Απ' ό,τι ξέρω, αυτή η πρακτική εκδίκησης δεν παίζει τόσο σε μόνιμες και κυρίως έγγαμες σχέσεις.
Παίζει σε σχέσεις "περίπου", όπου ο όποιος πόνος δεν είναι συναισθηματικός αλλά απλώς εγωϊστικός.
Απ' ό,τι ξέρω, αυτή η πρακτική εκδίκησης δεν παίζει τόσο σε μόνιμες και κυρίως έγγαμες σχέσεις.
Αμα δεν ειχαν θέμα, γεια σα του μάγκα. Έπρεπε να τις φέρεις και σε επαφήΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 15:32Δεν θα το έκανα ποτέ αλλά και δεν χρειάστηκε ποτέ.
Σε προσωπικό επίπεδο (και ανύπανδρος), και για ένα διάστημα τριμήνου, και η μία και η άλλη γυναίκα γνώριζαν ότι σχετίζομαι και με τις δύο, διότι ο ίδιος τις είχα ενημερώσει.
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό παίζει στο πλαίσιο των "ελεύθερων" σχέσεων, που ξεκαθαρίζονται από την αρχή. Και δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, γιατί σ' αυτές δεν παίζει σαφής διαχωρισμός μεταξύ "μόνιμης" και "ερωμένης". Και φυσικά δεν παίζει θέμα κτητικότητας και από την πλευρά του άντρα.Ερμής έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 15:37Αμα δεν ειχαν θέμα, γεια σα του μάγκα. Έπρεπε να τις φέρεις και σε επαφήΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 15:32Δεν θα το έκανα ποτέ αλλά και δεν χρειάστηκε ποτέ.
Σε προσωπικό επίπεδο (και ανύπανδρος), και για ένα διάστημα τριμήνου, και η μία και η άλλη γυναίκα γνώριζαν ότι σχετίζομαι και με τις δύο, διότι ο ίδιος τις είχα ενημερώσει.
ισχυει οτι ειπε ο τυπος ..εσυ εισαι χαζος σε αυτην την περιπτωσηGoBack έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 22:21Μαλακιες ειναι αυτα,οποιος ξενοπηδαει ειναι επειδη βαρεθηκε να πηδαει και ισχυει και για τα 2 φυλα.Τα υπολοιπα ειναι φιλοσοφοαρλουμπεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 22:15Ρε συ, δεν το βλέπω αντιδραστικά. Με το μπολντ κατάλαβα καλύτερα τί εννοείς. Όταν ξενοπερπατάει ο άντρας, δεν σημαίνει ότι βαρέθηκε ερωτικά τη γυναίκα του. Βλέπει την παράτυπη σχέση ως μεζέ/συμπλήρωμα του σπιτικού φαγητού. Όταν ξενοπερπατάει η γυναίκα προτιμάει τους μεζέδες από το σπιτικό φαγητό. Μπορείς να το δεις και ως μια μορφή δίαιτας. Τρώγε μέσα, τρώγε έξω, δεν θα γίνει και 100 κιλά λόγω έρωτα.Feindflug έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:18
Δεν σημαίνει ότι ο νέος εραστής είναι ο έρωτας της ζωής τους, τύπισσα, αλλά πλέον σίγουρα ο μόνιμος σύντροφος δεν είναι καθόλου έρωτας.
Μην παίρνεις και συ τις εξαιρέσεις, για να αποδείξεις ότι δεν ισχύει ο κανόνας. Φυσικά και υπάρχουν γεροντοέρωτες στους άνδρες. Άλλο όμως προσπαθώ να πω. Η ανδρική σεξουαλικότητα είναι του όσο περισσότερες σύντροφοι, τόσο καλύτερα. Αντιθέτως, η γυναικεία σεξουαλικότητα αναζητά την αποκλειστικότητα για λόγους ασφάλειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν οι γυναίκες να έχουν περιστασιακές σχέσεις.
Όλα αυτά μεταφράζονται δύσκολα και περίπλοκα στην σεξουαλική ηθική του χριστιανισμού. Δεν παύουν όμως να είναι βασικοί βιολογικοί κανόνες των φύλων, από τους οποίους προκύπτουν συμπεριφορές και πράξεις.
Μπα, απλά η μέχρι τώρα μέση γυναίκα, χωρίς δουλειά, ουσα επαγγελματίας σύζυγος, έβρισκε πρώτα αντικαταστάτη και μετά τα διέλυε. Αυτό μεταφράστηκε από εσάς ως «πήγε μαζί του από έρωτα». Σε αντίθεση με τον άντρα που είχε το πορτοφόλι, όποτε γαμαγε όπου να’ναι, όπως να’ναι χωρίς να δίνει λογαριασμό. Τώρα που και η γυναίκα έχει γίνει ανεξάρτητη έχουν αρχίσει τα πηδήματα δίχως αύριο.nemo έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 16:32ισχυει οτι ειπε ο τυπος ..εσυ εισαι χαζος σε αυτην την περιπτωσηGoBack έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 22:21Μαλακιες ειναι αυτα,οποιος ξενοπηδαει ειναι επειδη βαρεθηκε να πηδαει και ισχυει και για τα 2 φυλα.Τα υπολοιπα ειναι φιλοσοφοαρλουμπεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 22:15
Ρε συ, δεν το βλέπω αντιδραστικά. Με το μπολντ κατάλαβα καλύτερα τί εννοείς. Όταν ξενοπερπατάει ο άντρας, δεν σημαίνει ότι βαρέθηκε ερωτικά τη γυναίκα του. Βλέπει την παράτυπη σχέση ως μεζέ/συμπλήρωμα του σπιτικού φαγητού. Όταν ξενοπερπατάει η γυναίκα προτιμάει τους μεζέδες από το σπιτικό φαγητό. Μπορείς να το δεις και ως μια μορφή δίαιτας. Τρώγε μέσα, τρώγε έξω, δεν θα γίνει και 100 κιλά λόγω έρωτα.
Όσες φορές πάντως έχω δει λεσβιές να φιλιούνται, τουλάχιστον η μία είναι πιο αρρενωπή και από τον Γιώργο Μαργαρίτη.
Ή 100 κιλά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 16:39Όσες φορές πάντως έχω δει λεσβιές να φιλιούνται, τουλάχιστον η μία είναι πιο αρρενωπή και από τον Γιώργο Μαργαρίτη.
Και μπριζόλες μπορεί να τρώνε ρε τύπε. Μήπως να σταματήσω να τρώω μπριζόλες, γιατί μια τάση της εποχής κάνει το ίδιο και έχω κανέναν φόβο να μην ταυτιστώ;AlienWay έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 13:46Ναι, αλλά αυτά τα λένε οι κύριοι ίνσελ.Feindflug έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:18Δεν σημαίνει ότι ο νέος εραστής είναι ο έρωτας της ζωής τους, τύπισσα, αλλά πλέον σίγουρα ο μόνιμος σύντροφος δεν είναι καθόλου έρωτας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:07
Δεν διαφωνώ στη διαφορετική συναισθηματική προσέγγιση γενικώς, αλλά κάπου έχει αρχίσει και παλιώνει αυτό. Γιατί άλλο το ερωτικό συναίσθημα (που συνεπάγεται έλξη) και άλλο το συντροφικό συναίσθημα, που μπορεί να έχει κάποιος για τον/την σύντροφο, ακόμη και αν τον/την απατά.
Εννοώ, ότι ενίοτε λειτουργεί και ως αντρική κυρίως δικαιολογία τύπου "για μένα δεν σήμαινε τίποτα κλπ" λες και για όλες τις γυναίκες που ψάχνονται, ο κάθε εραστής είναι ο έρωτας της ζωής τους.
Άλλο η φάση "θέλω επιβεβαίωση ή κάτι περισσότερο από τη σταθερή ερωτική ρουτίνα και πρέπει να το λύσω με τον σύντροφο αυτό" και άλλο το "θέλω επιβεβαίωση και φρεσκάρισμα στα ερωτικά αλλά ΦΥΣΙΚΑ δεν προτίθεμαι να χαλάσω το σπίτι μου ή τη βολική μέχρι στιγμής σχέση μου γι' αυτό".
Και αυτό το σκεπτικό "χορτάτος σκύλος, ολόκληρη πίτα αλλά η οικογένεια ΠΑΝΩ απ' όλα" είναι λίγο άντε γεια, για κυρίους και κυρίες.
Μην παίρνεις και συ τις εξαιρέσεις, για να αποδείξεις ότι δεν ισχύει ο κανόνας. Φυσικά και υπάρχουν γεροντοέρωτες στους άνδρες. Άλλο όμως προσπαθώ να πω. Η ανδρική σεξουαλικότητα είναι του όσο περισσότερες σύντροφοι, τόσο καλύτερα. Αντιθέτως, η γυναικεία σεξουαλικότητα αναζητά την αποκλειστικότητα για λόγους ασφάλειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν οι γυναίκες να έχουν περιστασιακές σχέσεις.
Όλα αυτά μεταφράζονται δύσκολα και περίπλοκα στην σεξουαλική ηθική του χριστιανισμού. Δεν παύουν όμως να είναι βασικοί βιολογικοί κανόνες των φύλων, από τους οποίους προκύπτουν συμπεριφορές και πράξεις.
Kι αυτό ισχύει. Ισχύει φυσικά και το "εγκατέλειψε τον σύζυγο λόγω έρωτα" αλλά συνήθως παίζει στις περιπτώσεις που δεν έχουν οικονομική εξάρτηση από τον σύζυγο, όπως ακριβώς ισχύει και για τους άντρες. Οι εξαρτώμενοι γενικώς, σπανίως εγκαταλείπουν αυτοβούλως τη συζυγική στέγη.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 16:38Μπα, απλά η μέχρι τώρα μέση γυναίκα, χωρίς δουλειά, ουσα επαγγελματίας σύζυγος, έβρισκε πρώτα αντικαταστάτη και μετά τα διέλυε. Αυτό μεταφράστηκε από εσάς ως «πήγε μαζί του από έρωτα». Σε αντίθεση με τον άντρα που είχε το πορτοφόλι, όποτε γαμαγε όπου να’ναι, όπως να’ναι χωρίς να δίνει λογαριασμό. Τώρα που και η γυναίκα έχει γίνει ανεξάρτητη έχουν αρχίσει τα πηδήματα δίχως αύριο.