Συγκρίνεις τη σημερινή κατάσταση με το 36 στη Γερμανία, ενώ αυτοί που προτείνετε σήμερα τραίνα για τους ομοφυλόφιλους είστε εσείς;Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 15:45το αν θα καταφέρω να τις εφαρμόσω δεν έχει καμία σημασία. Και το 36 αν ήμουν στην Γερμανία δεν θα μπορούσα να κόψω τους νεοναζί από το να τα κάνουν όλα πουτάνα. Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι θα επρεπε να είμαι οκ γιατί η πλειοψηφία γύρω μου είχε λαλήσει εντελώς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:05Ως υποστηρικτής μιας ουγκανικής θεώρησης της "θρησκείας" μπήκες εδώ.Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:54
δεν διαφωνώ, ένας λόγος έξτρα που έιμαι κατά της πουστροκρατίας
κρατήστε τις θρησκείες σας για τον εαυτό σας
Και ναι, είσαι ταλιμπανοδημοκράτης, αυτό είναι σαφές.
Οπότε, κράτα τις ιδέες σου και αν βγεις από την τρύπα σου για να τις εφαρμόσεις, σφύρα λεβέντικα.
Ισχύει για όλα τα πιστά και άπιστα αγγελούδια της κάθαρσης.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε κάποιοι ότι είστε απλώς οι τύποι που το 36 σήκωναν την δεξιά ή το σφυροδρέπανο και έκαναν εγκλήματα στο όνομα τους θρησκείας τους

Αναφορικά με το μεγεθυμένο, σαφώς και έχει σημασία το αν τις εφαρμόσεις ή όχι. Οπότε, προτείνω κάτι πολύ πιο πρακτικό ως δοκιμή. Να τυπώσετε αντίστοιχα φυλλάδια και να τα μοιράσετε στον εργασιακό σας χώρο.
Δηλαδή αυτό ακριβώς που υποστηρίζετε στην ενέργεια του καθηγητή.
Τα "ξεκινήστε την επανάστα χωρίς εμένα γιατί κωλύομαι προσωρινώς και όταν δω ότι κερδάτε θα σας στηρίξω πιο δυναμικά" τα είπαν κι άλλοι. Και συνεχίζουν να τα λένε, χριστιανοί και αντιχριστιανοί, βασικό.
Και όταν γράφω για δυναμική στήριξη δεν αναφέρομαι στους λεονταρισμούς του κάθε παπάρα στο διαδίκτυο.