Χμμμ...εγώ θα έλεγα χαρά στο κουράγιο και των τριών....διότι δεν βρισκόμουν σε κάποια περίοπτη/άνετη θέση...κάθε άλλο...
Δεν το ήθελα -το έπαθα...
Χμμμ...εγώ θα έλεγα χαρά στο κουράγιο και των τριών....διότι δεν βρισκόμουν σε κάποια περίοπτη/άνετη θέση...κάθε άλλο...
Μα ακριβώς γι' αυτό ανέφερα ότι ήταν ζόρικο και για τους τρεις. Κι εσύ είχες να διαχειριστείς επίσης μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ίσως και την πιο δύσκολη από τους τρεις.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:45Χμμμ...εγώ θα έλεγα χαρά στο κουράγιο και των τριών....διότι δεν βρισκόμουν σε κάποια περίοπτη/άνετη θέση...κάθε άλλο...
Δεν το ήθελα -το έπαθα...
Δε σημαίνει πως σε φάση ffm οι άλλες είναι λεσβιες, ακόμη και αν παίξουν μεταξύ τους εκείνη τη στιγμή.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 16:39Όσες φορές πάντως έχω δει λεσβιές να φιλιούνται, τουλάχιστον η μία είναι πιο αρρενωπή και από τον Γιώργο Μαργαρίτη.
Δε μου έκανε εντύπωση. Συνήθως ένας άντρας μόλις βγαίνει από κατάσταση με πολλές κραιπαλες, μετά οδηγείται σε ήρεμες φάσεις και πολύ πιθανό στο γάμο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:37Αν σου πω ότι το περίμενα, θα με πιστέψεις;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:31Έτσι ήταν.
Αλλά κι εγώ στα ερωτικά ήμουν πάντα ἐν δὲ φάει καί ὄλεσσον... ποτέ δεν έκανα τίποτε στα κρυφά
Με το τότε νέο πρόσωπο που επέλεξα κλείνουμε φέτος 35 χρόνια
Δεν νομίζω ότι έπαιξε τέτοια φάση. Χρησιμοποίησε τον όρο "με συνεπήρε" και ξέρει να χειρίζεται επαρκέστατα τον λόγο.Ερμής έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:24Δε μου έκανε εντύπωση. Συνήθως ένας άντρας μόλις βγαίνει από κατάσταση με πολλές κραιπαλες, μετά οδηγείται σε ήρεμες φάσεις και πολύ πιθανό στο γάμο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:37Αν σου πω ότι το περίμενα, θα με πιστέψεις;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:31
Έτσι ήταν.
Αλλά κι εγώ στα ερωτικά ήμουν πάντα ἐν δὲ φάει καί ὄλεσσον... ποτέ δεν έκανα τίποτε στα κρυφά
Με το τότε νέο πρόσωπο που επέλεξα κλείνουμε φέτος 35 χρόνια
Πέφτεις πολύ έξω -ενώ η ΓΑΛΗ μέσα
τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57Πέφτεις πολύ έξω -ενώ η ΓΑΛΗ μέσα
Ανέκαθεν ήμουν μονογαμικός και με μακροχρόνιες σχέσεις.
Το είπα: δεν το ήθελα -το έπαθα!
Δεν είναι ρομαντική η φάση που πέρασε ο ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ. Δεν είναι καν προσπάθεια να το παίξει μοιραίος εραστής, που σφάζονται στα γόνατα του οι γυναίκες. Ούτε την παρέθεσε ως τέτοια. Νοιαζόταν σε ανθρώπινο και όχι εγωιστικό επίπεδο και για τις δύο. Και ακριβώς γι ´αυτό ήταν όντως ζόρικη και όχι ρομαντική υπόθεση ή κραιπάλη η επιλογή.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:15τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57Πέφτεις πολύ έξω -ενώ η ΓΑΛΗ μέσα
Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:15τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57Πέφτεις πολύ έξω -ενώ η ΓΑΛΗ μέσα
Εδώ που τα λέμε, μία στατιστική μεταξύ γυναικών και ανδρών που παραμένουν για χρόνια το τρίτο πρόσωπο σε μία έγγαμη ή μόνιμη σχέση, περιμένοντας το πότε ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση, τεκμηριώνει αυτό που γράφεις.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:15τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57
τριπλέτες να ξέρει η μια για την άλλη και να το δέχονται και οι δύο; Όχι δε το έχω ξανακουσει.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:15τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57
Ε, κάποιες φορές το ξέρουν και αυτές που προσποιούνται ότι δεν το ξέρουν, τακτική "κάνε οτι κοιμάσαι" και στις σχέσεις.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 16:27τριπλέτες να ξέρει η μια για την άλλη και να το δέχονται και οι δύο; Όχι δε το έχω ξανακουσει.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.
να το ξέρει η μια και να κάνει το μαλάκα ναι, πάρα πολλές φορές, αλλα να το ξέρουν και οι δύο, όχι ποτέ.
εκτος και μιλάμε για ffm φάση.
Αλλο ειπα αλλα οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 16:37Ε, κάποιες φορές το ξέρουν και αυτές που προσποιούνται ότι δεν το ξέρουν, τακτική "κάνε οτι κοιμάσαι" και στις σχέσεις.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 16:27τριπλέτες να ξέρει η μια για την άλλη και να το δέχονται και οι δύο; Όχι δε το έχω ξανακουσει.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50
Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.
να το ξέρει η μια και να κάνει το μαλάκα ναι, πάρα πολλές φορές, αλλα να το ξέρουν και οι δύο, όχι ποτέ.
Στους άντρες, το συγκεκριμένο ποσοστό είναι πολύ μικρό.
Κατά τα άλλα, οι νεοεισερχόμενοι σε μία σχέση συνήθως ξέρουν αν παίζει μόνιμος/η στο πλαίσιο.
Υπάρχουν φυσικά και καλλωπιστικά φυτά που μπορεί να μην πάρουν χαμπάρι αν το αμόρε δεν είναι λέφτερο αλλά δεσμευμένο.
Κι όμως το έχω πετύχει (και μάλιστα δυο περιπτώσεις), που ο τύπος έβγαινε και ταυτόχρονα μαζί τους, έχοντας αγκαλιά εκ δεξιών τη μια και εξ αριστερών την άλλη, με φιλιά, χαμουρέματα κλπ.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 16:27τριπλέτες να ξέρει η μια για την άλλη και να το δέχονται και οι δύο; Όχι δε το έχω ξανακουσει.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.
Cecily Anne έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 15:50Δεν ξέρω που ζεις. Έχω να εξιστορώ για τρεις ζωές τρίπλετες με νυν πρώην και επόμενες. Και ξέρεις στην αρχή εγώ τα έριχνα κυρίως στον άντρα, πλέον με όσα έχω δει θεωρώ τις γυναίκες απολύτως υπεύθυνες.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:15τι να σου πω δε το πιάνω το ρομαντικό του θέματος ανάμεσα σε τρειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:57
@Human000001
πριν από 1 έτος (τροποποιήθηκε)
Back in 2000 when the movie was released, it was considered a comedy.
If it would have been released in 2023, it would be considered a horror.