Μα εγώ δε λέω ότι ξέρω. Λέω ότι εγώ θα μπορούσα να κάνω ένα road trip με ένα τροχόσπιτο.
και σου απαντω οτι δε λεει. επιτρεπεται να εχω αποψη, η μπα;
λες θα σου αρεσει, ενω δεν εχεςι βγει καν στο δρομο με πατινι. σου λεω οτι δεν ειναι οπως το φανταζεσαι, εχει περιορισμους. δεν ειναι για ολους. πανε καλυτερα με το αυτοκινητο σε ξενοδοχειο, πιο καλα θα περασεις.
σε πιανει η γνωστη μουρλα, που απλως δες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος, γιατι ετσι. ε, πλακα εχει, προχωρα.
Οκ. Είναι σα να σου λέω εγώ ξέρεις τι μωρέ , έχω κάνει πάρα πολλα μπανια στη θάλασσα, βουτάω σε όλα τα νερά (τα θαλασσινά και ίσως ποταμίσια αν είναι διαυγή αρκετά) λατρεύω τη θάλασσα, το κολύμπι, μαζεύω και πετρούλες από τις παραλίες και δε λέει η κατάδυση γιατί ξέρω κάποιον που πέθανε, έναν άλλο που κουφαθηκε και έναν που τον μάγεψαν οι γοργόνες. Ε καλά τα λέω;
αν ειμαι απο το βουνο και δεν εχω δει ποτε περισσοτερο νερο απο στερνα, καλο θα ειναι να σε ακουσω, κατι παραπανω θα ξερεις. σιγουρα δεν προκειται να σου κανω τον εξυπνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Εδώ έχουν άντρες για εμμηνόπαυση, αυτό σε πείραξε;
Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Βλέπω στο YouTube κάτι Κορεάτες που πάνε στο πουθενά με τέτοια.
Εν τω μεταξύ όλοι έχουν το Defender (κορυφαίο εργαλείο)
Κορυφαίο και land Rover στην ίδια πρόταση μπρο μου ;
Ε, εδώ που τα λέμε, σημασία δεν έχει μόνον το όχημα αλλά και ο οδηγός. Γιατί είναι άλλο το να παρκάρει κάποιος το όχημα σε άδεια παραλία και άλλο το να το παρκάρει εν μέσω λουόμενων καμαρωτός σαν τον Ταμτάκο.
και σου απαντω οτι δε λεει. επιτρεπεται να εχω αποψη, η μπα;
λες θα σου αρεσει, ενω δεν εχεςι βγει καν στο δρομο με πατινι. σου λεω οτι δεν ειναι οπως το φανταζεσαι, εχει περιορισμους. δεν ειναι για ολους. πανε καλυτερα με το αυτοκινητο σε ξενοδοχειο, πιο καλα θα περασεις.
σε πιανει η γνωστη μουρλα, που απλως δες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος, γιατι ετσι. ε, πλακα εχει, προχωρα.
Οκ. Είναι σα να σου λέω εγώ ξέρεις τι μωρέ , έχω κάνει πάρα πολλα μπανια στη θάλασσα, βουτάω σε όλα τα νερά (τα θαλασσινά και ίσως ποταμίσια αν είναι διαυγή αρκετά) λατρεύω τη θάλασσα, το κολύμπι, μαζεύω και πετρούλες από τις παραλίες και δε λέει η κατάδυση γιατί ξέρω κάποιον που πέθανε, έναν άλλο που κουφαθηκε και έναν που τον μάγεψαν οι γοργόνες. Ε καλά τα λέω;
αν ειμαι απο το βουνο και δεν εχω δει ποτε περισσοτερο νερο απο στερνα, καλο θα ειναι να σε ακουσω, κατι παραπανω θα ξερεις. σιγουρα δεν προκειται να σου κανω τον εξυπνο.
Αν είσαι από βουνό. Αν έχεις δει και βουτήξει στη θάλασσα όμως και σ αρέσει θα έχεις άποψη και θα λες κάτσε ρε αφού δεν έχεις κάνει ποτέ κατάδυση τι μου λες ότι δεν είναι ωραία;
Εν τω μεταξύ έχεις πάει το θέμα ότι έχεις εμπειρία από το θέμα road trip με τροχόσπιτο γιατί έχεις χρόνια οδήγησης στο δρόμο.
Δηλαδή οι ταρίφες πρέπει να είναι road trip consultants.
Τι διαβάζουμε ρεεεε.
Αν είσαι από βουνό. Αν έχεις δει και βουτήξει στη θάλασσα όμως και σ αρέσει θα έχεις άποψη και θα λες κάτσε ρε αφού δεν έχεις κάνει ποτέ κατάδυση τι μου λες ότι δεν είναι ωραία;
Εν τω μεταξύ έχεις πάει το θέμα ότι έχεις εμπειρία από το θέμα road trip με τροχόσπιτο γιατί έχεις χρόνια οδήγησης στο δρόμο.
Δηλαδή οι ταρίφες πρέπει να είναι road trip consultants.
Τι διαβάζουμε ρεεεε.
Αααα ολα και ολα οι ταριφόσκυλες ειναι Uomo universale
Έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα και το μυαλό δεν το άφησες να ανοίξει.
Κανένα πρόβλημα, κάνω ασκήσεις οπενμάιντ στο πχόρουμ.
Έτσι μπράβο. Εγώ την Ελλάδα δεν την έχω γυρίσει και ίσως για αυτό δεν έχω αυτή τη στριμοκωλιά να δείξω σώνει και ντε ότι ξέρω και μόνο όπως ξέρω γω είναι το σωστό. Είμαι χαλαρή και λέω ελευθερία παιδιά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το χαρείς. Ευελιξία στο μυαλό να υπάρχει.
Σκεφτεσαι σαν περιεμμηνοπαυση κατι που αφορα τη μεση ηλικια και εχεις δικιο, αλλα η μεση ηλικια ξεκινα στα 35 (και δεν ειναι κατι κακο αυτο). Απλως τα σημαδια δεν ειναι πολυ ορατα.
Αυτο θα το καταλαβεις απολυτα οταν μεγαλωσει λιγο το παιδι σου και αντιπαραβαλλεις την αληθινη του νεοτητα με τους ατεκνους μαλακες μεσηλικες που το(ν) παιζουν νεολαια γυρω σου, εντελως αλλη ενεργεια, εντελως αλλη φαση ζωης.
Τι να σου πω ρε ‘σύ, στο σόι μου όλες πέρασαν κλιμακτήριο μετά τα 55, άρα να ξεκίνησε η περί late 40s. Τώρα σε ο,τι αφορά τα παιδιά έχουμε μεγάλη γκάμα τριγύρω, αλλά συγκεκριμενης κατηγοριας. Σε γενικές γραμμές δηλαδή οσες γέννησαν μικρές τα φόρτωσαν στις γιαγιάδες και στους παιδικους σταθμους και πήγαν για δουλειά, ενώ όσες γέννησαν 35+ έχασαν από δουλειά γιατί σε κρίσιμα στάδια έκατσαν σπίτι. Είναι τελειως διαφορετική αυτή η φάση από όσες κάθονται σπίτι και αναλαμβάνουν εξολοκλήρου το μεγάλωμα σε μικρή ηλικία. Δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη, χωρίς να έχω εικόνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Αύγ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.