Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Αύγ 2024, 17:05

Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 16:46
Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2024, 16:39
[
Μα συμφωνω σε αυτό, όταν πηδιεσαι 11 μήνες στη δουλειά θέλεις απλά να αραζεις όσο πιο αναπαυτικά γίνεται και να μη κάνεις σχεδον τίποτα.
Γιαυτό οι ικαριες, οι αναφες και οι Γαυδοι ηταν τίγκα από γόνους βου και νου που.
οσοι φιλοι μου πανε σε Γαυδο και Σαμοthrash ειναι αυτο που εσεις λετε ''λαικα παιδια''
και ειδικα σε αυτα τα συγκεκριμενα νησια καποιοι εχουν εγκατασταθει μονιμα :)

ακου γονοι, λολ
Ο Ερμής είναι λίγοοο υπερβολικός, αλλά δεν έχει κι άδικο
Στα φρικονησια πήγαιναν, κυρίως, όσοι έκαναν δουλειές που δεν ξεπατωνωσουν όλο το χρόνο. Διαφημιστές, τηλεόραση, itδες, τέτοια πράγματα.
Αν όλο το χρόνο δούλευες συνεργείο, οικοδομή, κουβαλημα το καλοκαίρι ήθελες δωμάτιο στην Πάρο και ανέσεις. Λογικό.

Τα περί γόνων ν και β που είναι όντως υπερβολή (αν και όντως αυτοί έκαναν φρικοδιακοπες στάνταρ, τότε) :003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Zundapp

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 10 Αύγ 2024, 17:12

Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:05
Zundapp έγραψε:
Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2024, 16:39
[
Μα συμφωνω σε αυτό, όταν πηδιεσαι 11 μήνες στη δουλειά θέλεις απλά να αραζεις όσο πιο αναπαυτικά γίνεται και να μη κάνεις σχεδον τίποτα.
Γιαυτό οι ικαριες, οι αναφες και οι Γαυδοι ηταν τίγκα από γόνους βου και νου που.
οσοι φιλοι μου πανε σε Γαυδο και Σαμοthrash ειναι αυτο που εσεις λετε ''λαικα παιδια''

ακου γονοι, λολ
Στα φρικονησια πήγαιναν, κυρίως, όσοι έκαναν δουλειές που δεν ξεπατωνωσουν όλο το χρόνο. Διαφημιστές, τηλεόραση, itδες, τέτοια πράγματα.
Αν όλο το χρόνο δούλευες συνεργείο, οικοδομή, κουβαλημα το καλοκαίρι ήθελες δωμάτιο στην Πάρο και ανέσεις. Λογικό.

Τα περί γόνων ν και β που είναι όντως υπερβολή (αν και όντως αυτοί έκαναν φρικοδιακοπες στάνταρ, τότε) :003:
στην Πρεβελη κατεβαινε κλιμακιο φιλων (μεγαλυτεροι μου) οι οποιοι δουλευαν οικοδομη και συνεργεια

το οτι κατι ''εναλλαχτικα'' νησα ειναι τιγκα στα φλωρακια φοιτητακια δε λεει κατι
δεν ειδες παραπανω? ακομα και η ΓΑΛΗ περασε απο την ΦΑΣΗ
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 10 Αύγ 2024, 17:19

Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:12
Beria έγραψε:
Zundapp έγραψε:

ακου γονοι, λολ

στην Πρεβελη κατεβαινε κλιμακιο φιλων (μεγαλυτεροι μου) οι οποιοι δουλευαν οικοδομη και συνεργεια

το οτι κατι ''εναλλαχτικα'' νησα ειναι τιγκα στα φλωρακια φοιτητακια δε λεει κατι
μια που μου το θυμησες , Ο Πρέβελης , κάηκε ολοσχερως ,δυο μερες απο την απαγορευση της κατασκηνωσης και την εκδιωξη των σκηνιτων.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 10 Αύγ 2024, 17:52

Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2024, 21:01
Θα σας δώσω ένα tip, αν και για τους περισσότερους είναι αργά τώρα. Αλλά, ας το έχουν υπόψη για τα παιδιά τους πχ.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι ότι κάθε γενιά, ασχολείται και με κάτι άλλο.
Ενώ αν θες να βγάλεις κάποτε λεφτά, συνεχίζεις και εξελίξεις οικογειακες επιχειρήσεις/δουλειές.

Όκ, μπορεί κάποιος να πει οτι η πρώτη γεννια δεν είχε καποια δουλειά που να μπορούν να συνεχίσουν. Η δεύτερη όμως μπορεί να έχει.

Αποκλείονται φυσικά οι "καριερίστες" του δημοσίου.

Αντιθέτως τι βλέπουμε; Άλλη δουλειά ο παππούς, άλλη ο πατέρας, άλλη ο γιος, άλλη ο εγγονός.
Παπαριές μαρίτσα μου. Κάθε φορά από την αρχή.

Σε κάποιες εξαιρέσεις μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός που λέω.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
φοβερο το τιπ σου
ο πατερας μου ηταν στοιβαδορος (χαμαλης ρε παιδιμο) στο ΔΗΜΟΣΙΟ (Ε.Ο.Κ. , οπου Καππα=Καπνου)

με θυμηζεις ενα σκηνικο με εναν κολλητο δεξιο με στρωμμενη επιχειρηση
σε ενα ψηστηρι και μετα απο μια κασα γαργαρης ρετσινας ειπε οτι εγω ξερω οτι οποιος δουλευει αρκετα θα πετυχει

εσπασα την ρετσινα αλλα δεν του την εχωσα στην καρωτιδα, γιατι αν και δεξιος εχει καλη καρδια
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 10 Αύγ 2024, 17:59

Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:52
Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2024, 21:01
Θα σας δώσω ένα tip, αν και για τους περισσότερους είναι αργά τώρα. Αλλά, ας το έχουν υπόψη για τα παιδιά τους πχ.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι ότι κάθε γενιά, ασχολείται και με κάτι άλλο.
Ενώ αν θες να βγάλεις κάποτε λεφτά, συνεχίζεις και εξελίξεις οικογειακες επιχειρήσεις/δουλειές.

Όκ, μπορεί κάποιος να πει οτι η πρώτη γεννια δεν είχε καποια δουλειά που να μπορούν να συνεχίσουν. Η δεύτερη όμως μπορεί να έχει.

Αποκλείονται φυσικά οι "καριερίστες" του δημοσίου.

Αντιθέτως τι βλέπουμε; Άλλη δουλειά ο παππούς, άλλη ο πατέρας, άλλη ο γιος, άλλη ο εγγονός.
Παπαριές μαρίτσα μου. Κάθε φορά από την αρχή.

Σε κάποιες εξαιρέσεις μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός που λέω.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
φοβερο το τιπ σου
ο πατερας μου ηταν στοιβαδορος (χαμαλης ρε παιδιμο) στο ΔΗΜΟΣΙΟ (Ε.Ο.Κ. , οπου Καππα=Καπνου)

με θυμηζεις ενα σκηνικο με εναν κολλητο δεξιο με στρωμμενη επιχειρηση
σε ενα ψηστηρι και μετα απο μια κασα γαργαρης ρετσινας ειπε οτι εγω ξερω οτι οποιος δουλευει αρκετα θα πετυχει

εσπασα την ρετσινα αλλα δεν του την εχωσα στην καρωτιδα, γιατι αν και δεξιος εχει καλη καρδια
δεν ξέρω για ποια εποχη μίλας, αλλα και σημερα το ιδιο σαρκαστικό λένε στον κάθε ενα που ειναι ζωσμένος στο μαγγανι. λες και τους διαλεγουνε ρε φίλε , δεν το λενε σε έναν που εχει την περιβάλουσα δυνατότητα , οχι! το λένε στον μεροκαματιάρη , αμα δουλέψεις θα πας μπροστά
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 18:01

Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:12
Beria έγραψε:
Zundapp έγραψε:

ακου γονοι, λολ

Eίσαι τέρμα μυρωδιάς, καλό μου. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 10 Αύγ 2024, 18:06

οτι πεις εγκλειστη
ΓΑΛΗ έγραψε:

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 10 Αύγ 2024, 18:10

Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:06
οτι πεις εγκλειστη
θείτσα στο ράφι με καμμιά δεκαριά φτυαριές γατιά στα κιρσωμενα πόδια της, απο αυτές που ακούμε στο σια κοσονι και απο το σοριν ματει ευαγγελάτο στο σκαι. που μύρισε στους γείτονες.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 10 Αύγ 2024, 18:19

δεν σας έχει ξυπνήσει κοπρόσκυλος στα Καλάβρυτα, την ώρα που επιτέλους σας έχει πάρει ο ύπνος τα χαράματα, λόγω κρύου 7/8/86, πάνω σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία.

κάμπινγκ και μλκιες. αυτά είναι κυριλέ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 10 Αύγ 2024, 18:26

Όλοι φασαίοι είστε εδώ μέσα ρε τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 10 Αύγ 2024, 18:35

Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2024, 13:53
Chilloutbuddy έγραψε:
10 Αύγ 2024, 13:21
Μία φορά στη ζωή μου έχω πάει κάμπινγκ και το δεύτερο βράδυ έψαχνα ξενοδοχείο
πιάστηκε η μέση μου, τουαλέτα δεν ήθελα να περάσω ούτε απ'έξω, η όλη φάση μου θύμιζε στρατό, γάμησέ τα
Ε μα ναι τώρα. Δε ξέρω τι μαζοχισμός το είναι αυτός, δλδ να έχεις ελεύθερες 15 μέρες να αραξεις και αυτές να τις περνάς έτσι.
Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση με τα 80's δεν είναι που έβρισκαν τα χρήματα για 2 μήνες διακοπές αλλά το ότι είχαν ελεύθερους 2 μήνες για διακοπές. Κάνεις δε δούλευε;
Συνηθως οι 2μηνες διακοπες ηταν για τη γυναίκα και τα παιδια, με τον αντρα να σκαει σαββατοκυριακα.

Οι καθολικες ας πουμε διακοπες ηταν περιπου 1 μηνας.

Γενικα ηταν ενας αλλος τροπος ζωης με πολυ λιγοτερα λεφτα και πολυ χαμηλοτερη καταναλωση. Ειχε και αρνητικα εκτος απο θετικα και αυτο ειναι το point μου, οτι και τωρα αμα θες να πηγαινεις διακοπες σε καμπινγκ και να μην εχεις κινητο ή μοδατα ρουχα ή ντελιβερι 3 φορες την εβδομαδα και να χτισεις 30 χιλιομετρα απο το κεντρο ενα σπιτι που θα ειναι ημιγιαπι για τα επομενα 25 χρονια που μενετε εκει με τη 2η σου γκομενα και γυναικα σου που παντρευτηκες στα 22, μια χαρα γινεται και με λιγοτερα λεφτα απο τοτε.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Αύγ 2024, 18:43

Naranjita έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:19
δεν σας έχει ξυπνήσει κοπρόσκυλος στα Καλάβρυτα, την ώρα που επιτέλους σας έχει πάρει ο ύπνος τα χαράματα, λόγω κρύου 7/8/86, πάνω σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία.

κάμπινγκ και μλκιες. αυτά είναι κυριλέ.
στην γκαμηλα με πεντε ποντους χιονι ..στην συρο σε αμμο σεπτεβριο μηνα

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Αύγ 2024, 18:54

Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:26
Μη μιλάς έτσι
gassim έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 10 Αύγ 2024, 19:05

Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:54
Feindflug έγραψε:
Μη μιλάς έτσι
Μια Ματούλα Ζαμάνη λείπει ρε δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Αύγ 2024, 19:09

Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 19:05
Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:54
Feindflug έγραψε:
Μη μιλάς έτσι
Μια Ματούλα Ζαμάνη λείπει ρε δικέ μου.
Μόνο κλισεδακια έχεις ;
gassim έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών