στους ολυμπιακους αγωνες είσαι αρα παίζουν τα φρικιάfoscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:45Ναι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:43σαν να αποκλείεις τον γιαομινγκ ή τον σακηλονηλ ή τον αντεντοκούμπο γιατί είναι φρικιά και ανεπτυγμένοι μυικά
Απο το σχολικο πρωταθλημα της 3ης Δημοτικου.
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ Ή ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.Ναύτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:42Τσαντίστηκε που έγραφε πίπες ο Αρίστος στον τίτλο, ότι και καλά η Αλγερινή είναι τρανς, και άργησε να το διορθώσει. Λες και μπήκε στο πχώρουμ χτες.
- Μαδουραίος
Ε;foscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:47ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ Ή ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
- Otto Weininger
τι έφηβος μωρέ;
την τελευταία φορά που τις άρπαξε ήταν το 2022 από την συνομήλικη Amy Broadhurst στην Τουρκία.
στις δε κατηγορίες που λες μιλάμε για 3 με 3.5 κιλά διαφορά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Υπαρχουν κατηγορίες αντρες - γυναικες αρα και σαφες οριο που δε μπορεις να περασεις ετσι απλα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:46στους ολυμπιακους αγωνες είσαι αρα παίζουν τα φρικιάfoscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:45Ναι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:43σαν να αποκλείεις τον γιαομινγκ ή τον σακηλονηλ ή τον αντεντοκούμπο γιατί είναι φρικιά και ανεπτυγμένοι μυικά
Απο το σχολικο πρωταθλημα της 3ης Δημοτικου.
Μη μπερδευεις μια ειδοποιο διαφορα με διαφορα βαθμιδας. Δεν εισαι χαζογκομενα.
- Otto Weininger
α καλά, ο,τι να ναιΝαύτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:42Τσαντίστηκε που έγραφε πίπες ο Αρίστος στον τίτλο, ότι και καλά η Αλγερινή είναι τρανς, και άργησε να το διορθώσει. Λες και μπήκε στο πχώρουμ χτες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τον εβλεπα τον τελευταιο καιρο να τον τρελαινει η κατασταση με τα fake news στο πχορουμ, που ενας να ανεβάζει με κλικμπεϊτιά και απο κατω να του κανουν αμεσως σταθερά κερκιδα κάμποσοι τρώγοντας τις μύξες τους.
Εν προκειμένω ηταν για τον Αριστο που ανοιξε το νημα αυτο, άλλες φορες ηταν για τους Μαδουροφραπεζίτες. Ε, τωρα μαλλον τα πηρε και την εκανε.
Πηγα κατι σελιδες πιο πισω να δω, ρωτουσε αν υπαρχει κανενας κανονας του φορουμ που εν τέλει να τηρείται, και αφου το νημα αποδειχτηκε κλικμπεϊτιά γιατι δεν διαγραφεται, ο Μπερια του απάντησε οτι "θα το ειχα στειλει για βρουβες αλλα περιμενω πρωτα να επεμβει ο νηματοθετης να ζητησει μια συγγνωμη και να το διαγράψει απο μονος του", κατι τετοιο.
Καπως ετσι ξεκινησε, και τωρα ειμαι εγω με το Σαρπ να μου λεει οτι "εχει τον ορισμό της πούτσας η τυπισσα αγαπητέ μου", γιατι στραβοπούτσιασε και δες σε μια φαση πως βαζει το χερι μεσα απ'το σορτς και την αλφαδιάζει.
Επί 350.000 χρόνια περίπου, ο,τι έχει μουνι και βυζια εκ γενετής. Δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο να αλλάξουμε τον ορισμό, in fact αυτό ακριβώς είναι το κύριο επιχείρημα απέναντι στη woke παράνοια των ημερών.
Όχι λιγότερο από τη Μισέλ Ομπάμα.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ειναι ΑΝΤΡΑΣ.
Τρανς μανς σανς ειναι ψευτοδιακρισεις που δεν εχουν καμια σημασια παρα μονο σε ενα ηλιθιο συμβολικο κατασκευασμα που αφορα βασικα γκομενες χωρις προβληματα και το οποιο απορριπτω στο συνολο του ακριβως οπως το ωροσκοπιο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
- Μαδουραίος
Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα - Η τοποθέτηση της Ιρλανδής μποξέρ που νίκησε την Κελίφ - Δείτε βίντεο
Θέση για την intersex συναθλήτριά της πήρε η Ιρλανδή μποξέρ, Έιμι Μπρόντχερστ
https://www.protothema.gr/olubiakoi-ago ... ite-video/
Θέση για την intersex συναθλήτριά της πήρε η Ιρλανδή μποξέρ, Έιμι Μπρόντχερστ
https://www.protothema.gr/olubiakoi-ago ... ite-video/
- Otto Weininger
όταν τα έλεγα εγώ για αυτόν και τις, ας το πω ευγενικά, αντιδράσεις του, πέφτανε μερικοί να με φάνε.sharp έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:43Γιατί ήθελε να κλειδωθεί το θέμα επειδή ήταν φέικ (έλεγε). Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το είχε ανοίξει οποιοσδήποτε άλλος πλην Αρίστου δεν θα τον ενοχλούσε.
τέλος πάντων, ας γυρίσει με το καλό, δεν έγινε και τίποτα.
- Dwarven Blacksmith
Σε οποιαδήποτε άλλη εποχή χωρίς τεστ χρωμοσωμάτων δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία ότι είναι γυναίκα.
Reject modernity, embrace tradition μικρή χιονονιφάδα.

Σε έχω ήδη στο μυαλό μου για ιστοριούλα ματς στο επόμενο Μουντιάλ. Μόνο που αντί για Ρωσιδούλες... καταλαβαίνειςvantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:50Τον εβλεπα τον τελευταιο καιρο να τον τρελαινει η κατασταση με τα fake news στο πχορουμ, που ενας να ανεβάζει με κλικμπεϊτιά και απο κατω να του κανουν αμεσως σταθερά κερκιδα κάμποσοι τρώγοντας τις μύξες τους.
Εν προκειμένω ηταν για τον Αριστο που ανοιξε το νημα αυτο, άλλες φορες ηταν για τους Μαδουροφραπεζίτες. Ε, τωρα μαλλον τα πηρε και την εκανε.
Πηγα κατι σελιδες πιο πισω να δω, ρωτουσε αν υπαρχει κανενας κανονας του φορουμ που εν τέλει να τηρείται, και αφου το νημα αποδειχτηκε κλικμπεϊτιά γιατι δεν διαγραφεται, ο Μπερια του απάντησε οτι "θα το ειχα στειλει για βρουβες αλλα περιμενω πρωτα να επεμβει ο νηματοθετης να ζητησει μια συγγνωμη και να το διαγράψει απο μονος του", κατι τετοιο.
Καπως ετσι ξεκινησε, και τωρα ειμαι εγω με το Σαρπ να μου λεει οτι "εχει τον ορισμό της πούτσας η τυπισσα αγαπητέ μου", γιατι στραβοπούτσιασε και δες σε μια φαση πως βαζει το χερι μεσα απ'το σορτς και την αλφαδιάζει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Μαρία Σολωμού ξεσπασε για την τιμη της ομελετας
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 13:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 2126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
11 Μαρ 2025, 09:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
από Μαδουραίος » 28 Οκτ 2024, 20:12 » σε Εθνικά Θέματα - 112 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
29 Οκτ 2024, 02:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευτυχώς που έχουμε τον Κυριάκο – O Άγιος δε μας εγκατέλειψε
από georgebi » 13 Οκτ 2023, 00:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
14 Οκτ 2023, 22:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι καπιταλιστές έχουν ανάγκη από μια δυνατή κεντροαριστερά
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Ιούλ 2024, 13:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
29 Μαρ 2025, 21:35
-