32 λίρες + 10 το meshAllah έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:02Κόστος;talaipwros έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 16:11[img]https://i.postimg.cc/NjqqWrmz/Scre ... .png[/img]
929 download
861 upload
brsk για οποιον αγγλια, καλη φαση
ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET
-
Re: ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET
Δηλαδή δύο φορές μόνο πλήρωσες τα συμφωνημένα και μετά σου το ανέβασαν χωρίς αιτιολογία; Πολύ παράξενο. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα τους. Προφανώς ο τύπος στον Γερμανό ήταν άσχετος ή βαριόταν να σε εξυπηρετήσει.vag_el έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:51Αντε ,να το ξαναπώ.Isildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 06:52Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.
Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.
Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Πήγα στον Γερμανό τέλη Ιουνίου να πληρώσω τους λογαριασμούς των κινητών και σταθερών και ενώ πλήρωνα κανονικά 25 ευρώ για την τηλεόραση ,έξαφνα μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να πληρώσω 28 .Τον ρωτάω ''γιατί'' και δεν μου έδωσε καμία απάντηση.Μού είπε απλώς ''τόσο μου γράφει το κομπιούτερ''.Η συνεργασία με την Νόβα όπως είπες κι εσύ ξεκίνησε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυτούστου .
Υ.Γ Απο Απρίλιο μέχρι Μάιο η συμφωνία που έγραφε το συμβόλαιο ήταν στα 25 ευρώ και τόσα πλήρωνα κάθε φορά που πήγαινα σοτν Γερμανό.
Συνήθως βοηθάνε πολύ πάντως, τουλάχιστον στον Γερμανό που έχω κοντά μου, δεν ξέρω για το κατάστημα που πήγες φυσικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
κινησα λιγο τα mesh και πλεον ειναι καλυτερα. Ακομα και το πορτοκαλι χρωμα στο δωματιο της κορης - που ειναι ενα οροφο πανω και 12 μετρα δεξια - δινει 120 στο Ipad και 80 στο desktop οποτε ειμαστε ενταξει.Allah έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:02Κόστος;talaipwros έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 16:11[img]https://i.postimg.cc/NjqqWrmz/Scre ... .png[/img]
929 download
861 upload
brsk για οποιον αγγλια, καλη φαση
Οχι δεν ισχύει.Το παλικάρι κάθε φορά που πηγαίνω εκεί είναι πολύ εξυπηρετικό.Και καλός στη δουλειά του εκτός των άλλων.Isildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 22:18Δηλαδή δύο φορές μόνο πλήρωσες τα συμφωνημένα και μετά σου το ανέβασαν χωρίς αιτιολογία; Πολύ παράξενο. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα τους. Προφανώς ο τύπος στον Γερμανό ήταν άσχετος ή βαριόταν να σε εξυπηρετήσει.vag_el έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:51Αντε ,να το ξαναπώ.Isildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 06:52
Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.
Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.
Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Πήγα στον Γερμανό τέλη Ιουνίου να πληρώσω τους λογαριασμούς των κινητών και σταθερών και ενώ πλήρωνα κανονικά 25 ευρώ για την τηλεόραση ,έξαφνα μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να πληρώσω 28 .Τον ρωτάω ''γιατί'' και δεν μου έδωσε καμία απάντηση.Μού είπε απλώς ''τόσο μου γράφει το κομπιούτερ''.Η συνεργασία με την Νόβα όπως είπες κι εσύ ξεκίνησε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυτούστου .
Υ.Γ Απο Απρίλιο μέχρι Μάιο η συμφωνία που έγραφε το συμβόλαιο ήταν στα 25 ευρώ και τόσα πλήρωνα κάθε φορά που πήγαινα σοτν Γερμανό.
Συνήθως βοηθάνε πολύ πάντως, τουλάχιστον στον Γερμανό που έχω κοντά μου, δεν ξέρω για το κατάστημα που πήγες φυσικά.
Υ.Γ κάτι πήρε το αυτί μου σήμερα για το Νετφλιξ και τη Νοβα στην κοσμοτέ ότι θα υπάρχει αύξηση επιπλέον 21 ευρώ .Ισχύει?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Φίλε, τι να σού πω; Δες στο site τους ή στο app σου (αν το έχεις), αν χρειάζεται ενεργοποίηση ή αν γίνεται αυτόματα και θέλει ακύρωση, όπως το άλλο με τα nova sports.vag_el έγραψε: ↑15 Σεπ 2024, 01:36Οχι δεν ισχύει.Το παλικάρι κάθε φορά που πηγαίνω εκεί είναι πολύ εξυπηρετικό.Και καλός στη δουλειά του εκτός των άλλων.Isildur έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 22:18Δηλαδή δύο φορές μόνο πλήρωσες τα συμφωνημένα και μετά σου το ανέβασαν χωρίς αιτιολογία; Πολύ παράξενο. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα τους. Προφανώς ο τύπος στον Γερμανό ήταν άσχετος ή βαριόταν να σε εξυπηρετήσει.vag_el έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:51
Αντε ,να το ξαναπώ.
Υ.Γ κάτι πήρε το αυτί μου σήμερα για το Νετφλιξ και τη Νοβα στην κοσμοτέ ότι θα υπάρχει αύξηση επιπλέον 21 ευρώ .Ισχύει?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 5933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
29 Μαρ 2024, 10:16
-
-
Νέα δημοσίευση Τυχαία κόπηκε η οπτική ίνα από λάιβ εκπομπή που στηλιτεύει τη Κυβέρνηση
από Kauldron » 11 Ιουν 2024, 14:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 12:48
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
19 Ιαν 2025, 21:50
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξάνονται έως 20% οι χρεώσεις για κινητή, σταθερή και Internet.Πονάτε;
από Μαδουραίος » 08 Μαρ 2024, 07:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
28 Μαρ 2024, 19:54
-