Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 12:49

Isildur έγραψε:
11 Σεπ 2024, 11:19
Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2024, 19:08
Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.
Παλιά γινόντουσαν πολύ συχνότερα αυτές οι φάσεις, έχουμε να θυμόμαστε πολλές εξόδους με μπόλικο κόσμο από το 2006 (ή 2007;). Με τον καιρό ξέφτισε κάπως το πράγμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά δικές μου συμμετοχές, δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι συνέχισαν να βρίσκονται κάπου κάπου. Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάποιες μπυροσυνάξεις με Χέλη και Συσεξ. Στο μαγαζί του Σιντ έχω πάει λίγες φορές (2-3 ίσως), η μία απ' αυτές ήταν ένα από τα παλιά-καλά meatings, αλλά έχω φάει από εκεί πολύ περισσότερες είτε πηγαίνοντας ο ίδιος είτε κάποιος άλλος για να παραλάβει την παραγγελία.

Άτομα που έχουμε βρεθεί κατά καιρούς:
Οι 3 admins, Σαλίβερος, Hal, Vatraxos, Σύνδρομος, Ερμής (ο Darth), Σάκης (o Sid), Teal (Γκερ), Σέλευκος, Rosa, Ίφιδα, Ουδενοίδα, Figaro, Hope, Kauldron, Akirav, Daria, Κατσίκα, DenMorka (ή κάπως έτσι;) και φυσικά Χέλης και sys3x που συνεχίσαμε τις επαφές και αργότερα.

Με τον μακαρίτη τον Ηράκλειτο 5-6 φορές, τον αναφέρω χωριστά γιατί έχουμε βρεθεί και οικογενειακώς σε κάποιες εξόδους μας, αλλά και σε διακοπές που βρισκόμασταν καθημερινά για κάποιες μέρες.

Επίσης έχω συναντηθεί αρκετές φορές με τον DNA και μια φορά με τον Koza Mostra, αλλά στο μαγαζί μου όχι σε κάποια έξοδο (αν και νομίζω ότι ο DNA ήταν σε ένα από τα meatings). Μπορεί να ξεχνάω και κάποιον βέβαια, περάσανε και μπόλικα χρόνια.
Νομίζω το πρώτο meating που είχα κανονίσει ήταν από τα μεγαλύτερα, όπως και μερικά επόμενα που πάλι είχα κανονίσει. Το μεγαλύτερο ήταν αυτό που είχε έρθει και η Κατσίκα, παίζει να ήμασταν πάνω από 20 άτομα.

Προσωπικά έχω συναντήσει μερικά ακόμη άτομα που με πήραν τηλέφωνο ερχόμενοι από Αθήνα γιατί ήθελαν να με συναντήσουν. Ο Parafrwn, ο Τουκιθεμπλόμ και κάποιοι λιγότερο γνωστοί.

Επίσης έχω βγει και μόνο με γυναίκες του φόρουμ. :)

Isildur έγραψε:
αν και νομίζω ότι ο DNA ήταν σε ένα από τα meatings
Ήταν, στα λαδάδικα. Στις Τηγανιές και Σχάρες νομίζω. Και ο Τουρκόγυφτος επίσης στο ίδιο σημείο, αν θυμάμαι σωστά, αλλά σε άλλη συνάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 11 Σεπ 2024, 12:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Σεπ 2024, 12:51

Αρκετές φορές που ήρθα πάνω ήθελα να συναντήσω κάποιους αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς ο χρόνος ηταν περιορισμένος.
Φέτο κανονίζω απο τώρα να είμαι πάνω απο παρασκευή νωρίς το απόγευμα για τον προφανή λόγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Σεπ 2024, 12:54

hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:49
Isildur έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
09 Σεπ 2024, 19:08
Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.
Παλιά γινόντουσαν πολύ συχνότερα αυτές οι φάσεις, έχουμε να θυμόμαστε πολλές εξόδους με μπόλικο κόσμο από το 2006 (ή 2007;). Με τον καιρό ξέφτισε κάπως το πράγμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά δικές μου συμμετοχές, δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι συνέχισαν να βρίσκονται κάπου κάπου. Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάποιες μπυροσυνάξεις με Χέλη και Συσεξ. Στο μαγαζί του Σιντ έχω πάει λίγες φορές (2-3 ίσως), η μία απ' αυτές ήταν ένα από τα παλιά-καλά meatings, αλλά έχω φάει από εκεί πολύ περισσότερες είτε πηγαίνοντας ο ίδιος είτε κάποιος άλλος για να παραλάβει την παραγγελία.

Άτομα που έχουμε βρεθεί κατά καιρούς:
Οι 3 admins, Σαλίβερος, Hal, Vatraxos, Σύνδρομος, Ερμής (ο Darth), Σάκης (o Sid), Teal (Γκερ), Σέλευκος, Rosa, Ίφιδα, Ουδενοίδα, Figaro, Hope, Kauldron, Akirav, Daria, Κατσίκα, DenMorka (ή κάπως έτσι;) και φυσικά Χέλης και sys3x που συνεχίσαμε τις επαφές και αργότερα.

Με τον μακαρίτη τον Ηράκλειτο 5-6 φορές, τον αναφέρω χωριστά γιατί έχουμε βρεθεί και οικογενειακώς σε κάποιες εξόδους μας, αλλά και σε διακοπές που βρισκόμασταν καθημερινά για κάποιες μέρες.

Επίσης έχω συναντηθεί αρκετές φορές με τον DNA και μια φορά με τον Koza Mostra, αλλά στο μαγαζί μου όχι σε κάποια έξοδο (αν και νομίζω ότι ο DNA ήταν σε ένα από τα meatings). Μπορεί να ξεχνάω και κάποιον βέβαια, περάσανε και μπόλικα χρόνια.
Νομίζω το πρώτο meating που είχα κανονίσει ήταν από τα μεγαλύτερα, όπως και μερικά επόμενα που πάλι είχα κανονίσει. Το μεγαλύτερο ήταν αυτό που είχε έρθει και η Κατσίκα, παίζει να ήμασταν πάνω από 20 άτομα.

Προσωπικά έχω συναντήσει μερικά ακόμη άτομα που με πήραν τηλέφωνο ερχόμενοι από Αθήνα γιατί ήθελαν να με συναντήσουν. Ο Parafrwn, ο Τουκιθεμπλόμ και κάποιοι λιγότερο γνωστοί.
Κάτσε, το πρώτο-πρώτο, σ' εκείνο το ταβερνάκι με την γνωστή φάση Σάκη/Σάκη και τον πολύ λαό, εσύ το είχες κανονίσει ρε; Δεν το θυμόμουν, νόμιζα ήταν δουλειά των αντιμνιστράδων γιατί είχε τύχει να είναι κι ο Πούμκιν Ελλάδα τότε.

Το δεύτερο μεγάλο πάντως ήταν στην Αρετσού και το είχα κανονίσει εγώ, αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, και ήταν στο (τότε) Ωκεανίς. Από εκεί κι ύστερα, μας είχε γίνει συνήθεια να κανονίζουμε κάθε τρεις και λίγο. Golden card είχαμε βγάλει στα "Τηγανιές και Σχάρες" :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Σεπ 2024, 12:58

Ερμής έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:51
Αρκετές φορές που ήρθα πάνω ήθελα να συναντήσω κάποιους αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς ο χρόνος ηταν περιορισμένος.
Φέτο κανονίζω απο τώρα να είμαι πάνω απο παρασκευή νωρίς το απόγευμα για τον προφανή λόγο.
Εγώ κατέβηκα κάτω σ' εσάς πέρσι το καλοκαίρι για έναν γάμο, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για πολλά. Ίσα που βρεθήκαμε με τον vatraxos και κανονίσαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι και είπαμε και τον θείο (Σαλίβερο) επειδή πήγαμε για καφέ σχεδόν δίπλα στο σπίτι του.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 13:04

Isildur έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:54
Κάτσε, το πρώτο-πρώτο, σ' εκείνο το ταβερνάκι με την γνωστή φάση Σάκη/Σάκη και τον πολύ λαό, εσύ το είχες κανονίσει ρε; Δεν το θυμόμουν, νόμιζα ήταν δουλειά των αντιμνιστράδων γιατί είχε τύχει να είναι κι ο Πούμκιν Ελλάδα τότε.

Το δεύτερο μεγάλο πάντως ήταν στην Αρετσού και το είχα κανονίσει εγώ, αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, και ήταν στο (τότε) Ωκεανίς. Από εκεί κι ύστερα, μας είχε γίνει συνήθεια να κανονίζουμε κάθε τρεις και λίγο. Golden card είχαμε βγάλει στα "Τηγανιές και Σχάρες" :lol:
Ό,τι ήταν στην Άθωνος το είχα κανονίσει εγώ. Εκείνο το πρώτο ήταν το πρώτο meating ever. Στην αρχή προσπάθησα να κανονίσω να παίξουμε μπάσκετ, όπως στην Αθήνα είχαν μαζευτεί για ποδόσφαιρο, αλλά σιγά μην έπειθα Θεσσαλονικείς να πάμε για άθλημα. Μόλις είπα για μάσα τρελάθηκαν όλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Σεπ 2024, 13:08

hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 13:04
Isildur έγραψε:

Ό,τι ήταν στην Άθωνος το είχα κανονίσει εγώ. Εκείνο το πρώτο ήταν το πρώτο meating ever. Στην αρχή προσπάθησα να κανονίσω να παίξουμε μπάσκετ, όπως στην Αθήνα είχαν μαζευτεί για ποδόσφαιρο, αλλά σιγά μην έπειθα Θεσσαλονικείς να πάμε για άθλημα. Μόλις είπα για μάσα τρελάθηκαν όλοι.
Μάλιστα. Όχι, δεν το θυμόμουν αυτό, ότι ήταν δική σου πρωτοβουλία δηλαδή. Θυμάμαι βέβαια ότι το ραντεβού για δύο στην Καμάρα έγινε τελικά ραντεβού για πολλούς στην Άθωνος... :smt005:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 13:21

Isildur έγραψε:
11 Σεπ 2024, 13:08
hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 13:04
Isildur έγραψε:

Μάλιστα. Όχι, δεν το θυμόμουν αυτό, ότι ήταν δική σου πρωτοβουλία δηλαδή. Θυμάμαι βέβαια ότι το ραντεβού για δύο στην Καμάρα έγινε τελικά ραντεβού για πολλούς στην Άθωνος... :smt005:
:smt005::smt005::smt005:

Ναι, μάλιστα ο Σέλευκος περίμενε ώρα σε λάθος σημείο γιατί περιέγραψα λάθος το μαγαζί και γι' αυτό ήμασταν καθισμένοι όταν ήρθε και συστήθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 11 Σεπ 2024, 13:24

Ερμής έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:51
Φετος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2024, 15:48

hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 13:21

Ό,τι ήταν στην Άθωνος το είχα κανονίσει εγώ. Εκείνο το πρώτο ήταν το πρώτο meating ever.
Θυμάσαι χρονιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 11 Σεπ 2024, 15:54

20--- έγραψε:
09 Σεπ 2024, 11:12
Δε θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε άλλο φόρουμ. Ο matsuba.
Ουτε και κεινος σε θυμαται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 16:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 15:48
hellegennes έγραψε:

Ό,τι ήταν στην Άθωνος το είχα κανονίσει εγώ. Εκείνο το πρώτο ήταν το πρώτο meating ever.
Θυμάσαι χρονιά;
Κυριακή 03 Ιουνίου 2007
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2024, 16:29

hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Θυμάσαι χρονιά;
Κυριακή 03 Ιουνίου 2007
Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες αλλά για πρώτο meating ever, τί να πω; Στην Θεσσαλονίκη ίσως. Στην Αθήνα, σαφώς όχι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 16:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:29
hellegennes έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Θυμάσαι χρονιά;
Κυριακή 03 Ιουνίου 2007
Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες αλλά για πρώτο meating ever, τί να πω; Στην Θεσσαλονίκη ίσως. Στην Αθήνα, σαφώς όχι. :lol:
Μιλάω για μαζική, δημόσια συγκέντρωση με μέλη του φόρουμ, όχι τετ α τετ και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Θυμόμουν ότι ήταν το 2007, εννοείται πως δεν θυμόμουν την ημερομηνία. Την βρήκα από παλιά logs του MSN.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2024, 16:41

hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:29
hellegennes έγραψε:

Κυριακή 03 Ιουνίου 2007
Μιλάω για μαζική, δημόσια συγκέντρωση με μέλη του φόρουμ, όχι τετ α τετ και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Θυμόμουν ότι ήταν το 2007, εννοείται πως δεν θυμόμουν την ημερομηνία. Την βρήκα από παλιά logs του MSN.
Ούτε κι εγώ αναφέρομαι σε τετ α τετ και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Αυτά κανονίζονται με πιμιά και όχι με δημόσιες ανακοινώσεις στα φόρα. Γενικώς, η φάση "οι πχορουμίτες πάνε δυο δυο ή τρεις τρεις" κάθε φορά, δεν έχει καμμία σχέση με τις συνάξεις.

Ενιγουέι, στην Αθήνα είχαν ξεκινήσει πολύ πριν το 2007. Αναφέρομαι στο πχόρουμ, στο μαύρο είχαν ξεκινήσει μια 5ετία νωρίτερα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 11 Σεπ 2024, 16:51

εγω θυμαμαι εναν ''επιδραστικο'' φασιστακο, γουρλοματι
με καμια πεντεξ μπαν απο παοκμανια, παοκγουορλντ και ρεντ καρντ

με λινκ στο μπλογκ του σε αντισημιτικο σαιτ

το παληκαρακι μολις εβγαλε γκομενα (Κουλουρι) και ξεπαρθενεψε, εκοψε

σε μια ερωτησις μου για μια μπαντα, με απαντησε κανοντας κοπυπαστα κατι δικο μου απο ενα μπλογκ μου :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ρε Πιετρ_4 ακομα υπαρχεις ρε?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών