Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Σεπ 2024, 12:19

Μπράβο στην κυβέρνηση !

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 25 Σεπ 2024, 12:23

Ερμής έγραψε:
25 Σεπ 2024, 11:35
panos291 έγραψε:
25 Σεπ 2024, 09:25
Καπου ελεος με τα πουστριλικια. Και ο Λακης ο Γαβαλας να ηταν πρωθυπουργός, θα ειχε βαλει ενα στοπ.
Δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Γαβαλας να άφηνε να γίνονται τέτοιες παπαργιές.
εδώ βέβαια έφτασαν κάποιοι στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν ομοφοβικό :smt005:
Kαι αμα πει κανεις γιίαυτα τα καραγκιοζιλικια σε νεοδημοκρατη, στην καλυτερη θα ακουσει πως "εμενα δεν μου αρεσει αλλα ειναι αναγκαιο κακο για να ειμαστε στον σκληρο πυρηνα της Ευρωπης/για να μην φαλιρησουμε/γιατι θελει η Καμαλα/γιατι μας αναγκαζει το παγκοσμιο λομπι του γουοκισμου" κλπ, κατι τετοιο τελος παντων που αν δεν το δεχτουμε θα επελθει ολοκληρωτικη καταστροφη για την χωρα.
Στην χειροτερη, θα σου πει οτι μονο ετσι γινομαστε Ευρωπη/πηξτε/αμα δεν σας αρεσει τραβατε στον Πουτιν.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 25 Σεπ 2024, 12:23

panos291 έγραψε:
Καπου ελεος με τα πουστριλικια. Και ο Λακης ο Γαβαλας να ηταν πρωθυπουργός, θα ειχε βαλει ενα στοπ.
Χαλαρώστε ρε τύποι, σε λίγο καιρό θα πρέπει να βγούμε στην ΕΕ με το χέρι ανοιχτό να ζητάμε πάλι δανεικά. Τόσα χρόνια τρώτε πούτσα μεταφορικά, φάτε και καμιά κυριολεκτικά μπας και αξιωθούμε να μπούμε και σε τέταρτο μνημόνιο.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Σεπ 2024, 12:30

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:01
BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 09:47
Είναι γεγονός ότι το άνοιγμα στη διαφορετικότητα ,στη χώρα μας χρησιμοποιείται ώστε παράλληλα να σπάσει το απόστημα της σκοταδιστικής θρησκοληψίας. Εύλογα η κυβέρνηση δεν μπορεί να έρθει σε απευθείας ρίξη με το ορθόδοξο ιερατείο ,οπότε τους τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια ,ώστε να εκδηλώνουν οι ίδιοι τις αναχρονιστικές τους δοξασίες. Ετσι ταυτίζονται με μειοψηφικά μορφώματα τύπου ΝΙΚΗ ,ενώ παράλληλα η Ελληνική κοινωνία δυτικοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι στοίχημα επιβίωσης ώστε το υγιές κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού με τις αξίες του 21ου αιώνα ,μαζί με τον πληθυσμό που ενσωματώνεται ,είτε από τη δύση ως τηλεργαζόμενοι ,είτε από πρόσφυγες ως χειρονάκτες-τεχνήτες ,να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος ικανό να αντιμετωπίσει κάθε γειτονική απειλή από κράτη με μεγαλύτερους πληθυσμούς.
Πχ είναι ευπρόσδεκτα εύπορα γκέυ ζευγάρια από τη δύση ,ώστε να ζουν μόνιμα στα νησιά μας που ερημώνουν τον χειμώνα. Αν δεν αρέσει αυτό στον κάθε θρησκόληπτο μπουρτζόβλαχο ,ας αυξήσει την ποσότητα κοινωνίας που του δίνει ο παπάς του χωριού.
Εξαιρετική παρωδία της λαίλαπας του μπουμερισμού!
Κοινώνησες την Κυριακή ; Εξομολόγηση ,κατάρες στους ομοφυλόφιλους και ονειρώξεις με τον Πούτιν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 12:34

Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:19
Μπράβο στην κυβέρνηση !
Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;

Δηλαδή τα παιδιά που μεγαλώνουν με μητριά έχουν έναν μπαμπά και δύο μαμάδες; Αυτός είναι ο τρόπος που το βλέπουν; Δεν είναι μητριά τους και όχι μαμά τους η άλλη γυναίκα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Σεπ 2024, 12:37

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:34
Philip Mortimer έγραψε:
Μπράβο στην κυβέρνηση !
Που αντί να βάλει κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα διδάσκονται τα παιδιά ότι γίνεται να έχεις δύο μπαμπάδες;

Δηλαδή τα παιδιά που μεγαλώνουν με μητριά έχουν έναν μπαμπά και δύο μαμάδες; Αυτός είναι ο τρόπος που το βλέπουν; Δεν είναι μητριά τους και όχι μαμά τους η άλλη γυναίκα;
Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 25 Σεπ 2024, 12:40

Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:37
hellegennes έγραψε:
Philip Mortimer έγραψε:
Μπράβο στην κυβέρνηση !

Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι βιολογικοί. Και τα υιοθετημένα παιδιά δε λένε "μητριά" και "πατριό" τους γονείς τους, μαμά και μπαμπά τους λένε.
Εαν είσαι υιοθετημένος αλλά σε μεγαλώνει ο παππούς (πατέρας του πατριού) και ο άντρας του, πως πρέπει να αποκαλείς την πρώην γυναίκα του άντρα του παππού σου;

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 25 Σεπ 2024, 12:41

Οργισμένος έγραψε:
25 Σεπ 2024, 07:33
nikos p 2020 έγραψε:
25 Σεπ 2024, 02:26
Τώρα θα μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι τα φύλα είναι 50 ή ότι ένα παιδί θα έχει δυο γονείς του ιδίου φύλου. Κούλη δεν θέλατε;

Πονατε? Πατωνετε?
Οι φίλοι σου οι πουστηδες πονάνε που τον τρώνε από πισω
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Σεπ 2024, 12:53

Από περιέργεια. Έχει δει κανείς σας τι μαλακιες κάνουν στο δημοτικό ; Ένα καρο ώρες κάνουν μαθήματα αισθητικής αγωγής, μουσικής και ένα καρό άκυρα. Οι ώρες για τα μαθηματικά και τη γλώσσα δεν φτάνουν, για να βγει η ύλη και να εμπεδωθεί. Τα παιδιά πραγματικά δεν μαθαίνουν τίποτα, διότι οι δάσκαλοι δεν προλαβαίνουν. Οι γονείς είναι τρελαμένοι, γιατί αναγκάζονται να τα διαβάζουν σπίτι με ο,τι έξτρα τριβές δημιουργεί αυτό. Ειλικρινά σας μιλάω έχω πάθει την πλάκα μου. Δε λέω ότι το δημοτικό ήταν τέλειο την εποχή μου, αλλά αν μη τι άλλο θυμάμαι να γεμίζω πχ τετράδια κλίνοντας ρήματα στο σχολείο ξανά και ξανά μέχρι που έβγαλα καλο στο δάχτυλο. Ε αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Πάνε γυμνάσιο και δεν ξέρουν διαίρεση και τα κλάσματα πχ είναι στην ύλη της τρίτης δημοτικου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 12:54

Philip Mortimer έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Philip Mortimer έγραψε:
Μπράβο στην κυβέρνηση !

Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Σεπ 2024, 12:55

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 09:16
H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιασμό της λογικής και της επιστήμης;

Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 25 Σεπ 2024, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Σεπ 2024, 12:56

panos291 έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:23
Ερμής έγραψε:
25 Σεπ 2024, 11:35
panos291 έγραψε:
Δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Γαβαλας να άφηνε να γίνονται τέτοιες παπαργιές.
εδώ βέβαια έφτασαν κάποιοι στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν ομοφοβικό :smt005:
Kαι αμα πει κανεις γιίαυτα τα καραγκιοζιλικια σε νεοδημοκρατη, στην καλυτερη θα ακουσει πως "εμενα δεν μου αρεσει αλλα ειναι αναγκαιο κακο για να ειμαστε στον σκληρο πυρηνα της Ευρωπης/για να μην φαλιρησουμε/γιατι θελει η Καμαλα/γιατι μας αναγκαζει το παγκοσμιο λομπι του γουοκισμου" κλπ, κατι τετοιο τελος παντων που αν δεν το δεχτουμε θα επελθει ολοκληρωτικη καταστροφη για την χωρα.
Στην χειροτερη, θα σου πει οτι μονο ετσι γινομαστε Ευρωπη/πηξτε/αμα δεν σας αρεσει τραβατε στον Πουτιν.
:+1:

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Σεπ 2024, 12:59

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:54
Philip Mortimer έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εγώ ξέρω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:03

Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:59
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:54
Philip Mortimer έγραψε:

Εγώ ξέρω.
Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Σεπ 2024, 13:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Σεπ 2024, 10:43
Και από πού προκύπτει ότι τα παιδιά στα σχολεία κρέμονται από τα χείλη των δασκάλων τους;

Όπου γράφουν τα υπόλοιπα, εκεί ακριβώς θα γράψουν και τα γουόκ διδάγματα.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Τα παιδιά είναι πολύ ευεπηρέαστα. Εμένα δεν μπορεί να με πείσει κανένας καραγκιόζης ότι υπάρχουν 50 φύλα, τον Τοτό όμως που είναι 10 μπορούν να τον πείσουν ακόμα και ότι πετάει ο γάϊδαρος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών