Κλειστά φαντάζομαι εννοείς σε κλειστό λογαριασμό, που να μην μπορείς να τα κάνεις τίποτα. Η Εθνική έχει ένα πακέτο 12 μηνών με απόδοση 1,7% και ελάχιστη κατάθεση 3.000 ευρώ. Σε 80 χρόνια θα έχουν γίνει 11.500 περίπου. Βέβαια σε 80 χρόνια αυτά τα 11.500 θα έχουν αξία 1.000 ευρώ, αλλά τι να κάνεις...
Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
- hellegennes
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taxalata xalasa
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
hellegennes έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:09Κλειστά φαντάζομαι εννοείς σε κλειστό λογαριασμό, που να μην μπορείς να τα κάνεις τίποτα. Η Εθνική έχει ένα πακέτο 12 μηνών με απόδοση 1,7% και ελάχιστη κατάθεση 3.000 ευρώ. Σε 80 χρόνια θα έχουν γίνει 11.500 περίπου. Βέβαια σε 80 χρόνια αυτά τα 11.500 θα έχουν αξία 1.000 ευρώ, αλλά τι να κάνεις...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- hellegennes
Ναι. Έκοβες κάτι άλλο απ' την ζωή σου. Έτσι είναι τα πάθη. Κανείς δεν αρνείται ότι το τσιγάρο συγκεκριμένα είναι πάθος. Όμως γεγονός είναι ότι έκοβες από κάπου αλλού για να καπνίσεις, δεν είναι ότι σου περίσσευαν και τα σπαταλούσες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τότε τίποτε δεν είναι σπατάλη. Και 100 χιλιάρικα τη μέρα να μού δίνεις μπορώ να τα ξοδεύω. Κι όταν μού τα πάρεις να μού λείψουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήμουν σπάταλος;hellegennes έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:12Ναι. Έκοβες κάτι άλλο απ' την ζωή σου. Έτσι είναι τα πάθη. Κανείς δεν αρνείται ότι το τσιγάρο συγκεκριμένα είναι πάθος. Όμως γεγονός είναι ότι έκοβες από κάπου αλλού για να καπνίσεις, δεν είναι ότι σου περίσσευαν και τα σπαταλούσες.
Σπαταλάς ρεύμα αυτή τη στιγμή, καθώς και χρήματα για ιντερνετ.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:15Τότε τίποτε δεν είναι σπατάλη. Και 100 χιλιάρικα τη μέρα να μού δίνεις μπορώ να τα ξοδεύω. Κι όταν μού τα πάρεις να μού λείψουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήμουν σπάταλος;hellegennes έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:12Ναι. Έκοβες κάτι άλλο απ' την ζωή σου. Έτσι είναι τα πάθη. Κανείς δεν αρνείται ότι το τσιγάρο συγκεκριμένα είναι πάθος. Όμως γεγονός είναι ότι έκοβες από κάπου αλλού για να καπνίσεις, δεν είναι ότι σου περίσσευαν και τα σπαταλούσες.
Πάνε στο πάρκο.
- hellegennes
Πολυτέλεια είναι οτιδήποτε για την ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ είναι πέρα από τις δυνατότητες του μέσου όρου.foscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:16Πολυτέλεια σημαίνει ότι δεν αντιστοιχεί σε ουσιαστική ανάγκη, δε θα πάθαινες κάτι αν το έκοβες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:01
ρε μλκες φτάσαμε να θεωρούμε πλέον πολυτέλεια το να παίρνεις έναν κωλοκαφέ των 2,50 ευρώ απ'έξω κάθε μέρα
Αν πάρουμε τον δικό σου ορισμό («δε θα πάθαινες κάτι αν το έκοβες»), πολυτέλεια είναι το τρεχούμενο νερό, το ζεστό νερό, σχεδόν όλα τα έπιπλα, σχεδόν όλα σου τα ρούχα, το πλυντήριο ρούχων, τα έξτρα ζευγάρια παπούτσια, η θέρμανση και ο κλιματισμός, οι κουρτίνες, τα παράθυρα αλουμινίου, το αυτοκίνητο, η μουσική, οι ταινίες, τα βιβλία, το Ίντερνετ, το τηλέφωνο, ο υπολογιστής, ο καφές, τα ποτά, τα γλυκά, ο τεχνητός φωτισμός, ο ηλεκτρισμός γενικότερα.
Ναι, μπορείς να ζήσεις και χωρίς όλα αυτά. Για το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού όλα αυτά δεν υπήρχαν 100 χρόνια πριν. Άρα όλα αυτά είναι πολυτέλειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άλλη φορά να διαβάζεις απ΄την αρχή τις συζητήσεις, μπας και καταλάβεις τι λέμε. Δεν μιλάμε για καφετέριες, αλλά για την φοβερή πολυτέλεια να πάρεις καφέ στο πλαστικό ον δε γουαίη που λέμε, αντί να τον φτιάξεις στο σπίτι όταν πας το πρωΐ στη δουλειά. Ή να παραγγείλεις μια τρισάθλια πίτσα τίγκα στο ψωμί επειδή βαριέσαι ή δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα αυγό μάτι.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:59Προφανώς γράφει βλακείες. Οι βορειοευρωπέοι μόλις έχουν χρόνο και χρήμα ξέρεις τι κάνουν; Φεύγουν από τη χώρα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:04γιατί προφανώς τα ξοδεύουν αλλού, σε ακόμη πιο ματαιόδοξες δραστηριότητεςsharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:58
Επειδή έχω δουλέψει με αυτούς τους τόσο πια πλούσιους Ευρωπαίους, σου λέω αλήθεια πως όλοι αυτοί αυτό κάνουν. Φτιάχνουν καφέ στη δουλειά και φέρνουν ταπεράκι από το σπίτι. Καθημερινά δεν ξοδεύουν φράγκο πέρα από βενζίνη ή εισιτήριο μετακίνησης. Η συνήθης πρώτη αντίδραση των Ελλήνων που τους βλέπουν είναι να τους κοροϊδεύουν και να τους λένε τσιγγούνηδες και μίζερους (όχι μπροστά τους). Γιατί λοιπόν γελάς με το Ευρωπαϊκή χώρα;
ή όλοι στο εξωτερικό έχουν δικό τους σπίτι που αγόρασαν επειδή το καφέ στη δουλειά;
Σπαταλάν αρκετά σε ταξίδια κάθε χρονιά, που δεν τα ισοφαρίζεις ούτε με 500 φρεντο εσπρέσσο γκράντε κάθε μέρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις φτωχές χώρες (ψευδοκράτος π.χ.) ο κόσμος διασκεδάζει πηγαίνοντας σε ταβέρνες και καφετέριες, ενώ στις πλούσιες χώρες τα σπαταλάνε σε ταξίδια και σκύλους. Αλλά ναι τα 2 ευρώ τη μέρα που κάνεις για τον καφέ είναι σπατάλη και πρέπει να τα βάλεις στον κουμπαρά
Τα πράματα είναι απλά, όποιος έχει λεφτά αγοράζει παραπάνω, όποιος δεν έχει θα αγοράζει λιγότερα ακόμα και αν κόψει τους καφέδες.
Δεν μιλάμε να πας με τον νυξτόβιο σε καφετέρια και να κάνεις πολιτική συζήτηση επιπέδου, όπου αξίζει όσα και να δώσεις.

Ναι Οκ, αρχικά να σε ενημερώσω ότι ο καφές απέξω είναι πιο ωραίος, δε μιλώ για ζεστό ξενέρωτο καφέ, καθώς και επίσης με την ίδια λογική οι Ευρωπαίοι μπορούν το καλοκαίρι να κάτσουν σπίτι τους και όχι να τρέχουν από εδώ και εκεί στον μισο πλανητη.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:23Άλλη φορά να διαβάζεις απ΄την αρχή τις συζητήσεις, μπας και καταλάβεις τι λέμε. Δεν μιλάμε για καφετέριες, αλλά για την φοβερή πολυτέλεια να πάρεις καφέ στο πλαστικό ον δε γουαίη που λέμε, αντί να τον φτιάξεις στο σπίτι όταν πας το πρωΐ στη δουλειά. Ή να παραγγείλεις μια τρισάθλια πίτσα τίγκα στο ψωμί επειδή βαριέσαι ή δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα αυγό μάτι.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:59Προφανώς γράφει βλακείες. Οι βορειοευρωπέοι μόλις έχουν χρόνο και χρήμα ξέρεις τι κάνουν; Φεύγουν από τη χώρα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:04
γιατί προφανώς τα ξοδεύουν αλλού, σε ακόμη πιο ματαιόδοξες δραστηριότητες
ή όλοι στο εξωτερικό έχουν δικό τους σπίτι που αγόρασαν επειδή το καφέ στη δουλειά;
Σπαταλάν αρκετά σε ταξίδια κάθε χρονιά, που δεν τα ισοφαρίζεις ούτε με 500 φρεντο εσπρέσσο γκράντε κάθε μέρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις φτωχές χώρες (ψευδοκράτος π.χ.) ο κόσμος διασκεδάζει πηγαίνοντας σε ταβέρνες και καφετέριες, ενώ στις πλούσιες χώρες τα σπαταλάνε σε ταξίδια και σκύλους. Αλλά ναι τα 2 ευρώ τη μέρα που κάνεις για τον καφέ είναι σπατάλη και πρέπει να τα βάλεις στον κουμπαρά
Τα πράματα είναι απλά, όποιος έχει λεφτά αγοράζει παραπάνω, όποιος δεν έχει θα αγοράζει λιγότερα ακόμα και αν κόψει τους καφέδες.
Δεν μιλάμε να πας με τον νυξτόβιο σε καφετέρια και να κάνεις πολιτική συζήτηση επιπέδου, όπου αξίζει όσα και να δώσεις.
Δε γνώρισα ούτε έναν που να μην έχει πάει ΗΠΑ ή Αυστραλία. Επίσης το χουν νορμάλ να παίρνουν άδεια άνευ αποδοχών για 2-3 χρόνια για να κάνουν το χόμπι τους. Ε αυτά Ελλάδα δε γίνονται. Αν θεωρείς δηλαδή τον καφέ τεικ αγουει σπατάλη, τι είναι οι συνήθειες των ξενων;
Απλά έχουν περισσότερα χρήματα και δεν ισοφαρίζεις ακόμα και αν κόψεις και το φαΐ τελείως.
Σαφέστατα έχουν συνήθειες που πετάνε χρήματα οι Έλληνες αλλά είναι θεωρώ πολύ μικρότερης κλίμακας. Και δεν ξέρω και πόσο αντικειμενικο είναι.
Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω, απαντάς.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:28Ναι Οκ, αρχικά να σε ενημερώσω ότι ο καφές απέξω είναι πιο ωραίος, δε μιλώ για ζεστό ξενέρωτο καφέ, καθώς και επίσης με την ίδια λογική οι Ευρωπαίοι μπορούν το καλοκαίρι να κάτσουν σπίτι τους και όχι να τρέχουν από εδώ και εκεί στον μισο πλανητη.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:23Άλλη φορά να διαβάζεις απ΄την αρχή τις συζητήσεις, μπας και καταλάβεις τι λέμε. Δεν μιλάμε για καφετέριες, αλλά για την φοβερή πολυτέλεια να πάρεις καφέ στο πλαστικό ον δε γουαίη που λέμε, αντί να τον φτιάξεις στο σπίτι όταν πας το πρωΐ στη δουλειά. Ή να παραγγείλεις μια τρισάθλια πίτσα τίγκα στο ψωμί επειδή βαριέσαι ή δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα αυγό μάτι.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:59
Προφανώς γράφει βλακείες. Οι βορειοευρωπέοι μόλις έχουν χρόνο και χρήμα ξέρεις τι κάνουν; Φεύγουν από τη χώρα τους.
Δε γνώρισα ούτε έναν που να μην έχει πάει ΗΠΑ ή Αυστραλία. Επίσης το χουν νορμάλ να παίρνουν άδεια άνευ αποδοχών για 2-3 χρόνια για να κάνουν το χόμπι τους. Ε αυτά Ελλάδα δε γίνονται. Αν θεωρείς δηλαδή τον καφέ τεικ αγουει σπατάλη, τι είναι οι συνήθειες των ξενων;
Απλά έχουν περισσότερα χρήματα και δεν ισοφαρίζεις ακόμα και αν κόψεις και το φαΐ τελείως.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ...Ευρωπαίοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Αύγ 2024, 02:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Το άτομο έχει πρόβλημα. Μέσα σε 2-3 μέρες έχει καταφέρει να πει ότι η Ελλάδα είναι φθηνή και τρως με 12 ευρώ το άτομο, ότι είναι πανάκριβη και δεν γουστάρει τελικά να έρθει στην Ελλάδα με την κόρη του γιατί είναι πολλά τα λεφτά, μιλάει για αποταμίευση και μείωση σπατάλης σ' αυτό το νήμα, σε άλλο νήμα λέει ότι δίνει στην κόρη του χαρτζιλίκι ίσα με μισθό μάνατζερ και κλείνει εισιτήρια χιλιάδων ευρώ για ταξίδι στην Νέα Υόρκη.
Ζουρλομανδύας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ακριβώς αυτό που λες. Θεωρούν.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:31Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω, απαντάς.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:28Ναι Οκ, αρχικά να σε ενημερώσω ότι ο καφές απέξω είναι πιο ωραίος, δε μιλώ για ζεστό ξενέρωτο καφέ, καθώς και επίσης με την ίδια λογική οι Ευρωπαίοι μπορούν το καλοκαίρι να κάτσουν σπίτι τους και όχι να τρέχουν από εδώ και εκεί στον μισο πλανητη.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:23
Άλλη φορά να διαβάζεις απ΄την αρχή τις συζητήσεις, μπας και καταλάβεις τι λέμε. Δεν μιλάμε για καφετέριες, αλλά για την φοβερή πολυτέλεια να πάρεις καφέ στο πλαστικό ον δε γουαίη που λέμε, αντί να τον φτιάξεις στο σπίτι όταν πας το πρωΐ στη δουλειά. Ή να παραγγείλεις μια τρισάθλια πίτσα τίγκα στο ψωμί επειδή βαριέσαι ή δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα αυγό μάτι.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ...Ευρωπαίοιδεν θεωρούν πολυτέλεια τον καφέ απ' έξω, ώστε να τον προτιμούν καθημερινά. Μία απάντηση μπορεί να είναι ότι ο καφές που πουλάνε στα μέρη τους δεν είναι τόσο καλός όσο ο δικός μας (σαν το καρπούζι). Η άλλη απάντηση είναι ότι δεν είναι μαλάκες.
Αντίστοιχα για εμένα είναι μαλακς κάποιος που θα φάει 10000 για να κανει roadtrip στις ΗΠΑ. Νομίζω το σπατάλη σαν όρος δεν είναι αντικειμενικο.
Πιστεύω ότι είναι μαλάκας μόνο αν τα δανειστεί και μετά γκρινιάζει ότι φταίει το κράτος, η ΕΕ κι η Ούρσουλα.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:33Ε ακριβώς αυτό που λες. Θεωρούν.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:31Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω, απαντάς.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:28
Ναι Οκ, αρχικά να σε ενημερώσω ότι ο καφές απέξω είναι πιο ωραίος, δε μιλώ για ζεστό ξενέρωτο καφέ, καθώς και επίσης με την ίδια λογική οι Ευρωπαίοι μπορούν το καλοκαίρι να κάτσουν σπίτι τους και όχι να τρέχουν από εδώ και εκεί στον μισο πλανητη.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ...Ευρωπαίοιδεν θεωρούν πολυτέλεια τον καφέ απ' έξω, ώστε να τον προτιμούν καθημερινά. Μία απάντηση μπορεί να είναι ότι ο καφές που πουλάνε στα μέρη τους δεν είναι τόσο καλός όσο ο δικός μας (σαν το καρπούζι). Η άλλη απάντηση είναι ότι δεν είναι μαλάκες.
Αντίστοιχα για εμένα είναι μαλακς κάποιος που θα φάει 10000 για να κανει roadtrip στις ΗΠΑ. Νομίζω το σπατάλη σαν όρος δεν είναι αντικειμενικο.

Σε αντίστοιχο επίπεδο, αναλογικά, κινείται και αυτός που πετάει καθημερινά το δίφραγκο, ενώ μπορούσε να πιει ωραιότατο καφέ σπίτι του* και να έχει 50 παραπάνω που για τον άλλον είναι 500.
*γιατί γράφεις ότι ο καφές είναι καλύτερος απ' έξω; Ούτε ένα καφέ της προκοπής δεν μπορείτε να φτιάξετε;
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση λέει ο σοφός ελληνιαρικος λαός.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:39Πιστεύω ότι είναι μαλάκας μόνο αν τα δανειστεί και μετά γκρινιάζει ότι φταίει το κράτος, η ΕΕ κι η Ούρσουλα.nyxtovios έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:33Ε ακριβώς αυτό που λες. Θεωρούν.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 02:31
Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω, απαντάς.
Σε αντίστοιχο επίπεδο, αναλογικά, κινείται και αυτός που πετάει καθημερινά το δίφραγκο, ενώ μπορούσε να πιει ωραιότατο καφέ σπίτι του* και να έχει 50 παραπάνω που για τον άλλον είναι 500.
*γιατί γράφεις ότι ο καφές είναι καλύτερος απ' έξω; Ούτε ένα καφέ της προκοπής δεν μπορείτε να φτιάξετε;
Πολύ νόημα.
*θες να ετοιμάζεις παγάκια, καλή μηχανή και φρέσκο καφέ. Θέλει χρόνο και δεν είναι και τζάμπα πάλι.
Πολύ απαιτητικοί είστε. Στάνταρ θύματα του καπιταλισμού.
- hellegennes
Λυπάμαι, αλλά τα στατιστικά δεν λένε τίποτα τέτοιο. Αν πάρουμε το ακραίο παράδειγμας της Γερμανίας, για κάθε 10 καφέδες που ο Έλληνας πίνει εκτός σπιτιού, ο Γερμανός πίνει 3,5. Είναι περίπου το 1/3 μεν αλλά πολύ μακριά από το "όλοι κάνουν καφέ στο σπίτι τους".sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:58Επειδή έχω δουλέψει με αυτούς τους τόσο πια πλούσιους Ευρωπαίους, σου λέω αλήθεια πως όλοι αυτοί αυτό κάνουν. Φτιάχνουν καφέ στη δουλειά και φέρνουν ταπεράκι από το σπίτι. Καθημερινά δεν ξοδεύουν φράγκο πέρα από βενζίνη ή εισιτήριο μετακίνησης. Η συνήθης πρώτη αντίδραση των Ελλήνων που τους βλέπουν είναι να τους κοροϊδεύουν και να τους λένε τσιγγούνηδες και μίζερους (όχι μπροστά τους). Γιατί λοιπόν γελάς με το Ευρωπαϊκή χώρα;
Αν πιάσουμε άλλες χώρες, λιγότερο ακραίες, όπως π.χ. η Δανία, για κάθε 10 καφέδες που ο Έλληνας πίνει εκτός σπιτιού ο Δανός πίνει 7, ο Ιταλός 5, ο Βέλγος 6, ο Σουηδός 15 (ναι, οι Σουηδοί πίνουν περισσότερους καφέδες απέξω).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-