Οι Αγγλοι χαλανε τα κερατα τους, και μετα αλλαζουν σπιτι, εξαφανιζουν τη διεύθυνση για 6 χρονια μεχρι να περάσει το διάστημα που μπορεις να τους κυνηγήσειςsharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:58Επειδή έχω δουλέψει με αυτούς τους τόσο πια πλούσιους Ευρωπαίους, σου λέω αλήθεια πως όλοι αυτοί αυτό κάνουν. Φτιάχνουν καφέ στη δουλειά και φέρνουν ταπεράκι από το σπίτι. Καθημερινά δεν ξοδεύουν φράγκο πέρα από βενζίνη ή εισιτήριο μετακίνησης. Η συνήθης πρώτη αντίδραση των Ελλήνων που τους βλέπουν είναι να τους κοροϊδεύουν και να τους λένε τσιγγούνηδες και μίζερους (όχι μπροστά τους). Γιατί λοιπόν γελάς με το Ευρωπαϊκή χώρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:51αλλάζεις τη κουβέντα τώραfoscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:47
Μπορεί να μην είχαν αγοράσει σπίτι (*) αλλά στάνταρ θα ήταν πολύ πιο άνετοι σε ένα σωρό άλλα έξοδα που είναι πολύ πιο αναγκαία και για τα οποία ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Εν τέλει εσύ τι λες στο φτωχό; Να μην κάνει οικονομία; Αυτή είναι η συμβουλή σου; Μείνε με άδεια τσέπη αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει μέσα 250.000 που κάνει ένα σπίτι; Seriously;
εδώ μιλάμε για την αγορά σπιτιού, ξεκινήσαμε ότι αν κόψουμε τα αχρείαστα έξοδα της καθημερινότητας, μπορείς σε μερικά χρόνια να αγοράσεις σπίτι
αυτό που λέω εγώ είναι ότι θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ εν έτη 2024 σε μια και καλά ευρωπαϊκή χώρα (ναι εδώ γελάμε) να θεωρούμε πολυτέλεια και προνόμοιο το να ξοδεύει κανείς 2,50 (!) ευρώ τη μέρα για κάποια ταπεινή συνήθειά του
Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
-
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
-
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Κάρτες.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:33κάτσε ρε μαν, 2000 εισόδημα και οι 2, μείον 500€ ενοίκιο, πάγια έξοδα σπιτιού, τι σκατά του μένει να κωλοφτιαχνει και να συντηρεί την άλφα, να πληρώνει γραμμάτιο για το SUV και λοιπά;foscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:26Η κορη μου έχει μια συμμαθήτρια που ο μπαμπάς της είναι σεκιουριτάς σε σούπερ μάρκετ, η μαμά της πλασάρει πατατάκια σε ψιλικατζίδικα (πληρώνεται με μερίδιο από τη συμφωνία κάθε φορά που ένας ψιλικατζής ψήνεται να βάλει το σταντ με τα πατατάκια). Μιλάμε δηλαδή για 2 εργαζόμενους των 1000 ευρώ περίπου που μένουν και στο νοίκι, 500 ευρώ το μήνα χαριστικά από γνωστό. Έχουν όλοι τους iphone. Και οι δύο μικρές, από όταν πήγαν 4η δημοτικού. Ο τύπος έχει ένα άλφα ρομέο που συνέχεια το κωλοφτιάχνει και το γυαλίζει και πάει σε συναντήσεις ατόμων με το ίδιο χόμπι, ενώ από πέρυσι έβαλε δόσεις και αγόρασε ένα SUV. Τέλος καπνίζουν και οι δύο.
Σημειώνω ότι δεν γενικά δεν κλαίγονται (λίγη γκρίνια μόνο πέρυσι για το ότι τα αγγλικά ανέβηκαν στα 90 ευρώ το μήνα από 80) και γι' αυτό δεν έχω κακή γνώμη, απλώς το αναφέρω μια και μιλάμε για το τι τολμάει ο Έλληνας.
Εχω θειο που βρεθηκε με μισθο ενα χιλιαρικο να χρωστάει 130
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θέλω. Και εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά τι λέω αλλά και ποιό είναι το πραγματικό θέμα του νήματος και ας το ρίχνεις στο τσιφτετέλι.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:21Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει πράσινο, αλλά η βόλτα στο πάρκο είναι ασκητική και κομμουνιστικήGreen Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:17Βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς βάλε, βόλτα στην θάλασσα τώρα κοστίζει παραπάνω από τον καφέ λόγω βενζίνης. Μην αρχίζεις τα ασκητικά πάλι σε παρακαλώ, αν είναι να ζούμε έτσι πάμε σε κομμουνισμό. Δεν το λέω καθόλου για πλάκα.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:32
Μόνο αυτά τα 75 το μήνα δίνεις για διασκέδαση; Όλα τα άλλα πάνε αποκλειστικά στην επιβίωση σου; Κάθε μέρα μόνο με τον καφέ διασκεδάζεις; Το Ίντερνετ το κλέβεις από τον γείτονα; Αν πας μια βόλτα στη θάλασσα με ένα φίλο και κάνετε ωραία κουβέντα δεν θα διασκεδάσεις επειδή δεν αγόρασες κάτι; Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις.
Τελικά θέλετε να ζείτε μέσα σε κόσμο, αυτοκίνητα, φασαρία, καφέδες και τσιγάρα. Σε μια χαβούζα δηλαδή. Οπότε αφού έχετε αυτό που θέλετε, τι διαμαρτύρεστε;

- Otto Weininger
Θέα θάλασσα τουλάχιστον. Τι πάει να πει "πρώτο σπίτι" ;talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:32Να του δώσουμε ανάκτορο στα 25Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:06Τι σπίτι θα πάρει ρε μάγκα; Κουκλόσπιτο της Μπάρμπι; Το συγκεκριμένο τρολάρισμα δεν είναι καθόλου ωραίο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:06
Οκ, ειμαι 54 αλλα δεν ξερω ουτε εναν στην Ελλάδα που να παίρνει χιλιάρικο. Αυτος ειναι μισθος πιτσιρικα
Ασε που 100 το μηνα ειναι 10 χιλιαρικα στα 8μισηχρονια, νασου η προκαταβολή για το σπιτι στα 25
10 χιλιαρικα προκαταβολή ειναι 100 χιλιαρικα σπιτι. Δε ξερω τι θες για πρωτο σπιτι εσυ.
Πόσα θα αγοράσει δηλαδή, 5-6 ;
Δεν έχουμε προσδόκιμο ζωής 200 έτη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
wtftalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:34Κάρτες.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:33κάτσε ρε μαν, 2000 εισόδημα και οι 2, μείον 500€ ενοίκιο, πάγια έξοδα σπιτιού, τι σκατά του μένει να κωλοφτιαχνει και να συντηρεί την άλφα, να πληρώνει γραμμάτιο για το SUV και λοιπά;foscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:26
Η κορη μου έχει μια συμμαθήτρια που ο μπαμπάς της είναι σεκιουριτάς σε σούπερ μάρκετ, η μαμά της πλασάρει πατατάκια σε ψιλικατζίδικα (πληρώνεται με μερίδιο από τη συμφωνία κάθε φορά που ένας ψιλικατζής ψήνεται να βάλει το σταντ με τα πατατάκια). Μιλάμε δηλαδή για 2 εργαζόμενους των 1000 ευρώ περίπου που μένουν και στο νοίκι, 500 ευρώ το μήνα χαριστικά από γνωστό. Έχουν όλοι τους iphone. Και οι δύο μικρές, από όταν πήγαν 4η δημοτικού. Ο τύπος έχει ένα άλφα ρομέο που συνέχεια το κωλοφτιάχνει και το γυαλίζει και πάει σε συναντήσεις ατόμων με το ίδιο χόμπι, ενώ από πέρυσι έβαλε δόσεις και αγόρασε ένα SUV. Τέλος καπνίζουν και οι δύο.
Σημειώνω ότι δεν γενικά δεν κλαίγονται (λίγη γκρίνια μόνο πέρυσι για το ότι τα αγγλικά ανέβηκαν στα 90 ευρώ το μήνα από 80) και γι' αυτό δεν έχω κακή γνώμη, απλώς το αναφέρω μια και μιλάμε για το τι τολμάει ο Έλληνας.
-
Ω ναιOtto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:36wtftalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:34Κάρτες.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:33
κάτσε ρε μαν, 2000 εισόδημα και οι 2, μείον 500€ ενοίκιο, πάγια έξοδα σπιτιού, τι σκατά του μένει να κωλοφτιαχνει και να συντηρεί την άλφα, να πληρώνει γραμμάτιο για το SUV και λοιπά;
- Green Dragon
Θα πας δηλαδή εσύ με κεφάλαιο 10000 στην τράπεζα και χαμηλό μισθό και θα σου δώσει τα υπόλοιπα 90000 σε δάνειοtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:32Να του δώσουμε ανάκτορο στα 25Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:06Τι σπίτι θα πάρει ρε μάγκα; Κουκλόσπιτο της Μπάρμπι; Το συγκεκριμένο τρολάρισμα δεν είναι καθόλου ωραίο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:06
Οκ, ειμαι 54 αλλα δεν ξερω ουτε εναν στην Ελλάδα που να παίρνει χιλιάρικο. Αυτος ειναι μισθος πιτσιρικα
Ασε που 100 το μηνα ειναι 10 χιλιαρικα στα 8μισηχρονια, νασου η προκαταβολή για το σπιτι στα 25
10 χιλιαρικα προκαταβολή ειναι 100 χιλιαρικα σπιτι. Δε ξερω τι θες για πρωτο σπιτι εσυ.

Προ παγκόσμιου κραχ αυτά (και ήταν και ο λόγος που φτάσαμε στο κραχ). Τώρα αν πας και πεις τέτοιο πράγμα θα σε κυνηγήσουν με το τουφέκι.
Χωρίς να αναφέρω ότι και να στα δώσει, αν θες 10 χρόνια για να μαζέψεις 10000 δεν σε κόβω να προλαβαίνεις να ξοφλήσεις πριν 'ξοφλήσεις'.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Αύγ 2024, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, ο καφές delivery είναι ακριβώς το θέμα και γενικώς τα 100 μικροέξοδα που ισοδυναμούν με μεγάλο έξοδο, αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι εκτός κι αν κάνεις το πείραμα να κάτσεις για ένα διάστημα να τα καταγράψεις.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:30Ούτε εγώ παίρνω αλλά δεν είναι το θέμα ο καφές delivery και το ξέρεις μια χαρά. Το θέμα είναι ότι αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις δεν έχει ούτε καν ψεύτικο νόημα η ζωή σου.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:08Σιγά την διασκέδαση επειδή αγόρασες έναν καφέ απ' έξω, που σε τελική ανάλυση βάζουν κι ότι θέλουν μέσα. Να πας να κάτσεις το καταλαβαίνω, αυτό στο χέρι δεν βλέπω καμμία χαρά, αλλά ούτε και ανάγκη, εκτός κι αν δεν αντέχεις χωρίς και δεν κοιμήθηκες σπίτι σου το βράδυ ή έτυχε κάτι έκτακτο.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:03Όταν βγάζεις 3 και 60 η μόνη διασκέδαση που μπορείς να έχεις είναι μερικά τέτοια μικρά πράγματα τα οποία αν τα κόψεις θα μαζέψεις τρίχες λεφτά και θα ζεις 100% μίζερα αντί για 70% μίζερα. Τρίχες κατσαρές μαζεύεις, όχι για σπίτι, ούτε για κοτέτσι.
Το καθημερινό να πρέπει να γίνει έτσι δεν το καταλαβαίνω. Και ναι, τα 75 ευρω το μήνα είναι μεγάλη δουλειά για κάποιον που δεν έχει. Ας το κάνει έστω για το πείραμα βρε αδερφέ. Έγραψα πιο πίσω τι έκανα όταν προσπαθούσα να κόψω το τσιγάρο. Με βοήθησε και σε αυτό, ένοιωσα επιβράβευση.
Και φυσικά αναφερόμαστε σε όποιον έχει ανάγκη και συζητάμε αν πραγματικά του προσφέρουν ποιότητα στη ζωή του ή μήπως ένας έλεγχος επάνω σε αυτά του προσέφεραν μεγαλύτερη.
- Otto Weininger
Όταν έλεγα εγώ όμως ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 10Κ για να είσαι άνετος μου λέγατε τα δικά σας.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:38Όχι, ο καφές delivery είναι ακριβώς το θέμα και γενικώς τα 100 μικροέξοδα που ισοδυναμούν με μεγάλο έξοδο, αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι εκτός κι αν κάνεις το πείραμα να κάτσεις για ένα διάστημα να τα καταγράψεις.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:30Ούτε εγώ παίρνω αλλά δεν είναι το θέμα ο καφές delivery και το ξέρεις μια χαρά. Το θέμα είναι ότι αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις δεν έχει ούτε καν ψεύτικο νόημα η ζωή σου.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:08
Σιγά την διασκέδαση επειδή αγόρασες έναν καφέ απ' έξω, που σε τελική ανάλυση βάζουν κι ότι θέλουν μέσα. Να πας να κάτσεις το καταλαβαίνω, αυτό στο χέρι δεν βλέπω καμμία χαρά, αλλά ούτε και ανάγκη, εκτός κι αν δεν αντέχεις χωρίς και δεν κοιμήθηκες σπίτι σου το βράδυ ή έτυχε κάτι έκτακτο.
Το καθημερινό να πρέπει να γίνει έτσι δεν το καταλαβαίνω. Και ναι, τα 75 ευρω το μήνα είναι μεγάλη δουλειά για κάποιον που δεν έχει. Ας το κάνει έστω για το πείραμα βρε αδερφέ. Έγραψα πιο πίσω τι έκανα όταν προσπαθούσα να κόψω το τσιγάρο. Με βοήθησε και σε αυτό, ένοιωσα επιβράβευση.
Και φυσικά αναφερόμαστε σε όποιον έχει ανάγκη και συζητάμε αν πραγματικά του προσφέρουν ποιότητα στη ζωή του ή μήπως ένας έλεγχος επάνω σε αυτά του προσέφεραν μεγαλύτερη.
Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:35Θέα θάλασσα τουλάχιστον. Τι πάει να πει "πρώτο σπίτι" ;talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:32Να του δώσουμε ανάκτορο στα 25Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:06
Τι σπίτι θα πάρει ρε μάγκα; Κουκλόσπιτο της Μπάρμπι; Το συγκεκριμένο τρολάρισμα δεν είναι καθόλου ωραίο.
Πόσα θα αγοράσει δηλαδή, 5-6 ;
Δεν έχουμε προσδόκιμο ζωής 200 έτη.

Πώς το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα από αυτά που έγραψα;Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:39Όταν έλεγα εγώ όμως ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 10Κ για να είσαι άνετος μου λέγατε τα δικά σας.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:38Όχι, ο καφές delivery είναι ακριβώς το θέμα και γενικώς τα 100 μικροέξοδα που ισοδυναμούν με μεγάλο έξοδο, αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι εκτός κι αν κάνεις το πείραμα να κάτσεις για ένα διάστημα να τα καταγράψεις.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:30
Ούτε εγώ παίρνω αλλά δεν είναι το θέμα ο καφές delivery και το ξέρεις μια χαρά. Το θέμα είναι ότι αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις δεν έχει ούτε καν ψεύτικο νόημα η ζωή σου.
Καλά, αν θες να τρως για πρωινό χαβιάρι και να πίνεις σαμπάνια σαν εκφυλισμένος νεόπλουτος, μπορεί.
- hellegennes
Λίγο δύσκολο να περάσεις καλά συνολικότερα κόβοντας από την ζωή σου τα μικροέξοδα που είναι όλα αυτά που σου δίνουν μικροαπολαύσεις και δεν κάνουν την ζωή σου μίζερη μέχρι σημείο κατάθλιψης και τελικά αυτοκτονίας*. Να μην φάω μια κρέπα που μου ήρθε όρεξη, ένα σάντουιτς, να μην πιω ένα αναψυκτικό, έναν καφέ, να μην αγοράσω ένα περιοδικό, ένα βιβλίο, να μην πάω βόλτα, να μην πάω σινεμά.sharp έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 23:14Ο καφές είναι ένα παράδειγμα, γενικώς εννοούνται τα μικροέξοδα. Μπορείς να πας βόλτα και να ξοδέψεις ένα 20άρικο. Δηλ. πας σινεμά, δεν είναι απαραίτητο να πάρεις κάτι στο διάλειμμα, να μασουλήσεις. Κι απ' έξω ένα περιοδικό, επειδή το είδες, ένα παγωτό, ααα ωραίο κι αυτό το πόστερ να το βάλω στο τοίχο, πράγμα που μπορεί τελικά να μην κάνεις.
Και σίγουρα τα καθημερινά μπορεί να είναι μεγαλύτερα έξοδα απ' όσο φαντάζεσαι, ρόφημα στη δουλειά απ' έξω,αλλά και σάντουιτς και μπύρα το απόγευμα. Η πιο καλή τακτική είναι να τα γράψεις για ένα μήνα, να δεις τι τρέχει.
Σπίτι μάλλον δεν θα πάρεις με αυτό, ίσως όμως περάσεις καλύτερα συνολικά.
Για ποιο πράγμα είπαμε ζω ακριβώς;
* άραγε πόσο τυχαίο είναι που η Ιαπωνία, μια χώρα με σαφώς μεγαλύτερη πειθαρχία από την Ελλάδα, είναι 100+ θέσεις πάνω από εμάς στην κατάταξη χωρών με βάση τις αυτοκτονίες (240% πάνω από την Ελλάδα ανά πληθυσμιακή μονάδα);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
Δεν γίνεται να έχεις ποιότητα στη ζωή σου χωρίς να χαλάς λεφτά γι'αυτό. Η διασκέδαση είναι ανάγκη, όχι πολυτέλεια.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:38Όχι, ο καφές delivery είναι ακριβώς το θέμα και γενικώς τα 100 μικροέξοδα που ισοδυναμούν με μεγάλο έξοδο, αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι εκτός κι αν κάνεις το πείραμα να κάτσεις για ένα διάστημα να τα καταγράψεις.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:30Ούτε εγώ παίρνω αλλά δεν είναι το θέμα ο καφές delivery και το ξέρεις μια χαρά. Το θέμα είναι ότι αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις δεν έχει ούτε καν ψεύτικο νόημα η ζωή σου.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:08
Σιγά την διασκέδαση επειδή αγόρασες έναν καφέ απ' έξω, που σε τελική ανάλυση βάζουν κι ότι θέλουν μέσα. Να πας να κάτσεις το καταλαβαίνω, αυτό στο χέρι δεν βλέπω καμμία χαρά, αλλά ούτε και ανάγκη, εκτός κι αν δεν αντέχεις χωρίς και δεν κοιμήθηκες σπίτι σου το βράδυ ή έτυχε κάτι έκτακτο.
Κανένα τσιφτετέλι. Αν δεν μπορείς να χαρείς μια βόλτα στο πάρκο (όχι εσύ, γενικώς) και ταυτόχρονα θεωρείς ευτυχία την εξάρτηση από τις λεγόμενες μικροχαρές του καφέ και του τσιγάρου, τότε είσαι εξ ορισμού ένας νευρωτικός της μεγαλούπολης. Από κει και πέρα μαγκια σου να είσαι, αλλά πρέπει να έχεις να το πληρώσεις. Αν δεν έχεις ίσως πρέπει να το δεις αλλιώς και τελικά να σε ωφελήσει και στην υγεία σου. Αυτό λέω.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:35Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θέλω. Και εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά τι λέω αλλά και ποιό είναι το πραγματικό θέμα του νήματος και ας το ρίχνεις στο τσιφτετέλι.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:21Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Γκρινιάζετε γιατί δεν υπάρχει πράσινο, αλλά η βόλτα στο πάρκο είναι ασκητική και κομμουνιστικήGreen Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:17
Βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς βάλε, βόλτα στην θάλασσα τώρα κοστίζει παραπάνω από τον καφέ λόγω βενζίνης. Μην αρχίζεις τα ασκητικά πάλι σε παρακαλώ, αν είναι να ζούμε έτσι πάμε σε κομμουνισμό. Δεν το λέω καθόλου για πλάκα.
Τελικά θέλετε να ζείτε μέσα σε κόσμο, αυτοκίνητα, φασαρία, καφέδες και τσιγάρα. Σε μια χαβούζα δηλαδή. Οπότε αφού έχετε αυτό που θέλετε, τι διαμαρτύρεστε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-