Ωωωωω ρε φίλε,Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:31Μας βρήκε το 2018. Δόξα τω Θεώ, είμασταν τυχεροί.

Το διάβασα στην αρχή και έφαγα φρίκη...
Τις καλύτερες ευχές μαν...
Ωωωωω ρε φίλε,Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:31Μας βρήκε το 2018. Δόξα τω Θεώ, είμασταν τυχεροί.
Να είσαι καλά, ιμάμη μου, όλα πάνε καλά.exiledd έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:17Ωωωωω ρε φίλε,δόξα το Θεό ρε Βεζυρόπουλο..
Το διάβασα στην αρχή και έφαγα φρίκη...
Τις καλύτερες ευχές μαν...
Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:08Ισως αυτό να είναι το μόνο παράδειγμα που ισχύει επειδή στα καλύπτει ο SAAS.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:00What financial help can you get?Tuition fees
If you live in Scotland and choose to study full-time at a Scottish university or college, you will not have to pay tuition fees.
https://www.ucas.com/money-and-student- ... e-scotland
Γενικά όμως δώσε βάση:
Δημόσιο σχολείο: Τσάμπα βιβλία για 12 χρόνια.
Δημόσιο πανεπιστήμιο: Τσάμπα σπουδές για όσο θες
Αυτή η παιδεία μόνο στην Ελλάδα.
Και μην ακούσω πάλι το επιχείρημα για τους φόρους.
Και επειδή σε ένα σχολείο στην Αγγλία δώσανε τσάμπα iPad κάτι τους πήγανε στη NASA τι σημαίνει αυτό;talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:41Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:08Ισως αυτό να είναι το μόνο παράδειγμα που ισχύει επειδή στα καλύπτει ο SAAS.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:00What financial help can you get?Tuition fees
If you live in Scotland and choose to study full-time at a Scottish university or college, you will not have to pay tuition fees.
https://www.ucas.com/money-and-student- ... e-scotland
Γενικά όμως δώσε βάση:
Καλα, στο σχολειο της κορης δινουν σε μαθητες για 2 χρονια ipap και apple pen για να βγαλουν τη δουλεια, τους πηγανε cern και περυσι NASA , τους κανανε δωρεαν μαθηματα online αλλα τετοια παιδεια μονο στην Ελλάδα.
Οκ, οτι πεις.
Υπάρχει σε μας με φαγητό. Ναι, τσάμπα.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:57Και επειδή σε ένα σχολείο στην Αγγλία δώσανε τσάμπα iPad κάτι τους πήγανε στη NASA τι σημαίνει αυτό;talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:41Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:08
Ισως αυτό να είναι το μόνο παράδειγμα που ισχύει επειδή στα καλύπτει ο SAAS.
Γενικά όμως δώσε βάση:
Καλα, στο σχολειο της κορης δινουν σε μαθητες για 2 χρονια ipap και apple pen για να βγαλουν τη δουλεια, τους πηγανε cern και περυσι NASA , τους κανανε δωρεαν μαθηματα online αλλα τετοια παιδεια μονο στην Ελλάδα.
Οκ, οτι πεις.
Talaipwre το τσάμπα που υπάρχει στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά στην Δύση.
Και το επιχείρημα πληρώνω φόρους άρα τσάμπα βιβλία, τσάμπα σπουδές, τσάμπα υγεία για ο,τι μου καυλώσει και ταυτόχρονα θέλω προσλήψεις και αυξήσεις για να είναι ακόμα καλύτερες οι τσάμπα υπηρεσίες μου, απλά δε στέκει.
Τι φόρους πια πληρώνετε όλοι; 50Κ το χρόνο;
Δεν ισχύει σε όλα τα κρατίδια αυτό ομως και επίσης το τσάμπα φαγητό στα περισσότερα σχολεία αφορά φτωχούς μαθητές.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 02:01Υπάρχει σε μας με φαγητό. Ναι, τσάμπα.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:57Και επειδή σε ένα σχολείο στην Αγγλία δώσανε τσάμπα iPad κάτι τους πήγανε στη NASA τι σημαίνει αυτό;talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:41
Οκ, οτι πεις.
Και το επιχείρημα πληρώνω φόρους άρα τσάμπα βιβλία, τσάμπα σπουδές, τσάμπα υγεία για ο,τι μου καυλώσει και ταυτόχρονα θέλω προσλήψεις και αυξήσεις για να είναι ακόμα καλύτερες οι τσάμπα υπηρεσίες μου, απλά δε στέκει.
Σωστά, και ο Γεωργιάδης θέλει τσαμπα γιατρούς στα νοσοκομείαOtto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 02:10Δεν ισχύει σε όλα τα κρατίδια αυτό ομως και επίσης το τσάμπα φαγητό στα περισσότερα σχολεία αφορά φτωχούς μαθητές.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 02:01Υπάρχει σε μας με φαγητό. Ναι, τσάμπα.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:57
Και επειδή σε ένα σχολείο στην Αγγλία δώσανε τσάμπα iPad κάτι τους πήγανε στη NASA τι σημαίνει αυτό;
Φυσικά υπάρχουν και σχολεία με τσάμπα φαγητό για όλους.
Ομοίως και με τα βιβλία. Κάποιοι τα παίρνουν τσάμπα κάποιοι τα πληρώνουν.
Και μιλάμε για Γερμανία τώρα, που είναι η χαρά του επιδόματος.
Αλλά, ξαναλέω, αυτό το όλα τσάμπα (και να θελουμε ακομα πιο πολλα και καλα τσμπα) είναι ελληνικό φαινόμενο.
Μπήκες στη χρονομηχανή και μετά χάλασε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Ιούλ 2024, 16:15υποτίθεται ήθελε να απολύσει τους γιατρούς από το σύστημα υγείας για να μην του κλέβει τη δόξα ο τόμσεν και η τροικα
οι Έλληνες γιατροί καλούνται να επιβιώσουν με λιγότερα από 3.500 ευρώ τον μήνα,
Δεν ξερω ποιος την είπε και ποια ειναι η φραση στο συνολο της, αλλα ειναι αδιάφορο για το θεμα μας, εκτος και εγινες κομμουνιστήςOtto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:37Ανεξάρτητα του προβλήματος, αυτή η φράση πως σας φαίνεται;
Δεν διαφωνώ με τις αυξήσεις. Τρόπο ψάχνω.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:54Δεν ξερω ποιος την είπε και ποια ειναι η φραση στο συνολο της, αλλα ειναι αδιάφορο για το θεμα μας, εκτος και εγινες κομμουνιστήςOtto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:37Ανεξάρτητα του προβλήματος, αυτή η φράση πως σας φαίνεται;
Και παραπλανητικήOtto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 10:23Δεν διαφωνώ με τις αυξήσεις. Τρόπο ψάχνω.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:54Δεν ξερω ποιος την είπε και ποια ειναι η φραση στο συνολο της, αλλα ειναι αδιάφορο για το θεμα μας, εκτος και εγινες κομμουνιστήςOtto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:37Ανεξάρτητα του προβλήματος, αυτή η φράση πως σας φαίνεται;
Αλλά η φράση είναι ολίγον τι προκλητική.