Νομός τάξη και ευπρέπεια στα σχολεία της συντηρητικής δεξιάς του Κούλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νομός τάξη και ευπρέπεια στα σχολεία της συντηρητικής δεξιάς του Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Οκτ 2024, 10:28

Υδράργυρος έγραψε:
02 Οκτ 2024, 10:23
20 ανηλικοι τραμπουκιζαν μια αλλη ανηλικη. Οι ποθανοτητες το παιδι σου να ειναι μεταξυ των θυτων ειναι 20 φορες μεγαλυτερη απο το να ειναι το θυμα
Γιατι θεωρειτε οτι το παιδι σας δε θα ηταν μεταξυ των θυτων;
Γιατι σας φαινεται απιθανο την ωρα που αγωνιζεστε στη δουλεια σας για να επιβιωσετε να σας παρουν τηλεφωνο οτι το παιδι σας εκανε μια χοντρομαλακια απο αυτες που του ειχες πει 500 χιλιαδες φορες να μην κανει;
Γιατί κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις;

Είναι ήδη σαφέστατα καταγεγραμμένο το πως αντιδρούν οι περισσότεροι κηδεμόνες όταν το παιδί τους είναι μεταξύ των θυτών.

Ε, από τέτοιους μαλάκες, μαλακισμένα τέκνα θα προκύψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Οκτ 2024, 10:44

Υδράργυρος έγραψε:
20 ανηλικοι τραμπουκιζαν μια αλλη ανηλικη. Οι ποθανοτητες το παιδι σου να ειναι μεταξυ των θυτων ειναι 20 φορες μεγαλυτερη απο το να ειναι το θυμα
Γιατι σας φαινεται απιθανο την ωρα που αγωνιζεστε στη δουλεια σας για να επιβιωσετε να σας παρουν τηλεφωνο οτι το παιδι σας εκανε μια χοντρομαλακια απο αυτες που του ειχες πει 500 χιλιαδες φορες να μην κανει;
Γιατί ούτε τόσο συνηθισμένο είναι ούτε λαχείο. Οι 20 αυτοί είναι μια συμμορία από τις ίσως 2-3 της περιοχής σε μαθητικό πληθυσμό 1000 ατόμων. Προσωπικά δε μπορώ να αποδώσω σε κανέναν αγώνα για επιβίωση π.χ. το γεγονός ότι η 14χρονη που τράβαγε το βίντεο, ενώ έχει μπλέξει τόσο πολύ, εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στο κινητό και να κάνει ασταμάτητα live στα οποία πλακώνεται με έναν όλο και πιο εξοργισμένο όχλο που απειλεί ακόμα και τη ζωή της. Εδώ μιλάμε για βαρύτατη αμέλεια εκ μέρους των γονέων και για καταστάσεις που πιθανότατα χρονίζουν από το προνήπιο.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Οκτ 2024, 10:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Οκτ 2024, 18:47

Άλλο το τι λένε οι αριστερίζοντες και κεντροκάγκουρες μεταξύ τυρού και αχλαδιού και άλλο αυτά που οφείλουν να δηλώσουν δημοσίως. Οπότε σαφώς και οι δημόσιες παπαριές τύπου "η καταστολή σημαίνει αποτυχία", "πρέπει να ανατρέξουμε στις ρίζες του προβλήματος", "η δικαιοσύνη σωφρονίζει, δεν στιγματίζει και δεν τιμωρεί" κλπ κλπ κλπ θα συνεχίζουν να παίζουν επ' αόριστον.
Μια πρόχειρη παρατήρηση πάντως δείχνει ότι οι αριστερίζοντες και πρωχοκάγκουρες δεν είναι καθόλου κατά της καταστολής, υπέρ της αναζήτησης των ριζών, του σωφρονισμού κλπ όταν πρόκειται για εγκλήματα που αναγνωρίζουν οι ίδιοι σαν τέτοια. Δηλαδή βασικά:
1) έγκλημα σκέψης
2) έγκλημα με διαφυλική διάσταση

Στην περίπτωση 1 είναι "απολύστε τον, κλείστε τον φυλακή, πώς τολμάτε να του επιτρέπετε να κυκλοφορεί, το μουνόπανο, ο μπήξε ο δείξε". Στην περίπτωση 2 είναι "μα πού ήταν η αστυνομία να τον μπουζουριάσει με την πρώτη νύξη κακοποιητικών τάσεων κι ας έπαιρνα το μέρος του εγώ σαν ερωτευμένη που ήμουν".

Θα πω επίσης ότι δε θεωρώ καθόλου αθώα, εννοώ καθόλου αθώα οικονομικών κινήτρων την άποψη ότι το μόνο φάρμακο διά πάσαν νόσον είναι ατελείωτες ώρες ψυχοθεραπείας, ελεγχόμενων συνεδριών και διδασκαλίας προχωκαγκουρικών απόψεων από τους ίδιους/τις ίδιες προς δράστες, θύματα, γονείς δραστών, γονείς θυμάτων, γιαγιάδες, παππούδες, συμμαθητές, εκπαιδευτικούς, ολομέλειες σχολείων κλπ, φυσικά με αμοιβή που συνήθως κινείται στα 50 ευρώ την ώρα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 02 Οκτ 2024, 11:06

Υδράργυρος έγραψε:
Ωραία λογική. Δηλαδή επειδή τα σιχάματα οργανώνονται σε συμμορίες και την πέφτουν σε μικρότερες παρέες, αυτό σημαίνει ότι ένα τυχαίο παιδί έχει περισσότερες πιθανότητες να ανήκει στα σιχάματα. Επειδή πχ οι γύφτοι πάνε τρεις-τρεις και κλέβουν μοναχικούς παππούδες, άρα ένας τυχαίος πολίτης έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι κλέφτης.

Αλλά ακόμα κι έτσι, αν το παιδί μου σπάσει στο ξύλο άλλο παιδί, μακάρι ο νόμος να το πατήσει κάτω. Θα στενοχωρηθώ πολύ, αλλά όχι για την εφαρμογή του νόμου. Για τις δικές μου ευθύνες που το παιδί μου έκανε τέτοια μαλακία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Οκτ 2024, 11:08

foscilis έγραψε:
02 Οκτ 2024, 10:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Οκτ 2024, 18:47

Άλλο το τι λένε οι αριστερίζοντες και κεντροκάγκουρες μεταξύ τυρού και αχλαδιού και άλλο αυτά που οφείλουν να δηλώσουν δημοσίως. Οπότε σαφώς και οι δημόσιες παπαριές τύπου "η καταστολή σημαίνει αποτυχία", "πρέπει να ανατρέξουμε στις ρίζες του προβλήματος", "η δικαιοσύνη σωφρονίζει, δεν στιγματίζει και δεν τιμωρεί" κλπ κλπ κλπ θα συνεχίζουν να παίζουν επ' αόριστον.
Μια πρόχειρη παρατήρηση πάντως δείχνει ότι οι αριστερίζοντες και πρωχοκάγκουρες δεν είναι καθόλου κατά της καταστολής, υπέρ της αναζήτησης των ριζών, του σωφρονισμού κλπ όταν πρόκειται για εγκλήματα που αναγνωρίζουν οι ίδιοι σαν τέτοια. Δηλαδή βασικά:
1) έγκλημα σκέψης
2) έγκλημα με διαφυλική διάσταση

Στην περίπτωση 1 είναι "απολύστε τον, κλείστε τον φυλακή, πώς τολμάτε να του επιτρέπετε να κυκλοφορεί, το μουνόπανο, ο μπήξε ο δείξε". Στην περίπτωση 2 είναι "μα πού ήταν η αστυνομία να τον μπουζουριάσει με την πρώτη νύξη κακοποιητικών τάσεων κι ας έπαιρνα το μέρος του εγώ σαν ερωτευμένη που ήμουν".

Θα πω επίσης ότι δε θεωρώ καθόλου αθώα, εννοώ καθόλου αθώα οικονομικών κινήτρων την άποψη ότι το μόνο φάρμακο διά πάσαν νόσον είναι ατελείωτες ώρες ψυχοθεραπείας, ελεγχόμενων συνεδριών και διδασκαλίας προχωκαγκουρικών απόψεων από τους ίδιους/τις ίδιες προς δράστες, θύματα, γονείς δραστών, γονείς θυμάτων, γιαγιάδες, παππούδες, συμμαθητές, εκπαιδευτικούς, ολομέλειες σχολείων κλπ, φυσικά με αμοιβή που συνήθως κινείται στα 50 ευρώ την ώρα.
Με τέρμα κυνική διάθεση θα συμπληρώσω ότι αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο όντως ...κοινωφελές για τους εργαζόμενους σ' αυτές τις "ευαισθητοποιημένες" δράσεις, είτε είναι κρατικοί υπάλληλοι είτε ιδιώτες.

Και όλως τυχαίως τα σχολικά δρώμενα και η εξωσχολική βία συνάδουν πλήρως με το γενικότερο παρανοϊκό πλέον πλαίσιο που αφορά σε όλο το πολιτικαλικορεκτίστικο ελντοράντο. Όσοι περισσότεροι είναι οι θύτες και τα θύματα, τόσο περισσότερα θα εισπράττουν. Σιγά μην προσπαθήσουν να θάψουν συνειδητά τις φλέβες χρυσού από το συγκεκριμένο χρυσωρυχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Οκτ 2024, 11:13

micmic έγραψε:
02 Οκτ 2024, 11:06
Υδράργυρος έγραψε:
Ωραία λογική. Δηλαδή επειδή τα σιχάματα οργανώνονται σε συμμορίες και την πέφτουν σε μικρότερες παρέες, αυτό σημαίνει ότι ένα τυχαίο παιδί έχει περισσότερες πιθανότητες να ανήκει στα σιχάματα. Επειδή πχ οι γύφτοι πάνε τρεις-τρεις και κλέβουν μοναχικούς παππούδες, άρα ένας τυχαίος πολίτης έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι κλέφτης.

Αλλά ακόμα κι έτσι, αν το παιδί μου σπάσει στο ξύλο άλλο παιδί, μακάρι ο νόμος να το πατήσει κάτω. Θα στενοχωρηθώ πολύ, αλλά όχι για την εφαρμογή του νόμου. Για τις δικές μου ευθύνες που το παιδί μου έκανε τέτοια μαλακία.
Αν είσαι γονιός και για το παιδί σου που πρέπει να πληρώσει το τίμημα, θα στενοχωρηθείς. Είναι απολύτως ανθρώπινο. Αλλά εκεί ακριβώς είναι που μετράει η όποια άποψη για την κοινωνική δικαιοσύνη και η νοημοσύνη γενικότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Οκτ 2024, 11:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Οκτ 2024, 10:28
Υδράργυρος έγραψε:

Είναι ήδη σαφέστατα καταγεγραμμένο το πως αντιδρούν οι περισσότεροι κηδεμόνες όταν το παιδί τους είναι μεταξύ των θυτών.

Αν ο πατέρας μου μάθαινε ότι μαζευτήκαμε 20 άτομα να σαπακιασουμε στο ξύλο κάποιον που δε μας έκανε απολύτως τίποτα, απλά και μόνο επειδή είμαστε "μάγκες" και τραμπούκοι, θα με είχε γαμήσει πατόκορφα.
Καλύτερα 6 μήνες φυλακή μπας και του είχαν φύγει τα νεύρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Οκτ 2024, 11:29

Otto Weininger έγραψε:
02 Οκτ 2024, 11:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Οκτ 2024, 10:28
Υδράργυρος έγραψε:

Αν ο πατέρας μου μάθαινε ότι μαζευτήκαμε 20 άτομα να σαπακιασουμε στο ξύλο κάποιον που δε μας έκανε απολύτως τίποτα, απλά και μόνο επειδή είμαστε "μάγκες" και τραμπούκοι, θα με είχε γαμήσει πατόκορφα.
Καλύτερα 6 μήνες φυλακή μπας και του είχαν φύγει τα νεύρα.
Ναι, αλλά δεν νομίζω ότι παίζουν πολλοί τέτοιοι πατέρες σήμερα. Ο δικός σου ήταν βάρβαρος βρε. Οι περισσότεροι σημερινοί είναι πολιτισμένοι εκτροφείς, που τους έχουν γραμμένους πατόκορφα οι γόνοι. Ισχύει και για τις μανούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Οκτ 2024, 11:43

Πέρυσι που πήγε να μπλέξει με μια κωλοπαρέα ο ανιψιός μου στον γενικό κοινωνικό εφιάλτη που είναι η 1η Γυμνασίου, μόλις υπήρξαν τα πρώτα παράπονα από τη δασκάλα, πρώτα τον ξέχασε η αδερφή μου και μετά ήρθε ο γαμπρός μου και του έκανε τόσο ανελέητο κήρυγμα για τα κακόμοιρα τα άλλα παιδιά (= τα θύματα της κωλοπαρέας) και πώς νιώθουν και πώς θα έπρεπε να νιώθεις εσύ που στο τέλος ο μικρός έκλαιγε με αναφιλητά όλο το βράδι από τις τύψεις. Ταυτόχρονα τον έβαλαν σε αυστηρό πρόγραμμα διαβάσματος και ελέγχου κινητού με αποτέλεσμα ενώ στο πρώτο τετράμηνο είχε γύρω στο 14 να τελειώσει τη χρονιά με μέσο όρο 17.5 που σημαίνει σκίστηκε στα 19ρια. Η αδερφή μου κάνει 2 δουλειές και ο άντρας της (τον έχω αναφέρει αρκετά συχνά ως άχρηστο) έχει μία παρτ-τάιμ ψευτοδουλειά συν την κατάκοιτη μάνα του που μένει από πάνω και θέλει 24ωρη φροντίδα και νοσοκομεία κάθε τρεις και λίγο. Θέλω να πω κι αυτοί κουράζονται. Δεν είναι δικαιολογία για να αδιαφορήσεις για το παιδί σου.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 02 Οκτ 2024, 11:44

Κάνετε όλοι την κριτική σας και συγκρίνετε τα σχολεία που πηγαίνατε εσείς με τα σχολεία των παιδιών σας , σας φταίνε τα κινητά των παιδιών η μουσική που ακούνε οι γονείς οι καθηγητές και γράφετε πολλά πάρα πολλά.

Εγώ θα ήθελα να δω πως θα συμπεριφερόσαστε εσείς στα καινούργια πολυπολιτισμικά σχολεία με κλίκες Αλβανών , πακιστανών , εγχρώμων και εσύ μειοψηφία να πρέπει να πάρεις θέση υποχρεωτικά , είμαι με τους Αλβανούς ή είμαι με τους Πακιστανούς ή ότι άλλο.
Το ενδεχόμενο να είσαι ουδέτερη δεν παίζει με κανένα τρόπο.
Αυτά είναι τα σχολεία σήμερα και το πρόβλημα είναι μεγάλο με σουγιάδες και καυγάδες κάθε τόσο.

Σε τέτοια σχολεία πάνε τα περισσότερα παιδιά μας.
Κάποια κλαίνε και δεν θέλουνε να πάνε.
Κάποια νομίζουν ότι έκαναν τις σωστές επιλογές και προχωράνε μέχρι να βρεθούνε μπλεγμένα.

Το πρόβλημα είναι οι ψυχολόγοι , οι κοινωνικοί λειτουργοί , τα κινητά και τα σπασμένα τζάμια που πρέπει να πληρώσουν οι γονείς τους.

Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.
Τα κινητά απαγορεύονται για να μην δείχνουν όλη αυτήν την ασχήμια.
Η λύση σίγουρα είναι τα ιδιωτικά όποιος μπορεί καλώς αλλιώς επαρχία χωριό όχι πόλη.

Στην πόλη ένας μεταλλικός ανιχνευτής σε κάθε σχολείο και ένας αστυνομικός το λιγότερο.

Είδατε κανένα ρεπορτάζ από κανένα κανάλι στα σχολεία;

Όχι ούτε και θα δείτε ίσως όταν ξεσπάσουν καταλήψεις να δείτε τους μαχόμενους δημοσιογράφους να μιλάνε στα παράθυρα για τα κωλόπαιδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Οκτ 2024, 18:38

Εικόνα
Εικόνα
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... oularinos/

Εννοείται ότι είμαι υπέρ της αυστηροποίησης των ποινών για τα αδικήματα που απειλούν ζωή και σωματική ακεραιότητα. :smt023

Μόνο που φοβάμαι πως η κυβέρνηση απορροφημένη από την επικαιροποίηση μοιάζει με κάποιον που καμαρώνει για το καινούργιο του αυτοκίνητο αλλά έχει αμελήσει να του φορέσει λάστιχα. Γιατί ξεχνά ότι υπάρχει κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό από την επικαιροποίηση των ποινών: η επιβολή τους. :102:

Τι θα γίνει με τις επικαιροποιημένες ποινές στους ανηλίκους; Θα επιβληθούν ή εννιά φορές στις δέκα θα βρίσκουμε μια δικαιολογία να μην τιμωρείται κανένας τους κι έτσι να εμπεδωθεί περαιτέρω η πεποίθηση ότι «εντάξει, μωρέ, σε εμάς που είμαστε μικροί δεν θα κάνουν τίποτα»; :p2:

Θα τιμωρούνται στ’ αλήθεια οι γονείς; (όχι με ανοησίες τύπου «φυλάκιση με αναστολή», αλλά με βαριά χρηματικά πρόστιμα, που στ’ αλήθεια θα πονάνε) ή τελικά η αυστηροποίηση θα είναι άλλη μια κυβερνητική εξαγγελία που αφού μαζέψει το χειροκρότημα που θέλει θα εξαφανιστεί; :p2:

Ή ας πάρουμε την οπλοχρησία και την οπλοκατοχή που μετατρέπονται σε κακούργημα και άρα συνοδεύονται από ποινή φυλάκισης (πραγματικής, σε κελί, αν έχω καταλάβει καλά). :g030:

Και η ερώτηση μου είναι: ο νόμος θα επιβληθεί σε όλη την επικράτεια; Ακόμα και στην Κρήτη; Θα επιβληθεί και στους καταυλισμούς; Θα επιβληθεί και στα μαγαζιά της νύχτας; :p2:

Γιατί αν όχι, καλύτερα η κυβέρνηση να μην μπει στον κόπο να νομοθετήσει. Αν δηλαδή φέρει άλλον έναν νόμο που θα επιβάλλεται κι αυτός σπανίως καλύτερα να μην το κάνει καθόλου. :102:

Όταν οι εγκληματίες γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι και πιο βίαιοι η πολιτεία δεν μπορεί να παραμένει διστακτική και πονόψυχη. Τουλάχιστον αν θέλει να επιβιώσει και να προκόψει και να μην παραδοθεί στις ορέξεις των πιο αδίστακτων και εγκληματικών από τα μέλη της.

Αλλά για να επιβιώσει πρέπει ο νόμος όχι μόνο να είναι αυστηρός, αλλά και να επιβάλλεται.

Φυσικά πάντα υπάρχει και η περίπτωση μια κοινωνία να μην επιθυμεί να επιβιώσει οπότε μπορεί να συνεχίσει την ατελείωτη συζήτηση για «τα βαθύτερα αίτια του εγκλήματος» και να συνεχίσει να πονάει για τους καημένους τους εγκληματίες την ώρα που αυτοί σαρώνουν ό,τι βρουν στο πέρασμά τους. Και μπράβο της.

:bravo::goodpost::+1:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 02 Οκτ 2024, 18:59

georgebi έγραψε:
02 Οκτ 2024, 18:38
Και η ερώτηση μου είναι: ο νόμος θα επιβληθεί σε όλη την επικράτεια; Ακόμα και στην Κρήτη; Θα επιβληθεί και στους καταυλισμούς; Θα επιβληθεί και στα μαγαζιά της νύχτας; :p2:
Πουθενά δεν θα επιβληθεί. Ούτε καν εκτός καταυλισμών.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 02 Οκτ 2024, 19:24

Εντωμεταξύ τα σιχάματα οι δικαστές είναι αντίθετοι στην αυστηροποίηση των ποινών.

Ταυτοχρόνως, βρήκαν ευκαιρία να ζητήσουν την επαναφορά των δώρων, οδοιπορικά κτλ.
Επίσης, οι δικαστές ενημέρωσαν τον κ. Φλωρίδης για το αίτημα που έχουν υποβάλει στο Υπουργείο Οικονομικών για την επαναφορά των δώρων στον δημόσιο τομέα. Στη συνάντηση οι δικαστές έθεσαν δε και το ζήτημα της αύξησης ή επικουρικά της ανακατανομής των οργανικών θέσεων υπέρ των Εφετείων μετά την ενοποίηση του πρώτου βαθμού και την μεταφορά ύλης στα Εφετεία.

Τέλος, ζήτησαν την άμεση καταβολή των οδοιπορικών στους συναδέλφους τους που πραγματοποιούν μεταβατικές έδρες ενώ ενημερώθηκαν για την Ενημερωθήκαμε για την πρόοδο των διαδικασιών της δυνατότητας εθελουσίας εξόδου εκείνων των δικαστών που αντιμετωπίζουν σοβαρό.
Οι άνθρωποι (και χρησιμοποιώ τον όρο κατ'ευφημισμό) είναι εντελώς αποκομμένοι από την κοινωνία. Πραγματικά στην κοσμάρα τους, φυσικά με την συνενοχή των τρισάθλιων πολιτικών.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Οκτ 2024, 19:30

Oπότε καταλήγουμε στο χιλιοειπωμένο τσιτάτο που ΔΕΝ είπε ο Μπρεχτ.

Όταν...

Όταν...

Όταν...

Όταν κάποια δίποδα σαπακιάσουν και το δικό σου παιδί, έτσι για την πλακίτσα τους, δεν θα υπάρχει ουδείς για να σε/το υπερασπίσει, αντιαυταρχικέ παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Οκτ 2024, 19:52

micmic έγραψε:
02 Οκτ 2024, 19:24
Εντωμεταξύ τα σιχάματα οι δικαστές είναι αντίθετοι στην αυστηροποίηση των ποινών.
SpoilerShow
Ταυτοχρόνως, βρήκαν ευκαιρία να ζητήσουν την επαναφορά των δώρων, οδοιπορικά κτλ.
Επίσης, οι δικαστές ενημέρωσαν τον κ. Φλωρίδης για το αίτημα που έχουν υποβάλει στο Υπουργείο Οικονομικών για την επαναφορά των δώρων στον δημόσιο τομέα. Στη συνάντηση οι δικαστές έθεσαν δε και το ζήτημα της αύξησης ή επικουρικά της ανακατανομής των οργανικών θέσεων υπέρ των Εφετείων μετά την ενοποίηση του πρώτου βαθμού και την μεταφορά ύλης στα Εφετεία.

Τέλος, ζήτησαν την άμεση καταβολή των οδοιπορικών στους συναδέλφους τους που πραγματοποιούν μεταβατικές έδρες ενώ ενημερώθηκαν για την Ενημερωθήκαμε για την πρόοδο των διαδικασιών της δυνατότητας εθελουσίας εξόδου εκείνων των δικαστών που αντιμετωπίζουν σοβαρό.
Οι άνθρωποι (και χρησιμοποιώ τον όρο κατ'ευφημισμό) είναι εντελώς αποκομμένοι από την κοινωνία. Πραγματικά στην κοσμάρα τους, φυσικά με την συνενοχή των τρισάθλιων πολιτικών.
Μέχρι εδώ ακούστηκαν οι πανηγυρισμοί για τη σφαλιάρα που έφαγε ο Φλωριδης απ τους δικαστές :g094:

Πανηγυρισμοί απ το ακροαριστερό kosmodromio :102:
Εικόνα
https://kosmodromio.gr/2024/10/02/porta ... ggeleis-s/

Πανηγυρισμοί και απ το ακροδεξιο pronews :o
Εικόνα
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... on-poinon/

Μέχρι και η Κουλικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν τη βλέπει και με πολύ καλό μάτι την αυστηροποίηση :lol:

:g030::g030::g030:

***για αυτό σου λέω...την αυστηροποίηση απ όλη την Ελλαδα μόνο τρία άτομα τη θέλετε....εσύ, η Γαλη και ο Βουλαρινος :102:

Άντε βάλε και μένα τέσσερεις ...αλλά εγώ κάνω και την πλάκα μου :roll:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών