Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου ,ενισχύοντας τα λεγόμενα σου με τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που βεβαιώνουν το επιστημονικό σου κύρος. Το να σκούζεις περι βιασμού της λογικής (σου) ,σε νήμα που ξεκινάει με το παραλλήρημα ενος γραφικού στον Λιάγκα ,εμένα προσωπικά,απλά μου ικανοποιεί την ευχαρίστηση να μπαίνω εδώ και να σπάζω πλάκα με ζαβούς.Green Dragon έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:55Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιαμσό της λογικής και της επιστήμης;BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
- Cecily Anne
Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:03Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί σχετικά με τον ρόλο του φόρουμ. Δεν είμαστε νομοθετική επιτροπή, είμαστε χώρος συνδιαλλαγής απόψεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις υιοθετημένων που δεν ξέρουν ότι είναι υιοθετημένα.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:05Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Έχω φιλική οικογένεια με υιοθετημένο παιδί μεγάλο πλέον το οποίο πάντα έτσι τους έλεγε. Το ότι δεν είναι βιολογικό παιδί είναι εμφανες κιόλας λόγω φυλής. Επίσης και από άλλες 2 περιπτώσεις οικογενειών που ήξερα μέσα των παιδιών μου όταν ήταν μικρά. Να είναι οι μοναδικές περιπτώσεις στον κόσμο αυτές που έχω συναντήσει εγώ λίγο δύσκολο το βλέπω.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:03Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 25 Σεπ 2024, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γονείς δεν είναι αυτοί που γεννούν αλλα αυτοί που μεγαλώνουν ένα παιδί.
Αν το παιδί υιοθετήθηκε μικρό τους λέει μαμα μπαμπα, ισως και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αν είναι απλά ο σύντροφος της μητέρας ή η συντροφος του πατέρα τότε τον αναφέρουν ώς πατριό ή μητριά .
Αν το παιδί υιοθετήθηκε μικρό τους λέει μαμα μπαμπα, ισως και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αν είναι απλά ο σύντροφος της μητέρας ή η συντροφος του πατέρα τότε τον αναφέρουν ώς πατριό ή μητριά .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι κοίτα μια ενεσούλα γουοκισμού συγκεκριμένα η Ελλάδα τη χρειάζεται, μιλάμε για χώρα που λέμε τους γύφτους γύφτους και τους Ευρωπαίους καλτσοπέδιλους και εννοούμε πάνω κάτω γύφτους με λεφτά. Αλλά όταν φτασει η φάση που θα πουν στο εγγονάκι σου στο σχολείο ότι θα του αλλάξουν φύλο στα 12 χωρίς την άδεια των γονιών έλα να ξανασυζητήσουμε πώς νιώθεις. Είστε ακόμα στο Stage 1, παρακάτω έχει 2,3 και 4.BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
ΥΓ ρε συ βάζε το κόμμα πριν το κενό, όχι μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 25 Σεπ 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει δίκιο. Αν την έχει ζήσει σαν μάνα, μάνα θα την λέει ακόμα και όταν μάθει ότι είναι υιοθετημένο το παιδί.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:08Δεν μιλάμε για περιπτώσεις υιοθετημένων που δεν ξέρουν ότι είναι υιοθετημένα.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:05Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
- Cecily Anne
Ναι, προφανώς, εννοώ αφού το μάθουν.hellegennes έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:08Δεν μιλάμε για περιπτώσεις υιοθετημένων που δεν ξέρουν ότι είναι υιοθετημένα.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:05Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ισχύει και έχω παράδειγμα στο άμεσο περιβάλλον μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Bill Hicks
βασικά ένα εργαστήριο είναι, ούτε υποχρεωτικό μάθημα ούτε τίποτα. από τα 12 είδη οικογένειας που περιγράφει, αυτή με γονείς τού ίδιου φύλου είναι η 11η με πρώτη την πυρηνική, αν το πάμε με σειρά προτεραιότητας.
δείτε και την σχετική δραστηριότητα για να λυσσάξετε!

δείτε και την σχετική δραστηριότητα για να λυσσάξετε!

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

όλοι μας έχουμε.
Και μάλιστα εχω παράδειγμα που γνώρισε τους πραγματικούς του γονείς μετά τα 20, τους πραγματικούς τους έλεγε με τα ονόματα τους και τους θετούς συνέχιζε μαμα και μπαμπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πριν κάμποσα χρόνια δεν υπήρχαν καν αναφορές σε πολλαπλά φύλα. Βρήκαν χώρο τα μαλακισμένα σβαμποειδή να πουλήσουν φούμαρα στον κοσμάκη. Τα φύλα είναι δύο και αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αποδείξουμε σε κανέναν ότι όντως είναι δύο όπως δεν χρειάζεται ν' αποδείξουμε ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 13:05Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου ,ενισχύοντας τα λεγόμενα σου με τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που βεβαιώνουν το επιστημονικό σου κύρος. Το να σκούζεις περι βιασμού της λογικής (σου) ,σε νήμα που ξεκινάει με το παραλλήρημα ενος γραφικού στον Λιάγκα ,εμένα προσωπικά,απλά μου ικανοποιεί την ευχαρίστηση να μπαίνω εδώ και να σπάζω πλάκα με ζαβούς.Green Dragon έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:55Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιαμσό της λογικής και της επιστήμης;BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Δεν ασχολούμαστε με βλακείες. Δεν τις αντικρούουμε, μην μπερδεύεσαι, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Όποιος τις υποστηρίζει τρώει αυτομάτως Χ σαν προβληματικός που χρειάζεται την βοήθεια ειδικού.
Τά 'χουνε κάνει ένα μπουρδέλο όλα, θα βαρέσουνε τιλτ τα παιδάκια του δημοτικού.
- Cecily Anne
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.
Η όλη φάση οδεύει προς προπαγάνδα για τα ιδιωτικά σχολεία και θυμηθείτε με.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;
από Αρίστος » 09 Ιαν 2024, 15:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 180 Απαντήσεις
- 5761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
13 Απρ 2024, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΊΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΌΣ ΔΙΕΘΝΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 23:36 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 93 Απαντήσεις
- 3930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Φεβ 2025, 13:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Στέφανου Κασσελάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
10 Δεκ 2023, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ιδεολογία οι χούλιγκαν; (Νικόλας Σεβαστάκης)
από Portia » 12 Αύγ 2023, 21:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
25 Αύγ 2023, 22:07
-