλβανίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της γενοκτονίας των Τσάμηδων;O I έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 23:23δηλαδη λες, δεν είναι γενοκτονία η των Ποντίωνπατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 17:45
Δεν γνωρίζω εάν πληροί ή όχι τις προυποθέσεις,πλέον ο όρος γενοκτονία έχει γίνει ψωμοτύρι.Ξέρω σίγουρα ότι το θέμα είχε κλείσει το 1922 και άνοιξε πάλι το 1994.
έχει γίνει της μόδας σε πολλές χώρες για λόγους εξωτερικής πολιτικής να ψηφίζονται νόμοι που αναγνωρίζουν γενοκτονίες αλλά επειδή δεν υπάρχει κριτής πολλές από αυτές δεν είναι αναγνωρισμένες παρά μόνο από τις χώρες που έχουν να κερδίσουν εντυπώσεις.
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι φυσικά εάν είναι γενοκτονία ο φόνος 8.000 ανδρών στη Σρεμπρένιτσα τότε ασφαλώς είναι και γενοκτονία αυτή των Ποντίων.
Μαλακίες
Από τους 700.000 Ελληνοπόντιους ο Κεμάλ σκότωσε τους 350.000 και τα γιουσουφάκια ανερυθρίαστα μας λένε ότι δεν ήταν γενοκτονία! 

Είπε το τσόκαρο, που αν έσκαγαν Τούρκοι λεφτάδες στα μέρη του, θα τους χόρευε μέχρι και τσιφτετέλι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί από κάποιον πρόγονο του. Στο είπα πιο πριν ότι οι γαλαζαίοι είναι τουρκαλαβανοί και λες ότι γράφω μαλακίες.O I έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 00:20Η των ποντίων είναι και δική μου γνώση από τη γιαγιά μου που πέθανε το 2001 και γεννήθηκε το 1904. Η δική σου γνώση για τους Αλβανούς, από πού;πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 00:08Το ξέρεις ότι χθες ο πρόεδρος της Αλβανίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της γενοκτονίας των Τσάμηδων;
Δες πως δένει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στα 4 το Κουλισταν.Η αφίσα της εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Θεσσαλονική.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 13:12 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 1978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Μαρ 2025, 18:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΣτΕ ακυρωσε προστιμο υψους 40000 ευρω στην ΝΔ
από George_V » 15 Απρ 2025, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-