Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Zundapp
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Zundapp » 10 Αύγ 2024, 15:55
βοθρατζης έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 14:02
πήγαινε κανένας σε πανελλήνιες μοτο;
τριήμερα πάρτι χάους
κάτι άλλες εντούρο στον άρδα;
τότε που το να φοράς κράνος ήταν ντροπή;;;και τα κεφάλια σκοπρίζανε στην άσφαλτο πολύ εύκολα, όχι ότι τώρα δεν
εποχές παραλίας χιλιαδούς , που κατέβαινες Πειραιά με το σακίδιο και έπαιρνες το πρώτο καράβι που έφευγε;
Σαντορίνη στην οία πέντε το πρωί να βαράω τις πόρτες και να τους ξυπνάω όλους για ...δωμάτιο;
πάρο; νάξο ;σύμη; ίο; τι άλλο; χμμμ
ρε διακοπάρες χύμα κοιμόμασταν δίπλα στην παραλία με το σλίπιν μπαγκ και μας ξύπναγε ο ήλιος το πρωί και ξεκίναγε το πάρτι..
ουφφφ
ωραία πράματα
υγ
μια φορά φτάσαμε ασπροβάλτα νύχτα
στήνουμε σκηνές σε ωραίο πλακόστρωτο
το πρωί μας ξύπνησαν οι καμπάνες της εκκλησίας...

στο Ματσικι επρεπε να στησετε
που ξεβραζει το κυμα γουλιανακια και αλιγατορες απο τον Στρυμονα
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 15:57
Beria έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 14:23
βοθρατζης έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 14:02
πήγαινε κανένας σε πανελλήνιες μοτο;
τριήμερα πάρτι χάους
κάτι άλλες εντούρο στον άρδα;
τότε που το να φοράς κράνος ήταν ντροπή;;;και τα κεφάλια σκοπρίζανε στην άσφαλτο πολύ εύκολα, όχι ότι τώρα δεν
εποχές παραλίας χιλιαδούς , που κατέβαινες Πειραιά με το σακίδιο και έπαιρνες το πρώτο καράβι που έφευγε;
Σαντορίνη στην οία πέντε το πρωί να βαράω τις πόρτες και να τους ξυπνάω όλους για ...δωμάτιο;
πάρο; νάξο ;σύμη; ίο; τι άλλο; χμμμ
ρε διακοπάρες χύμα κοιμόμασταν δίπλα στην παραλία με το σλίπιν μπαγκ και μας ξύπναγε ο ήλιος το πρωί και ξεκίναγε το πάρτι..
ουφφφ
ωραία πράματα
υγ
μια φορά φτάσαμε ασπροβάλτα νύχτα
στήνουμε σκηνές σε ωραίο πλακόστρωτο
το πρωί μας ξύπνησαν οι καμπάνες της εκκλησίας...

Στην Ίο καλοκαίρι του 1980 με 25 χιλιάρικα (80 ευρώ!) μαζεμένα από δουλειές του ποδαριού, με ένα σλιπινγκ μπαγκ (χωρίς σκηνή) και ένα μήνα αραγμα με ποτά και φαγια στο far out
Ίο είχα πάει εκείνη την περίοδο αλλά σε ρουμτουλετ. Με κάτω από 10 χιλιάρικα, τη βγάλαμε ένα δεκαήμερο, με φαγητό έξω στη Μυλοπότα και τη Χώρα, όπου είχα συναντήσει και κάποια από τα φρικιά της πλατείας.

Μετά την κάναμε για Πάρο, σε ιδιόκτητο σπίτι στην Παροικιά. Όχι δικό μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sharp
από sharp » 10 Αύγ 2024, 16:00
Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 13:53
Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 13:21
Μία φορά στη ζωή μου έχω πάει κάμπινγκ και το δεύτερο βράδυ έψαχνα ξενοδοχείο
πιάστηκε η μέση μου, τουαλέτα δεν ήθελα να περάσω ούτε απ'έξω, η όλη φάση μου θύμιζε στρατό, γάμησέ τα
Ε μα ναι τώρα. Δε ξέρω τι μαζοχισμός το είναι αυτός, δλδ να έχεις ελεύθερες 15 μέρες να αραξεις και αυτές να τις περνάς έτσι.
Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση με τα 80's δεν είναι που έβρισκαν τα χρήματα για 2 μήνες διακοπές αλλά το ότι είχαν ελεύθερους 2 μήνες για διακοπές. Κάνεις δε δούλευε;
Δούλευε μόνο ο ένας, τα παιδιά πήγαιναν με τη μαμά κι ο μπαμπάς ερχόταν ΣΚ, αν ήταν κοντά.
-
Dorian
από Dorian » 10 Αύγ 2024, 16:01
Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 06:04
O λόγος μέσου μισθού / μέση τιμή σπιτιού στην Ελλάδα είναι εντελώς εκτός δυτικού κόσμου, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε και υπήρχε ποτέ, στην Ελλάδα σπίτι παίρνεις μόνο με κληρονομιά/προίκα ή/και βοήθεια από γονείς και πεθερούς. Το μόνο που σας σώζει είναι ότι όντως οι γονείς/πεθεροί στην Ελλάδα και βοηθάνε και σε αφήνουν να μένεις μαζί τους,
και αφήνουν τα σπίτια τους στα παιδιά τους, γιατί στο δυτικό κόσμο πολύ συχνά οι γονείς ούτε βοηθάνε και τα σπίτια τους τα πουλάνε στα 60 για να χρηματοδοτήσουν τη συνταξιοδότησή τους και τα παιδιά κληρονομούν ένα @. Γι'αυτό βλέπετε στην Αμερική, Αγγλία, Καναδά οι νέοι φρικάρουν εντελώς όταν ο λόγος μισθός/τιμή σπιτιού πέφτει, ενώ οι περισσότεροι έλληνες δε φρικάρουν γιατί ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς σπίτι στο όνομά τους θα έχουν όταν πεθάνει η μαμά/γιαγιά κλπ, σιγά μην παίρναν ποτέ σπίτι με Ελληνικό μισθό. 1 χιλιάρικο μισθό για να πάρεις 200 χιλιάρικα σπίτι που βγαίνει 350 με τους τόκους, πλάκα κάνουμε;
Αν οι Έλληνες γονείς ήταν ίδιοι με τους Δυτικούς θα είχατε τώρα στην Αθήνα φαβέλες με ελενίτ.
Kαι οι γονείς πεθεροι και παλιοι γενικώς πως εκαναν το μαγικό και κατάφερναν αυτοί να χτίζουν τότε σπίτια; ήταν εξειδικευμένοι; όχι, οι πιο πολλοί με ένα ξερό χαρτί (ένα διπλωμα οδήγησης, αδεια κουρέα, στην καλύτερη ένα πτυχίο) ή και καθόλου ήταν. ήταν υπερπαραγωγικοί που πήγαιναν 2 μηνες διακοπές είχαν χτίσει μπουζούκια κοκ; ήταν νοικοκυρεμένο αποδοτικό το κράτος ;:smt005: . Άλλαξαν συγκεκριμένα πράγματα, χειροτερευσαν τα εργασιακά και ποσοτικά και ποιοτικά, κυριως η ελαστικοποιηση της εργασίας, κλαδοι ολόκληροι βιοτεχνίες κ.ά παραδόθηκαν σε αλλοδαπούς κοκ. Όσοι πρόλαβαν και τα κατάφεραν και άλλαξαν κοινωνική τάξη τα βλέπουν και λένε τα ασχετα δικά τους για τα προβλήματα όσων εμειναν πίσω.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 10 Αύγ 2024, 16:06
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 15:48
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 10:37
sharp έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 01:01
Ίσως σου φανεί τετριμμένο, αλλά αγαπάω δηλώνει συναίσθημα που σημαίνει ότι το αφήνω να κυριαρχεί στη ζωή μου και να καθορίζει την αξία μου ως άτομο. Αυτό δεν είναι υγιές, γιατί το χρήμα δεν είναι τίποτε περισσότερο από μέσο για την κάλυψη αναγκών.
Να αλλά μη γίνεσαι Χέλλης τώρα. Είμαι 100% σίγουρος ότι κατάλαβες τι λεω.
Πρώτον, τσου ρε. Δεύτερον, δίκιο έχει. Αν ήθελες να πεις "ποιος δεν θα ήθελε να έχει περισσότερα χρήματα" καλώς, διαφορετικά ακούγεται ακριβώς όπως το περιέγραψε.
όχι που θα το γλίτωνα

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 16:07
πιάστηκε η μέση μου, τουαλέτα δεν ήθελα να περάσω ούτε απ'έξω, η όλη φάση μου θύμιζε στρατό, γάμησέ τα
Ε μα ναι τώρα. Δε ξέρω τι μαζοχισμός το είναι αυτός, δλδ να έχεις ελεύθερες 15 μέρες να αραξεις και αυτές να τις περνάς έτσι.
Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση με τα 80's δεν είναι που έβρισκαν τα χρήματα για 2 μήνες διακοπές αλλά το ότι είχαν ελεύθερους 2 μήνες για διακοπές. Κάνεις δε δούλευε;
Εεεε, βασικά ελεύθερο κάμπινγκ δεν σημαίνει οπωσδήποτε τσαντήρι με κατσαρολικά, κονσέρβες και ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής.
Παίζουν και πολύ πιο χαλαρές καταστάσεις.

Ε, τώρα αν πονάει η μεσούλα επειδή κάποιος θα κοιμηθεί σε σλιπινγκ μπανγκ, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Dorian
από Dorian » 10 Αύγ 2024, 16:11
panos291 έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 09:27
Ερμής έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 22:06
panos291 έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:40
Ξερεις ποσους αλβανους ξερω που ηρθαν ξυπολητοι, δουλεψαν σαν σκυλια, μαζεψαν λιγα χιλιαρικα και τα ρισκαραν ολα ανοίγοντας επιχειρηση με κατασκευες, συνεργεια οικοδομης, εστιαση κλπ και τωρα βγαζουν πολυ καλα εισοδήματα?
Και ξερεις γιατί πετυχαν? Γιατι ρισκαραν οτι ειχαν και δεν ειχαν, και δεν εμειναν με την μαμα να δουλευουν 8 ωρες και τις υπολοιπες να τις περνανε στις καφετεριες πινοντας φρεντο και γκρινιαζοντας για την ζωη που τους αδικει. Εισαι προθυμη να βαλεις υποθηκη οτι εχεις και δεν εχεις (εμεις ετσι καναμε) και να ρισκαρεις τα παντα ή εστω πολλα απο αυτα? Αν δεν εισαι, μην γκρινιαζεις.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι είναι. Πολλοί όμως πήραν μια χαρα δάνεια και αν δε τους έβγαινε πιστολιαζαν τους πιστωτές, γυρνούσαν πίσω και αντε βρες τους. Όπως επίσης δε γίνεται να είσαι 10 χρόνια στην Ελλάδα να ανοίγεις επιχείρηση με κόστος στα 300Κ μόνο από τη σκληρή δουλειά, η καλός έμπορος σε άλλα είδη είσαι η που κάνεις δουλίτσες μαύρες(δε λέω καταναγκη προστασίες και πουτανας) και δε σε αγγίζει κάνεις.
Αυτοι είναι αλλη κατηγορια Ερμη. Κατασκευες εννοω οτι εμαθαν τη δουλειά και μετα ξεκινησαν με αγοραζοντας τα εργαλεια και ενα παλιο βανακι, πήραν και κανα δυο συμπατριωτες τους και ξεκινησαν. Στην εστιαση μαζεψαν μερικα παραπάνω λεφτα και νοικιασαν μαγαζια και μερικοι εχουν και πανω απο 1.
Ολοι αυτοι πλεον ειναι πολυ καλα οικονομικα. Επενδυσαν 20-30 χιλιαρικα που ειχαν μαζεψει, οχι 300. Δεν μιλαμε για νταβατζηδες και πρεζεμπορους, αυτοι είναι αλλη κατηγορία.
η μεγάλη πλειοψηδία από τους Αλβανους Βούλγαρους Ρουμάνους, ήταν απλοί εργάτες μεροδούλι μεροφάι με τις μπύρες τους να περάσουν την μερα. Με το που έσκασε η κρίση εφυγαν δεκάδες που ήξερα όχι ολους προσωπικά στην δυτική Ευρώπη. όσοι έμειναν ήταν ελάχιστον ποσοστό, οι ήδη "επιτυχημένοι" που είχαν πιαστεί με τον ένα ή άλλο τρόπο συνεργείο πλακάκια να νοικιάζουν θερμοκήπια κάτι τέτοιο τέλοςπαντων, ειχαν κάνει και ενα δυο παιδια και πηγαιναν σχολείο και δεν ήθελαν προφανώς να ξαναξεκινήσουν από τον πάτο στην Δύση. Με χοντρά λεφτά δεν ξέρω κανενα. Ίσως υπάρχουν Αθήνα με μεγάλες δουλειές και καποιοι με υπόκοσμο. Απλώς αυτοί έμειναν κυρίως αυτούς βλέπεις. Οι μη πετυχημένοι Έλληνες αναγκαστικά μένουν και τους ανέχεσαι γύρω σου.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 16:12
Dorian έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:01
O λόγος μέσου μισθού / μέση τιμή σπιτιού στην Ελλάδα είναι εντελώς εκτός δυτικού κόσμου, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε και υπήρχε ποτέ, στην Ελλάδα σπίτι παίρνεις μόνο με κληρονομιά/προίκα ή/και βοήθεια από γονείς και πεθερούς. Το μόνο που σας σώζει είναι ότι όντως οι γονείς/πεθεροί στην Ελλάδα και βοηθάνε και σε αφήνουν να μένεις μαζί τους,
και αφήνουν τα σπίτια τους στα παιδιά τους, γιατί στο δυτικό κόσμο πολύ συχνά οι γονείς ούτε βοηθάνε και τα σπίτια τους τα πουλάνε στα 60 για να χρηματοδοτήσουν τη συνταξιοδότησή τους και τα παιδιά κληρονομούν ένα @. Γι'αυτό βλέπετε στην Αμερική, Αγγλία, Καναδά οι νέοι φρικάρουν εντελώς όταν ο λόγος μισθός/τιμή σπιτιού πέφτει, ενώ οι περισσότεροι έλληνες δε φρικάρουν γιατί ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς σπίτι στο όνομά τους θα έχουν όταν πεθάνει η μαμά/γιαγιά κλπ, σιγά μην παίρναν ποτέ σπίτι με Ελληνικό μισθό. 1 χιλιάρικο μισθό για να πάρεις 200 χιλιάρικα σπίτι που βγαίνει 350 με τους τόκους, πλάκα κάνουμε;
Αν οι Έλληνες γονείς ήταν ίδιοι με τους Δυτικούς θα είχατε τώρα στην Αθήνα φαβέλες με ελενίτ.
Kαι οι γονείς πεθεροι και παλιοι γενικώς πως εκαναν το μαγικό και κατάφερναν αυτοί να χτίζουν τότε σπίτια; ήταν εξειδικευμένοι; όχι, οι πιο πολλοί με ένα ξερό χαρτί (ένα διπλωμα οδήγησης, αδεια κουρέα, στην καλύτερη ένα πτυχίο) ή και καθόλου ήταν. ήταν υπερπαραγωγικοί που πήγαιναν 2 μηνες διακοπές είχαν χτίσει μπουζούκια κοκ; ήταν νοικοκυρεμένο αποδοτικό το κράτος ;:smt005: . Άλλαξαν συγκεκριμένα πράγματα, χειροτερευσαν τα εργασιακά και ποσοτικά και ποιοτικά, κυριως η ελαστικοποιηση της εργασίας, κλαδοι ολόκληροι βιοτεχνίες κ.ά παραδόθηκαν σε αλλοδαπούς κοκ. Όσοι πρόλαβαν και τα κατάφεραν και άλλαξαν κοινωνική τάξη τα βλέπουν και λένε τα ασχετα δικά τους για τα προβλήματα όσων εμειναν πίσω.
Απλώς υπήρχε πολύ πιο έντονη η έννοια της αποταμίευσης και φυσικά λιτότητα στις καταναλωτικές ανάγκες. Αυτό αφορούσε και στο χτίσιμο του σπιτιού. Άλλα ήταν τα ζητούμενα τότε, άλλα είναι τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sharp
από sharp » 10 Αύγ 2024, 16:14
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:06
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 15:48
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 10:37
Να αλλά μη γίνεσαι Χέλλης τώρα. Είμαι 100% σίγουρος ότι κατάλαβες τι λεω.
Πρώτον, τσου ρε. Δεύτερον, δίκιο έχει. Αν ήθελες να πεις "ποιος δεν θα ήθελε να έχει περισσότερα χρήματα" καλώς, διαφορετικά ακούγεται ακριβώς όπως το περιέγραψε.
όχι που θα το γλίτωνα

Να λέμε την άλήθεια, εδώ έχει δίκιο.
-
sharp
από sharp » 10 Αύγ 2024, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:12
Απλώς υπήρχε πολύ πιο έντονη η έννοια της αποταμίευσης και φυσικά λιτότητα στις καταναλωτικές ανάγκες. Αυτό αφορούσε και στο χτίσιμο του σπιτιού. Άλλα ήταν τα ζητούμενα τότε, άλλα είναι τώρα.
Τώρα είναι και αυτό και εκείνο και το άλλο. Γιατί είναι και η προσφορά τεράστια, σε όλα τα είδη.
-
Ερμής
από Ερμής » 10 Αύγ 2024, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:07
Εεεε, βασικά ελεύθερο κάμπινγκ δεν σημαίνει οπωσδήποτε τσαντήρι με κατσαρολικά, κονσέρβες και ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής.

Ε, τώρα αν πονάει η μεσούλα επειδή κάποιος θα κοιμηθεί σε σλιπινγκ μπανγκ, είναι άλλο θέμα.
Μπα όχι, είκοσι μερούλες έχω ελεύθερες το χρόνο, δε σκοπεύω να τις περάσω με λιγότερες ανέσεις από όσες έχω ήδη σπίτι μου. Κάποιοι τη βρίσκουν έτσι στο πιο βουκολικό και στο να έρθουν πιο κοντά με τη μάνα φυση εγώ όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 16:24
sharp έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:12
Τώρα είναι και αυτό και εκείνο και το άλλο. Γιατί είναι και η προσφορά τεράστια, σε όλα τα είδη.
Και τις παλιότερες εποχές υπήρχε μια σχετική προσφορά, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα μεγάλη ζήτηση. Μέχρι τώρα θυμάμαι, που στα περισσότερα χωριά υπήρχε η συνήθεια της "βόλτας" στον κεντρικό δρόμο του χωριού την Κυριακή, όπου όλοι οι νεαροί και νεαρές φορούσαν τα "καλά τους", τα οποία στην καλή περίπτωση ήταν δυο τρεις αλλαξιές για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν και μία τον χειμώνα. Ενώ σήμερα, ακόμη και σε σχολεία υποβαθμισμένων περιοχών, ακόμη και τα περσινά ρούχα θεωρούνται...κάπως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 16:26
Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:18

Μπα όχι, είκοσι μερούλες έχω ελεύθερες το χρόνο, δε σκοπεύω να τις περάσω με λιγότερες ανέσεις από όσες έχω ήδη σπίτι μου. Κάποιοι τη βρίσκουν έτσι στο πιο βουκολικό και στο να έρθουν πιο κοντά με τη μάνα φυση εγώ όχι.
Έτσι ακριβώς, παίζει κι αντίστροφα. Κάποιοι δεν βρίσκουν πάντα νόημα στο να κάνουν στις διακοπές ό,τι μπορούν να κάνουν και στο σπίτι τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ερμής
από Ερμής » 10 Αύγ 2024, 16:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:26
Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:18

Έτσι ακριβώς, παίζει κι αντίστροφα. Κάποιοι δεν βρίσκουν πάντα νόημα στο να κάνουν στις διακοπές ό,τι μπορούν να κάνουν και στο σπίτι τους.

Μα συμφωνω σε αυτό, όταν πηδιεσαι 11 μήνες στη δουλειά θέλεις απλά να αραζεις όσο πιο αναπαυτικά γίνεται και να μη κάνεις σχεδον τίποτα.
Γιαυτό οι ικαριες, οι αναφες και οι Γαυδοι ηταν τίγκα από γόνους βου και νου που.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Zundapp
από Zundapp » 10 Αύγ 2024, 16:46
Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 16:39
[
Μα συμφωνω σε αυτό, όταν πηδιεσαι 11 μήνες στη δουλειά θέλεις απλά να αραζεις όσο πιο αναπαυτικά γίνεται και να μη κάνεις σχεδον τίποτα.
Γιαυτό οι ικαριες, οι αναφες και οι Γαυδοι ηταν τίγκα από γόνους βου και νου που.
οσοι φιλοι μου πανε σε Γαυδο και Σαμοthrash ειναι αυτο που εσεις λετε ''λαικα παιδια''
και ειδικα σε αυτα τα συγκεκριμενα νησια καποιοι εχουν εγκατασταθει μονιμα

ακου γονοι, λολ
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 972 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.