foscilis έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 15:17
Ερμής έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 11:37
Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως θα βοηθήσει στο να πέσουν τα νοίκια το μέτρο περι φοροαπαλλαγής για 3 χρόνια σε όσους "ανοιξουν" τα κλειστά σπίτια.
Αν δε γαμήσεις παρα φύση τη συμμορία του ρμπιμπι, δουλειά δε θα γίνει.
Ενθαρρυνει την αυξηση της προσφορας αρα κατ'αρχην τη μειωση τιμων.
Μπορει να ειναι λιγο μαλακια σαν μετρο για αλλους λογους αλλα οντως ειναι λογικο να μειωσει (και οχι να αυξησει) τις τιμες.
πρωτα ποιος μου λεει οτι όντως αυτά δε νοικιάζονται μαύρα, οκ αυτο το βλέπεις απο τη ΔΕΗ πες.
Δευτερον κανείς δε σου λέει πως αυτά τα κλειστά σπίτια δε θα μπουν με χαμηλοτερες τιμές, αφου έτσι και αλλιώς ένα άτυπο καρτελ ειναι η φάση.
Το θέμα είναι να δωθούν φοροαπαλλαγές με βάση το συμβόλαιο ενοικίασης και σε σχέση με την αντικειμενική αξία του ακινήτου, αλλά ποιος θα τολμήσει κάτι τέτοιο;
sharp έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 15:16
Ερμής έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 11:43
Επίσης το άλλο.
Εχω γράψει στο παρελθόν οτι η κατάσταση μου θυμίζει μεταολυμπιακά χρόνια.
Ανακαλώ, δε μου θυμίζει μεταολυμπιακά χρόνια αλλά προχρηματιστηριακά.
Δε θυμάστε τότε που όλοι έκλειναν τις δουλειές του για να ανοίξουν αελδε; ή άλλοι που ειχαν παρατήσει χωράφια και δουλειές για να κοιτάνε όλη μέρα μια οθόνη, λέγοντας "σήμερα κέρδισα 10 μύρια"
Ακουω πολλούς που είτε έχουν παρατήσει δουλειές είτε έχουν αλλάξει άρδην αντικείμενο και έχουν πέσει με τα μουτρα σε ανακαινίσεις κατοικιών, εναρξη εταιρειών που προμηθεύουν τις ανακαινίσεις, ο άλλος απο δημοτικόμπατσος παραιτήθηκε και έγινε εργολάβος, άλλος απο γραφίστας πήρε δάνειο με υποθήκη και το σώβρακό του για να ανοίξει εταιρεία που ασχολείται με διαμόρφωση και εκμετάλλευση κατοικιών.
σε συντριπτικό ποσοστό τα ακίνητα αυτά να διατίθενται για τουριστική χρήση.
Μάγκες συνεχίζει να μη σας βρωμάει το πράμα;
Ένα ένα τα θυμάμαι.
Πρώην συνάδελφος της συζύγου με ουδεμία εμπειρία σε τίποτα το επιχειρηματικό με το συζυγο της, σκέπτονται να στραφουν προς τα εκεί, να αγοράσουν μια έκταση σε ένα νησί και να χτίσουν ένα σπίτι ή να βάλουν λυόμενο γιατί έτσι λέει θα δουλεύουν τρείς μήνες και θα κάθονται ολο τον υπόλοιπο χρόνο. Καταλαβαίνετε για πόσο άσχετο κόσμο μαζεύει όλη αυτή η φουσκα, έτσι δεν ειναι;
"Ρε πάρε σελόντα, θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα πάρει 1000% πάνω"
"που τα έμαθες εσυ αυτά, τομάτες δε βάζεις;"
"μου το είπε ο κώστας ο ίσιος, αυτός ξέρει, έχει πληροφορία, σίγουρα λεφτά λαίμαιιιιι"

Πού τη θυμήθηκες ρε συ; Αυτή με τα ιχθυοτροφεία δεν ήταν;
Ε ναι. Ειχαμε μάθει και την τελευταία αποθήκη που ειχε μπει στη ΧΑΑ τότε.
Κάτι Χαλυβδοφυλλα* που ειχαν πιάσει τιμή μεγαλύτερη της KO στην Αμερική
Και να βγαίνει ο Σημίτης απο τη μία και να λέει οτι επι των ημερών του θα πιάσει τις 10Κ μονάδες ο δείκτης
να βγαίνει η άλλη η σκατοσακούλα της ΝΔ και να λέει οτι ο δείκτης έχει δυναμική για 15Κ.
*όταν μιλάμε για Χαλυβδόφυλλα, μιλάμε στην ουσία για μια βιοτεχνία-αποθήκη στη Θηβών. Και πήγαινε ο κόσμος και έριχνε τα λεφτά του.