Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμουΔημοκράτης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 09:34Ε άμα είναι καθηγητής στο πολυτεχνείο
Να κάνουμε έναν έλεγχο στο πως εγινε δεπ ένας τέτοιος ηλιθιος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Golden Age
Είχαμε τον Μαρκάτο που ήταν πρύτανης στο Πολυτεχνείο και τώρα είναι καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ. Άμα τον πιάσεις πολιτικά όμως...Lord Brum έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:00Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμουΔημοκράτης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 09:34Ε άμα είναι καθηγητής στο πολυτεχνείο
- Otto Weininger
Ο Δούκας έχει μπει για τα καλά στο χορό της παπατζας
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξυπόλητος ο πριγκιψ, δεν έχει 0,60 να δωσειAitwlos έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:12Τον απαρνήθηκες και εσύ;Arisvilla έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 11:44Μπράβο στον Πολάκη που φαίνεται οτι είναι ο μόνος που τολμά να αλλάξει το κόμμα και να μας απαλλάξει από το βαρίδιο πλεον του Κασσελάκη. Μακάρι να ενωθούν όλοι και να βρούνε κοινό έδαφος. Ο Παυλάρας πάντως δεν κάνει για αρχηγός. Ας κατεβάσουν με τους 87 έναν κοινό υποψήφιο και ας στείλουν τον Κασσελάκη στο Μαιάμι. Δεν μπορεί το παιδί πλεον. Είναι εμφανές αυτό.
Έτερον εκατερον. Ως πανεπιστημιακός καλός ήταν. Οπως και ι π8λακης ως γιατρός καλός ακούγεται ότι ειναιGolden Age έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:03Είχαμε τον Μαρκάτο που ήταν πρύτανης στο Πολυτεχνείο και τώρα είναι καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ. Άμα τον πιάσεις πολιτικά όμως...Lord Brum έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:00Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμουΔημοκράτης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 09:34
Ε άμα είναι καθηγητής στο πολυτεχνείο
Λες και εχει διαφορα. Οποιος δουλευει μαυρα ουτε εισφορες πληρωνει, ουτε φόρους. Οι υπόλοιποι ειτενδινουν για υγεία, είτε για φόρο, το ιδιο κανει
Κι'εμένα μου είναι συμπαθής ο mao mao αλλά ρε αδελφέ, θέλει λίγο polishing. Π.χ. αν έγραφε το nick του σαν Mao - Mao και έβαζε και ένα avatar θα έκανε καλύτερη εντύπωση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Frappezitis
Η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει πιο γραφική κι απ' το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Lord Brum έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:11Ξυπόλητος ο πριγκιψ, δεν έχει 0,60 να δωσειAitwlos έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:12Τον απαρνήθηκες και εσύ;Arisvilla έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 11:44Μπράβο στον Πολάκη που φαίνεται οτι είναι ο μόνος που τολμά να αλλάξει το κόμμα και να μας απαλλάξει από το βαρίδιο πλεον του Κασσελάκη. Μακάρι να ενωθούν όλοι και να βρούνε κοινό έδαφος. Ο Παυλάρας πάντως δεν κάνει για αρχηγός. Ας κατεβάσουν με τους 87 έναν κοινό υποψήφιο και ας στείλουν τον Κασσελάκη στο Μαιάμι. Δεν μπορεί το παιδί πλεον. Είναι εμφανές αυτό.
Εντάξει, ας μην μιλήσουμε για 60λεπτα.. τα μποτ είναι δυνατά και από τις 2 πλευρές. Ειδικά τώρα που που λείπουν εδώ και καιρο ( γιατί άραγε) κάποια μποτ της ΝΔ όπως ο Μπούας και η δεύτερη περσόνα του, δίνουν μάχη ο Όττο και ο πατ.με αυτούς θα συγκρίνεις τον Άρηςβιλα. Όχι με το πηζον μποτ και τον μαδουραιο
Frappezitis έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:52Η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει πιο γραφική κι απ' το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης
Την στιγμή που έσκασε το ηφαίστειο και είσαι μεσα
Πάντα ήταν στον χορό της παπατζας. Για να μάθετε να κάνετε δημαρχο Αθήνας ένα καθυστερημένο, μόνο και μόνο επειδή βγήκε από το dna του κόμματος σας. Αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή; Πότε επιστρέφει;
Και ο μπακογιαννης είναι καθηγητής Πανεπιστημίου
Ομιλητής μήπως;
-
Ok μπορεί ως ακαδημαϊκός να είναι καλόςLord Brum έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:00Νομίζω ότι απόκοσμα έχω γράψει φαίνεται ότι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι. Δεν λέω ότι είναι καλός ή καλός πολιτικός ο δούκας, κανεις δεν ξέρει να πει ακόμα αλλά βάσει αριθμού δξμημοσιευσεων και ετεροαναφορων δεν είναι απλά καθηγητής, είναι καθηγηταρας. Έχει 5300 ετεροαναφορες στα 45 του. Μακάρι ένας στους 10 καθηγητές μας να ήταν σαν αυτόν. Έχει βιογραφικό.που στέκεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κοσμουΔημοκράτης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 09:34Ε άμα είναι καθηγητής στο πολυτεχνείο
Μετά πάμε στον 2ο νόμο βλακειας
Η πιθανότητα να είναι κάποιος βλακας είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικο
Μπορεί να είσαι πλούσιος, με πτυχίο, με καλή δουλειά και να παραμένεις βλακας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποια θα θέλατε να μπινελικώνεστε κάθε μέρα στο φορουμ;
από βοθρατζης » 27 Αύγ 2024, 16:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
31 Αύγ 2024, 23:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πάπας μιλάει κάθε μέρα με τους Καθολικούς της Γάζας
από Dwarven Blacksmith » 25 Δεκ 2024, 11:49 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Δεκ 2024, 11:49
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Απρ 2025, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-