οι χριστιανοι που κατεκτησαν και κατεσφαξαν τις 5 ηπειρους τους τελευταιους αιωνες νομιζεις οτι το καταφεραν με το σταυρο και το ευαγγελιο;
Τι άσχετο whataboutism είναι αυτό; Ναι αλλά οι χριστιανοι
δεν ειναι "ναι αλλα" απλα επισημαινω οτι καθε επιδοξος σφαγεας στην ιστορια μια χαρα βρισκει το "δικαιο" των πραξεων του δε χρειαζεται απαραιτητως να φοραει τουρμπανι και να πιστευει στο κορανι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 08 Αύγ 2024, 21:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Χριστιανισμος ηταν οσο ανεκτικος ηταν ο Μεγας Θεοδοσιος.
Και οσο ανεκτικη η Ισπανικη Καθολικη Εκκλησια.
.
αυτοι ησαντε σατανιασμενοι σε σχεση με τις διδαχες του Γιεσσουα που ειπε να τρως φάπες κι ο ίδιος έφαγε τόσες φάπες που πηρε και μαζι του στον αλλο κόζμο...
Το Ισλαμ παντως και τους Ιουδαιους τους ξεπατωναν οπου τους πετυχαιναν.
Με αυτους τους σατανιασμενους οπως τους αποκαλεις η Ευρωπη κυριαρχησε.
Και την εβαλαν απο κατω Ιουδαισμος και Ισλαμ μονο οταν καταφεραν οι Νεοταξ να διεισδυσουν στο Χριστιανισμο απο μεσα και να βαλουν σαν επικεφαλης του τα πιο ελεεινα πιονια.
.
δεν διαφωνω πως ξεπατωσαν τους ισλαμιστες και τους εδιωξαν απ την ευρωπη...
για το αν ηταν αυθεντικοί χριστιανοι ή α λα καρτ χριστιανοί είναι το θεμα...
μου θυμιζει το παραδοξο αστειο... με την βοηθεια του χριστου θα σας γαμησουμε τον θεο
αυτοι ησαντε σατανιασμενοι σε σχεση με τις διδαχες του Γιεσσουα που ειπε να τρως φάπες κι ο ίδιος έφαγε τόσες φάπες που πηρε και μαζι του στον αλλο κόζμο...
Και την εβαλαν απο κατω Ιουδαισμος και Ισλαμ μονο οταν καταφεραν οι Νεοταξ να διεισδυσουν στο Χριστιανισμο απο μεσα και να βαλουν σαν επικεφαλης του τα πιο ελεεινα πιονια.
.
μου θυμιζει το παραδοξο αστειο... με την βοηθεια του χριστου θα σας γαμησουμε τον θεο
Αυτοι που πολεμησαν παντως στη Ναυμαχια της Ναυπακτου και ξεπατωσαν τον Μουσουλμανικο Στολο, στη μεγαλυτερη ναυμαχια των νεωτερων αιωνων...
μην αμφιβαλλεις οτι ηταν αυθεντικοτατοι Χριστιανοι που πολεμουσαν κυριολεκτικα υπερ βωμων και εστιων.
Γιατι πολυ απλα και στη Ναυπακτο και στη Βιενη και στο Πουατιε και στην Κωνσταντινουπολη που πολιορκηθηκε απο τους Αραβες, αν κερδιζαν οι Μουσουλμανοι οι χριστιανικες εκκλησιες θα γινοντουσαν σταβλοι και οι γυναικες των Χριστιανων χανουμισες στα χαρεμια.
όλοι αυτοί ήταν πλανεμένοι από τον Διάβολο και μετατρέψαν το αρνί σε αρπακτικό...
ναι ρε! έπρεπε να κατσουν να τρωνε φαπες απο τους θεϊκους Σαρικούς και Αγαρηνους Αβρααμαίους... απ την σαρα και την μαρα... για να μην τους λενε διαβολους και τους βγει τονομα...
.
Αυτοι που πολεμησαν παντως στη Ναυμαχια της Ναυπακτου και ξεπατωσαν τον Μουσουλμανικο Στολο, στη μεγαλυτερη ναυμαχια των νεωτερων αιωνων...
μην αμφιβαλλεις οτι ηταν αυθεντικοτατοι Χριστιανοι που πολεμουσαν κυριολεκτικα υπερ βωμων και εστιων.
Γιατι πολυ απλα και στη Ναυπακτο και στη Βιενη και στο Πουατιε και στην Κωνσταντινουπολη που πολιορκηθηκε απο τους Αραβες, αν κερδιζαν οι Μουσουλμανοι οι χριστιανικες εκκλησιες θα γινοντουσαν σταβλοι και οι γυναικες των Χριστιανων χανουμισες στα χαρεμια.
εξόρισμου ο χριστιανος πρέπει να καθεται και να τρωει φαπες... όπως ο Γιεσσουα... αλλιως δεν ειναι Χριστιανος... ειναι κατι αλλο...
ο συγγραφέας που βάζει λόγια στο στόμα του Ιησού πρέπει να ήταν φιλορωμαίος... γιατί αυτό ήταν προτροπή προς τους Ιουδαίους πως πρέπει να συμπεριφέρονται προς τους Ρωμαίους.... να δέχεσαι την βία των άλλων αδιαμαρτύρητα..
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Εγω μιλαω για αυτους που χλευαζουν τα αγια πως θα παρουσιαστούν την ημέρα της κρίσεως. Με τι μούτρα.
.
Εγώ πάντως δεν χλευάζω τα άγια. Τους γύρω γύρω χλευάζω. Και αν όντως υπάρχει Θεός, την ημέρα της κρίσεως με τα μούτρα μου θα παρουσιαστώ. Και τον μεγάλοδυναμο δεν θα τον πειραξει αν έχεις καταλάβει εσύ σωστά το ακριβώς χλεύασα, ούτε αν έφαγα μπριτζολα μεγάλη Παρασκευή. Θα έχει να ασχοληθεί με τα σκουπιδακια που εργαλοιοποιησαν την αγάπη τους ανά τους αιώνες. Και ναι, εκεί θα θέλει βοήθεια. Μην σου πω θα με πάρει εμένα για δεξί του χερι. Αν προτιμήσει κάτι τύπους που έχουν βγάλει περιφορα ιερά και όσια, ή όσους περιμένουν στην ουρά να προσκυνήσουν παντόφλες και άκρα νεκρών, κάτι δεν πάει καλά στις προταιρεοτητες του. Θα πάω αλλου
Ότι εσύ ρε τύπε, καθισμένος σε πλαστική καρέκλα στο μπαλκόνι σου με σαγιονάρα δίχαλο, έφτασες στο σημείο να κατανοήσεις ολόκληρη την ορθόδοξη θεολογία και απεφάνθεις ότι εντάξει μωρέ, ο θεός έχει να ασχοληθεί με άλλους χειρότερους και συ θα είσαι οκ, με ξεπερνάει.
εξόρισμου ο χριστιανος πρέπει να καθεται και να τρωει φαπες... όπως ο Γιεσσουα... αλλιως δεν ειναι Χριστιανος... ειναι κατι αλλο...
ο συγγραφέας που βάζει λόγια στο στόμα του Ιησού πρέπει να ήταν φιλορωμαίος... γιατί αυτό ήταν προτροπή προς τους Ιουδαίους πως πρέπει να συμπεριφέρονται προς τους Ρωμαίους.... να δέχεσαι την βία των άλλων αδιαμαρτύρητα..
με την ιδια εξισωση...
...αμα εβαλε λογια γιαυτο, θαβαλε λογια και για τάλλα και προφανως κι ο ιδια η υπαρξη του γιεσσουα ηταν λογια του φιλορωμαιου γραφια...
Εγω μιλαω για αυτους που χλευαζουν τα αγια πως θα παρουσιαστούν την ημέρα της κρίσεως. Με τι μούτρα.
.
Εγώ πάντως δεν χλευάζω τα άγια. Τους γύρω γύρω χλευάζω. Και αν όντως υπάρχει Θεός, την ημέρα της κρίσεως με τα μούτρα μου θα παρουσιαστώ. Και τον μεγάλοδυναμο δεν θα τον πειραξει αν έχεις καταλάβει εσύ σωστά το ακριβώς χλεύασα, ούτε αν έφαγα μπριτζολα μεγάλη Παρασκευή. Θα έχει να ασχοληθεί με τα σκουπιδακια που εργαλοιοποιησαν την αγάπη τους ανά τους αιώνες. Και ναι, εκεί θα θέλει βοήθεια. Μην σου πω θα με πάρει εμένα για δεξί του χερι. Αν προτιμήσει κάτι τύπους που έχουν βγάλει περιφορα ιερά και όσια, ή όσους περιμένουν στην ουρά να προσκυνήσουν παντόφλες και άκρα νεκρών, κάτι δεν πάει καλά στις προταιρεοτητες του. Θα πάω αλλου
Ότι εσύ ρε τύπε, καθισμένος σε πλαστική καρέκλα στο μπαλκόνι σου με σαγιονάρα δίχαλο, έφτασες στο σημείο να κατανοήσεις ολόκληρη την ορθόδοξη θεολογία και απεφάνθεις ότι εντάξει μωρέ, ο θεός έχει να ασχοληθεί με άλλους χειρότερους και συ θα είσαι οκ, με ξεπερνάει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.