Αρίστος έγραψε: ↑09 Σεπ 2024, 19:08
Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;
.
Παλιά γινόντουσαν πολύ συχνότερα αυτές οι φάσεις, έχουμε να θυμόμαστε πολλές εξόδους με μπόλικο κόσμο από το 2006 (ή 2007;). Με τον καιρό ξέφτισε κάπως το πράγμα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά δικές μου συμμετοχές, δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι συνέχισαν να βρίσκονται κάπου κάπου. Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάποιες μπυροσυνάξεις με Χέλη και Συσεξ. Στο μαγαζί του Σιντ έχω πάει λίγες φορές (2-3 ίσως), η μία απ' αυτές ήταν ένα από τα παλιά-καλά meatings, αλλά έχω φάει από εκεί πολύ περισσότερες είτε πηγαίνοντας ο ίδιος είτε κάποιος άλλος για να παραλάβει την παραγγελία.
Άτομα που έχουμε βρεθεί κατά καιρούς:
Οι 3 admins, Σαλίβερος, Hal, Vatraxos, Σύνδρομος, Ερμής (ο Darth), Σάκης (o Sid), Teal (Γκερ), Σέλευκος, Rosa, Ίφιδα, Ουδενοίδα, Figaro, Hope, Kauldron, Akirav, Daria, Κατσίκα, DenMorka (ή κάπως έτσι;) και φυσικά Χέλης και sys3x που συνεχίσαμε τις επαφές και αργότερα.
Με τον μακαρίτη τον Ηράκλειτο 5-6 φορές, τον αναφέρω χωριστά γιατί έχουμε βρεθεί και οικογενειακώς σε κάποιες εξόδους μας, αλλά και σε διακοπές που βρισκόμασταν καθημερινά για κάποιες μέρες.
Επίσης έχω συναντηθεί αρκετές φορές με τον DNA και μια φορά με τον Koza Mostra, αλλά στο μαγαζί μου όχι σε κάποια έξοδο (αν και νομίζω ότι ο DNA ήταν σε ένα από τα meatings). Μπορεί να ξεχνάω και κάποιον βέβαια, περάσανε και μπόλικα χρόνια.