Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:24Όλο σωστό. Τα είπαμε κι άλλοι μέσα στο νήμα όλα αυτά, ή έστω κάποια (τα περισσότερα;), αλλά τα μάζεψες πολύ ωραία σ' ένα ποστ.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:19Η έννοια της επιδραστικότητας συχνά παρερμηνεύεται ως κάτι που σχετίζεται αποκλειστικά με τη συμπάθεια ή την επιβεβαίωση των απόψεων που ήδη έχουμε. Πολλοί θεωρούν επιδραστικό κάποιον που τους "χαϊδεύει τα αυτιά", που επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις τους, χωρίς να αμφισβητεί το status quo. Όμως, η αληθινή επιδραστικότητα δεν περιορίζεται σε κάτι τόσο απλό και βολικό.
Ένας πραγματικά επιδραστικός άνθρωπος είναι αυτός που σε βγάζει από την ασφάλειά σου, που σε κάνει να δεις τον κόσμο διαφορετικά, που μπορεί να διαλύσει τις βεβαιότητές σου και να σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα θεωρούσες δεδομένα. Επιδραστικός είναι αυτός που δεν φοβάται να σε προκαλέσει, να σου δείξει μια οπτική γωνία που δεν είχες ποτέ σκεφτεί, ακόμα και αν αυτή η διαδικασία είναι άβολη ή ενοχλητική. Είναι κάποιος που δεν σου αρέσει απαραίτητα, αλλά σε αναγκάζει να σκεφτείς βαθύτερα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.
Μάλιστα, η επιδραστικότητα μπορεί να έρχεται και από εκείνους που απορρίπτεις ή ακόμα και "φοβάσαι". Ένας χρήστης που καταστρέφει τα στερεότυπά σου, που σου μιλάει σκληρά όταν βρίζεις ή ασχημονείς, μπορεί να είναι αυτός που σε βοηθά να ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν είχες αναγνωρίσει. Κάποιες φορές, είναι αυτός που σε επιβραβεύει όταν βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου και σε σκληραίνει όταν χάνεσαι στην ευκολία των στερεοτύπων και της επιβεβαίωσης. Τέτοιοι άνθρωποι, αν και δύσκολοι να τους δεχτούμε, αφήνουν ίσως την πιο βαθιά επίδραση.
Τελικά, αυτό που μας κάνει να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε δεν είναι η άνεση αλλά η πρόκληση. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, όπως λέει το ρητό. Αν λοιπόν ψάχνουμε τον πιο επιδραστικό χρήστη, δεν θα έπρεπε να κοιτάξουμε μόνο εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και άνετα, αλλά και εκείνους που μας αναγκάζουν να σκεφτούμε βαθύτερα, να αμφισβητήσουμε τις βεβαιότητές μας και να εξελιχθούμε.
Αυτή είναι, κατά τη γνώμη μου, η ουσία της επιδραστικότητας. Δεν σημαίνει ότι σου αρέσει αυτό που ακούς, αλλά ότι αυτό που ακούς σε αλλάζει προς το καλύτερο.
Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Κι εσύ πού το ξες; Τα κατάλαβες όλα αυτά από 4-5 απαντήσεις σε έναν διάλογο σε ένα νήμα;Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:24Όλο σωστό. Τα είπαμε κι άλλοι μέσα στο νήμα όλα αυτά, ή έστω κάποια (τα περισσότερα;), αλλά τα μάζεψες πολύ ωραία σ' ένα ποστ.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:19Η έννοια της επιδραστικότητας συχνά παρερμηνεύεται ως κάτι που σχετίζεται αποκλειστικά με τη συμπάθεια ή την επιβεβαίωση των απόψεων που ήδη έχουμε. Πολλοί θεωρούν επιδραστικό κάποιον που τους "χαϊδεύει τα αυτιά", που επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις τους, χωρίς να αμφισβητεί το status quo. Όμως, η αληθινή επιδραστικότητα δεν περιορίζεται σε κάτι τόσο απλό και βολικό.
Ένας πραγματικά επιδραστικός άνθρωπος είναι αυτός που σε βγάζει από την ασφάλειά σου, που σε κάνει να δεις τον κόσμο διαφορετικά, που μπορεί να διαλύσει τις βεβαιότητές σου και να σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα θεωρούσες δεδομένα. Επιδραστικός είναι αυτός που δεν φοβάται να σε προκαλέσει, να σου δείξει μια οπτική γωνία που δεν είχες ποτέ σκεφτεί, ακόμα και αν αυτή η διαδικασία είναι άβολη ή ενοχλητική. Είναι κάποιος που δεν σου αρέσει απαραίτητα, αλλά σε αναγκάζει να σκεφτείς βαθύτερα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.
Μάλιστα, η επιδραστικότητα μπορεί να έρχεται και από εκείνους που απορρίπτεις ή ακόμα και "φοβάσαι". Ένας χρήστης που καταστρέφει τα στερεότυπά σου, που σου μιλάει σκληρά όταν βρίζεις ή ασχημονείς, μπορεί να είναι αυτός που σε βοηθά να ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν είχες αναγνωρίσει. Κάποιες φορές, είναι αυτός που σε επιβραβεύει όταν βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου και σε σκληραίνει όταν χάνεσαι στην ευκολία των στερεοτύπων και της επιβεβαίωσης. Τέτοιοι άνθρωποι, αν και δύσκολοι να τους δεχτούμε, αφήνουν ίσως την πιο βαθιά επίδραση.
Τελικά, αυτό που μας κάνει να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε δεν είναι η άνεση αλλά η πρόκληση. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, όπως λέει το ρητό. Αν λοιπόν ψάχνουμε τον πιο επιδραστικό χρήστη, δεν θα έπρεπε να κοιτάξουμε μόνο εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και άνετα, αλλά και εκείνους που μας αναγκάζουν να σκεφτούμε βαθύτερα, να αμφισβητήσουμε τις βεβαιότητές μας και να εξελιχθούμε.
Αυτή είναι, κατά τη γνώμη μου, η ουσία της επιδραστικότητας. Δεν σημαίνει ότι σου αρέσει αυτό που ακούς, αλλά ότι αυτό που ακούς σε αλλάζει προς το καλύτερο.
Είδες όμως; Συμβάλλω κι εγώ όσο πιο φυσικά και ρεαλιστικά μπορώ στο έργο, κι ας μην έχω σενάριο μπροστά μου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Isildur έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 00:04Κι εσύ πού το ξες; Τα κατάλαβες όλα αυτά από 4-5 απαντήσεις σε έναν διάλογο σε ένα νήμα;Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.
Είδες όμως; Συμβάλλω κι εγώ όσο πιο φυσικά και ρεαλιστικά μπορώ στο έργο, κι ας μην έχω σενάριο μπροστά μου.
Έχω κυάλια νυχτερινής όρασης.
Ξέρεις και πού μένω μήπως;Σπίρτο έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 00:06Isildur έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 00:04Κι εσύ πού το ξες; Τα κατάλαβες όλα αυτά από 4-5 απαντήσεις σε έναν διάλογο σε ένα νήμα;Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47
Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.
Έχω κυάλια νυχτερινής όρασης.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

μην του πεις, να συνηθίσει να το γράφει σε χαρτάκι οταν βγαίνει εξω.
Συμφωνώ με τον Isildur, αναφορικά με την πλήρη και ισορροπημένη προσέγγιση που είχες στο προηγούμενο ποστ (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη του νήματος) αλλά διαφωνώ ως προς την αδιαπέραστη θωράκιση του κάθε πολύτιμου χαρακτήρα. Οι δομημένοι χαρακτήρες δεν είναι φοβικοί, ώστε να νοιώθουν απειλή. Ανοιγοκλείνουν κατά βούληση και δεν έχουν πρόβλημα με την έκθεση ή παράδοση στο συναίσθημα την α ή β στιγμή, αντιθέτως. Απλώς δεν είναι ευάλωτοι στην κολακεία, που συνήθως γκρεμίζει εύκολα τις θωρακίσεις που αναφέρεις.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:24Όλο σωστό. Τα είπαμε κι άλλοι μέσα στο νήμα όλα αυτά, ή έστω κάποια (τα περισσότερα;), αλλά τα μάζεψες πολύ ωραία σ' ένα ποστ.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:19Η έννοια της επιδραστικότητας συχνά παρερμηνεύεται ως κάτι που σχετίζεται αποκλειστικά με τη συμπάθεια ή την επιβεβαίωση των απόψεων που ήδη έχουμε. Πολλοί θεωρούν επιδραστικό κάποιον που τους "χαϊδεύει τα αυτιά", που επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις τους, χωρίς να αμφισβητεί το status quo. Όμως, η αληθινή επιδραστικότητα δεν περιορίζεται σε κάτι τόσο απλό και βολικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Οκτ 2024, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
isildur=shrike?
Ναι, δεν δίνω ισχύ 100% στην τοποθέτησή μου. Εν μέρει συμφωνώ και μαζί σου. Είναι αυτή η διαφορά μας κιόλας που ορίζει μια ισορροπία στο σύστημα μας ως συνομιλητές. Αυτό μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 00:35Συμφωνώ με τον Isildur, αναφορικά με την πλήρη και ισορροπημένη προσέγγιση που είχες στο προηγούμενο ποστ (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη του νήματος) αλλά διαφωνώ ως προς την αδιαπέραστη θωράκιση του κάθε πολύτιμου χαρακτήρα. Οι δομημένοι χαρακτήρες δεν είναι φοβικοί, ώστε να νοιώθουν απειλή. Ανοιγοκλείνουν κατά βούληση και δεν έχουν πρόβλημα με την έκθεση ή παράδοση στο συναίσθημα την α ή β στιγμή, αντιθέτως. Απλώς δεν είναι ευάλωτοι στην κολακεία, που συνήθως γκρεμίζει εύκολα τις θωρακίσεις που αναφέρεις.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 07 Οκτ 2024, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:47Το είπατε αλλά δεν το έχετε βιώσει. Η στρώσεις θωράκισης είναι αρκετές και πολύπλοκες. Χωρίς να το καταλαβαίνει κάποιος φτάνει στο σημείο να θεωρεί επίδραση στο είναι του, την απλή αλληλεπίδραση που θα έχουνε μεταξύ τους τα στρώματα θωράκισης του. Τίποτα δεν θα πάρει απ έξω. Είναι τόσο πολύτιμος ο χαρακτήρας που έχτισες, ώστε νιώθεις απειλή όταν κάποιο ερέθισμα πάει να στον αλλάξει. Δεν μιλάμε λοιπόν για επιδραστικότητα παρά μιλάμε για μακιγιάζ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:24Όλο σωστό. Τα είπαμε κι άλλοι μέσα στο νήμα όλα αυτά, ή έστω κάποια (τα περισσότερα;), αλλά τα μάζεψες πολύ ωραία σ' ένα ποστ.Σπίρτο έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 23:19Η έννοια της επιδραστικότητας συχνά παρερμηνεύεται ως κάτι που σχετίζεται αποκλειστικά με τη συμπάθεια ή την επιβεβαίωση των απόψεων που ήδη έχουμε. Πολλοί θεωρούν επιδραστικό κάποιον που τους "χαϊδεύει τα αυτιά", που επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις τους, χωρίς να αμφισβητεί το status quo. Όμως, η αληθινή επιδραστικότητα δεν περιορίζεται σε κάτι τόσο απλό και βολικό.
Πάσο.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 17:53Μα δεν είμαι μάνα μ. Εγώ επιδραστικό θεωρώ τον χρήστη που με βάζει και σκέφτομαι και αμφισβητώ ή επιβεβαιώνω τις σκέψεις μου ή ακόνα καλύτερα μου δημιουργεί μια νέα σκέψη. Όχι αυτόν που μου προκαλεί αντιδράσεις θετικές ή αρνητικές

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εάν γνωρίζανε από πριν γιατί πράγμα μιλάς θεωρώ πως εύκολα θα πληρώναν εισιτήρια για στασίδι, είναι σαν απανωτά μικρά μονόπρακτα θεατρικά η φάση.hellegennes έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 23:00Μαζί με τον Isildur και τον sys3x πάω πακέτο κι εγώ, να ξέρεις.student έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 21:38Από μέρους μου έχω βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα συνάντηση με Isildur και sys3x (που χάθηκες ρε ψυχή, ελπίζω να σαι καλά) για μπυράκια μόλις προκύψει ν ανέβω... έχουν συμφωνήσει και οι δύο.
Μέσα σ αυτό το διάστημα ομολογώ ότι προέκυψε ευχαρίστως και η επιθυμία να συναντήσω από κοντά και τους Sid Vicious και hellegennes αλλά όχι εν ώρα εργασία τους, με την καμία...
Στην δουλειά και να θέλεις να με δεις μπορεί να μην προλαβαίνεις να μου μιλήσεις. Το πολύ-πολύ να γελάς μ' αυτά που θα ακούς γιατί είμαστε τσίρκο.

Παίζετε και ωραία μουσικούλα πανάθεμα σας.

Παρεμπιπτόντως, πραγματικά είναι μια άλλη πόλη η Σταυρούπολη, άλλος κόσμος, άλλος πλανήτης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Που το θυμήθηκες αυτό το ποστ...ακόμα δεν έχω καταφέρει ρε γμτο να έρθω. Ότι διαθεσιμότητα υπάρχει για ταξίδι εκτός κρήτης έχει στραφεί πλέον στο να επισκέπτομαι τους γονείς μου που έχουν μεγαλώσει.sys3x έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 14:31Εάν γνωρίζανε από πριν γιατί πράγμα μιλάς θεωρώ πως εύκολα θα πληρώναν εισιτήρια για στασίδι, είναι σαν απανωτά μικρά μονόπρακτα θεατρικά η φάση.SpoilerShowhellegennes έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 23:00Μαζί με τον Isildur και τον sys3x πάω πακέτο κι εγώ, να ξέρεις.student έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 21:38Από μέρους μου έχω βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα συνάντηση με Isildur και sys3x (που χάθηκες ρε ψυχή, ελπίζω να σαι καλά) για μπυράκια μόλις προκύψει ν ανέβω... έχουν συμφωνήσει και οι δύο.
Μέσα σ αυτό το διάστημα ομολογώ ότι προέκυψε ευχαρίστως και η επιθυμία να συναντήσω από κοντά και τους Sid Vicious και hellegennes αλλά όχι εν ώρα εργασία τους, με την καμία...
Στην δουλειά και να θέλεις να με δεις μπορεί να μην προλαβαίνεις να μου μιλήσεις. Το πολύ-πολύ να γελάς μ' αυτά που θα ακούς γιατί είμαστε τσίρκο.
Παίζετε και ωραία μουσικούλα πανάθεμα σας.
Παρεμπιπτόντως, πραγματικά είναι μια άλλη πόλη η Σταυρούπολη, άλλος κόσμος, άλλος πλανήτης.
Μπορώ πάντως να εκφράσω με βεβαιότητα την επιθυμία, όταν και αν τα καταφέρω, να συναντήσω μαζί σας και τον άκρως επιδραστικό ιμο enaon. Είναι κι αυτός εκεί γύρω, καλά έχω καταλάβει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι χρήστες του Phorum.com gr
από KRAKEN » 06 Ιαν 2025, 07:00 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 122 Απαντήσεις
- 4496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
12 Απρ 2025, 03:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κυνηγήσει το phorum η Τσαπανίδου για ηλίθιους χρήστες μην κλαίτε μετα
από Μαδουραίος » 21 Μάιος 2023, 09:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
21 Μάιος 2023, 12:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
από AsimakisLazarou » 01 Οκτ 2023, 09:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
01 Οκτ 2023, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
από georgebi » 18 Φεβ 2025, 14:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 679 Απαντήσεις
- 17238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
Σήμερα, 12:03
-