Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 20:00
Σέλευκας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:39
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:26
Σέλευκας έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:21
Το τυχόν λάθος εδώ είναι οτι δεν μας πειράζει ο συνάνθρωπος ομοφιλλόφυλος αλλά η επιχειρούμενη αλλαγή προσώπων και ηθών που θέλουν να μας φορμάρουν.
Ήρθε κάποιος gay και σου επέβαλλε να ρουφάς ψωλές κάθε πρωί με το ζόρι ?
οχι ηρθε κάποιος μη γκευ και μου είπε οτι οι άγιοι πατέρες στους οποίους στηρίζεται η φυσιογνωμία των Ελλήνων θα φάνε κάνσελ επειδή οι δυτικοί δεν τους δέχονται, οι αρχαίοι Ελληνες θα φανε κάνσελ, και η εθνική ανεξαρτησία θα ανατραπεί για χάρη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Και εγώ με αυτό δεν συμφωνώ στα βασικά σημεία αλλά κυρίως στο πως θα είναι ο ηγέτης αυτός. και βασικά το κάνω αυτό επειδή τα τέτοια μου παράγουν ορμόνες και έχω φύλο το ιδιο και αν ήμουν γυναίκα. Αν μου τα κόψεις όπως θες θα απαλλαγείς απο μένα.
Καλά, οι τρέντυ θα σου πούνε ό,τι τους πούνε. Ενώ δεν έχουνε ανοίξει ούτε ένα σοβαρό βιβλίο για τη χριστιανική ή αρχαία θεολογία, αποκτούν "επιστημονικές απόψεις" μέσω κοπυπάστε από σαλταρισμένους ακαδημαϊκούς ή ό,τι παίζει περιφερειακά.
Υπάρχει κάποιος σοβαρός θεολόγος που να θεωρεί ότι αυτός ο παπάρας καθηγητής υπηρετεί την ορθοδοξία;
Ή ότι όλοι οι "αρχαιολάτρες" προάσπιζαν τα ελληνικά ...νομιζόμενα;
Σοβαρά τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
foscilis
από foscilis » 30 Οκτ 2024, 20:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:00
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:58
Polaris3 έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 18:44
Βρεφοκτονία κάνουμε και εμείς (αρχαία Σπάρτη, τώρα εκτρώσεις) όπως και κανιβαλισμό παλαιότερα. Η διαφορά είναι ότι χωρίζουμε ποιες συμπεριφορές δημιουργούν πόνο και δυσφορία σε κάποιον και η ομοφυλοφιλία δεν είναι μέσα σε αυτές.
Ο κανιβαλισμός τι δυσφορία να προκαλέσει; Αφού ο άλλος έχει πεθάνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και η βρεφοκτονία μη νομίζεις, το μωρό μέχρι 3 μηνών δεν καταλαβαίνει Χριστό και μέχρι 2 χρονών δεν έχει καν μακροπρόθεσμη μνήμη. Δεν είναι καθόλου σίγουρο λοιπόν ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν όντως δυσφορία σε κάποιον, εκτός ίσως από τον θεατή.
Δε νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο όμως για την πρωκτική διείσδυση από 50 άτομα μέσα στο ίδιο βράδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προκαλεί και πόνο και δυσφορία, απλώς ο πάσχων τα γουστάρει όλα αυτά. Έχω μάλιστα διαβάσει την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να αναλυθεί σαν ψυχασθένεια που μεταδίδεται με την κακοποίηση, πράγμα που με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο και σίγουρα ταιριάζει με αυτού του είδους τη συμπεριφορά.
Αλλά η ουσία του επιχειρήματός μου ήταν ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς το τι συμβαίνει στη φύση για κρίνεις το τι είναι φυσιολογικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
Πέρα από την υπερβολή των 50 ατόμων, είναι τελείως άκυρη η μαζοχιστική ή σαδιστική προσέγγιση που χρησιμοποιείς ως επιχείρημα κατά των ομοφυλόφιλων γιατί λειτουργεί και σε πολλούς στρέιτ ως διεγερτικό.
Δεν ειναι υπερβολη.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 20:23
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 20:18
Ο κανιβαλισμός τι δυσφορία να προκαλέσει; Αφού ο άλλος έχει πεθάνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και η βρεφοκτονία μη νομίζεις, το μωρό μέχρι 3 μηνών δεν καταλαβαίνει Χριστό και μέχρι 2 χρονών δεν έχει καν μακροπρόθεσμη μνήμη. Δεν είναι καθόλου σίγουρο λοιπόν ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν όντως δυσφορία σε κάποιον, εκτός ίσως από τον θεατή.
Δε νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο όμως για την πρωκτική διείσδυση από 50 άτομα μέσα στο ίδιο βράδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προκαλεί και πόνο και δυσφορία, απλώς ο πάσχων τα γουστάρει όλα αυτά. Έχω μάλιστα διαβάσει την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να αναλυθεί σαν ψυχασθένεια που μεταδίδεται με την κακοποίηση, πράγμα που με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο και σίγουρα ταιριάζει με αυτού του είδους τη συμπεριφορά.
Αλλά η ουσία του επιχειρήματός μου ήταν ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς το τι συμβαίνει στη φύση για κρίνεις το τι είναι φυσιολογικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
Πέρα από την υπερβολή των 50 ατόμων, είναι τελείως άκυρη η μαζοχιστική ή σαδιστική προσέγγιση που χρησιμοποιείς ως επιχείρημα κατά των ομοφυλόφιλων γιατί λειτουργεί και σε πολλούς στρέιτ ως διεγερτικό.
Δεν ειναι υπερβολη.
Εγώ πάλι έχω την αμυδρή εντύπωση ότι αποκλείεται να νοιώθει πόνο και δυσφορία κάποιος που δέχεται 50 διεισδύσεις σ' ένα βράδυ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
foscilis
από foscilis » 30 Οκτ 2024, 20:38
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 20:23
Εγώ πάλι έχω την αμυδρή εντύπωση ότι αποκλείεται να νοιώθει πόνο και δυσφορία κάποιος που δέχεται 50 διεισδύσεις σ' ένα βράδυ.
Λες ε
-
nemo
από nemo » 30 Οκτ 2024, 20:43
λοιπον η ουσια ειναι μια -οτι προτιμω αυτου του ειδους τα φυλλαδια να κυκλοφορουν σε σχολεια
και παντου παρα τα τοσα αλλα και ανωμαλα που κυκλοφορουν ελευθερα
το να σας φαινεται σκοταδιστικο σημαινει οτι κατι σαπιο εχει αρχισει να φυτρωνει στον εγκεφαλο σας
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2024, 21:34
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 20:38
Λες ε
Ρε συ φόσι, άλλο λες εσύ και άλλο εγώ.
ΗΙV, HPV κλπ μπορεί να τσιμπήσει ο/η οποιοσδήποτε ακόμη και με μία διείσδυση αν παίζει εναλλαγή συντρόφων χωρίς προφυλάξεις.
Αν παίζει εναλλαγή ανά δεκάλεπτο, σαφώς και είναι πολύ πιο πιθανό. Απλώς δεν μιλάμε για τον ίδιο πόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 30 Οκτ 2024, 21:41
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 20:18
Δε νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο όμως για την πρωκτική διείσδυση από 50 άτομα μέσα στο ίδιο βράδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προκαλεί και πόνο και δυσφορία, απλώς ο πάσχων τα γουστάρει όλα αυτά.
Έχω μάλιστα διαβάσει την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να αναλυθεί σαν ψυχασθένεια που μεταδίδεται με την κακοποίηση, πράγμα που με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο και σίγουρα ταιριάζει με αυτού του είδους τη συμπεριφορά.
Δεν ειναι υπερβολη.
μαστα, ο φοσιλις, ο διδακτωρ αριστερος δημοκρατης θεωρει την ομοφυλια ψυχασθενεια.
Επειτα εγω ειμαι "εριστικος"...
ο μονος ψυχασθενης και μαλιστα με μανιο-ολοκληρωτιστικες ψυχωσεις, φοσιλακο, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
-
foscilis
από foscilis » 30 Οκτ 2024, 21:44
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 21:34
foscilis έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 20:38
Λες ε
Ρε συ φόσι, άλλο λες εσύ και άλλο εγώ.
ΗΙV, HPV κλπ μπορεί να τσιμπήσει ο/η οποιοσδήποτε ακόμη και με μία διείσδυση αν παίζει εναλλαγή συντρόφων χωρίς προφυλάξεις.
Αν παίζει εναλλαγή ανά δεκάλεπτο, σαφώς και είναι πολύ πιο πιθανό. Απλώς δεν μιλάμε για τον ίδιο πόνο.
Μιλαμε για λιγοτερο σοβαρο πονο.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 30 Οκτ 2024, 21:48
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 15:47
Πασιφάη έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:19
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:03
ναι βασικά δεδομένου το ότι πλέον βάζουν παιδάκια τετάρτης δημοτικού να μαθαίνουν μαλακίες για κοινωνικά φύλα κτλ υπάρχει
κρατική πίεση για πουστοποίηση
όπως ότα νυπάρχουν νόμοι για προσλήψεις και προαγωγές πούστηδων κτλ
Σαφέστατα και υπάρχει και πίεση και κατήχηση
Α, μάλιστα. Είναι κρατική πίεση ο σεξουαλικος προσδιορισμός του καθενός.
Μιας και σε βρήκα ''πρόχειρο'', εμαθες να γράφεις τις λεσβίες σωστά, δίχως να τις μπερδεύεις με τους λεβιεδες;
έμαθα να γράφω εσένα πολύ καλά στα @@ μου, πως αισθάνεσαι με αυτό;

Με πλήγωσες ανεπανόρθωτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 30 Οκτ 2024, 21:48
Ναύτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:38
Ειρήσθω εν παρόδω, κάποια στιγμή πρέπει να καταργηθεί αυτός ο αναχρονισμός του μαθήματος των χριστιανικών, των θρησκευτικών ήθελα να πω, στη μέση εκπαίδευση. Όσοι γονείς θέλουν να κατηχούνται τα παιδιά τους, ας τα στέλνουν στα κατηχητικά των ενοριών τους.
στηριζω.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 30 Οκτ 2024, 21:53
lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 14:12
Πασιφάη έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:52
lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:47
Τα χω 400.
Γιατί μιλάς για Δαφνί? Γιατί δεν πιστεύεις στην κόλαση και σου κακοφαινεται αυτή η λέξη?
Η κόλαση υπάρχει και μακάρι να μην πήγαινε κανένας εκεί. Αλλά δυστυχώς οι ενδείξεις οδηγούν στο αντίθετο. Οτι θα παν πολλοί. Γιατί τα αισχη που πράττουν οι άνθρωποι δεν μπορεί να μείνουν ατιμωρητα και δεν αναφέρομαι μονο στα σαρκικα παθη οπως η ομοφυλοφιλία.
Να μου κακοφαίνεται κάτι το οποίο δεν υπάρχει, δεν παίζει. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι, πως υπάρχετε στο διάβα μου, σας βλέπω, σας ζω, στην καθημερινότητά μου και ειλικρινά δεν ξέρω, ποιός μπορεί να σας μαζέψει. Ένας απλός χριαστιανός, μπορεί να είναι φίλος, αδερφός. Εσείς είστε άλλο τροπάρι που επιβάλλεται να εκλείψει.
Σούμπιτοι στο μουρλάδικο.
Επειδη εχουμε διαφορετικα φρονηματα εμεις οι χριστιανοι δεν σημαινει οτι σε εμποδιζουμε να ζησεις την ζωη σου οπως θες. Μηπως θες να ξεκινησεις και κανα διωγμο κατα των χριστιανων για να "μην υπαρχουν στο διαβα σου"?
Μαζεψου.
Να μαζευτώ εγώ, για ποιό λόγο; Για τη δική σας δογματίλα; Που πάει πίσω την πρόοδο, την εξέλιξη των ανθρώπων; Εσείς κραυγάζετε για διωγμούς και κουνάς σε μένα το δάκτυλο ρε απίθανε; Σύρε λέμε.
Επιπλέον υπάρχουν και σοβαροί χριστιανοί που μπορείς να συζητήσεις. Λυπάμαι αλλά δεν συγκαταλέγεστε στο συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 30 Οκτ 2024, 21:57
Αλιόσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 14:08
Πασιφάη έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:52
Σούμπιτοι στο μουρλάδικο.
Κατά Ματθαίον 10:22
καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου· ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται.
Άμα πάτε θαλασσίτσα μεριά, ισως βρειτε μια παρηγορία στη μαλακία σας. Ίσως κάποιος σας μάθει για πρώτη φορά στη ζωή σας, να αλιεύετε ψάρια, αντί για ανθρώπους.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 30 Οκτ 2024, 22:09
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:03
Nandros έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:58
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:51
άλλο η δημοκρατία και άλλο η πουστοκρατία φίλος
Ποια πουστοκρατία? Σε πίεσε κάποιος να γίνεις πούστης?
Για τις λεσβίες μουγκαμάρα βλέπω από όλους σας.
Αλλά μάλλον είσαστε kinky και γουστάρετε τα γλειφομούνια.
.
ναι βασικά δεδομένου το ότι πλέον βάζουν παιδάκια τετάρτης δημοτικού να μαθαίνουν μαλακίες για κοινωνικά φύλα κτλ υπάρχει κρατική πίεση για πουστοποίηση
όπως ότα νυπάρχουν νόμοι για προσλήψεις και προαγωγές πούστηδων κτλ
Σαφέστατα και υπάρχει και πίεση και κατήχηση
η λογικη λεει να μη μαθαινουν μαλακιες για κοινωνικα φυλα, αλλα ουτε και μαλακιες για παρθενες που γεννανε.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 30 Οκτ 2024, 22:13
lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:47
Πασιφάη έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:58
lonelyrider έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:34
Ειτε δολοφονος (ειδικα αυτο), ειτε ομοφυλοφιλος, μιλαμε για τους συντομοτερους δρομους για την κολαση.
Με τις μαλακίες που γράφεις, τον πλησιέστερο δρόμο που βλέπω είναι για Δαφνι.
Τα χω 400.
Γιατί μιλάς για Δαφνί? Γιατί δεν πιστεύεις στην κόλαση και σου κακοφαινεται αυτή η λέξη?
Η κόλαση υπάρχει και μακάρι να μην πήγαινε κανένας εκεί. Αλλά δυστυχώς οι ενδείξεις οδηγούν στο αντίθετο. Οτι θα παν πολλοί. Γιατί τα αισχη που πράττουν οι άνθρωποι δεν μπορεί να μείνουν ατιμωρητα και δεν αναφέρομαι μονο στα σαρκικα παθη οπως η ομοφυλοφιλία.
η μονη κολαση που υπαρχει ειναι το μπαρ που ειπα πριν.
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 2154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
31 Μαρ 2024, 22:40
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
28 Απρ 2025, 19:04
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
14 Αύγ 2024, 21:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.