Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Casp » 04 Σεπ 2024, 08:38
Με την δουλεια του δεν ειχε θεματα, γι αυτο και απερριψε την αλλη προταση. Οι βαρδιες ειναι σταθερες. 07:00-19:00, την επομενη 19:00-07:00 και 2 ρεπο. Ετσι τυγχαινει να εχει και ΣΚ ρεπο, ή μονο Σαββατο, ή μονο Κυριακη, και καποιες αργιες ειτε να τυγχαινει να ειναι ρεπο, ειτε νυχτα κτλ. Οποτε σε αυτο βολευομασταν. Εδω και 4 μηνες τωρα τους βαζουνε ολους εξτρα επειδη δεν βγαινει η δουλεια, εστειλαν και οσους ηθελαν να δουλεψουν στο CDG - Γαλλια. Με αυτα και μ' αυτα κατεληγε να εχει 3-4 εξτρα βαρδιες αλλα μας βολευε αυτο και οικονομικα και επειδη δεν το πηγαινε σερι ετσι οπως τα εβαλαν τωρα, δεν καναμε θεμα. Θεμα εκανε μια φορα που του εβαλαν να δουλεψει νυχτα πριν την αδεια, αρα ουσιαστικα του ετρωγαν απο την αδεια, ή μια μερα που κανονισαμε κατι - γενεθλια του αδερφου του και του εβαλαν εξτρα και ζητησε να του το αλλαξουν. Επειδη αυτα τα βαζουν μονοι τους χωρις να ρωτανε και βγαινει ο αλλος απο το προγραμμα, ειναι "υποχρεωμενοι" να το αλλαξουν.
Τωρα του ειπε να κοιταξει λιγο το προγραμμα επειδη το παει σερι και εδω και 2 μερες δεν του απαντησε ο αλλος ενω ειδε το μηνυμα. Δεν ειναι οτι δεν θα βγει το προγραμμα, ναι θα βγει. Σημασια εχει οτι καταπονειται ο οργανισμος, για ποιο λογο; Δεν ειναι δικη του η δουλεια για να βγαζει τοσες νυχτερινες βαρδιες και να χανει τον υπνο του. Και ειδικα να βγαινει αυτο το προγραμμα σε ατομο που τα τρεχει ολα. Στον πρωτο μηνα του εδωσαν αυξηση και στον πρωτο χρονο θα τον κανουν manager (και εξτρα αυξηση - οι αλλοι κανουν 2 χρονια για να παρουν αυξηση, και αν). Ε αυτα ηταν που τον κρατανε εκει αλλα οχι και να τους γαμανε με τις βαρδιες εκει που παει ο αλλος για να σε βγαλει απο την δυσκολη θεση της ελλειψης προσωπικου.
Σημερα το πρωι το συζητουσαν στη δουλεια για τις βαρδιες και οπως πηγε να παρει το κινητο για να μου στειλει μηνυμα λεει, του στελνει το HR μιας εταιρεια φωτοβολταϊκων στη Λεμεσο οτι ψαχνουν τεχνικο και οτι πιστευουν οτι ειναι καταλληλος για τη θεση, και με το που ηρθα δουλεια με παιρνει τηλ και μου το λεει! Στη Λεμεσο δινουν καλα λεφτα οποτε αν δινουν οντως αρκετα (επειδη ειναι και η βενζινη στη μεση αφου μενουμε Λαρνακα) θα το σκεφτει σοβαρα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.