Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
Re: Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
Υπάρχει και ένα άλλο προϊόν το οποίον είναι ΟΜΟΙΟ γευστικά αλλά το χαλάει στο τέλος η αναλογία σοκολάτας - "μπισκότου", ίσως το μοιραστώ με τον νάνο εάν δυσκολευτεί στο re.
Βοηθάω, βοηθάω όσο μπορώ παιβιά.
Βοηθάω, βοηθάω όσο μπορώ παιβιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι. (ο νάνος φταίει για το περιττό λ)
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ήταν σχεδόν τελείως στρογγυλά, δεν είχαν νομίζω επίπεδη πλευρά. Επίσης σίγουρα δεν είχαν καθόλου επιφάνεια ακάλυπτη με σοκολάτα. Το κουτί σίγουρα μεταλλικό.
Πλέον αφού προχώρησε το νήμα μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ήταν από Ρωσία οπότε δεν περιμένω να βρω τα ίδια ακριβώς. Κάτι που να μοιάζει, οπότε σημείωσα και τις δύο προτάσεις (οκ τη μία την έκανα εγώ).
Πλέον αφού προχώρησε το νήμα μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ήταν από Ρωσία οπότε δεν περιμένω να βρω τα ίδια ακριβώς. Κάτι που να μοιάζει, οπότε σημείωσα και τις δύο προτάσεις (οκ τη μία την έκανα εγώ).

το κουτί παραλληλόγραμμο η κονσέρβα;
- Dwarven Blacksmith
Ε το νήμα είναι τζάμπα, για να βρω Milkado μάλλον πρέπει να πληρώσω μεταφορικά Amazon.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:37Δηλαδή άνοιξες το νήμα πρώτα αντί να δοκιμάσεις. Θα μας μουρλάνουν αυτοί οι μιλενιανςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω.

Ρε έχει λυθεί το θέμα λαίμαι.
Είναι πολύ ακριβά σχετικά.
Παίρνεις τα μικάδο.
Λες, μμμ, αυτά είναι, παιδικές αναμνήσεις, νοσταλγία, εναλλαγή αλμυρού γλυκού κτλ, τι ωραία.
Ωραία αλλά τόσα λεφτά το g;
Πως φτιάχνονται;
Το βρίσκεις.
Το μοιράζεσαι.
Με κάνεις μέντσιο.
Τόσο απλό είναι.

Είναι πολύ ακριβά σχετικά.
Παίρνεις τα μικάδο.
Λες, μμμ, αυτά είναι, παιδικές αναμνήσεις, νοσταλγία, εναλλαγή αλμυρού γλυκού κτλ, τι ωραία.
Ωραία αλλά τόσα λεφτά το g;
Πως φτιάχνονται;
Το βρίσκεις.
Το μοιράζεσαι.
Με κάνεις μέντσιο.
Τόσο απλό είναι.

.
.
Έχει στα 4ολ reeee.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:56Ε το νήμα είναι τζάμπα, για να βρω Milkado μάλλον πρέπει να πληρώσω μεταφορικά Amazon.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:37Δηλαδή άνοιξες το νήμα πρώτα αντί να δοκιμάσεις. Θα μας μουρλάνουν αυτοί οι μιλενιανςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω.

.
.
Και είναι μικάδο το κέρατο μου.

.
.
- Dwarven Blacksmith
Παραλληλόγραμμο, μπλέ που μωβίζει ή βαθύ πράσινο.
Μέσα ήταν χύμα, σαν τσιγάρα, δεν υπήρχε εσωτερικός διαχωρισμός δηλαδή.

Αργείς χαρακτηριστικά.
.
.
- Fata_Morgana
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:54Ήταν σχεδόν τελείως στρογγυλά, δεν είχαν νομίζω επίπεδη πλευρά. Επίσης σίγουρα δεν είχαν καθόλου επιφάνεια ακάλυπτη με σοκολάτα. Το κουτί σίγουρα μεταλλικό.

Σκλαβενιτης. Thank me later.
δεν πας να παρεις μια βανίλια;
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:54Επίσης σίγουρα δεν είχαν καθόλου επιφάνεια ακάλυπτη με σοκολάτα. Το κουτί σίγουρα μεταλλικό.
- Fata_Morgana
Δε θυμάται καλά. Ηταν μικρόςenaon έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:01δεν πας να παρεις μια βανίλια;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:54Επίσης σίγουρα δεν είχαν καθόλου επιφάνεια ακάλυπτη με σοκολάτα. Το κουτί σίγουρα μεταλλικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22
-