Τότε δεν βγάζει νόημα το "άμα κάτσω και γράψω"Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:15όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω από αυτό που έγραψα
δεν μπορώ να περιγράψω δηλαδή, ούτε νομίζω οτι μπορει κανείς, την διαδραστικότητα στον πνευματικό κόσμο
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Sid Vicious
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- tanipteros
η σκέψη και οι ιδέες της σκέψης ελκύουν τηλεπαθητικά όμοιες σκέψεις άλλων ανθρώπων και συνδυάζονται αυξητικά ... αυτό είναι κοινός μηχανισμός του νου.. έτσι διαμορφώνεται το τι θα σκεφτείς, τι θα γράψεις και τι θα πεις...Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:15όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω από αυτό που έγραψα
δεν μπορώ να περιγράψω δηλαδή, ούτε νομίζω οτι μπορει κανείς, την διαδραστικότητα στον πνευματικό κόσμο
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μα αυτο λεω. Ο αντιχριστος ερχεται εδω και 2000 χρονια. Οι "Εσχατοι καιροι" ...Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:59Θα ξεκινήσω από τα τελευταία που γράφεις: δεν νονίζω οτι τα περιγράφεις επακριβώς και ολόσωστα. Τί πάει να πει 2000 χρόνια τον περιμένουν και δεν έρχεται; Και πρώτα από όλα, δεν έζησαν οι άνθρωποι με καμιά ελπίδα να έλθει ο Αντίχριστος. Αλλα ούτε επι 2000 χρόνια ΟΛΟΙ οι άνθρωποι περίμεναν οτι θα τον συναντήσουν. Στην Καινή Διαθήκη αναφέρεται οτι ήδη από την εποχή του Χριστού ζούμε την απαρχή των εσχάτων χρόνων...πότε θα γίνει αυτό το τελικό καμ αουτ, δεν μπορούμε εμείς να το γνωρίζουμε, μόνο στο τέλος να βλέπουμε τα σημάδια και στο αναμεταξύ τους σπόρους, αφού η Ιστορία για τον χριστιανισμό έχει ευθεία και φθίνουσα πορεία...Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:52Aυτα που λες εσυ δαιμονια, εγω το λεω ταλεντο. Ο Λενον πχ ειχε τονους τετοιο οσο υποκριτης και να ηταν. Για το υπολοιπο, μου φαινεται οτι αν κανεις τετοια παραδοχη φτανεις σε παραλογα συμπερασματα οπως ας πουμε οτι ο Καρλ Ορφ ηταν μερος του σχεδιου για να κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ.Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:35
Τώρα, άμα κάτσω και γράψω για τον ρόλο των δαιμονίων στην έμπνευση των καλλιτεχνών, θα αρχίσετε να σκούζετε σαν μωρές παρθένες. Γι αυτό δεν θα το αναλύσω πολύ, απλά θα το αφήσω να υπάρχει. (εγώ πάντως πλεον το καταλαβαίνω οτι λειτουργεί έτσι, ειδικά με την μουσική με την οποία είχα πάντα τρελό πάθος...)
Για το άλλο που λες, ψυχολογικά βεβαίως γίνεται να συμβαίνει και αυτό ξεχωριστά με άτομα ή και μαζικά με ομάδες ανθρώπων. Και να πέφτει και μαζική υστερία κατα καιρούς κτλ κτλ κτλ
Άλλο αυτό όμως και άλλος ο ρόλος της Αποκάλυψης που λειτουργεί ως φάρος και οδοδείκτης
Πως εισαι τοσο σιγουρη οτι αυτο με τον αντιχριστο δεν ειναι υστερια; εχει ολα τα χαρακτηριστικα. Το οτι εδω και 2000 χρονια τον περιμενουν και δεν ερχεται, δεν σε προβληματιζει καθολου;
Εδω και δυο χιλιαδες χρονια δηλαδη, υπαρχουν αμετρητοι ανθρωποι που εζησαν με τον φοβο (η την ελπιδα;) μια επικειμενης καταστροφης η οποια δεν ηρθε ποτε. Ποσο υγιες ειναι αυτο;
Για το πρώτο, πες το όπως θες, εγώ το λεω και τα δυο, δεν υπάρχουν μόνο τα δαιμόνια που παίζουν ρόλο στην έμπνευση βέβαια.
Γενικώς, νομίζω δεν καταλαβαίνουμε πώς επικοινωνεί μαζί μας ο πνευματικός κόσμος. Οκ. Το καταλαβαίνω.
Τον περιμενουμε απ την εποχη του Παυλου ηδη

Το να περιμενεις οτι θα γινει τωρα σε κανει μια απο ολους αυτους. Ε οπως δεν βρηκαν αυτοι κατι, ουτε εσυ θα βρεις. Στατιστικα δηλαδη...
Κανεις δεν καταλαβαινει πως λειτουργει ο πνευματικος κοσμος. Δεν ειμαστε σιγουροι καν αν υπαρχει. Ολοι υποθεσεις κανουμε. Ολοι ομως.
έχεις δίκιο, και τουλάχιστον εδώ μέσα, δεν θα μπορούσα και να κάτσω και να σκεφθώ για να προσπαθήσω να το αναπτύξω παραπάνωSid Vicious έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:20Τότε δεν βγάζει νόημα το "άμα κάτσω και γράψω"
Μπορώ όμως να το δείξω, με ένα πολύ καλό παράδειγμα
Μουσική , φωνητικά και περφόρμανς, χωρίς καν να χρειάζεται να γνωρίζει κανείς τους στίχους:

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Sid Vicious έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:07
Btw το imagine ειναι πολύ χάλια τραγούδι, δεν ακούγεται, σαν το να με αγαπας του Σιδηρόπουλου

Ρε παιδια ο Αντιχριστος ως Μεσσιας των Εβραιων δεν ειναι προτζεκτ των Χριστιανων...
αλλα των Εβραιων που τον περιμενουν επι 2.000 χρονια...
για να τους χτισει τον Τριτο Ναο και να γινει παγκοσμιος ηγεμονας.
Θα απολογηθουν οι Χριστιανοι τωρα και για τις ιδεοληψιες των Εβραιων;
.
αλλα των Εβραιων που τον περιμενουν επι 2.000 χρονια...
για να τους χτισει τον Τριτο Ναο και να γινει παγκοσμιος ηγεμονας.
Θα απολογηθουν οι Χριστιανοι τωρα και για τις ιδεοληψιες των Εβραιων;
.
Ποιός σου είπε οτι τον περιμένω εγώ τώρα ή ο άλλος προχθές, αναγκαστικά;;;Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:24Μα αυτο λεω. Ο αντιχριστος ερχεται εδω και 2000 χρονια. Οι "Εσχατοι καιροι" ...Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:59Θα ξεκινήσω από τα τελευταία που γράφεις: δεν νονίζω οτι τα περιγράφεις επακριβώς και ολόσωστα. Τί πάει να πει 2000 χρόνια τον περιμένουν και δεν έρχεται; Και πρώτα από όλα, δεν έζησαν οι άνθρωποι με καμιά ελπίδα να έλθει ο Αντίχριστος. Αλλα ούτε επι 2000 χρόνια ΟΛΟΙ οι άνθρωποι περίμεναν οτι θα τον συναντήσουν. Στην Καινή Διαθήκη αναφέρεται οτι ήδη από την εποχή του Χριστού ζούμε την απαρχή των εσχάτων χρόνων...πότε θα γίνει αυτό το τελικό καμ αουτ, δεν μπορούμε εμείς να το γνωρίζουμε, μόνο στο τέλος να βλέπουμε τα σημάδια και στο αναμεταξύ τους σπόρους, αφού η Ιστορία για τον χριστιανισμό έχει ευθεία και φθίνουσα πορεία...Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:52
Aυτα που λες εσυ δαιμονια, εγω το λεω ταλεντο. Ο Λενον πχ ειχε τονους τετοιο οσο υποκριτης και να ηταν. Για το υπολοιπο, μου φαινεται οτι αν κανεις τετοια παραδοχη φτανεις σε παραλογα συμπερασματα οπως ας πουμε οτι ο Καρλ Ορφ ηταν μερος του σχεδιου για να κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ.
Πως εισαι τοσο σιγουρη οτι αυτο με τον αντιχριστο δεν ειναι υστερια; εχει ολα τα χαρακτηριστικα. Το οτι εδω και 2000 χρονια τον περιμενουν και δεν ερχεται, δεν σε προβληματιζει καθολου;
Εδω και δυο χιλιαδες χρονια δηλαδη, υπαρχουν αμετρητοι ανθρωποι που εζησαν με τον φοβο (η την ελπιδα;) μια επικειμενης καταστροφης η οποια δεν ηρθε ποτε. Ποσο υγιες ειναι αυτο;
Για το πρώτο, πες το όπως θες, εγώ το λεω και τα δυο, δεν υπάρχουν μόνο τα δαιμόνια που παίζουν ρόλο στην έμπνευση βέβαια.
Γενικώς, νομίζω δεν καταλαβαίνουμε πώς επικοινωνεί μαζί μας ο πνευματικός κόσμος. Οκ. Το καταλαβαίνω.
Τον περιμενουμε απ την εποχη του Παυλου ηδη
Το να περιμενεις οτι θα γινει τωρα σε κανει μια απο ολους αυτους. Ε οπως δεν βρηκαν αυτοι κατι, ουτε εσυ θα βρεις. Στατιστικα δηλαδη...
Κανεις δεν καταλαβαινει πως λειτουργει ο πνευματικος κοσμος. Δεν ειμαστε σιγουροι καν αν υπαρχει. Ολοι υποθεσεις κανουμε. Ολοι ομως.
Δεν ξέρω, μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο ή τα εξηγείς μπερδεμένα
Από την εποχή του Παύλου τον περιμένουμε γιατί "το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται"
Δεν θα έρθει να κάνει τζα ξαφνικά με μια σουβλερή ουρίτσα σαν διαβολάκος καρτουν
Η ανθρωπότητα, έχει να πάρει μια πορεία πρώτα και να φθάσει σε ένα σημείο
Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο εξηγήσω
Κάθε εποχή, έχει και από μια σφραγίδα του....είναι σαν τα διαφορετικά ήδη (επίπεδα) βαπτίσματος που υπάρχουν στην Παλαιά Διαθήκη, εκτός από το τελειωτικό βάπτισμα του Ιωάννη ακριβώς πριν τον ερχομό του Χριστού, ωστε οι άνθρωποι να μπορούν πνευματικά να δεχθούν τον λόγο Του.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τον Αντίχριστο.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Sid Vicious
Που βλέπεις ρόλο δαιμονίου στην εμπνευση αυτου του επίσης χάλια τραγουδιου; imagine, stairway to heaven, τραγούδια που δεν ακούγονται, τι δαιμόνια ατάλαντα είναι αυτά;Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:26έχεις δίκιο, και τουλάχιστον εδώ μέσα, δεν θα μπορούσα και να κάτσω και να σκεφθώ για να προσπαθήσω να το αναπτύξω παραπάνω
Μπορώ όμως να το δείξω, με ένα πολύ καλό παράδειγμα
Μουσική , φωνητικά και περφόρμανς, χωρίς καν να χρειάζεται να γνωρίζει κανείς τους στίχους:
Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω
Ό,τι νοιώθει ο καθένας και ό,τι αντιλαμβάνεται από αυτά που νοιώθει
Ό,τι νοιώθει ο καθένας και ό,τι αντιλαμβάνεται από αυτά που νοιώθει
- tanipteros

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Sid Vicious
Από την άλλη μπορεί εμένα να μην με αγγίζουν αυτά γιατί προστατεύομαι κιόλας από τον Αη Ιωάννη τον Ραμόνα. Aκούτε Ramones να γλιτώσετε.

Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:27Sid Vicious έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:07
Btw το imagine ειναι πολύ χάλια τραγούδι, δεν ακούγεται, σαν το να με αγαπας του Σιδηρόπουλου
ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα σολο τραγουδια του Λενον δεν μπορει να σταθει αναμεσα στ 50 καλυτερα των Beatles.
Κατι που δειχνει οτι ο πλουτος τον εκανε παχυδερμο καλιτεχνικα και την καταστροφη τη συμπληρωσε η Γιοκο που τον ξεζουμισε.
.
Σιντ, καταντάς αφάνταστα κουραστικός και βαρετός με τους φθηνούς-είναι η αλήθεια για την ηλικία μας πια-εξυπνακισμούς σου
Jewish eschatology holds that the coming of the Messiah will be associated with a specific series of events that have not yet occurred, including the return of Jews to their homeland and the rebuilding of the Temple, a Messianic Age of peace and understanding during which "the knowledge of God" fills the earth."
https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_in_Judaism
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_in_Judaism
.
Σατανιασμένος Αγγελάκας.. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση