Αρίστος έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 18:52
O Ισιλντουρας ειναι απο αυτους εδω μεσα με τα λιγοτερα κολληματα γι' αυτο και απο τους πιο αντικειμενικους. Εχει δε χιλιους τροπους να σου υποδειξει που κανεις λαθος χωρις να σε κανει να θυμωσεις (
πολυ).
.

Ρε μάστορα, πόσα χρόνια γνωριζόμαστε, κοντά στα 20; Έστω κι από μακριά; Αφού ξέρεις ότι ακόμα κι αν πάνω στην κουβέντα πω κάτι "παραπάνω", θα είναι λόγω οικειότητας που πιστεύω και αισθάνομαι ότι υπάρχει μεταξύ μας. Όπου ξεφύγω πάντως, άθελά μου ή μη, δεν έχω πρόβλημα να μού το υποδείξεις.
Επί του θέματος, και χωρίς καμμιά διάθεση να επιστρέψω φιλοφρονήσεις και λοιπές πίπες, εγώ όντως σε θεωρώ πολύ επιδραστικό πάνω μου. Δεν είναι λίγα τα θέματα που έκατσα κι έψαξα εδώ κι εκεί μετά από δημοσιεύσεις σου και έμαθα πράγματα, είτε κάναμε διάλογο είτε όχι πάνω στο θέμα.