Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 10 Αύγ 2024, 19:44

Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 19:09
Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 19:05
Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:54

Μη μιλάς έτσι
Μια Ματούλα Ζαμάνη λείπει ρε δικέ μου.
Μόνο κλισεδακια έχεις ;
Αν πας 40 χρόνια σε κάμπινγκ για διακοπές, τι πρωτοτυπία ψάχνεις ρε δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Αύγ 2024, 20:41

Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 19:44
Beria έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Μόνο κλισεδακια έχεις ;
Το 40 χρόνια κάμπινγκ πως το σκέφτηκες ρε δικε μου ;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 10 Αύγ 2024, 20:46

Chilloutbuddy έγραψε:
10 Αύγ 2024, 13:21
Μία φορά στη ζωή μου έχω πάει κάμπινγκ και το δεύτερο βράδυ έψαχνα ξενοδοχείο
πιάστηκε η μέση μου, τουαλέτα δεν ήθελα να περάσω ούτε απ'έξω, η όλη φάση μου θύμιζε στρατό, γάμησέ τα
Εγώ πάλι επειδή είχα προβλέψει ακριβώς αυτά που αναφέρεις δεν το δοκίμασα ποτέ. Δωμάτιο-ξενοδοχείο-χωριό, αυτά είναι για διακοπές, τα άλλα δεν τα καταλαβαίνω. Έχω και αυτήν την απίστευτη απαλευτοσύνη με την ζέστη, πως θα μπορούσα να σταθώ σε κάμπινγκ ο καψερός.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Αύγ 2024, 21:29

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
10 Αύγ 2024, 12:27
Ασέβαστος έγραψε:
10 Αύγ 2024, 10:27
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
10 Αύγ 2024, 00:26

Δεν καταλαβαίνω τα αλαμπουρνεζικα όμως, η γνώση και η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη. Το σχολείο που συμπεριλαμβάνει και το προσωπικο είναι ακρογωνιαιος λίθος στην κοινωνία.
δεν υπαρχουν ακρογωνιαιοι λιθοι, κυκλος ειναι, ο ενας εχει αναγκη τον αλλο.
σωστό αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει αυτό το έφτιαξα εγω, αυτό είναι δικό μου, όλοι συνεργάζονται για να δημιουργηθούν ότι έχουμε.
εκτος απο τους κομμουνιστες, οι οποιοι απλως γκρινιαζουν, δεν δημιουργουν κατι. :003::003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 21:33

Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 20:41
Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 19:44
Beria έγραψε:

Μόνο κλισεδακια έχεις ;
Το 40 χρόνια κάμπινγκ πως το σκέφτηκες ρε δικε μου ;
Είναι η νοοτροπία τους τέτοια, μην το ψάχνεις. Κάποιοι έχουν την αφελή εντύπωση ότι οι καμπίστες γενικώς, δεν έχουν κάνει άλλου τύπου διακοπές... ίσως και καλύτερες από τις δικές τους. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 21:37

Green Dragon έγραψε:
10 Αύγ 2024, 20:46
Chilloutbuddy έγραψε:
πιάστηκε η μέση μου, τουαλέτα δεν ήθελα να περάσω ούτε απ'έξω, η όλη φάση μου θύμιζε στρατό, γάμησέ τα
Εγώ πάλι επειδή είχα προβλέψει ακριβώς αυτά που αναφέρεις δεν το δοκίμασα ποτέ. Δωμάτιο-ξενοδοχείο-χωριό, αυτά είναι για διακοπές, τα άλλα δεν τα καταλαβαίνω. Έχω και αυτήν την απίστευτη απαλευτοσύνη με την ζέστη, πως θα μπορούσα να σταθώ σε κάμπινγκ ο καψερός.
Από πού προκύπτει βρε μύστες, ότι οι καμπίστες στήνουν τις σκηνές σε μέρη που τα δέρνει όλη μέρα ο ήλιος; Η φυσική δροσιά, ιδίως το βράδυ είναι το κυρίως ζητούμενο τους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 10 Αύγ 2024, 21:41

Green Dragon έγραψε:
10 Αύγ 2024, 20:46
Chilloutbuddy έγραψε:
Πες μου ότι βάζεις και κλιματισμό στο δωμάτιο στις διακοπές, να ζηλέψω την διαφορετική ζωή που κάνεις στις διακοπές σου :lol:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 10 Αύγ 2024, 21:46

Feindflug έγραψε:
Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:54
Feindflug έγραψε:
10 Αύγ 2024, 18:26
Όλοι φασαίοι είστε εδώ μέσα ρε τύποι;
Μη μιλάς έτσι
Τώρα το χόντρυνες....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 10 Αύγ 2024, 21:47

Machine ghost έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:19
Zundapp έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:12
Beria έγραψε:
10 Αύγ 2024, 17:05

Ο Ερμής είναι λίγοοο υπερβολικός, αλλά δεν έχει κι άδικο
Στα φρικονησια πήγαιναν, κυρίως, όσοι έκαναν δουλειές που δεν ξεπατωνωσουν όλο το χρόνο. Διαφημιστές, τηλεόραση, itδες, τέτοια πράγματα.
Αν όλο το χρόνο δούλευες συνεργείο, οικοδομή, κουβαλημα το καλοκαίρι ήθελες δωμάτιο στην Πάρο και ανέσεις. Λογικό.

Τα περί γόνων ν και β που είναι όντως υπερβολή (αν και όντως αυτοί έκαναν φρικοδιακοπες στάνταρ, τότε) :003:
στην Πρεβελη κατεβαινε κλιμακιο φιλων (μεγαλυτεροι μου) οι οποιοι δουλευαν οικοδομη και συνεργεια

το οτι κατι ''εναλλαχτικα'' νησα ειναι τιγκα στα φλωρακια φοιτητακια δε λεει κατι
δεν ειδες παραπανω? ακομα και η ΓΑΛΗ περασε απο την ΦΑΣΗ
μια που μου το θυμησες , Ο Πρέβελης , κάηκε ολοσχερως ,δυο μερες απο την απαγορευση της κατασκηνωσης και την εκδιωξη των σκηνιτων.
Σιγά μην είναι κι ο Θανάσης ο Πρέβελης φιλε.

Το Πρέβελη (ι).
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Αύγ 2024, 21:48

Chilloutbuddy έγραψε:
10 Αύγ 2024, 13:02
Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσεις σε εναν επαγγελματία για τα παιδικά σου χρόνια φίλε, μην τ'αφήνεις :lol:
ε τον κακομοιρη..

τον επαγγελματια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Αύγ 2024, 21:52

βοθρατζης έγραψε:
10 Αύγ 2024, 14:02
πήγαινε κανένας σε πανελλήνιες μοτο;
τριήμερα πάρτι χάους
κάτι άλλες εντούρο στον άρδα;
τότε που το να φοράς κράνος ήταν ντροπή;;;και τα κεφάλια σκοπρίζανε στην άσφαλτο πολύ εύκολα, όχι ότι τώρα δεν
ναι.

και ριβερ παρτι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2024, 21:55

Ασέβαστος έγραψε:
10 Αύγ 2024, 21:52
βοθρατζης έγραψε:
10 Αύγ 2024, 14:02
πήγαινε κανένας σε πανελλήνιες μοτο;
τριήμερα πάρτι χάους
κάτι άλλες εντούρο στον άρδα;
τότε που το να φοράς κράνος ήταν ντροπή;;;και τα κεφάλια σκοπρίζανε στην άσφαλτο πολύ εύκολα, όχι ότι τώρα δεν
ναι.

και ριβερ παρτι.
Και μένατε σε ρουμστουλετ, τότε; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Αύγ 2024, 22:03

sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 16:17
Casp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 15:32
Λεγεών έγραψε:
08 Αύγ 2024, 18:06
Όλες αυτές τις παπαριές τύπου ‘κόψτε από εδώ και από εκεί και κάντε οικονομία για να δώσετε προκαταβολή για σπίτι’ τις γκρεμίζει πάντα η αληθινή ζωή που μόλις κάνεις ένα καλούτσικο κομπόδεμα θα σου φέρει ένα πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, γενικά μια οποιαδήποτε ατυχία, και θα αναγκαστείς να ξοδέψεις ένα μεγάλο μέρος των οικονομιών αυτών για να έρθεις στα ίσα σου.
1650 ευρω το ταμειο προνοιας μου απο την προηγουμενη δουλεια.
450 ευρω για το αμαξι μου και αλλα 650 για το δικο του, μεσα σε ενα μηνα.
(Βγαζω απ'εξω ενοικια, λογαριασμους, εξοδα σουπερμαρκετ και βενζινη).
Πηγαν ολα περιπατο. Και χθες εμαθα οτι πρεπει να αλλαχθουν ακομα 2 εξαρτηματα στο δικο μου γιατι κινδυνευει να καει η μηχανη.
Τελος του μηνα του ειπα θα το παω, γιατι αν δωσω τα υπολοιπα 160 που ζηταει, δεν θα εχουμε για να φαμε.

Εξτρα τα ιατρικα που οντως τυγχαινουν και τα δινουμε σε γιατρους και χαπια.

Και δεν ειναι μονο οι ατυχιες και τα προβληματα, ειναι και καποια εξτρα πραγματακια που μπορει να σου τυχουν απο το πουθενα. Πχ εξοδα σε δικηγορους που δεν μπορεις να αποφυγεις και τα σχετικα.

Απο την αλλη, ειμαι και εγω της αποψης, και δεδομενης της καταθλιψης που ειχα, πως δεν προκειται να ζω για να δουλευω και να μην μπορω να απολαυσω τιποτα στη ζωη μου. Ναι εχω χαμηλο μισθο, αλλα δεν θα κλεινομαι 30 μερες τον μηνα σπιτι μου και να την βγαζω με οσπρια. Οσοι μπορουν και το αντεχουν αυτο, κουμαντο στη δικη τους την ζωη. Επειδη τετοια φαση περασα ηδη 3-4 μηνες και δεν λεει καθολου. Καποιος εγραψε πως φερνει καταθλιψη και θα τον δικαιωσω στο 100%. Ειναι ο ορισμος της μιζερης ζωης.
Πληρώνεις 1650 ευρω το ταμειο (για τι διάστημα) και τους γιατρούς τους πληρώνεις από την τσέπη σου; Το ταμείο πληρώνει τίποτε ή μόνο εισπράττει;
Δεν το πληρωσα εγω το ταμειο, ειναι κατι σαν αποταμιευση απο την προηγουμενη μου δουλεια. 5% εβαζα εγω απο τον μισθο μου και 5% η εταιρια, για διαστημα 1.5 χρονο (2 χρονια ημουν εκει αλλα το πρωτο 6μηνο δεν ειχα ταμειο).

Ηθελα να πω πως πηγα αυτα τα λεφτα και ετυχαν αυτα και ετσι πηγαν περιπατο. Επειδη σχολιασε ο Λεγεων οτι και να μαζεψεις λεφτα, παντα συμβαινει μια ατυχια και τα ξοδευεις ολα.

Γιατρους αν δεν τους καλυπτει το ΓΕΣΥ τους πληρωνεις εσυ. Με το ΓΕΣΥ πληρωνεις γυρω στα 10 ευρω. Και εξτρα φαρμακα κτλ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Αύγ 2024, 22:06

Chilloutbuddy έγραψε:
09 Αύγ 2024, 16:09
Casp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 15:32
Λεγεών έγραψε:
08 Αύγ 2024, 18:06
Όλες αυτές τις παπαριές τύπου ‘κόψτε από εδώ και από εκεί και κάντε οικονομία για να δώσετε προκαταβολή για σπίτι’ τις γκρεμίζει πάντα η αληθινή ζωή που μόλις κάνεις ένα καλούτσικο κομπόδεμα θα σου φέρει ένα πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, γενικά μια οποιαδήποτε ατυχία, και θα αναγκαστείς να ξοδέψεις ένα μεγάλο μέρος των οικονομιών αυτών για να έρθεις στα ίσα σου.
1650 ευρω το ταμειο προνοιας μου απο την προηγουμενη δουλεια.
450 ευρω για το αμαξι μου και αλλα 650 για το δικο του, μεσα σε ενα μηνα.
(Βγαζω απ'εξω ενοικια, λογαριασμους, εξοδα σουπερμαρκετ και βενζινη).
Πηγαν ολα περιπατο. Και χθες εμαθα οτι πρεπει να αλλαχθουν ακομα 2 εξαρτηματα στο δικο μου γιατι κινδυνευει να καει η μηχανη.
Τελος του μηνα του ειπα θα το παω, γιατι αν δωσω τα υπολοιπα 160 που ζηταει, δεν θα εχουμε για να φαμε.

Εξτρα τα ιατρικα που οντως τυγχαινουν και τα δινουμε σε γιατρους και χαπια.

Και δεν ειναι μονο οι ατυχιες και τα προβληματα, ειναι και καποια εξτρα πραγματακια που μπορει να σου τυχουν απο το πουθενα. Πχ εξοδα σε δικηγορους που δεν μπορεις να αποφυγεις και τα σχετικα.

Απο την αλλη, ειμαι και εγω της αποψης, και δεδομενης της καταθλιψης που ειχα, πως δεν προκειται να ζω για να δουλευω και να μην μπορω να απολαυσω τιποτα στη ζωη μου. Ναι εχω χαμηλο μισθο, αλλα δεν θα κλεινομαι 30 μερες τον μηνα σπιτι μου και να την βγαζω με οσπρια. Οσοι μπορουν και το αντεχουν αυτο, κουμαντο στη δικη τους την ζωη. Επειδη τετοια φαση περασα ηδη 3-4 μηνες και δεν λεει καθολου. Καποιος εγραψε πως φερνει καταθλιψη και θα τον δικαιωσω στο 100%. Ειναι ο ορισμος της μιζερης ζωης.
Ε ναι
Κι εμένα μου λένε φίλοι και γνωστοί ότι με δύο (μέσους προς χαμηλούς) μισθούς περνάει άνετα ένα ζευγάρι και λέω πώς ρε πστ μου...
Ε όταν γυρνάω Ελλάδα καταλαβαίνω πώς, όταν λένε "άνετα" εννοούνε ότι το δόντι το βγάζεις αντί να πας ενδοδοντολόγο, το αμάξι το αλλάζεις κάθε 20 χρόνια και πηδάς και κανα σέρβις, καθυστερείς πληρωμές δεξιά κι αριστερά κλπ. Ετσι ξέρω κι εγώ να περνάω άνετα, αλλά στην πραγματικότητα αν κάνεις σε όλα τη συντήρηση που πρέπει και πληρώνεις ό,τι έκτακτο σκάει μετά δε σου φτάνουν ούτε για φραπέ.

Έχω κι έναν άλλον που μου έλεγε ότι περνάει άνετα, μετά έμαθα ότι χρωστάει όλους τους ΕΝΦΙΑ απ'το 2019. Άλλο κι αυτό πάλι, πώς γίνεται να χρωστάς στοην έφορία και να μη σου έχει έρθει διαταγή πληρωμής;
Μα δεν περναει ανετα καποιος που εχει να πληρωσει ενοικιο, λογαριασμους και ο μισθος του ειναι ουτε καν 1500, και ακομα και τα 1500 δεν θα του εφταναν. Μην λεμε μαλακιες τωρα.

Και οντως οσοι με τα πιο πανω δεδομενα λενε πως περνανε ανετα, ας ορισουν τι ειναι το ανετα και αν εχουν εξτρα βοηθηεια κ τι βοηθεια ειναι αυτη.

Για να ξερουμε αν ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος δηλαδη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Αύγ 2024, 22:10

καλα ο Λεγεων δεν ψηφισε κνδ και το υπερηφανευοταν κιολας για τους κακους ζαιους που εδιωξε ο βαγγελας? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών