Ο βουλευτής σου τι κάνει;
Στο 20% η ΝΔ σε καινουργια δημοσκοπηση
- Otto Weininger
Re: Στο 20% η ΝΔ σε καινουργια δημοσκοπηση
Οκ, άμα θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, ποιος είμαι εγώ να σε εμποδίσω.Ίακχος έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:24Σαφώς κλείνω λόγω της φορολογικής πολιτικής του
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Οι αλήτες κατηγορούν την κυβέρνηση μαςOtto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:34Οκ, άμα θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, ποιος είμαι εγώ να σε εμποδίσω.
- Otto Weininger
Αυτός μια χαρά είναι.Aitwlos έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:32Ο βουλευτής σου τι κάνει;
Πριν κάνα μήνα που τον είδα, ήθελα να του πω ότι ένας creepy τύπος με ρωτάει συνέχεια για αυτόν σε άκυρες φάσεις, αλλά που να του εξηγώ τώρα περί φόρουμ κλπ λέω γαμα το.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:36Αυτός μια χαρά είναι.
Πριν κάνα μήνα που τον είδα, ήθελα να του πω ότι ένας creepy τύπος με ρωτάει συνέχεια για αυτόν σε άκυρες φάσεις, αλλά που να του εξηγώ τώρα περί φόρουμ κλπ λέω γαμα το.
Α καθόλου creepy. Έχει και γνωστούς στην οικογένεια. Μόνοι τους τα λέγανε. Χαίρομαι που διατηρείς σχέσεις. Γιατί από τότε που αναβαθμίστηκε τους ξέχασε. Τα φιλιά μου να του τα πεις πάντως
Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η μνημονιακη κυβέρνηση Παπαδημου που κατάργησε τις ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών μετά από απαίτηση της τρόικας. Αλλά βγαίνουμε off topic. Ο Μητσοτάκης με το φορολογικό του μας έδωσε μια και μας βύθισε. Ξέρω πολλούς μηχανικούς που κλείνουν για αυτό το λόγο.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:34Οκ, άμα θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, ποιος είμαι εγώ να σε εμποδίσω.
- taxalata xalasa
έλα απεδώ να γίνεις φρίξος κι ας την έλλη να γαμιέται...πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:16taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:08πήζον bot
αφιερώνω κύηση...
μιζοτοκώλης όριξε
χσεφτέργια κι'όλοι άσσοι,
η γκαντεμιά τον δώριξε
μονάχος του να χάσει...ανάλαφρο κι ωραίο...SpoilerShow
taxalata xalasa @ Οι Κρατικοί Υπάλληλοι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
πααααααααααααααααμε παλι.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ
ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ: ΑΒΕΡΩΦ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ , ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΠ. ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑ ΜΑΣ
(ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ).
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ( ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ), ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΓΑΙΟ.
ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΑΖΕΛΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΛΑ ΓΑΜΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ? ΧΡΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΠ
ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ Ο ΝΤΑΒΑΣ: ΣΥΜΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΓΩ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ (γκιφ εθνοκοινωνιστη)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΟΙ ΤΖΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
- taxalata xalasa
Ρε φίλε,πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:57πααααααααααααααααμε παλι.
ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ( ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ), ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΓΑΙΟ.
ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΑΖΕΛΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΛΑ ΓΑΜΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ? ΧΡΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΠ
ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ Ο ΝΤΑΒΑΣ: ΣΥΜΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΓΩ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ (γκιφ εθνοκοινωνιστη)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
μακάρι να νογάνανε τι ποιήμα 'χούνε φάει....
είναι υπάλληλοι...
- taxalata xalasa
Αν ηταν η ΝΔ κυβερνηση με τον Ζάεφ απέναντι, θάχε κάνει το ίδιο... Ήταν ευκαιρία... Οι άλλοι πριν, όπως και οι τωρινοί, ήσαντε και είναι παράφρονες λαλημένοι ψευτομακεδόνες...πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:57πααααααααααααααααμε παλι.
ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
-
Έχουμε εξελίξεις ετοιμάζονται πρόωρες κάλπες μέχρι την άνοιξη. Όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.
Φυλακές πρέπει να ετοιμαστούν, όχι κάλπες.
Με κάλπες δε λύνεται το πρόβλημα.
Με κάλπες δε λύνεται το πρόβλημα.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
Την ευθύνη την έχουν αυτοί που πληρώνονται για αυτό και έχουν αναλάβει τις αντίστοιχες θέσεις.
Δηλαδή οι πωλητικοί και η δικαιοσύνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούργια ξεφτίλα Μπουμπούκου.
από Kauldron » 30 Νοέμ 2023, 10:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Νοέμ 2023, 10:45
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 2168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
16 Ιαν 2024, 02:51
-
-
Νέα δημοσίευση Έρχεται καινούργια τράπεζα από το εξωτερικό.
από Niki » 01 Αύγ 2024, 20:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Αύγ 2024, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε, θα σας δώσουμε καινούργια
από Kauldron » 01 Ιουν 2023, 01:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-