Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 11 Αύγ 2024, 20:46

Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:41
Δεν ξέρω αν βοηθάει στη συζήτηση αλλά ένας κουμπάρος μου αγόρασε ένα οικόπεδο και έβαλε μέσα ένα τροχόσπιτο. Καλά πήγε αυτό.
Αντί για να χτίσει σπίτι για εξοχικό, μήπως συμφέρει καλύτερα; :smt017

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Αύγ 2024, 20:47

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 19:12
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:02

Κατα τη γνωμη μου οφειλεται στο οτι οι γυναικες κανουν πρωτο παιδι σε προεμμηνοπαυτικη ηλικια οποτε το προσεγγιζουν με ψυχολογια γιαγιας.
οι γυναικες, η οι ελληνιδες;
Ειναι παγκοσμια σχεδον ταση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Αύγ 2024, 20:47

Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:45
Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:43
Cecily Anne έγραψε:
Δεν ξέρω αν βοηθάει στη συζήτηση αλλά ένας κουμπάρος μου αγόρασε ένα οικόπεδο και έβαλε μέσα ένα τροχόσπιτο. Καλά πήγε αυτό.
Ε, θα κάνει ρόουντ τριπ, το γύρο του οικοπέδου. :lol:
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το κονσέπτ πάντως προχτές είχε βγάλει τη μάνα του σε μια σκηνή, γιατί πρέπει λέει να ζήσει την εμπειρία της φύσης! (Στο οικόπεδο πάντα)
Δεν υπάρχει κανα κόνσεπτ ρε συ. Δουλεύει τον εαυτό του. Και τη μάνα του την έρμη. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Αύγ 2024, 20:48

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:39
foscilis έγραψε:
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
11 Αύγ 2024, 17:24

Συγγνώμην, αλλά σαχλαμάρες. Ό,τι έχει σχέση με παιδιά είναι υπερκοστολογημενο x2 ή x3.
Ζαχαρουχο Νουνού να δώσεις θα δεις που θα πάει στις καμπύλες.

Παρότι το κάθε παιδί έχει τον ρυθμό και το γενετικό ταβάνι του , επικρατεί μια τρελίτιδα σχετικά. Την οποία φυσικά εκμεταλλεύονται όλοι στον χώρο - από τις εταιρίες ως τους παιδοενδοκρινολόγους- παιδοαναπτυξιολογους και παιδοπαιδιατρους.
Κατα τη γνωμη μου οφειλεται στο οτι οι γυναικες κανουν πρωτο παιδι σε προεμμηνοπαυτικη ηλικια οποτε το προσεγγιζουν με ψυχολογια γιαγιας.
Ψιλοασχετούλης με την εμμηνόπαυση ε;
Οχι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 20:49

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:28
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:44

Ναι, ναι είμαι σίγουρη έχεις εμπειρία και από το γύρω της Ελλάδας με τροχόσπιτο.
Ρε συ Νάιδα, αυτό που λέει είναι ότι όπου μπορείς να πας με τροχόσπιτο και αυτοκινούμενο, μπορείς να πας και με λεωφορείο.

Δεν είναι μαγικά χαλιά να τα προσγειώνεις όπου θέλεις. :lol:
Πω πω μωρέ ΓΑΛΗ. Λέτε μια μαλακία και σώνει και μτε μετά να τη στηρίξετε. Ίδιο είναι το κτελ με το τροχοσπιτο; και ξαναλέω ποιος είπε ότι road trip είναι εξόρμηση με το τροχόσπιτο στα κατσαβραχα για αναρριχήσεις ή στις απάτητες παραλίες για καταδύσεις; Μια χαρά υπάρχουν πάρκινγκ τροχόσπιτων και σημεια που μπορείς να σταθμεύσεις και να έχεις όληηηη την ελευθερία να πας όπου γουστάρεις είτε να ενοικιάσεις βαρκάκι, είτε μηχανή, είτε ελικόπτερο. Και γυρνάς στη βάση σου το τροχόσπιτο και τη κάνεις για άλλο μέρος. Μπορεί και απλά να πηγαίνεις από μέρος σε μέρος να βλέπεις τα αξιοθέατα της περιοχής, να κάνεις τη βόλτα σου στα μαγαζάκια και στις ταβέρνες και να κάνεις τα μπανακια σου στη κοσμική παραλία Δηλαδή αμάν. Πηγατε 50 κάμπινγκ μας βγάλετε τη πσχούλα να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι έχουν επιλογές. Βγείτε λίγο από τα κουτακια σας.
αυτο που σου λεμε, ειναι οτι ολα τα παραπανω τα κανεις ευκολοτερα με ιχ, και κοιμασαι σε ξενοδοχειο. και καις λιγοτερα καυσιμα,πληρωνεις λιγοτερα διοδια και ναυλα, ταξιδευεις πιο γρηγορα, χωρας σε στενους δρομους κλπ.

και δε δινεις και 100κ να το παρεις. με αυτα τα 100 πληρωνεις ξενοδοχειο για τη μια βδομαδα το χρονο που διαθετεις, για 50 χρονια.

το τροχοσπιτο ειναι επιλογη, αλλα για λιγους. συνταξιουχους, αντε και δασκαλους, με καμποσους μηνες αδεια, και προπαντως με ορεξη να ταξιδεψουν.

εχω ενα φιλο, κληρονομησε τροχοσπιτο, το ψιλοταξιδεψε λιγο, μετα το παρκαρε μονιμα σε ενα καμπινκ στη φοινικουντα, και παει λιγες μερες το χρονο. μετα απο καμμια 20αετια που ειχε ρημαξει, κατι τον επιασε και πηρε καινουριο, μετα απο 2 χρονια παρκαρισε μονιμα διπλα στο παλιο, και τωρα εχει το παλιο για να πηγαινουμε οι ψαροτουφεκαδες, το καινουρια για την οικογενεια. δεν κινειται κανενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 11 Αύγ 2024, 20:50

Άμα θέτε κάμπινγκ, τροχόσπιτα και τα ρέστα δέχομαι μόνο με κάτι τέτοιο. Και πάμε όπου θέτε.
SpoilerShow
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Αύγ 2024, 20:51

Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:47
Cecily Anne έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το κονσέπτ πάντως προχτές είχε βγάλει τη μάνα του σε μια σκηνή, γιατί πρέπει λέει να ζήσει την εμπειρία της φύσης! (Στο οικόπεδο πάντα)
Δεν υπάρχει κανα κόνσεπτ ρε συ. Δουλεύει τον εαυτό του. Και τη μάνα του την έρμη. :lol:
Όχι καλά πέρασε και μετά σκέφτομαι ότι αν σε πιάσει το εναλλακτικό σε αυτές τις ηλικίες είναι καλύτερα σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Πχ καλύτερα να κανείς κάμπινγκ στην αυλή παρά να τρέχεις στα κατσάβραχα και να σε τσιμπήσει τίποτα να τρέχουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 20:51

Cecily Anne έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
συχνα αυτο γινεται οταν δεν μπορουν νομιμα να χτισουν.
ε, σιγα σιγα μπαινει ενα στεγαστρο, μια τουαλετα.... και καταληγει αυθαιρετο :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Αύγ 2024, 20:52

Otto Weininger έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:50
Άμα θέτε κάμπινγκ, τροχόσπιτα και τα ρέστα δέχομαι μόνο με κάτι τέτοιο. Και πάμε όπου θέτε.
Μαναμ αυτό δε βγαίνει εκτός Αττικής οδού! Που να στρίψει ; Δε χωρεί !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 20:53

foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:48
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:39
foscilis έγραψε:

Ψιλοασχετούλης με την εμμηνόπαυση ε;
Οχι.
ρωτάτε εμένα ρε, την πρώτη φορα τα κρέμασα με την εμμηνόπαυση και μετά κολλητά μου ήρθε κλιμακτήριος.
ευτύχως που ειχα τσαι ταυγέτου και δεν χαραμιστήκανε τόσα ταμπον.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Αύγ 2024, 20:56

Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:51
Πασιφάη έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Όχι καλά πέρασε και μετά σκέφτομαι ότι αν σε πιάσει το εναλλακτικό σε αυτές τις ηλικίες είναι καλύτερα σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Πχ καλύτερα να κανείς κάμπινγκ στην αυλή παρά να τρέχεις στα κατσάβραχα και να σε τσιμπήσει τίποτα να τρέχουμε.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός οργανωμένου κάμπινγκ σε μια όμορφη τοποθεσία, να ανοίξει και λίγο το ματάκι που λέμε. Όχι απαραίτητα στο κατσάβραχο. Και είναι βατό και σε μεγάλους ανθρώπους. Υπάρχουν ένα κάρο ανά την Ελλάδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 20:57

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:39
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:21
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:10

δηλαδη μου λες αυτο που ειπα απο την αρχη, σαν σοφία.

ευχαριστω, το ηξερα ηδη. :102:

αυτο που ειπα ειναι οτι το τροχοσπιτο δεν ειναι η πιο αποτελεσματικη επιλογη. φυσικα υπο συνθηκες, για ορισμενους ανθρωπους με ορισμενα γουστα, πιθανον να ειναι ιδανικο.

για τις συθηκες και τα γουστα των περισσοτερων, δεν. το κοστος ειναι τοσο μεγαλο που μπορεις απλως να πηγαινεις με το ιχ σου και να μενεις σε ξενοδοχειο, για τον μεσο ανθρωπο δεν εχει να προσφερει κατι, μονο ταλαιπωρια οταν δε χωρα να περασει.

ιδανικο ειναι ισως για κανα συνταξιουχο, που θα το δουλευει 6 μηνες το χρονο η παραπανω.
Εμ δε ξέρεις βρε Ασέβαστε εμ θέλεις να έχεις και δίκιο. γίνεται; δε γινεται. Ξέρεις έναν τρόπο ταξιδιών. Στοπ εκεί. Άμα χρειαστούμε πληροφορίες θα απευθυνθούμε στο γκισέ σου. Εδώ μιλάμε για εναλλακτικές. Και όχι το road trip δεν είναι μόνο οι μηχανές ή το αυτοκίνητο και σκηνή. Αυτό είναι το κάμπινγκ. Για αυτό σε ρώτησα πριν αν ξέρεις τι είναι το road trip.
ακρβως που ειπα οτι ροαντ τριπ περιλαμβανει απαραιτητα σκηνη και καμπινκ; συγκεκριμμενα ειπα οτι περιλαμβανει ξενοδοχειο. :102:

ουτε ειπα οτι ολα μου τα ταξιδια ειναι καμπινκ, μαλλον πολυ λιγοτερα απο τα μισα, δεν εχω μετρησει κιολας.

τι εννοεις εναν τροπο ταξιδιων; ξερω τον τροπο ταξιδιου στο δρομο, εκτος δρομου, και στη θαλασσα. για αεροπλανα δεν κανω τον εξυπνο, δεν ξερω. :102:

εσυ παλι σε τσιμπησε μυγα, και χωρις καταρχην να ξερεςι κανενα τροπο, κατα δηλωση σου, επιμενεις να με βγαλεις λαθος, φανταζομενη οτι λεω πραγματα που δεν εχω πει, ετσι για την κοντρα. ενταξει, πλακα εχει, αυτο κανουμε στο πχορουμ :102:

επι του θεματος εχω κανει και λιγη μελετη, οσον αφορα στη μετατροπη του οχηματος μου σε overlander, σκηνη οροφης ας πουμε, και ελαφρες μετατροπες, αλλα δεν εχω ψηθει. ακομη.
Εσύ στο αρχικό ποστ σου μου έγραφες ότι έχεις εμπειρία. Σε ρωτάω από τροχόσπιτο μου λες όχι. Μετά μου άρχισες δε θα δεις ποτέ το πέρα βρεχει και τη κάτω φουρτουνάδα και το Νείλο της Πελοποννήσου κτλ και να έχεις έχεις ενα εντουρο και ένα φουσκωτό στο τροχοσπιτο και δυο ελικες και 2 πεδιλα του σκι. Αλλιώς δεν αξίζει ,πήγαινε σε ξενοδοχειο. Όλη η παπάτζα μαζεμένη και το κυριότερο χωρίς να έχεις εμπειρία από τροχόσπιτο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 11 Αύγ 2024, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 20:57

Πασιφάη έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Πασιφάη έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Κλαίω :smt005:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Αύγ 2024, 21:00

Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:56
Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:51
Πασιφάη έγραψε:

Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός οργανωμένου κάμπινγκ σε μια όμορφη τοποθεσία, να ανοίξει και λίγο το ματάκι που λέμε. Όχι απαραίτητα στο κατσάβραχο. Και είναι βατό και σε μεγάλους ανθρώπους. Υπάρχουν ένα κάρο ανά την Ελλάδα.
Ισχύει, αλλά δε θα έστελνα τη γιαγιά μου ρε ‘σύ, βασικά ούτε εγώ θα πήγαινα. Δηλαδή να θέλω να πάω για χεσιμο και να σκέφτομαι που θα κάτσω! Ενώ στο τροχόσπιτο πχ είσαι Σειφ!

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 21:01

Feindflug έγραψε:

Μην τρελαίνεσαι, τύπισσα.

Την έχουν δει Βασιλιάδες του Camping και του ελευθεριακού τουρισμού. Μόνο αυτοί ξέρουν από διακοπές και ψαγμένες παραλίες. Βέβαια δεν κλάνουν μία μπροστά σε κάτι τύπους σαν τον Bear Grylls, που δεν έχουν ανάγκη ούτε σκηνή, ούτε υπνόσακκο, ούτε enduro, ούτε τίποτα.

Πω ο τύπος τι γαμάτος που είναι. Να παίζει τίποτα παρασκηνιακά; πίσω από τις κάμερες και έτσι;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών