Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Σεπ 2024, 13:05

Green Dragon έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:55
BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 09:16
H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιαμσό της λογικής και της επιστήμης;

Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου ,ενισχύοντας τα λεγόμενα σου με τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που βεβαιώνουν το επιστημονικό σου κύρος. Το να σκούζεις περι βιασμού της λογικής (σου) ,σε νήμα που ξεκινάει με το παραλλήρημα ενος γραφικού στον Λιάγκα ,εμένα προσωπικά,απλά μου ικανοποιεί την ευχαρίστηση να μπαίνω εδώ και να σπάζω πλάκα με ζαβούς.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Σεπ 2024, 13:05

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:03
Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:59
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:54

Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.
Εγώ ξέρω.
Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:07

BOOMER έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:05
Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου
Νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί σχετικά με τον ρόλο του φόρουμ. Δεν είμαστε νομοθετική επιτροπή, είμαστε χώρος συνδιαλλαγής απόψεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Σεπ 2024, 13:08

Cecily Anne έγραψε:
Εξαρτάται από το ποτέ το έμαθαν. Όσες περιπτώσεις γνωρίζω που το έμαθαν σε μεγαλύτερη ηλικία, τους φωνάζουν μαμά μπαμπά.
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις υιοθετημένων που δεν ξέρουν ότι είναι υιοθετημένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Σεπ 2024, 13:08

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:03
Philip Mortimer έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:59
hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:54

Αλήθεια; Δεν ξέρω ούτε έναν.
Εγώ ξέρω.
Θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που λέει "μαμά" την μητριά του. Όλοι οι υπόλοιποι τους φωνάζουν με τα ονόματά τους και δεν τους θεωρούν γονείς τους γιατί δεν είναι.
Έχω φιλική οικογένεια με υιοθετημένο παιδί μεγάλο πλέον το οποίο πάντα έτσι τους έλεγε. Το ότι δεν είναι βιολογικό παιδί είναι εμφανες κιόλας λόγω φυλής. Επίσης και από άλλες 2 περιπτώσεις οικογενειών που ήξερα μέσα των παιδιών μου όταν ήταν μικρά. Να είναι οι μοναδικές περιπτώσεις στον κόσμο αυτές που έχω συναντήσει εγώ λίγο δύσκολο το βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 25 Σεπ 2024, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Σεπ 2024, 13:08

Γονείς δεν είναι αυτοί που γεννούν αλλα αυτοί που μεγαλώνουν ένα παιδί.
Αν το παιδί υιοθετήθηκε μικρό τους λέει μαμα μπαμπα, ισως και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αν είναι απλά ο σύντροφος της μητέρας ή η συντροφος του πατέρα τότε τον αναφέρουν ώς πατριό ή μητριά .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 25 Σεπ 2024, 13:09

BOOMER έγραψε:
H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Ναι κοίτα μια ενεσούλα γουοκισμού συγκεκριμένα η Ελλάδα τη χρειάζεται, μιλάμε για χώρα που λέμε τους γύφτους γύφτους και τους Ευρωπαίους καλτσοπέδιλους και εννοούμε πάνω κάτω γύφτους με λεφτά. Αλλά όταν φτασει η φάση που θα πουν στο εγγονάκι σου στο σχολείο ότι θα του αλλάξουν φύλο στα 12 χωρίς την άδεια των γονιών έλα να ξανασυζητήσουμε πώς νιώθεις. Είστε ακόμα στο Stage 1, παρακάτω έχει 2,3 και 4.

ΥΓ ρε συ βάζε το κόμμα πριν το κενό, όχι μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 25 Σεπ 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Σεπ 2024, 13:09

hellegennes έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:08
Cecily Anne έγραψε:
Έχει δίκιο. Αν την έχει ζήσει σαν μάνα, μάνα θα την λέει ακόμα και όταν μάθει ότι είναι υιοθετημένο το παιδί.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Σεπ 2024, 13:10

hellegennes έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Ναι, προφανώς, εννοώ αφού το μάθουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Σεπ 2024, 13:11

Ερμής έγραψε:
Αν το παιδί υιοθετήθηκε μικρό τους λέει μαμα μπαμπα, ισως και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αν είναι απλά ο σύντροφος της μητέρας ή η συντροφος του πατέρα τότε τον αναφέρουν ώς πατριό ή μητριά .
Ισχύει και έχω παράδειγμα στο άμεσο περιβάλλον μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 25 Σεπ 2024, 13:12

βασικά ένα εργαστήριο είναι, ούτε υποχρεωτικό μάθημα ούτε τίποτα. από τα 12 είδη οικογένειας που περιγράφει, αυτή με γονείς τού ίδιου φύλου είναι η 11η με πρώτη την πυρηνική, αν το πάμε με σειρά προτεραιότητας.

δείτε και την σχετική δραστηριότητα για να λυσσάξετε! :smt005:

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Σεπ 2024, 13:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:11
Ερμής έγραψε:
Ισχύει και έχω παράδειγμα στο άμεσο περιβάλλον μου
όλοι μας έχουμε.
Και μάλιστα εχω παράδειγμα που γνώρισε τους πραγματικούς του γονείς μετά τα 20, τους πραγματικούς τους έλεγε με τα ονόματα τους και τους θετούς συνέχιζε μαμα και μπαμπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Σεπ 2024, 13:14

BOOMER έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
25 Σεπ 2024, 12:55
BOOMER έγραψε:
Αλλαγή προς τα μπρος ονομάζεις τον βιαμσό της λογικής και της επιστήμης;

Τα φύλα είναι ΔΥΟ (+ ερμαφρόδιτοι που είναι πολύ σπάνιοι).
Να κάτσεις να διαβάσεις την σχετική ύλη του μαθήματος που θα γίνεται και μετά να στείλεις στο υπουργείο παιδείας σχετική επιστολή με τις ενστάσεις σου ,ενισχύοντας τα λεγόμενα σου με τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που βεβαιώνουν το επιστημονικό σου κύρος. Το να σκούζεις περι βιασμού της λογικής (σου) ,σε νήμα που ξεκινάει με το παραλλήρημα ενος γραφικού στον Λιάγκα ,εμένα προσωπικά,απλά μου ικανοποιεί την ευχαρίστηση να μπαίνω εδώ και να σπάζω πλάκα με ζαβούς.
Πριν κάμποσα χρόνια δεν υπήρχαν καν αναφορές σε πολλαπλά φύλα. Βρήκαν χώρο τα μαλακισμένα σβαμποειδή να πουλήσουν φούμαρα στον κοσμάκη. Τα φύλα είναι δύο και αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αποδείξουμε σε κανέναν ότι όντως είναι δύο όπως δεν χρειάζεται ν' αποδείξουμε ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.

Δεν ασχολούμαστε με βλακείες. Δεν τις αντικρούουμε, μην μπερδεύεσαι, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Όποιος τις υποστηρίζει τρώει αυτομάτως Χ σαν προβληματικός που χρειάζεται την βοήθεια ειδικού.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Σεπ 2024, 13:14

Τά 'χουνε κάνει ένα μπουρδέλο όλα, θα βαρέσουνε τιλτ τα παιδάκια του δημοτικού.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Σεπ 2024, 13:15

Ναύτης έγραψε:
25 Σεπ 2024, 13:14
Τά 'χουνε κάνει ένα μπουρδέλο όλα, θα βαρέσουνε τιλτ τα παιδάκια του δημοτικού.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Η όλη φάση οδεύει προς προπαγάνδα για τα ιδιωτικά σχολεία και θυμηθείτε με.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών