ΔΕΝ είναι fake news
https://www.google.com/search?q=%CE%BC% ... =firefox-b
.
ΔΕΝ είναι fake news
δεν υπαρχει εθνικισμος στην ελλαδα,αλβανοι σκοπιανοι βουργαροι τουρκοι αυτοι κι αν είναι εθνικιστεςHighlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:29Ελπίζω να υπήρξε πράγματι σύλληψη και να μην πρόκειται για hoax.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρυσαυγιτισμος και ο εθνικισμός δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί από την οργανωμένη Πολιτεία.
Τσου,δεν ισχυει.
http://www.kathimerini.gr/998023/articl ... to-agrinioΣε διάψευση των πληροφοριών, που είχε δημοσιεύσει τοπικό site του Αγρινίου, για συλλήψεις μαθητών και των γονέων τους με κατηγορία ότι υποκίνησαν την κατάληψη του σχολείο τους, προχώρησε με ανακοίνωση του το υπουργείο Παιδείας.
Το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς παράνομο «μετά και την κατάργηση της σχετικής διάταξης του νόμου Διαμαντοπούλου (4009/11) που ποινικοποιούσε τις μαθητικές καταλήψεις».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:
«Fake News η σύλληψη δύο μαθητών στο Αγρίνιο.
Με αφορμή ψευδές δημοσίευμα της ιστοσελίδας Agriniopress -το οποίο αναπαράχθηκε και από άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες- περί δήθεν σύλληψης δύο ανήλικων μαθητών Γυμνασίου σε σχολείο στο Αγρίνιο, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διευκρινίζει:
Καμία σύλληψη μαθητή δεν υπήρξε στο Αγρίνιο. Θα ήταν εξάλλου εντελώς παράνομο μετά και την κατάργηση της σχετικής διάταξης του νόμου Διαμαντοπούλου (4009/11) που ποινικοποιούσε τις μαθητικές καταλήψεις.
Είναι προφανής ο στόχος τόσο του αρχικού δημοσιεύματος όσο και της αναπαραγωγής του από ορισμένες ιστοσελίδες που δημοσίευσαν την δήθεν είδηση χωρίς να επιβεβαιώσουν αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια».
run έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:44δεν υπαρχει εθνικισμος στην ελλαδαHighlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:29Ελπίζω να υπήρξε πράγματι σύλληψη και να μην πρόκειται για hoax.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρυσαυγιτισμος και ο εθνικισμός δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί από την οργανωμένη Πολιτεία.
«Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ» φώναξαν στον Βόλο οι μαθητές
https://www.thenewspaper.gr/2018/11/29/ ... es-eikona/
Βρε άντε παραπέρα να κάνεις μπουρμπουλήθρες!Highlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:39Το να κρίνεις και να κατηγορείς με βάση τα "δυτική νοοτροπία" και "ανατολική νοοτροπία" και "μουσουλμανική νοοτροπία", κάνοντας μάλιστα γενικεύσεις και στηρίζοντας στερεότυπα είναι μισαλλοδοξία.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:37Έχουμε μια διαφορά αγοράκι:Highlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:26Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες;
Θέλετε μια τόσο φιλήσυχη οικογένεια δίπλα σας;
Εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω άποψη για τα μουσλίμια. Δεν έχω ξενοφοβία, δεν θα βρεις ποστ δικό μου κατά μεταναστών δυτικής νοοτροπίας. Εξάλλου εγώ ήμουν μετανάστης και η πρώην μου μετανάστρια εδώ.
Εσύ ΔΕΝ γνωρίζεις και απλά μας σπρώχνεις το σανό που ο ίδιος καταναλώνεις, υιοθετώντας ολόκληρο το ιδεοληπτικό πακέτο των αλητών που μας εξουσιάζουν και δεν έχεις καν το ανάλογο μυαλό να κρίνεις.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:26γιατί μετα απο 8 χρονια οικονομικης και κοινωνικης διαλυσης, αντι να εξεγερθουν εναντια σε αυτην την αθλιοτητα, οπως κανουν τωρα στη γαλλια πχ, και να οργανωθουν με δημοκρατικες βασεις για να καλυτερευσουν το δικο τους μελλον, φανατιζονται με εθνικιστικες μαλακιες λες και κινδυνευουμε αμεσα απο τον σλαβομακεδονικό ιμπεριαλισμο. ειναι απλα συπτωμα της βαθιας παρακμης που βιωνουμε, και ολο καποιος κανει οτι μπορει να σκαβει με κομπρεσερ τον πάτο.
ματαλεω κι ασε τις μαλαγιες αλβανοι σκοπιανοι βουργαροι τουρκοι θελουν κομματι της ελλαδας,ποια ελληνικη κυβερνηση ή αντιπολιτευση εβαλλε τετοιο ζητημα για γειτονικη χωρα?? καμμιαHighlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:45run έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:44δεν υπαρχει εθνικισμος στην ελλαδαHighlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:29Ελπίζω να υπήρξε πράγματι σύλληψη και να μην πρόκειται για hoax.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρυσαυγιτισμος και ο εθνικισμός δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί από την οργανωμένη Πολιτεία.«Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ» φώναξαν στον Βόλο οι μαθητές
https://www.thenewspaper.gr/2018/11/29/ ... es-eikona/
Συμφωνω απόλυτα εννοείται με την επιχειρηματολογία σου αλλά τα ίδια τα μικρά δεν θα πρέπει να μπαίνουν στο στόχαστρο, οι ευθύνες βαρύνουν τους χρυσαυγιτες που δυστυχώς έχουν βρει δίοδο και τα χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους και σε πολλές περιπτώσεις φυσικά και τους γονείς. Τα ίδια τα παιδιά δεν μπορούμε να τα κατηγορούμε, να τα προστατέψουμε πρέπει! Μακάρι κάποια στιγμή να εφαρμοστεί ο αντιρατσιστικός νόμος και να απαλλαγούμε από την ρατσιστική προπαγάνδα. Αν και όπως γνωρίζουμε όλοι στο συγκεκριμένο θέμα την ίδια ρητορική είχαν παλαιότερα Σαμαράς, ΠΑΣΟΚ κτλ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:26γιατί μετα απο 8 χρονια οικονομικης και κοινωνικης διαλυσης, αντι να εξεγερθουν εναντια σε αυτην την αθλιοτητα, οπως κανουν τωρα στη γαλλια πχ, και να οργανωθουν με δημοκρατικες βασεις για να καλυτερευσουν το δικο τους μελλον, φανατιζονται με εθνικιστικες μαλακιες λες και κινδυνευουμε αμεσα απο τον σλαβομακεδονικό ιμπεριαλισμο. ειναι απλα συπτωμα της βαθιας παρακμης που βιωνουμε, και ολο καποιος κανει οτι μπορει να σκαβει με κομπρεσερ τον πάτο.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό.Portia έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 19:51Καταρχην να τονισω πως δε συμφωνω με τις καταληψεις για το Μακεδονικο. Ομως εχω σιχαθει δυο βδομαδες τωρα να διαβαζω χαρακτηρισμους εναντιον ανηλικων οπως Φασιστες, Αυγα, Εθνογκαγκα απο το λεγομενο προοδευτικο χωρο.
Γιατι τετοιο μενος εναντιον παιδιων; Ποιος νομιμοποιει ποια καταληψη ειναι καλη και ποια κακη; Και στην τελικη οι λεγομενοι προοδευτικοι σεβονται την ελευθετια του λογου η το κανουν μονο επιλεκτικα και οποτε βολευει τα γουστα τους;
Μια χαρα φεηκ ηταν η ειδηση αυτη,διοτι δεν ειχε να κανει καν με καταληψη για το μακεδονικο.ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ.Pillars έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:50Ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερους τους μαθητές που συνελήφθησαν στο Αγρίνιο – Δεν ήταν «Fake News» η σύλληψή τους τελικά.
https://europost.gr/o-eisaggeleas-afise ... ys-telika/
https://thecaller.gr/ellada/sti-fylaki- ... n-toyrkia/
Επρόκειτο για μαθητές που συνελήφθησαν μετά από κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο, που ήταν το μοναδικό που είχε για δεύτερη μέρα κατάληψη μετά από αυτήν της Πέμπτης, όπου πολλά σχολεία της περιοχής είχαν κλείσει για το Μακεδονικό. Η κατάληψη της Παρασκευής, ωστόσο, δεν είχε σχέση με το Μακεδονικό, αλλά με διαμαρτυρία μικρής μερίδας μαθητών που έμαθαν (λανθασμένα) πως ο Διευθυντής του σχολείου υπέβαλλε μηνύσεις σε βάρος τους.
Συγκεκριμένα, ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, έγινε καταγγελία από τον Διευθυντή του Γυμνάσιου, ότι μαθητές παρεμπόδισαν την προσέλευση των συμμαθητών τους στο σχολείο και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Η Αστυνομία μετά την καταγγελία προχώρησε στη σύλληψη των δυο μαθητών 14 και 16 ετών, στις 5 το απόγευμα. Οι μαθητές μετά την κατάθεση τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι γονείς των δυο παιδιών , σύμφωνα με την ίδια, επίσημη ενημέρωση, δεν συνελήφθησαν , αλλά θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους.
Εσυ ρε θηρίο δεν είχες πει ότι ψήφισες ανελ,δηλαδή το κόμμα που πλασαριζόταν ως "δεξιο" δεκανίκι του συριζα ήδη πριν τις εκλογές? Για ποιους γενίτσαρους και πράσινα άλογα μιλάς?Πάνας έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:55Είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό.Portia έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 19:51Καταρχην να τονισω πως δε συμφωνω με τις καταληψεις για το Μακεδονικο. Ομως εχω σιχαθει δυο βδομαδες τωρα να διαβαζω χαρακτηρισμους εναντιον ανηλικων οπως Φασιστες, Αυγα, Εθνογκαγκα απο το λεγομενο προοδευτικο χωρο.
Γιατι τετοιο μενος εναντιον παιδιων; Ποιος νομιμοποιει ποια καταληψη ειναι καλη και ποια κακη; Και στην τελικη οι λεγομενοι προοδευτικοι σεβονται την ελευθετια του λογου η το κανουν μονο επιλεκτικα και οποτε βολευει τα γουστα τους;
Χάνουν πολύ έδαφος αυτοί που ήθελαν να δημιουργήσουν γενίτσαρους και το προσπαθούν τόσα χρόνια τώρα. Όλοι ξέρουμε τι προπαγάνδα πέφτει στα σχολεία. Και εγώ είχα δεχτεί προπαγάνδα.
Αλλά έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος, οι πιτσιρικάδες αντιδρούν αρνητικά σε όποιον θέλει να τους βάλει σε κάποιο δρόμο, μαντρί.. όπως θέλεις πες το : )