Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Philip Mortimer
Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Μπράβο στην κυβέρνηση !
Kαι αμα πει κανεις γιίαυτα τα καραγκιοζιλικια σε νεοδημοκρατη, στην καλυτερη θα ακουσει πως "εμενα δεν μου αρεσει αλλα ειναι αναγκαιο κακο για να ειμαστε στον σκληρο πυρηνα της Ευρωπης/για να μην φαλιρησουμε/γιατι θελει η Καμαλα/γιατι μας αναγκαζει το παγκοσμιο λομπι του γουοκισμου" κλπ, κατι τετοιο τελος παντων που αν δεν το δεχτουμε θα επελθει ολοκληρωτικη καταστροφη για την χωρα.
Στην χειροτερη, θα σου πει οτι μονο ετσι γινομαστε Ευρωπη/πηξτε/αμα δεν σας αρεσει τραβατε στον Πουτιν.
Χαλαρώστε ρε τύποι, σε λίγο καιρό θα πρέπει να βγούμε στην ΕΕ με το χέρι ανοιχτό να ζητάμε πάλι δανεικά. Τόσα χρόνια τρώτε πούτσα μεταφορικά, φάτε και καμιά κυριολεκτικά μπας και αξιωθούμε να μπούμε και σε τέταρτο μνημόνιο.
Κοινώνησες την Κυριακή ; Εξομολόγηση ,κατάρες στους ομοφυλόφιλους και ονειρώξεις με τον Πούτιν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:01Εξαιρετική παρωδία της λαίλαπας του μπουμερισμού!BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:47Είναι γεγονός ότι το άνοιγμα στη διαφορετικότητα ,στη χώρα μας χρησιμοποιείται ώστε παράλληλα να σπάσει το απόστημα της σκοταδιστικής θρησκοληψίας. Εύλογα η κυβέρνηση δεν μπορεί να έρθει σε απευθείας ρίξη με το ορθόδοξο ιερατείο ,οπότε τους τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια ,ώστε να εκδηλώνουν οι ίδιοι τις αναχρονιστικές τους δοξασίες. Ετσι ταυτίζονται με μειοψηφικά μορφώματα τύπου ΝΙΚΗ ,ενώ παράλληλα η Ελληνική κοινωνία δυτικοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι στοίχημα επιβίωσης ώστε το υγιές κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού με τις αξίες του 21ου αιώνα ,μαζί με τον πληθυσμό που ενσωματώνεται ,είτε από τη δύση ως τηλεργαζόμενοι ,είτε από πρόσφυγες ως χειρονάκτες-τεχνήτες ,να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος ικανό να αντιμετωπίσει κάθε γειτονική απειλή από κράτη με μεγαλύτερους πληθυσμούς.
Πχ είναι ευπρόσδεκτα εύπορα γκέυ ζευγάρια από τη δύση ,ώστε να ζουν μόνιμα στα νησιά μας που ερημώνουν τον χειμώνα. Αν δεν αρέσει αυτό στον κάθε θρησκόληπτο μπουρτζόβλαχο ,ας αυξήσει την ποσότητα κοινωνίας που του δίνει ο παπάς του χωριού.
- hellegennes
Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;
Δηλαδή τα παιδιά που μεγαλώνουν με μητριά έχουν έναν μπαμπά και δύο μαμάδες; Αυτός είναι ο τρόπος που το βλέπουν; Δεν είναι μητριά τους και όχι μαμά τους η άλλη γυναίκα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:34Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;
Δηλαδή τα παιδιά που μεγαλώνουν με μητριά έχουν έναν μπαμπά και δύο μαμάδες; Αυτός είναι ο τρόπος που το βλέπουν; Δεν είναι μητριά τους και όχι μαμά τους η άλλη γυναίκα;
Εαν είσαι υιοθετημένος αλλά σε μεγαλώνει ο παππούς (πατέρας του πατριού) και ο άντρας του, πως πρέπει να αποκαλείς την πρώην γυναίκα του άντρα του παππού σου;Philip Mortimer έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:37Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:34Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;
Οι φίλοι σου οι πουστηδες πονάνε που τον τρώνε από πισωΟργισμένος έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 07:33Πονατε? Πατωνετε?nikos p 2020 έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 02:26Τώρα θα μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι τα φύλα είναι 50 ή ότι ένα παιδί θα έχει δυο γονείς του ιδίου φύλου. Κούλη δεν θέλατε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Από περιέργεια. Έχει δει κανείς σας τι μαλακιες κάνουν στο δημοτικό ; Ένα καρο ώρες κάνουν μαθήματα αισθητικής αγωγής, μουσικής και ένα καρό άκυρα. Οι ώρες για τα μαθηματικά και τη γλώσσα δεν φτάνουν, για να βγει η ύλη και να εμπεδωθεί. Τα παιδιά πραγματικά δεν μαθαίνουν τίποτα, διότι οι δάσκαλοι δεν προλαβαίνουν. Οι γονείς είναι τρελαμένοι, γιατί αναγκάζονται να τα διαβάζουν σπίτι με ο,τι έξτρα τριβές δημιουργεί αυτό. Ειλικρινά σας μιλάω έχω πάθει την πλάκα μου. Δε λέω ότι το δημοτικό ήταν τέλειο την εποχή μου, αλλά αν μη τι άλλο θυμάμαι να γεμίζω πχ τετράδια κλίνοντας ρήματα στο σχολείο ξανά και ξανά μέχρι που έβγαλα καλο στο δάχτυλο. Ε αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Πάνε γυμνάσιο και δεν ξέρουν διαίρεση και τα κλάσματα πχ είναι στην ύλη της τρίτης δημοτικου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.Philip Mortimer έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:37Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:34Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιασμό της λογικής και της επιστήμης;BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 25 Σεπ 2024, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
panos291 έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:23Kαι αμα πει κανεις γιίαυτα τα καραγκιοζιλικια σε νεοδημοκρατη, στην καλυτερη θα ακουσει πως "εμενα δεν μου αρεσει αλλα ειναι αναγκαιο κακο για να ειμαστε στον σκληρο πυρηνα της Ευρωπης/για να μην φαλιρησουμε/γιατι θελει η Καμαλα/γιατι μας αναγκαζει το παγκοσμιο λομπι του γουοκισμου" κλπ, κατι τετοιο τελος παντων που αν δεν το δεχτουμε θα επελθει ολοκληρωτικη καταστροφη για την χωρα.
Στην χειροτερη, θα σου πει οτι μονο ετσι γινομαστε Ευρωπη/πηξτε/αμα δεν σας αρεσει τραβατε στον Πουτιν.

- Philip Mortimer
Εγώ ξέρω.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:54Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.Philip Mortimer έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:37Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:34
Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;
- hellegennes
Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.Philip Mortimer έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:59Εγώ ξέρω.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:54Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.Philip Mortimer έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:37
Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Κάνεις μεγάλο λάθος. Τα παιδιά είναι πολύ ευεπηρέαστα. Εμένα δεν μπορεί να με πείσει κανένας καραγκιόζης ότι υπάρχουν 50 φύλα, τον Τοτό όμως που είναι 10 μπορούν να τον πείσουν ακόμα και ότι πετάει ο γάϊδαρος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;
από Αρίστος » 09 Ιαν 2024, 15:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 180 Απαντήσεις
- 5736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
13 Απρ 2024, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΊΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΌΣ ΔΙΕΘΝΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 23:36 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 93 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Φεβ 2025, 13:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Στέφανου Κασσελάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
10 Δεκ 2023, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ιδεολογία οι χούλιγκαν; (Νικόλας Σεβαστάκης)
από Portia » 12 Αύγ 2023, 21:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
25 Αύγ 2023, 22:07
-