Η πλάκα είναι οτι περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον εαυτό σου εδώ.nowhere έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:42με ποια λογική είναι πούστικος ένας απαξωτικός μορφασμός μπροστά στη μούρη ενός αγενή μαλάκα που μιλάει απαξιωτικά στους πάντες?Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:35Προσωπικά θεωρώ τον Πολάκη έναν αψύ, βαρύμαγκα ταραμοκεφτέ.Κοινώς δεν τον έχω και σε υπόληψη.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο Πολλάκης μιλάει όπως μιλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό ναι, είναι τοξικό. Τοξικοτατο. Δεν μου προκαλεί εντύπωση που τον υπερασπίζονται όλα τα ναζιδια του φόρουμ.micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:59Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον εσύ επιδεικνύεις φασιστική συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντας "ναζίδια" όσους θεωρούν ότι η αντίδραση της Λινού ήταν κατασκευασμένη και όσους επισημαίνουν ότι ο Πολάκης έτσι μιλάει σε όλους, άντρες-γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει θέμα σεξισμού.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Επειδή αυτό είναι συχνό φαινόμενο, νομίζω ότι δεν είναι φασιστική συμπεριφορά, είναι τέρμα φοβική συμπεριφορά που ποντάρει στο σαπόρτ της πολιτικής ορθότητας και της αντίστοιχης λογοκρισίας ως στοιχείο εκφοβισμού...micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:59Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον εσύ επιδεικνύεις φασιστική συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντας "ναζίδια" όσους θεωρούν ότι η αντίδραση της Λινού ήταν κατασκευασμένη και όσους επισημαίνουν ότι ο Πολάκης έτσι μιλάει σε όλους, άντρες-γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει θέμα σεξισμού.
Μιλάμε για τέρμα γελοίες περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία με τον σεξισμό γενικότερα.
Είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα καθημερινά προβλήματα.
Επικοινωνιολόγοι μας κυβερνούν.
Είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα καθημερινά προβλήματα.
Επικοινωνιολόγοι μας κυβερνούν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Απέχει μακράν ο Πολάκης από το να είναι ο μαδικός εκφραστής της τοξικής αρρενωπότητας στην πολιτική και τον δημόσιο διάλογο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοκτονικός επικοινωνιακά.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Λινού εκλέχτηκε πολιτικός για να εκπροσωπήσει, να πολεμήσει για τους ψηφοφόρους της, και βάζει τα κλάματα επειδή ο κυκλοθυμικός αγροίκος όπως θες τον λες, μίλησε άγρια σε μια κολοπετσωμένη δικηγόρο, και όχι σε κανένα μικρό παιδάκι, ε δεν κάνει για πολιτικός η Λινού.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 10:01Ο Πολλάκης μιλάει όπως μιλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό ναι, είναι τοξικό. Τοξικοτατο. Δεν μου προκαλεί εντύπωση που τον υπερασπίζονται όλα τα ναζιδια του φόρουμ.micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:59Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον εσύ επιδεικνύεις φασιστική συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντας "ναζίδια" όσους θεωρούν ότι η αντίδραση της Λινού ήταν κατασκευασμένη και όσους επισημαίνουν ότι ο Πολάκης έτσι μιλάει σε όλους, άντρες-γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει θέμα σεξισμού.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θέλεις να σου εξηγήσω για ποιό λόγο είναι ηλίθιο να ταυτίζεις την αγένεια με τον φασισμό, ή μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου;Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 10:01Ο Πολλάκης μιλάει όπως μιλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό ναι, είναι τοξικό. Τοξικοτατο. Δεν μου προκαλεί εντύπωση που τον υπερασπίζονται όλα τα ναζιδια του φόρουμ.micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:59Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον εσύ επιδεικνύεις φασιστική συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντας "ναζίδια" όσους θεωρούν ότι η αντίδραση της Λινού ήταν κατασκευασμένη και όσους επισημαίνουν ότι ο Πολάκης έτσι μιλάει σε όλους, άντρες-γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει θέμα σεξισμού.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το ότι σαφώς και όλα αυτά λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης (η άλλη πλευρά του νομίσματος του αποπροσανατολισμού) είναι γεγονός. Είναι κάτι σαν πολιτικά ριάλιτις, που δεν χρειάζονται καν σκηνοθεσία. Παίζει μόνον το πρώτο επεισόδιο

Αναφορικά όμως με τον σεξισμό, ξεκόλλα κι εσύ λίγο από το στανταράκι του κρητολεβεντοπαλίκαρου, που δεν αντέχει ούτε στα μάτια να τον κοιτάς χωρίς την άδεια του, βρε Νίκη μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παιδια οποιος ειδε το βιντεο, να σηκωσει ενα απ τα 4 ποδια του ψηλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 3777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
08 Απρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-