ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
talaipwros

Re: ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 13 Σεπ 2024, 20:52

Allah έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:02
talaipwros έγραψε:
10 Σεπ 2024, 16:11
[img]https://i.postimg.cc/NjqqWrmz/Scre ... .png[/img]

929 download
861 upload

brsk για οποιον αγγλια, καλη φαση
Κόστος;
32 λίρες + 10 το mesh

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Σεπ 2024, 22:18

vag_el έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:51
Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2024, 06:52
vag_el έγραψε:
11 Σεπ 2024, 23:52

Δεν μου έστειλαν τίποτα.Ελέγχω καθημερινά τα email μου .Ποιός το λέει ότι δεν το άλλαξαν έτσι στο ''κούκου''?Η αρχική συμφωνία ήταν 25 ,το ξαναλέω.
Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.

Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.

Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Αντε ,να το ξαναπώ.
Πήγα στον Γερμανό τέλη Ιουνίου να πληρώσω τους λογαριασμούς των κινητών και σταθερών και ενώ πλήρωνα κανονικά 25 ευρώ για την τηλεόραση ,έξαφνα μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να πληρώσω 28 .Τον ρωτάω ''γιατί'' και δεν μου έδωσε καμία απάντηση.Μού είπε απλώς ''τόσο μου γράφει το κομπιούτερ''.Η συνεργασία με την Νόβα όπως είπες κι εσύ ξεκίνησε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυτούστου .

Υ.Γ Απο Απρίλιο μέχρι Μάιο η συμφωνία που έγραφε το συμβόλαιο ήταν στα 25 ευρώ και τόσα πλήρωνα κάθε φορά που πήγαινα σοτν Γερμανό.
Δηλαδή δύο φορές μόνο πλήρωσες τα συμφωνημένα και μετά σου το ανέβασαν χωρίς αιτιολογία; Πολύ παράξενο. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα τους. Προφανώς ο τύπος στον Γερμανό ήταν άσχετος ή βαριόταν να σε εξυπηρετήσει.

Συνήθως βοηθάνε πολύ πάντως, τουλάχιστον στον Γερμανό που έχω κοντά μου, δεν ξέρω για το κατάστημα που πήγες φυσικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 14 Σεπ 2024, 22:18

Allah έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:02
talaipwros έγραψε:
10 Σεπ 2024, 16:11
[img]https://i.postimg.cc/NjqqWrmz/Scre ... .png[/img]

929 download
861 upload

brsk για οποιον αγγλια, καλη φαση
Κόστος;
κινησα λιγο τα mesh και πλεον ειναι καλυτερα. Ακομα και το πορτοκαλι χρωμα στο δωματιο της κορης - που ειναι ενα οροφο πανω και 12 μετρα δεξια - δινει 120 στο Ipad και 80 στο desktop οποτε ειμαστε ενταξει.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 15 Σεπ 2024, 01:36

Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2024, 22:18
vag_el έγραψε:
Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2024, 06:52

Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.

Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.

Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Αντε ,να το ξαναπώ.
Πήγα στον Γερμανό τέλη Ιουνίου να πληρώσω τους λογαριασμούς των κινητών και σταθερών και ενώ πλήρωνα κανονικά 25 ευρώ για την τηλεόραση ,έξαφνα μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να πληρώσω 28 .Τον ρωτάω ''γιατί'' και δεν μου έδωσε καμία απάντηση.Μού είπε απλώς ''τόσο μου γράφει το κομπιούτερ''.Η συνεργασία με την Νόβα όπως είπες κι εσύ ξεκίνησε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυτούστου .

Υ.Γ Απο Απρίλιο μέχρι Μάιο η συμφωνία που έγραφε το συμβόλαιο ήταν στα 25 ευρώ και τόσα πλήρωνα κάθε φορά που πήγαινα σοτν Γερμανό.
Δηλαδή δύο φορές μόνο πλήρωσες τα συμφωνημένα και μετά σου το ανέβασαν χωρίς αιτιολογία; Πολύ παράξενο. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα τους. Προφανώς ο τύπος στον Γερμανό ήταν άσχετος ή βαριόταν να σε εξυπηρετήσει.

Συνήθως βοηθάνε πολύ πάντως, τουλάχιστον στον Γερμανό που έχω κοντά μου, δεν ξέρω για το κατάστημα που πήγες φυσικά.
Οχι δεν ισχύει.Το παλικάρι κάθε φορά που πηγαίνω εκεί είναι πολύ εξυπηρετικό.Και καλός στη δουλειά του εκτός των άλλων.

Υ.Γ κάτι πήρε το αυτί μου σήμερα για το Νετφλιξ και τη Νοβα στην κοσμοτέ ότι θα υπάρχει αύξηση επιπλέον 21 ευρώ .Ισχύει?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 15 Σεπ 2024, 16:11

vag_el έγραψε:
15 Σεπ 2024, 01:36
Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2024, 22:18
vag_el έγραψε:

Αντε ,να το ξαναπώ.

Οχι δεν ισχύει.Το παλικάρι κάθε φορά που πηγαίνω εκεί είναι πολύ εξυπηρετικό.Και καλός στη δουλειά του εκτός των άλλων.

Υ.Γ κάτι πήρε το αυτί μου σήμερα για το Νετφλιξ και τη Νοβα στην κοσμοτέ ότι θα υπάρχει αύξηση επιπλέον 21 ευρώ .Ισχύει?
Φίλε, τι να σού πω; Δες στο site τους ή στο app σου (αν το έχεις), αν χρειάζεται ενεργοποίηση ή αν γίνεται αυτόματα και θέλει ακύρωση, όπως το άλλο με τα nova sports.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών