Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 15:48

Δημοκράτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Οκτ 2024, 12:05
Δημοκράτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 11:54

δεν διαφωνώ, ένας λόγος έξτρα που έιμαι κατά της πουστροκρατίας
κρατήστε τις θρησκείες σας για τον εαυτό σας
Ως υποστηρικτής μιας ουγκανικής θεώρησης της "θρησκείας" μπήκες εδώ.

Και ναι, είσαι ταλιμπανοδημοκράτης, αυτό είναι σαφές.

Οπότε, κράτα τις ιδέες σου και αν βγεις από την τρύπα σου για να τις εφαρμόσεις, σφύρα λεβέντικα.

Ισχύει για όλα τα πιστά και άπιστα αγγελούδια της κάθαρσης.
το αν θα καταφέρω να τις εφαρμόσω δεν έχει καμία σημασία. Και το 36 αν ήμουν στην Γερμανία δεν θα μπορούσα να κόψω τους νεοναζί από το να τα κάνουν όλα πουτάνα. Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι θα επρεπε να είμαι οκ γιατί η πλειοψηφία γύρω μου είχε λαλήσει εντελώς.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε κάποιοι ότι είστε απλώς οι τύποι που το 36 σήκωναν την δεξιά ή το σφυροδρέπανο και έκαναν εγκλήματα στο όνομα τους θρησκείας τους
Συγκρίνεις τη σημερινή κατάσταση με το 36 στη Γερμανία, ενώ αυτοί που προτείνετε σήμερα τραίνα για τους ομοφυλόφιλους είστε εσείς;

:smt005::smt005::smt005:

Αναφορικά με το μεγεθυμένο, σαφώς και έχει σημασία το αν τις εφαρμόσεις ή όχι. Οπότε, προτείνω κάτι πολύ πιο πρακτικό ως δοκιμή. Να τυπώσετε αντίστοιχα φυλλάδια και να τα μοιράσετε στον εργασιακό σας χώρο.

Δηλαδή αυτό ακριβώς που υποστηρίζετε στην ενέργεια του καθηγητή.

Τα "ξεκινήστε την επανάστα χωρίς εμένα γιατί κωλύομαι προσωρινώς και όταν δω ότι κερδάτε θα σας στηρίξω πιο δυναμικά" τα είπαν κι άλλοι. Και συνεχίζουν να τα λένε, χριστιανοί και αντιχριστιανοί, βασικό.

Και όταν γράφω για δυναμική στήριξη δεν αναφέρομαι στους λεονταρισμούς του κάθε παπάρα στο διαδίκτυο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 30 Οκτ 2024, 17:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Οκτ 2024, 15:48
Δημοκράτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Οκτ 2024, 12:05

Ως υποστηρικτής μιας ουγκανικής θεώρησης της "θρησκείας" μπήκες εδώ.

Και ναι, είσαι ταλιμπανοδημοκράτης, αυτό είναι σαφές.

Οπότε, κράτα τις ιδέες σου και αν βγεις από την τρύπα σου για να τις εφαρμόσεις, σφύρα λεβέντικα.

Ισχύει για όλα τα πιστά και άπιστα αγγελούδια της κάθαρσης.
το αν θα καταφέρω να τις εφαρμόσω δεν έχει καμία σημασία. Και το 36 αν ήμουν στην Γερμανία δεν θα μπορούσα να κόψω τους νεοναζί από το να τα κάνουν όλα πουτάνα. Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι θα επρεπε να είμαι οκ γιατί η πλειοψηφία γύρω μου είχε λαλήσει εντελώς.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε κάποιοι ότι είστε απλώς οι τύποι που το 36 σήκωναν την δεξιά ή το σφυροδρέπανο και έκαναν εγκλήματα στο όνομα τους θρησκείας τους
Συγκρίνεις τη σημερινή κατάσταση με το 36 στη Γερμανία, ενώ αυτοί που προτείνετε σήμερα τραίνα για τους ομοφυλόφιλους είστε εσείς;

Αναφορικά με το μεγεθυμένο, σαφώς και έχει σημασία το αν τις εφαρμόσεις ή όχι. Οπότε, προτείνω κάτι πολύ πιο πρακτικό ως δοκιμή. Να τυπώσετε αντίστοιχα φυλλάδια και να τα μοιράσετε στον εργασιακό σας χώρο.

Τα "ξεκινήστε την επανάστα χωρίς εμένα γιατί κωλύομαι προσωρινώς και όταν δω ότι κερδάτε θα σας στηρίξω πιο δυναμικά" τα είπαν κι άλλοι. Και συνεχίζουν να τα λένε, χριστιανοί και αντιχριστιανοί, βασικό.

Και όταν γράφω για δυναμική στήριξη δεν αναφέρομαι στους λεονταρισμούς του κάθε παπάρα στο διαδίκτυο.
Είπε κανείς κάτι για τραινα ; θα βγάλεις και άλλες πααπριες από την κεφάλα σου;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 18:05

Δημοκράτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 17:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Οκτ 2024, 15:48
Δημοκράτης έγραψε:

Είπε κανείς κάτι για τραινα ; θα βγάλεις και άλλες πααπριες από την κεφάλα σου;
Προτείνετε κάτι διαφορετικό από τραίνα για να καθαρίσετε τη σαπίλα; :lol:

Ή όλα τα ούγκανα θεωρείτε ως χριστιανική θεολογία, τα ό,τι να 'ναι κόπυ πάστε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 30 Οκτ 2024, 18:17

Την ομοφυλοφιλία την έχω αποδεχτεί στην κοινωνία γύρω μου σαν κάτι που υπάρχει.
Όχι σαν κάτι φυσιολογικό το διευκρινίζω αλλά κάτι που το θεωρώ ανεχτό και το σέβομαι.
Δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους το τι θα κάνει κάποιος κάποια στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα.
Όμως δεν μείναμε μέχρι εκεί ξεφύγαμε , δεν είναι πλέον το τι θα κάνει κάποιος στο κρεβάτι του άρχιζαν να επηρεάζουν την δική μας ζωή τα παιδιά μας και την κοινωνία και την χώρα γενικότερα.
Εξηγώ, ξεκίνησαν μαθήματα από το δημοτικό στα παιδιά για τα φύλα και έχουν αυξηθεί.
Ξεκίνησαν μαθήματα στο δημοτικό για τις διάφορες οικογένειες δύο μπαμπάδες οι δύο μαμάδες και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Τα παιδάκια σε αυτήν την ηλικία τα αγοράκια παράδειγμα δεν θέλουν να κάνουν παρέα με κοριτσάκια θέλουν να κάνουν παρέα με τα αγοράκια έτσι ήδη τα μπλέκουν και σε λίγο θα ακούς το αγοράκι να λέει εγώ θα παντρευτώ τον Θανάση και στο μυαλό του θα σκέφτεται με τον Θανάση θα παίζουμε συνέχεια μπάλα χωρίς να έχει συναίσθηση τι λέει απλά γιατί το παιδάκι το μπλέξανε.
Όλο αυτό το μπλέξιμο γίνετε για να προστατευτούν οι ομοφυλόφιλοι μα πόσοι είναι οι ομοφυλόφιλοι πλέον που πρέπει να καταπιεστούν οι ετερόφυλοι;
Θεωρώ ότι ο τρόπος που το χειριζόμαστε είναι προβληματικός , είναι σαν να προετοιμάζουμε μια χώρα με υπογεννητικότητα για τα χειρότερα , να μπλέξουμε και τον κοινωνικό ιστό για καμιά δεκαετία να γίνουν όλα ένας αχταρμάς και να τους προετοιμάσουμε για σεξοτουρισμό ή ψυχιάτρους.
Με εγχειρήσεις αλλαγής φύλου χωρίς την συναίνεση των γονιών , με μπλεγμένα παιδιά και ότι άλλο θα προκύψει από μια πολιτική που την αμφισβητώ 100%.
Μια πρόσφατη εμπειρία δείχνει πόσο έχουν μπλεχτεί τα πράγματα.
Φίλος μας ομοφυλόφιλος ειδικά προσωπικός μου φίλος από τον καιρό που ήμουνα φοιτήτρια , μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πριν κανένα μήνα σε μια συνάντηση είχαμε βγει όλοι έξω μαζί με τον σύζυγο μου που τον έχει γνωρίσει χρόνια τώρα , είχαμε βγει πολλές φορές και μόνος του έφερε την συζήτηση σε αυτό το θέμα.
Ξαφνικά λέει στον σύζυγο μου εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις για το θέμα γιατί δεν έχεις δοκιμάσει αντρικό σεξ.
Έμεινα κόκκαλο.
Περιττό να γράψω τι ακολούθησε.
Αυτή η προσπάθεια νουθεσίας στην ομοφυλοφιλία σαν να είναι κάτι που είναι της μόδας , αυτοί ξέρουν και οι άλλοι δεν ξέρουν , ένας ετερόφυλος άντρας δεν μπορεί να μιλάει γιατί δεν ένιωσε το αντρικό σεξ.
Το σχολείο με τα μαθήματα του , οι παιδοψυχολόγοι που λένε ότι πρέπει να λες στο παιδί ότι πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα αλλιώς είναι κακοποιητική η συμπεριφορά του γονιού.
Δεν ξέρω ζούμε καιρούς παράξενους.
Με μια χώρα με υπογεννητικότητα που οι λίγοι που μείναμε να πληρώνουμε φόρους νοιώθουμε ότι μας χτυπάνε από παντού να λιγοστέψουμε να μπλεχτούμε να διαβρωθεί ο κοινωνικός ιστός όσο μπορούμε περισσότερο να πληρώνει ό Έλληνας μετά ψυχολόγους να αποβάλει το παιδί του προβλήματα από μια παιδεία που στήθηκε στο πόδι.
Ενώ δίπλα του αυξάνονται οι μετανάστες με γερό κοινωνικό ιστό , με σταθερές βάσεις στην θρησκεία τους.
Είναι μεγάλος ο προβληματισμός και πολλά τα ερωτηματικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 30 Οκτ 2024, 18:26

H ομοφυλοφυλία είναι απο τις χειρότερες αμαρτίες, Nίκη αμα δηλώνεις Χριστιανή δεν πρέπει να την σέβεσαι την συγκεκριμένη αμαρτία παρά μόνο τον άνθρωπο, τον άνθρωπο το αγαπάμε την αμαρτία την μισούμε, κατά τον ίδιο τρόπο που μισούμε την παιδοφιλία. Απο κει και πέρα οποιος μετανοησει, και ο χειροτερος να ειναι, σώζεται.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 18:28

Niki έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:17
Όχι σαν κάτι φυσιολογικό το διευκρινίζω αλλά κάτι που το θεωρώ ανεχτό και το σέβομαι.
Απόλυτα φυσιολογική είναι η ομοφυλοφιλία. Σε πάνω από 400 είδη ζώων υπάρχει. Δεν είμαστε το μοναδικό είδος που παρουσιάζει ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές συμπεριφορές.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 30 Οκτ 2024, 18:32

Αλιόσα έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:26
H ομοφυλοφυλία είναι απο τις χειρότερες αμαρτίες, Nίκη αμα δηλώνεις Χριστιανή δεν πρέπει να την σέβεσαι την συγκεκριμένη αμαρτία παρά μόνο τον άνθρωπο, τον άνθρωπο το αγαπάμε την αμαρτία την μισούμε, κατά τον ίδιο τρόπο που μισούμε την παιδοφιλία.
Εγώ το καταλαβαίνω όλο αυτό το σκηνικό που περιγράφεις σε δυο προτάσεις.
Θα το πω διαφορετικά με απλά λόγια.
Ο μοναδικός τρόπος για να μην σε πούνε σεξιστή είναι να είσαι αυστηρός με το θέμα γιατί στο επιβάλουν οι θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Ακόμα και να μην πιστεύεις σε καμία θρησκεία πλέον θα είσαι υποχρεωμένος να υπερασπιστείς τις αρχές σου και την οικογένεια σου μόνο μέσα από την θρησκεία.
Εκεί δεν μπορούνε να σου κάνουνε τίποτα το έχω διαβάσει σε χιλιάδες άρθρα.
Διάβασα διάφορα για αυτό το θέμα και από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι αντί να πηγαίνουμε μπροστά πηγαίνουμε πίσω.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Οκτ 2024, 18:38

Polaris3 έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:28
Niki έγραψε:
Απόλυτα φυσιολογική είναι η ομοφυλοφιλία. Σε πάνω από 400 είδη ζώων υπάρχει. Δεν είμαστε το μοναδικό είδος που παρουσιάζει ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές συμπεριφορές.
Το ίδιο και η βρεφοκτονία. Αλλά ο κανιβαλισμός ακόμα πιο πολύ, 1500+ είδη μόνο στα θηλαστικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 18:40

Θα επαναλάβω ότι είναι τεράστιο λάθος η ισοπέδωση όλων των ομοφυλόφιλων με τα λοατκι ό,τι να 'ναι αρκτικόλεξα και τις γουόκ γελοιότητες πολιτικής, εμπορικής και ακαδημαϊκής στήριξης αυτής της πολυσυλλεκτικής κατηγορίας.

Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν ΠΑΝΤΑ, ακόμη και σε καιρούς που η ομοφυλοφιλία δεν ήταν αποδεκτή.

Κατά τα άλλα, βρίσκω απολύτως παρανοϊκή την ιδέα ότι μπορεί κάποιος να απαγορεύσει ή να υπαγορεύσει στον οποιονδήποτε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να τον ελκύει ερωτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Οκτ 2024, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 30 Οκτ 2024, 18:41

Έχω δει πολλά ντοκιμαντέρ σε διάφορες κοινωνίες πιθήκων το κυρίαρχο αρσενικό επιδίδεται σε ομοφυλοφιλική συνουσία ( περισσότερο βιασμό θα το έλεγα ) με τα άλλα αρσενικά κατά καιρούς για να δείξει ότι αυτός είναι το κυρίαρχο αρσενικό.
Έχω δει ότι σε κοινωνίες πιθήκων με μεγάλη έλλειψη θηλυκών οι άντρες επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικές συνουσίες.
Έχω δει ντοκιμαντέρ ότι όταν τα βουβάλια σε μια περιοχή αυξάνονται δραματικά και τα λιβάδια δεν είναι ικανά να τους χορτάσουν αυξάνετε η ομοφυλοφιλία και μειώνεται ο πληθυσμός.
Έχω δει ντοκιμαντέρ σε λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο που δεν είχανε θηλυκά να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις.

Όλα αυτά δεν τα θεωρώ φυσιολογικά επειδή υπάρχουν στην φύση.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 30 Οκτ 2024, 18:42

foscilis έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:38
Polaris3 έγραψε:
Niki έγραψε:
Το ίδιο και η βρεφοκτονία. Αλλά ο κανιβαλισμός ακόμα πιο πολύ, 1500+ είδη μόνο στα θηλαστικά.
Τον δίκασες δικέ μου. :+1::goodpost:

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 18:44

foscilis έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
Niki έγραψε:
Βρεφοκτονία κάνουμε και εμείς (αρχαία Σπάρτη, τώρα εκτρώσεις) όπως και κανιβαλισμό παλαιότερα. Η διαφορά είναι ότι χωρίζουμε ποιες συμπεριφορές δημιουργούν πόνο και δυσφορία σε κάποιον και η ομοφυλοφιλία δεν είναι μέσα σε αυτές.

Ότι ας πούμε το να σου αρέσει το ίδιο φύλο είναι το ίδιο με τον κανιβαλισμό. Ε είστε βλαμμένοι.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 30 Οκτ 2024, 18:46

Αλιόσα έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:42
foscilis έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Μπα. Μόνο πεντάχρονο νομίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι το ίδιο με τον κανιβαλισμό. Τρικυμία εν κρανίω οι ομοφοβικοί δεξιουλιδες.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 30 Οκτ 2024, 18:49

Polaris3 έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:46
Αλιόσα έγραψε:
30 Οκτ 2024, 18:42
foscilis έγραψε:

Μπα. Μόνο πεντάχρονο νομίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι το ίδιο με τον κανιβαλισμό. Τρικυμία εν κρανίω οι ομοφοβικοί δεξιουλιδες.
Ελα παραδέξου το, έφαγες επική τάπα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Οκτ 2024, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 30 Οκτ 2024, 18:49

foscilis έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
Niki έγραψε:
Αυτές είναι πρακτικές που συναντώνται μεν στην φύση αλλά όταν μιλάμε για ανθρώπους σκοντάφτουν αλλού.
Η ομοφυλοφιλία είναι πρακτική που συναντάται στην φύση και όταν μιλάμε για ανθρώπους δεν σκοντάφτει παρά μόνο στην προκατάληψη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών