ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 08:51
και όταν έρχονται εδώ και ξοδεύουν 100 ευρώ για ξαπλώστρες ξέρω 'γω; τότε νιώθουν περηφάνεια;
kongrosian
ξέρω δύο άτομα, ο ένας καλός φίλος, ξένοι

ο πρώτος αλβανός μάστορας, σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι, σε ηλικία ημιπιτσιρικά

είχε αγοράσει σε σκατοπεριοχή κέντρο σπίτι και το ανακαίνιζε μόνος και με φίλους μετά την δουλειά του. Ντρεπόσουν να πατήσεις μέσα,σαν 5αστερο, εντάξει πέρα από πένα όλα σαν κατασκευή, και η γυναίκα νοικοκυρά όχι φεμιναζος. Ε αυτός όταν θα δει κάποιον με καφέ αραχτό 3ώρες και να μην είναι 15αυγουστος ή Χριστούγεννα ξέρωγω, προφανώς θα του κακοφαίνεται. Άλλο mentality.
δεύτερη περίπτωση, ο φίλος μου από χώρα με πολύ κακό όνομα. Κάθε μέρα ξυπνάει 5παρά ή 4μιση, μαγειρεύει, και όταν λέω μαγειρεύει, δεν εννοώ πετάει μία πίτσα από κατάψυξη στο γκριλλ ή μακαρονοσαλάτα. Φαγητά κανονικά, που συνήθως το κρέας το έχει μαρινάρει από την προηγούμενη, και μετά τα χώνει όλα μαζί με ψωμί (και όταν λέμε ψωμί, όχι τα μπριος με υπογραφή τηλεμαγειρων, φρατζόλα από τον φούρνο που θα πάει αξημέρωτα). Και ξεκινάει να πάρει 3 συγκοινωνίες, πηγαίνει δουλειά, όπου καπνίζει σαν
aLiCat, γυρίζει, πίνει ένα εσπρεσσάκι Ομόνοια μια φορά την εβδομάδα να γιορτάσει την Παρασκευή. Στην δουλειά όταν οι άλλοι παίρνουνε εσπρεσσο φρεντο, βγάζει θερμός με σπιτική λεμονάδα. Μια φορά τον μήνα, πριν το λεωφορείο του γυρισμού, φορτώνεται και είδη μπακάλη από Μοναστηράκι σε ποσότητες που κανονικά θες αμάξι. Αυτός λοιπόν ο φίλος όταν μένει καλοκαίρι Αθήνα (διότι έχει γυρίσει και πολλές χώρες δουλευοντας και επαρχία) και πάει Κυριακή για μπάνιο Αθήνα, πάει σε αυτό το κοσμικό μέρος με τις πανάκριβες ξαπλώστες, πώς σκατά λέγεται, που πάνε όλοι οι σελέμπριτοι

Λοιπόν, αυτός είναι σπάταλος ή όχι;

υγ1
εννοείται ότι όσο οι ξένοι εγκληματίες κάνουν τουρ στα συνορα ανενόχλητοι, αυτός πασχίζει να ανανεώσει τα χαρτιά του, ενώ είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ, λόγω της γραφειοκρατιομαφίας
υγ2
εννοείται ότι οι ελλεϊνίδες δεν γυρνάνε καν να τον κοιτάξουν. Καλό το refugees welcome αλλά όχι στα 40, τι θα πει και ο κόσμος. Αυτά τα πολυπολιτισμικά είναι για καμία διαδήλωση όχι να ανοίξουμε σπιτικό ή για τις 20άρες ανερχόμενες ελλεϊνιδες που κολλάνε στους μπαφιάρηδες ντραγκ ντιλερς στο Μοναστηράκι για να βγάλουνε στόρυ στο τικ τοκ, όπως οι μύγες στα σκατά

sure...
(γελώ)