Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 13:30

Cecily Anne έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:26
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:23
Cecily Anne έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:18

Λογαριασμοί ή προηγούμενοι θεοί ;
Ο Αλλάχ ήταν πάντα αντιδραστικός στον χριστιανισμό. Και ακριβώς γι' αυτό τα νικ που επέλεγε δεν ήταν τυχαία. :lol:
Εγώ φοβάμαι τη μέρα που θα μπει σα Βούδας. :smt005:
Εγώ περιμένω τη μέρα που σε αντιδιαστολή με το "Άγιος Παπάριος" θα επιλέξει νικ τύπου "Παπάρας Ιμάμης" ή κάτι τέτοιο. :P

Σε κάθε περίπτωση, σαφώς και δεν υποτιμώ την αναφορά των προηγούμενων περσόνων του. Γουστάρω τους χρήστες που παίζουν με ανοικτά χαρτιά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 09 Σεπ 2024, 13:41

Πασιφάη έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:14
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες . Αν έχω πει επί παραδείγματι μια χαζομάρα, ή επιμείνω σε κάτι που ενδεχομένως προκύψει λανθασμένο απ'τα ιδια τα γεγονότα, θα σκεφτώ και δυο και τρεις φορες τη μαλακία μου.
Ο student, είναι αγαπημένος χρήστης, επιδρά στην ψυχολογία μου στο μουσικό κομμάτι και μ'ευχαριστεί η ειλικρίνειά του, ειδικά όταν δίνει ευχές που ξερω πως τις εννοεί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ , κι εγω σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Λοξίας,απλά σε αγαπώ απεριόριστα. Να ήξερες πόσο με έχεις βοηθήσει να δω πράγματα στα θεολογικά μονοπάτια. Σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτο.
:hebit:

Βάλε φωτιά ...

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Σεπ 2024, 15:11

Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες (...)
:smt058

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 09 Σεπ 2024, 15:30

Προσωπικά, ο πιο επιδραστικος χρήστης του φόρουμ είναι ο Οργισμένος. Πριν μια δεκαετία ακολούθησα τις συμβουλές του για την εκτόξευση του χρηματιστηρίου Αθηνών και τώρα σας γράφω από Καραϊβική φτωχατζες.
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 15:42

Δρακουμελ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 15:30
Προσωπικά, ο πιο επιδραστικος χρήστης του φόρουμ είναι ο Οργισμένος. Πριν μια δεκαετία ακολούθησα τις συμβουλές του για την εκτόξευση του χρηματιστηρίου Αθηνών και τώρα σας γράφω από Καραϊβική φτωχατζες.
Ο ίδιος πάντως πήγε ως ερωτικός μετανάστης στη Σουηδία και όχι στην Καραϊβική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 09 Σεπ 2024, 18:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Allah έγραψε:

Όπως όλοι οι προηγούμενοι, δηλαδή σχεδόν τυχαία.
Ο Αλλάχ ήταν πάντα αντιδραστικός στον χριστιανισμό. Και ακριβώς γι' αυτό τα νικ που επέλεγε δεν ήταν τυχαία. :lol:
Κάνεις λάθος, ειδικά το πρώτο (και μακροβιότερο) νικ μου ήταν καθαρά Χριστιανικού χαρακτήρα, και αντανακλά περισσότερο από όλα τον πραγματικό μου χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο πλέον Χριστιανικός όλων, τόσο εντός όσο και εκτός πχόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 09 Σεπ 2024, 18:39

Cecily Anne έγραψε:
09 Σεπ 2024, 13:26
ΓΑΛΗ έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Εγώ φοβάμαι τη μέρα που θα μπει σα Βούδας. :smt005:
Αυτό ναι, να το φοβάσαι. Θα είναι σημάδι ότι έχω απασφαλίσει.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Σεπ 2024, 18:40

Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες . Αν έχω πει επί παραδείγματι μια χαζομάρα, ή επιμείνω σε κάτι που ενδεχομένως προκύψει λανθασμένο απ'τα ιδια τα γεγονότα, θα σκεφτώ και δυο και τρεις φορες τη μαλακία μου.
Ο student, είναι αγαπημένος χρήστης, επιδρά στην ψυχολογία μου στο μουσικό κομμάτι και μ'ευχαριστεί η ειλικρίνειά του, ειδικά όταν δίνει ευχές που ξερω πως τις εννοεί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ , κι εγω σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Λοξίας,απλά σε αγαπώ απεριόριστα. Να ήξερες πόσο με έχεις βοηθήσει να δω πράγματα στα θεολογικά μονοπάτια. Σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτο.
Δεν είναι κακό να βλέπω ότι μπορεί να επηρεάζω κάπως, κάπου, έστω κάποιον θετικά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ. Εδώ μέσα, εννοώ. Άλλο πράμα οι συμπάθειες, φυσικά.

Θενκς, φλλλαράκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 18:49

Allah έγραψε:
09 Σεπ 2024, 18:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Κάνεις λάθος, ειδικά το πρώτο (και μακροβιότερο) νικ μου ήταν καθαρά Χριστιανικού χαρακτήρα, και αντανακλά περισσότερο από όλα τον πραγματικό μου χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο πλέον Χριστιανικός όλων, τόσο εντός όσο και εκτός πχόρουμ.
Ε, εδώ που τα λέμε η ανοχή στους άσωτους υιούς, είναι μια αμιγώς χριστιανική προσέγγιση.

Εννοώ ότι βρίσκω μάλλον χλωμό να έμπαινες σε μουσουλμανικό φόρουμ με το νικ Jesus Christ.

Γενικώς, όλοι οι κοινωνικοί και θρησκευτικοί επαναστάτες ανεβαίνουν μόνον όπου τους παίρνει.

Με τα πιο ζόρικα, δεν το 'χουν. :lol:

Σε κάθε περίπτωση έχω ήδη προτείνει ως εναλλακτική πρόταση του "Άγιος Παπάριος" το "Ιμάμης παπάρας".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Σεπ 2024, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 09 Σεπ 2024, 18:52

O Ισιλντουρας ειναι απο αυτους εδω μεσα με τα λιγοτερα κολληματα γι' αυτο και απο τους πιο αντικειμενικους. Καθαρη γραφη, στοχευμενη, με χιουμορ σχεδον σε καθε προταση. Εχει δε χιλιους τροπους να σου υποδειξει που κανεις λαθος χωρις να σε κανει να θυμωσεις (πολυ).

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 18:55

Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2024, 18:52
O Ισιλντουρας ειναι απο αυτους εδω μεσα με τα λιγοτερα κολληματα γι' αυτο και απο τους πιο αντικειμενικους. Εχει δε χιλιους τροπους να σου υποδειξει που κανεις λαθος χωρις να σε κανει να θυμωσεις (πολυ).
.
Συμφωνώ σε ό,τι αφορά στα γενικά θέματα. Στα αμιγώς προσωπικά, επηρεάζεται πανεύκολα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Σεπ 2024, 19:01

Double post (στο περίπου...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isildur την 09 Σεπ 2024, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Σεπ 2024, 19:02

Αρίστος έγραψε:
O Ισιλντουρας ειναι απο αυτους εδω μεσα με τα λιγοτερα κολληματα γι' αυτο και απο τους πιο αντικειμενικους. Εχει δε χιλιους τροπους να σου υποδειξει που κανεις λαθος χωρις να σε κανει να θυμωσεις (πολυ).

.
:smt005:

Ρε μάστορα, πόσα χρόνια γνωριζόμαστε, κοντά στα 20; Έστω κι από μακριά; Αφού ξέρεις ότι ακόμα κι αν πάνω στην κουβέντα πω κάτι "παραπάνω", θα είναι λόγω οικειότητας που πιστεύω και αισθάνομαι ότι υπάρχει μεταξύ μας. Όπου ξεφύγω πάντως, άθελά μου ή μη, δεν έχω πρόβλημα να μού το υποδείξεις.

Επί του θέματος, και χωρίς καμμιά διάθεση να επιστρέψω φιλοφρονήσεις και λοιπές πίπες, εγώ όντως σε θεωρώ πολύ επιδραστικό πάνω μου. Δεν είναι λίγα τα θέματα που έκατσα κι έψαξα εδώ κι εκεί μετά από δημοσιεύσεις σου και έμαθα πράγματα, είτε κάναμε διάλογο είτε όχι πάνω στο θέμα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Σεπ 2024, 19:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2024, 18:55
Αρίστος έγραψε:
.
Συμφωνώ σε ό,τι αφορά στα γενικά θέματα. Στα αμιγώς προσωπικά, επηρεάζεται πανεύκολα.
Ή πιστεύεις ότι επηρεάζομαι. Έχει διαφορά.

Ή, για να το πω πιο σωστά, πιστεύεις ότι επηρεάζομαι πανεύκολα (όπως λες), συχνά και από πολλούς (ή όλους ίσως;). Ε, εκεί είναι το λάθος σου... :wink

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 09 Σεπ 2024, 19:08

Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών