Ρε πύτε στο λιντλ δεν τις έχεις αυτές;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:56Ε το νήμα είναι τζάμπα, για να βρω Milkado μάλλον πρέπει να πληρώσω μεταφορικά Amazon.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:37Δηλαδή άνοιξες το νήμα πρώτα αντί να δοκιμάσεις. Θα μας μουρλάνουν αυτοί οι μιλενιανςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω.
Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
-
Re: Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:17Αυτά τσεκάρουν όλα τα κουτάκια! (Χωρίς να είναι ακριβώς τα ίδια.)
Δεν θα τα δοκιμάσω τώρα γιατί είμαι στα απάτητα βουνά της Ρούμελης ή τέλος πάντων το θαλάσσιο αντίστοιχο τους. Υπομονή σύντροφοι, περιμέναμε 20 χρόνια, δεν είναι κάτι λίγες εβδομάδες.

SpoilerShow
Καλές διακοπές. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φάτε σοκολατομπανανάκια από το λιδλ που είναι 100 φορές πιο ωραία απ' όλα αυτά που λέτε.
Η μόνη τους παραφωνία το ότι έχουν ζελατινοειδή γέμιση, αντί για κρεμώδη πουτιγκομούς.
Αν είχαν κι αυτό, θα ήταν ο,τι καλύτερο σε σοκολατοσνακ στην αγορά.
Η μόνη τους παραφωνία το ότι έχουν ζελατινοειδή γέμιση, αντί για κρεμώδη πουτιγκομούς.
Αν είχαν κι αυτό, θα ήταν ο,τι καλύτερο σε σοκολατοσνακ στην αγορά.
-
στα εβαλα πιο πανω ρε μπαγασα, τα εχουν τα λιντλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:17Αυτά τσεκάρουν όλα τα κουτάκια! (Χωρίς να είναι ακριβώς τα ίδια.)
Δεν θα τα δοκιμάσω τώρα γιατί είμαι στα απάτητα βουνά της Ρούμελης ή τέλος πάντων το θαλάσσιο αντίστοιχο τους. Υπομονή σύντροφοι, περιμέναμε 20 χρόνια, δεν είναι κάτι λίγες εβδομάδες.
- Dwarven Blacksmith
Α ναι τα έγραψες, μετά μπήκε και φωτό αλλά ήταν ημικύλινδρος σαν twix, τώρα στη φωτό που έβαλε η Μαφία φαίνονται κυλινδρικά και έχουν και μεταλλικό κουτί για αυτό ένιωσα κάτι.talaipwros έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:33στα εβαλα πιο πανω ρε μπαγασα, τα εχουν τα λιντλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:17Αυτά τσεκάρουν όλα τα κουτάκια! (Χωρίς να είναι ακριβώς τα ίδια.)
Θα δείξει, θα τα πάρω και τα 2 και θα βάλω rating.

δεν ειναι κυλινδρικά τα φινγκερς, η μια επιφάνεια ειναι επίπεδη τρακτερωτή, εχει τα σημάδια της σχάρας, δύσκολο να μην το θυμάσαι νομιζω.
- Cecily Anne
Τα έχει φουλ Γερμανία -Ιταλία ρε, σιγά την έλλειψη. Στα λιντλ σίγουρα θα βρεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19Λοιπόν όταν ήμουν μικρός μου είχαν φέρει κάτι σοκολάτες από μια μακρινή χώρα, μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί. Οι σοκολάτες αυτές είχαν σχήμα στικ. Απέξω σοκολάτα γάλακτος, από μέσα τραγανό μπισκότο.
Το μπισκότο που ήταν μέσα πιστεύω είχε αυτή την υφή που έχουν τα στικς που φέρνουν μαζί με τις πιατέλες τυριών - αλλαντικών. Κράκερ δηλαδή, όχι πολύ γλυκό. Η σοκολάτα ήταν νορμάλ σοκολάτα γάλακτος.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Αφού δεν έχω φάει ποτέ φινγκερς. Ότι μοιάζουν πολύ είπα.

- Cecily Anne
Αν θες τη γνώμη μου αυτά με σχήμα pretzel και σοκολάτα είναι μακράν ανώτερα !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ευκαιρία λοιπον να φας φινγκερς. Αλλά δεν ειναι ολες οι σοκολατες ιδες και ας μοιαζουν, πρεπει να βρουμε την μια που σου ειχε παρει την καρδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:48Αφού δεν έχω φάει ποτέ φινγκερς. Ότι μοιάζουν πολύ είπα.
- Dwarven Blacksmith
Τα banners μου σύντομα θα ανεμισουν στο πάρκινγκ των Λιντλ.

- Fata_Morgana
Μαφία εγώ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:38Α ναι τα έγραψες, μετά μπήκε και φωτό αλλά ήταν ημικύλινδρος σαν twix, τώρα στη φωτό που έβαλε η Μαφία φαίνονται κυλινδρικά και έχουν και μεταλλικό κουτί για αυτό ένιωσα κάτι.talaipwros έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:33στα εβαλα πιο πανω ρε μπαγασα, τα εχουν τα λιντλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:17
Αυτά τσεκάρουν όλα τα κουτάκια! (Χωρίς να είναι ακριβώς τα ίδια.)
Θα δείξει, θα τα πάρω και τα 2 και θα βάλω rating.

Να μην τρώτε χαζομάρες. Οι περισσότερεοι εδώ μέσα έχετε και μια ηλικία, είστε και όλη μέρα στο πισι, θέλετε και σοκολάτες.
Το ζάχαρο καραδοκεί.
Το ζάχαρο καραδοκεί.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τελευταία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν είναι από το λιδλ αυτά που λέει, τα περισσότερα γλυκά τους είναι σχετικά άγλυκα.
Γενικά ποτέ δεν έχω φάει κάτι σε σοκολατοειδές γερμανικό, ελβετικό κτλ, που να πω ότι με λίγωσε και ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22
-