Συναμφότερον.
Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Α, εύκολο είναι; Για πες. Ή μήπως η συμβουλή αυτή είναι που ζεις χωρίς να δουλεύεις και πρέπει πρώτα να πληρώσω;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 09:47Lol, δύσκολο το θεωρείς αυτό; Εξαρτάται τι ανάγκες και τι τρόπο ζωής έχει ο καθένας.sharp έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 00:39Άμα είναι να δουλεύεις, δεν κάνεις δουλειά, φίλε. Το θέμα είναι να έχεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις, εκεί σε θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 23:48
Εν τω μεταξύ έγραψα ότι εξαιρείται το δημόσιο αλλά, πουτσα σου. Είπες να γράψεις την μαλακία σου.
ΥΓ: όποιος δουλεύει σκληρά όντως θα πετύχει. Το θέμα είναι τι θα πετύχει.
ΥΓ2: από την στιγμή που πίνει ρετσίνα, έπρεπε να του την χώσεις στην καρωτιδα. Και μετά να κάνεις το ίδιο και σε σένα, αν έπινες και εσύ.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Καλά τα ρωτάνε αυτά τώρα; Εννοείται πως βάζω, τι θέλεις, να κάτσω να υποφέρω για να διαφοροποιηθώ;

Στο χωριό βέβαια που είναι στα 500 μέτρα γενικά δεν χρειαζόταν, παλιά μάλιστα δεν είχαμε καν ανεμιστήρα εκεί. Δεν ισχύει πια, ειδικά δε φέτος χωρίς aircondition δεν παλευόταν και το ίδιο ακριβώς έλεγαν και οι ντόπιοι για να σε προλάβω. Προς το τέλος Ιουλίου άλλαξε αυτό αλλά μέχρι ν' αλλάξει ήταν ή aircondition ή αϋπνία.
Έχω. Έρχεσαι;
- Fata_Morgana
Χωράει. Θα μετακινήσω λίγο το πάνω ντουλάπι και θα μπει. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις εμπειρία αλλά και ευελιξία στον τρόπο σκέψηςΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:32Οκ, κανόνισε την άλλη φορά που θα παραγγείλεις ψυγείο ντουλάπα να χωρά στις θήκες και στον χώρο και άσε τις απόψεις για τα αυτοκινούμενα. Ούτε εγώ έχω αυτοκινούμενο αλλά ξέρω κάποιους ενθουσιώδεις ατυχείς που πήραν και τώρα ψάχνουν αγοραστές για να το "σκοτώσουν".Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:17Δεν είναι θέμα ποιος την έχει μεγαλύτερη την εμπειρία, δεν έχω αυτοκινούμενοαπόψεις λέμε.

- Fata_Morgana
Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:35
Όντως έχεις;

Εδώ που τα λέμε, δεν παίζει καν σύγκριση στα σημερινά σπίτια σε χωριά με αυτά που πρωτοχτίστηκαν, έτσι;Green Dragon έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:34Καλά τα ρωτάνε αυτά τώρα; Εννοείται πως βάζω, τι θέλεις, να κάτσω να υποφέρω για να διαφοροποιηθώ;
Στο χωριό βέβαια που είναι στα 500 μέτρα γενικά δεν χρειαζόταν, παλιά μάλιστα δεν είχαμε καν ανεμιστήρα εκεί. Δεν ισχύει πια, ειδικά δε φέτος χωρίς aircondition δεν παλευόταν και το ίδιο ακριβώς έλεγαν και οι ντόπιοι για να σε προλάβω. Προς το τέλος Ιουλίου άλλαξε αυτό αλλά μέχρι ν' αλλάξει ήταν ή aircondition ή αϋπνία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ που τα λέμε, τα αυτοκινούμενα, δεν είναι και ΤΟΣΟ κακή λύση για το πρόβλημα της μόνιμης στέγασης. Οπότε, γιατί όχι;Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:35Χωράει. Θα μετακινήσω λίγο το πάνω ντουλάπι και θα μπει. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις εμπειρία αλλά και ευελιξία στον τρόπο σκέψηςΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:32Οκ, κανόνισε την άλλη φορά που θα παραγγείλεις ψυγείο ντουλάπα να χωρά στις θήκες και στον χώρο και άσε τις απόψεις για τα αυτοκινούμενα. Ούτε εγώ έχω αυτοκινούμενο αλλά ξέρω κάποιους ενθουσιώδεις ατυχείς που πήραν και τώρα ψάχνουν αγοραστές για να το "σκοτώσουν".Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 10:17
Δεν είναι θέμα ποιος την έχει μεγαλύτερη την εμπειρία, δεν έχω αυτοκινούμενοαπόψεις λέμε.
οπότε από μένα είναι ναι για το αυτοκινούμενο

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΔΕΙΑΔΟΣΤΑΙ
Oι φιλελέδες προτείνουν σκάφη και αυτοκινούμενα για τη λύση του στεγαστικού προβλήματος.

Oι φιλελέδες προτείνουν σκάφη και αυτοκινούμενα για τη λύση του στεγαστικού προβλήματος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσείς τα γράφετε κάνα 2 σελίδες πριν ρε δικέ μου.
Μήπως θέλεις να βγάλω αναλυτικά στατιστικά για τις ακριβείς διακοπές του καθενός σας τα τελευταία 40 χρόνια;
Δεν είμαι ο μπακαλότυπος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε, τότε ρίξε για το πού έκανες εσύ διακοπές τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια, δικέ μου. Και πού θα τα σκάσεις για φέτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι, δικέ μου!Ερμής έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:13Η αλήθεια είναι πως μια φορά είπα να το δοκιμάσω μιας και με έπρηξαν κάποιοι χρόνια καμπέρς πως δε ξέρω τι χάνω και πως θα αλλάξω προτιμήσεις αν το δοκιμάσω και τέτοια.
Στα λίγα λεπτά που αποπειράθηκα να κοιμηθώ σε σκηνή με το που βγήκε ο ήλιος άρχισα να σταζω. Τα μάζεψα και σηκώθηκα και έφυγα για Αθήνα στις εξιμιση το πρωί. Δεν είμαι εγώ για τέτοια, δε μου ταιριάζει. Όταν τρως τρεις μήνες καύσωνα, ήλιο και ιδρώτα στην Αγορά, θες είκοσι μέρες άνεση αλλαγή.
Έστω και αν κάποιες από αυτές είναι στα λασπονερα της Φθιωτιδας
Θα μπορούσα να κάνω κάμπινγκ σε βουνό, ισως.
Έκανα και γω 2-3 χρόνια σε κάτι παρακμιακά κάμπινγκ της Χαλκιδική, όντας πολύ νεαρός. Ούτε κουρασμένος ήμουν όμως τότε, ούτε τίποτα. Άλλωστε δεν πηγαίναμε για ξεκούραση, ψιλοτσάμπα την βγάζαμε, μπαίναμε μουλωχτά, φεύγαμε μουλωχτά, κάποιοι δανείζονταν μερικά προϊόντα από το σουπερμάρκετ. Έτσι κι αλλιώς, χύμα ήταν η φάση. Μετά άρχισαν να οργανώνονται καλύτερα τα κάμπινγκ, να γίνονται πιο αυστηρά με κανόνες και τέτοια.
Τώρα μόνο κάμπινγκ σε βουνό, που δεν πάω για να ξεκουραστώ και να αράξω, αλλά για να ταλαιπωρηθώ και να σκληραγωγηθώ. Η ηρεμία και το κλίμα όμως του βουνού, σε ξεκουράζουν με έναν διαφορετικό τρόπο και παράλληλα σου αφήνουν την αίσθηση της ικανοποίησης από την επίτευξη κάποιου στόχου, κάποιου κατορθώματος, τρέφουν όλες τις αισθήσεις σου και σε φορτίζουν ψυχικά.
Dein Herz, meine Gier
Θέλεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τύπισσα ή μόνο αναλυτική περιγραφή με αποδείξεις διατροφής και παροχής υπηρεσιών;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 11:32Ε, τότε ρίξε για το πού έκανες εσύ διακοπές τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια, δικέ μου. Και πού θα τα σκάσεις για φέτος.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-