Πω πω ρε φιλε, χτυπησα φλεβα, εισαι για το Δρομοκαΐτειο και μαλιστα επειγόντως!Imperium έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 05:21Ποιες θεωρίες "μου" ρε παρανοϊκέ καραβλαμένε;
Σου πρόβαλα εγώ κάποιες θεωρίες μου;
Αντίθετα με εσένα, που μόνο την γιαγιά σου ακούς, ή κάποιο καμένο ναζιστικό πάρταλο που σου παριστάνει τον έξυπνο (το ίδιο κάνει), δεν έχω κάποια θεωρία. Απλά διάβασα δυο στοιχειώδη πράγματα - ναι μελέτες - από ανθρώπους που έχουν κάνει το θέμα έργο ζωής - ναι, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς - αυτούς που δεν θα διαβάσεις ποτέ σου, γιατί και μόνο η απλή αναφορά τους σε κάνει να βγάζεις σπυράκια, και αφρούς απ' το στόμα. Γενικά τους βρήκα λογικούς και όχι θεόμουρλους σαλταρισμένους σαν την πάρτη σου, οπότε σίγουρα θα τους αποδώσω περισσότερο βαρύτητα από ένα τσούρμο μπεμπέκους που αναμασάνε σαχλή ναζιστική προπαγάνδα εκατό χρόνων, ύποπτης προελεύσεως που τους πουλάει κάποιος επιτήδειος.
Σύρε λοιπόν στον "καθηγτή/καθοδηγητή" σου, που πολύ σωστά λες ότι καθόλου δεν με νοιάζει ποιος είναι - να σου μάθει κι άλλα, τα "προχωρημένα" μυστικά (ξες εσύ), μη τυχόν και σου λείψει η δόση σου και μας πάθεις τίποτα, ε; Οι εχθροί πάντα καραδοκούν... μη το ξεχνάμε!
Για ρωτα τη γιαγια σου, θα ειναι σπιτι μεθαυριο το πρωι;