δεν εχει σημαια αν οι πατεραδες τους εδωσαν τοσα πολλα στην αγγλια αλλα ο χθεσινος απο την αφρικη και ασια να εχει το ιδια δικαιωματα οκ! καταλαβα το ποιον με ποιους συζηταμε
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Το ξέρω, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Γεγονός είναι επίσης ότι τα τσαβια νόμιζαν ότι με το Μπρεξιτ θα αλλάξουν τα πράγματα. Το ότι είναι ηλίθιοι και δεν καταλάβαιναν τα περί γκλομπαλ μπριτεν και κοινοπολιτείας τι σημαινουν δεν σημαίνει ότι το σύστημα δεν τους ξεγέλασε. Ένα σύστημα χρειάζεται ανοχή απ'όλα τα στρώματα της κοινωνίας.
Εναλλακτικά υπάρχει και πλαν Β, να παίζουν μπουνιές μεταξύ τους τα τσαβια με τους μετανάστες εκεί που δεν ενοχλούν τους χρηματιστές του Λονδίνου.
Εναλλακτικά υπάρχει και πλαν Β, να παίζουν μπουνιές μεταξύ τους τα τσαβια με τους μετανάστες εκεί που δεν ενοχλούν τους χρηματιστές του Λονδίνου.

Καλέ ναι. Τί να κλάσεις. Όταν τα βρίσκεις σκούρα, φέρεσαι σαν το τελευταίο σκατένιο χαμαιτυπείο. Γνωστό πλέον σε όλους. Ελα, ηρέμησε τώρα και συνέχισε τις διασκεδαστικές παρόλες σου στα νήματα. Α, και πώς το έχει πει ο Μπαζ; Ανακυκλώνεις το πολύ 16 λέξεις. Εγώ λέω λιγότερες, αλλά δε γαμείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:54Βρε μουρλογιεγιεσέδικο παρτάλι, ούτε στη σύνταξη είμαι ούτε περιμένω ταξιδιωτικές οδηγίες και εμπΥρίες από το είδος σου.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:41Γαλή, ευγενικά στο λέω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε τσούζει, αλλά νομίζω πως τώρα που είσαι στη σύνταξη, μπορείς να ταξιδέψεις και να δεις μόνη σου,όλα εκείνα που αποφεύγεις σαν το διάολο το λιβάνι. Φιλική συμβουλή. Μην πρήζεις με την μίρλα σου, αν δεν έχεις άποψη επί προσωπικού.
Τα υπόλοιπα είναι μιζέρια. Τόσο απλά. Άντε καλή μου γυναίκα.
Συνέχισε να κουνάς το δαχτυλάκι, ως ψυχοθεραπευτική αποφόρτιση έχει μέγιστη σημασία.
Φτιάξε μας το κέφι και σήμερα γλίτσα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πραγματική επανάσταση λεμεOANNHSEA έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:52Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:18Ναι, τι ακριβως γινετε στην Αγγλια για πες μας εσυ που ξερειςOANNHSEA έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 13:58Οι αριστεροί του φόρουμ δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και ποιά είναι η κατάσταση στην Αγγλία.
Ούτε έχετε καταλάβει τι επιπτώσεις θα έχει η κάθε κατάληξη όλων αυτών των γεγονότων...
Αυτή τη στιγμή, όλη η Ευρώπη βλέπει τι γίνεται στην Αγγλία - περιμένουν να δούν πως θα εξελιχθεί.
Σε κάθε περίπτωση, αρνητική η θετική εξέλιξη - όπως και να το πάρει κάποιος - οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες θα έχουν πάρει μαθήματα...
Μαθήματα που δεν θα έχουν και τόσο σχέση με τις αριστερές γελοιότητες...
.
Το ότι για πρώτη φορά σε μία χώρα στην Ευρώπη ξεσηκώνονται ενάντια στους μετανάστες, δεν σου κάνει καμία εντύπωση;
.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αρκετά για σήμερα υστερικό μπάζο.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:01Καλέ ναι. Τί να κλάσεις. Όταν τα βρίσκεις σκούρα, φέρεσαι σαν το τελευταίο σκατένιο χαμαιτυπείο. Γνωστό πλέον σε όλους. Ελα, ηρέμησε τώρα και συνέχισε τις διασκεδαστικές παρόλες σου στα νήματα. Α, και πώς το έχει πει ο Μπαζ; Ανακυκλώνεις το πολύ 16 λέξεις. Εγώ λέω λιγότερες, αλλά δε γαμείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:54Βρε μουρλογιεγιεσέδικο παρτάλι, ούτε στη σύνταξη είμαι ούτε περιμένω ταξιδιωτικές οδηγίες και εμπΥρίες από το είδος σου.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:41
Γαλή, ευγενικά στο λέω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε τσούζει, αλλά νομίζω πως τώρα που είσαι στη σύνταξη, μπορείς να ταξιδέψεις και να δεις μόνη σου,όλα εκείνα που αποφεύγεις σαν το διάολο το λιβάνι. Φιλική συμβουλή. Μην πρήζεις με την μίρλα σου, αν δεν έχεις άποψη επί προσωπικού.
Τα υπόλοιπα είναι μιζέρια. Τόσο απλά. Άντε καλή μου γυναίκα.
Συνέχισε να κουνάς το δαχτυλάκι, ως ψυχοθεραπευτική αποφόρτιση έχει μέγιστη σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εάν ο άλλος έχει γεννηθεί εδώ, έχει πάρει υπηκοότητα και έχει μεγαλώσει εδώ, εννοείται δικαιούται τα ίδια με τους υπόλοιπους.nemo έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 14:57δεν εχει σημαια αν οι πατεραδες τους εδωσαν τοσα πολλα στην αγγλια αλλα ο χθεσινος απο την αφρικη και ασια να εχει το ιδια δικαιωματα οκ! καταλαβα το ποιον με ποιους συζηταμε
- Sid Vicious
Τους τους;;
Με τον Τους τώρα πάλι τι θέμα έχεις; Επειδή είσαι με τον Σνικ; Κάπου έλεος με εσάς τους τράπερς και τα μπιφ σας όλη την ώρα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εσύ σκοτώνεσαι, εγώ είμαι υστερικιά. Ντάξει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:02Αρκετά για σήμερα υστερικό μπάζο.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:01Καλέ ναι. Τί να κλάσεις. Όταν τα βρίσκεις σκούρα, φέρεσαι σαν το τελευταίο σκατένιο χαμαιτυπείο. Γνωστό πλέον σε όλους. Ελα, ηρέμησε τώρα και συνέχισε τις διασκεδαστικές παρόλες σου στα νήματα. Α, και πώς το έχει πει ο Μπαζ; Ανακυκλώνεις το πολύ 16 λέξεις. Εγώ λέω λιγότερες, αλλά δε γαμείς.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Dwarven Blacksmith
Η αντίστοιχη ελληνική εφημερίδα είναι η Ελεύθερη Ώρα.

Αυτό ισχύει παντού. Το ζητούμενο είναι πόσα μπόνους στα ελαφρυντικά λόγω "κουλτούρας" έχει αν υποπέσει σε ποινικό αδίκημα τη στιγμή που θεωρείται εννόμως πολίτης αυτού του κράτους. Για πες.GoBzi έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:02Εάν ο άλλος έχει γεννηθεί εδώ, έχει πάρει υπηκοότητα και έχει μεγαλώσει εδώ, εννοείται δικαιούται τα ίδια με τους υπόλοιπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στη δημοκρατία, το κράτος έχει το μονοπώλιο της βίας. Οταν όμως δολοφονούνται παιδιά, η βία μεγάλης κλίμακας και μηδενικής ανοχής, συμβάλλει στη τζοκεροποίηση του πληθυσμού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Sid Vicious έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:03Τους τους;;
Με τον Τους τώρα πάλι τι θέμα έχεις; Επειδή είσαι με τον Σνικ; Κάπου έλεος με εσάς τους τράπερς και τα μπιφ σας όλη την ώρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Sid Vicious έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:03Τους τους;;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Απρ 2024, 15:57
-