Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 07 Νοέμ 2024, 12:24

Andromachi έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 19:47
Μπορώ να προφητευσω ότι καποτε θα πεθάνω , προς το παρον παω παραταση αν και δεν ξερω τι μου ξημερώνει
αλλα το σίγουρο ειναι οτι κάπότε θα πεθάνω

υγ: εχω ζητήσει να με κάψουν να με βάλουν σε ενα ωραίο βάζο και να με στολίσουν επανω στο τζάκι
αν βλεπω μαλακίες γυρω γυρω θα πηγαίνω και θα τους ρίχνω μπούφλες
αυτά
Εγώ πάντως, έχω δώσει σαφείς οδηγίες. Κατευθείαν Ριτσώνα. Μετά ας με πετάξουν όπου γουστάρουν. :smt047
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 07 Νοέμ 2024, 13:05

student έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 23:40
tanipteros έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 23:08
student έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 23:01

Να τον ρωτήσω αλλά θα μάθω την αλήθεια...?
ο τάνυ είναι διακριτικός...δεν θα εξέθετε ποτέ μια δεσποσύνη :)

ΥΓ. Κι αν όντως δεν τρέχει τίποτα σε αυτό το πεδίο....μήπως τρέχει κάτι στο...αστρικό?
Το Νατασάκι βρε... είναι ένα πολύ καλό φιλαράκι ... και ας έχουμε απομακρυνθεί τώρα τελευταία...!
Δεν τρέχει κάτι ερωτικό.

[user]Νατάσα[/user] σου έγραψα στο μέσετζερ !!! :wave:
Θα επιμείνω ότι ίσως πρέπει να το ξαναδείτε...παίζει όντως να...

ΥΓ. Θα είσαι βέβαια πάντα σ αυτή τη γη ένα βήμα πίσω από τον τιτανοτεράστιο ελ δημοσθένη αλλά so be it...
στο αστρικό όμως... :)
Βρε μανια...

Και βεβαια ειμαι πισω απο τον Δημοσθενη, γιατι ο ρολος του σ αυτον τον πλανητη στο συγκεκριμενο θεμα ειναι διαφορετικος απο τον δικο μου και των αλλων ανθρωπων, εκεινος πρωτος φωτιστηκε και εκανε την συγκεκριμενη αποκαλυψη (με τους Ελοχιμ-Ελ-Νεφελιμ-Πολεμαρχο κτλ) και εμεις που τον πιστεψαμε, τον ακολουθουμε. Καποιος παντα ειναι πρωτος σε κατι και οι υπολοιποι ακολουθουν. Ετσι δεν ειναι; Μπορει ομως ο Δημοσθενης να υστερει σε κατι που καποιοι ανθρωποι εχουν, πχ (λεω τωρα), μπορει να μην εχει γευτει ακομα την εμπειρια του αγιου Πνευματος. Και ισως να ειναι θεμα χρονου γι αυτο, αυτα ειναι θεματα του Θεου, Εκεινος ξερει.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 08 Νοέμ 2024, 06:35

Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 13:05

Βρε μανια...

Και βεβαια ειμαι πισω απο τον Δημοσθενη, γιατι ο ρολος του σ αυτον τον πλανητη στο συγκεκριμενο θεμα ειναι διαφορετικος απο τον δικο μου και των αλλων ανθρωπων, εκεινος πρωτος φωτιστηκε και εκανε την συγκεκριμενη αποκαλυψη (με τους Ελοχιμ-Ελ-Νεφελιμ-Πολεμαρχο κτλ) και εμεις που τον πιστεψαμε, τον ακολουθουμε. Καποιος παντα ειναι πρωτος σε κατι και οι υπολοιποι ακολουθουν. Ετσι δεν ειναι; Μπορει ομως ο Δημοσθενης να υστερει σε κατι που καποιοι ανθρωποι εχουν, πχ (λεω τωρα), μπορει να μην εχει γευτει ακομα την εμπειρια του αγιου Πνευματος. Και ισως να ειναι θεμα χρονου γι αυτο, αυτα ειναι θεματα του Θεου, Εκεινος ξερει.
ο λιακοσθένης σαν νατασα, διαφημίζει λιακοσθένη...

όργιο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2024, 11:42

taxalata xalasa έγραψε:
08 Νοέμ 2024, 06:35
Νατάσα έγραψε:

Βρε μανια...

όργιο...
Κολησε η βελονα. Κουραστικος εγινες. Φτανει.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 08 Νοέμ 2024, 16:04

Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2024, 11:42
taxalata xalasa έγραψε:
08 Νοέμ 2024, 06:35
Νατάσα έγραψε:

Βρε μανια...

όργιο...
Κολησε η βελονα. Κουραστικος εγινες. Φτανει.
η δικιά σου βελονα κολλησε λιακοσθενη... που γραφεις τις ιδιες ανοησιες για να διαφημιζεις τα κωλοχαρτα σου...

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 08 Νοέμ 2024, 18:10

Διὸς προφήτης δ᾽ ἐστὶ Λοξίας πατρός.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ - Εὐμενίδες 19

αλλά παριστάνει τον κινέζο στο phorum ό,τι τάχα δεν ξέρει, δεν οίδε, δεν άκουξε...

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 09 Νοέμ 2024, 12:08

taxalata xalasa έγραψε:
08 Νοέμ 2024, 18:10

ΑΙΣΧΥΛΟΣ - Εὐμενίδες 19

αλλά παριστάνει τον κινέζο στο phorum ό,τι τάχα δεν ξέρει, δεν οίδε, δεν άκουξε...

βεβαίως...είμαι Λοξοπροφήτης.
Και οίδα και γνωρίζω και ακούω και διαβάζω.
Αλλά από τις πολλές αερομαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα, η προφητική μου θριξ εγείρεται ωσεί κιγκλίδωμα.
:003:

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 09 Νοέμ 2024, 13:36

«Θα έρθει καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν» - Η σοκαριστική προφητεία του Αγίου Αντωνίου

«Έρχεται καιρός κατά τον οποίον οι άνθρωποι θα τρελαθούν· κι αν δουν κάποιον που δεν είναι τρελός, θα του επιτεθούν και θα του πουν, είσαι τρελός, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους».

Εδικότερα, όπως είπε ο αββάς Αντώνιος θα ’ρθει εποχή, που οι άνθρωποι θα φέρονται όπως οι παράφρονες. Και όταν θα βλέπουν κάποιον που δεν θα συμπεριφέρεται ως παράφρων, θα τα βάζουν μαζί του και θα του λένε: «Εσύ είσαι τρελός». Επειδή δεν θα είναι όμοιος μ’ αυτούς.

https://www.neakriti.gr/politismos/2073 ... fiteia-toy

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 09 Νοέμ 2024, 15:45

Λοξίας έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 12:08
taxalata xalasa έγραψε:
08 Νοέμ 2024, 18:10

ΑΙΣΧΥΛΟΣ - Εὐμενίδες 19

βεβαίως...είμαι Λοξοπροφήτης.
Και οίδα και γνωρίζω και ακούω και διαβάζω.
Αλλά από τις πολλές αερομαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα, η προφητική μου θριξ εγείρεται ωσεί κιγκλίδωμα.
:003:
:smt005::smt005::smt005:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 14 Νοέμ 2024, 05:54

Μία διαφορετική ανάγνωση.

Αποκάλυψις 12.1-2
Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα· καὶ κράζει ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.
Εδώ η γυνή ως η Εκκλησία.

Εικόνα

Εικόνα

Αποκάλυψις 12.7-9
Καὶ ἐγένετο πόλεμος ἐν τῷ οὐρανῷ, ὁ Μιχαὴλ καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ τοῦ πολεμῆσαι μετὰ τοῦ δράκοντος. καὶ ὁ δράκων ἐπολέμησεν καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἴσχυσεν, οὐδὲ τόπος εὑρέθη αὐτῶν ἔτι ἐν τῷ οὐρανῷ. καὶ ἐβλήθη ὁ δράκων ὁ μέγας, ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος, ὁ καλούμενος Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς, ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην— ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ μετ’ αὐτοῦ ἐβλήθησαν.
Εικόνα

Αποκάλυψις 12.13-14
Καὶ ὅτε εἶδεν ὁ δράκων ὅτι ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, ἐδίωξεν τὴν γυναῖκα ἥτις ἔτεκεν τὸν ἄρσενα. καὶ ἐδόθησαν τῇ γυναικὶ αἱ δύο πτέρυγες τοῦ ἀετοῦ τοῦ μεγάλου, ἵνα πέτηται εἰς τὴν ἔρημον εἰς τὸν τόπον αὐτῆς, ὅπου τρέφεται ἐκεῖ καιρὸν καὶ καιροὺς καὶ ἥμισυ καιροῦ ἀπὸ προσώπου τοῦ ὄφεως.
Εικόνα

Οδηγήθηκα στα παραπάνω μετά από αστρονομική ανάλυση.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 14 Νοέμ 2024, 07:36

.

Κατι ξέρανε οι Πρωτοχριστιανοί και δεν δεχόντουσαν την Αποκάλυψη.....εχει πάει στο τρελλάδικο πολύ κόσμο..... :e040:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 14 Νοέμ 2024, 13:52

Σπύρος έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 05:54
Μία διαφορετική ανάγνωση.

Αποκάλυψις 12.1-2
Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα· καὶ κράζει ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.
Εδώ η γυνή ως η Εκκλησία.

Εικόνα

Εικόνα

Αποκάλυψις 12.7-9
Καὶ ἐγένετο πόλεμος ἐν τῷ οὐρανῷ, ὁ Μιχαὴλ καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ τοῦ πολεμῆσαι μετὰ τοῦ δράκοντος. καὶ ὁ δράκων ἐπολέμησεν καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἴσχυσεν, οὐδὲ τόπος εὑρέθη αὐτῶν ἔτι ἐν τῷ οὐρανῷ. καὶ ἐβλήθη ὁ δράκων ὁ μέγας, ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος, ὁ καλούμενος Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς, ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην— ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ μετ’ αὐτοῦ ἐβλήθησαν.
Εικόνα

Αποκάλυψις 12.13-14
Καὶ ὅτε εἶδεν ὁ δράκων ὅτι ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, ἐδίωξεν τὴν γυναῖκα ἥτις ἔτεκεν τὸν ἄρσενα. καὶ ἐδόθησαν τῇ γυναικὶ αἱ δύο πτέρυγες τοῦ ἀετοῦ τοῦ μεγάλου, ἵνα πέτηται εἰς τὴν ἔρημον εἰς τὸν τόπον αὐτῆς, ὅπου τρέφεται ἐκεῖ καιρὸν καὶ καιροὺς καὶ ἥμισυ καιροῦ ἀπὸ προσώπου τοῦ ὄφεως.
Εικόνα

Οδηγήθηκα στα παραπάνω μετά από αστρονομική ανάλυση.
Ενδιαφερον.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 14 Νοέμ 2024, 13:54

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 07:36
.

Κατι ξέρανε οι Πρωτοχριστιανοί και δεν δεχόντουσαν την Αποκάλυψη.....εχει πάει στο τρελλάδικο πολύ κόσμο..... :e040:

.
Ποιος ειναι αυτος ο πολυς ο κόσμος που εχει παει στο τρελαδικο εξαιτιας της Αποκαλυψης βρε Σκεπτικε; Μηπως ειναι φλωρια και κλανιαρηδες οσοι φοβουνται να την διαβασουν και να την μελετησουν;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 14 Νοέμ 2024, 15:14

Νατάσα έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 13:54
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
.

.
Ποιος ειναι αυτος ο πολυς ο κόσμος που εχει παει στο τρελαδικο εξαιτιας της Αποκαλυψης βρε Σκεπτικε; Μηπως ειναι φλωρια και κλανιαρηδες οσοι φοβουνται να την διαβασουν και να την μελετησουν;

.

Αν οι Πρωτοχριστιανοι οπως υπονοείς ήταν φλώρια και κλανιάρηδες δεν ξέρω.....η Αποκάλυψη όμως ειναι Θεότρελλο παραλήρημα.....

Μόνο κάποιος Ψυχασθενής με Σχιζοφρένεια μπορεί να γράψει κάτι τέτοιο.....

Αλλά ευτυχώς που βγήκε ο Οφις ο Διαμαντής ο Κούτουλας και μας ελυσε το μυστήριο και ανοίχθησαν οι οφθαλμοί μας..... :roll:

Εχω κάνει και ομώνυμο νήμα..... :rtfm:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 14 Νοέμ 2024, 20:40

Νατάσα έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 13:54
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
.
Γιατι τι;
Οπου να 'ναι θα γινει;
Και φοβουνται να αντιμετωπισουν αυτο που ερχεται;
Εδω και, μονο, 2000 χρονια για τους 'Στιανούς
Ακομα περισσοτερα αν εισαι, ξερω γω, Μαγια
Θα μ' ενδιεφερε να μαθω ποτε τοποθετουν οι ΕΛ την συντελεια..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών