Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
- Οργισμένος
Re: Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
Εκει στο Ισραηλ πως ειδαν τις γεματες ρωσσικα οπλα αποθηκες της χεζμπολαχ;;;
Μπορει απο κει να ξεφυγει κανα ντροουν κατα μοσχα μερια ρε παιδακι μου.
Μπορει απο κει να ξεφυγει κανα ντροουν κατα μοσχα μερια ρε παιδακι μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:30Καταστροφικος καταλυτης θα ελεγα, αλλα πολλες φορες οι χαωδεις καραμπολες φερνουν και καποια απροσδοκητα αποτελεσματα.
Ας ειμαστε αισιοδοξοι αν και τα πραματα πλεον για Ουκρανια ειναι δυσκολα. Μονο αν ενωθει η ΕΕ μπορουν πολλα να γινουν , αλλα που...
Εγώ θα επιμείνω ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο αυτοκτονικοι οι Αμερικάνοι.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:33Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:30Καταστροφικος καταλυτης θα ελεγα, αλλα πολλες φορες οι χαωδεις καραμπολες φερνουν και καποια απροσδοκητα αποτελεσματα.
Ας ειμαστε αισιοδοξοι αν και τα πραματα πλεον για Ουκρανια ειναι δυσκολα. Μονο αν ενωθει η ΕΕ μπορουν πολλα να γινουν , αλλα που...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
H πιο καλή εξέλιξη για τα Αμερικανικά συμφέροντα είναι βασικά η κλιμάκωση του πολέμου, με αυτούς απ'έξω.zteo έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:43Εγώ θα επιμείνω ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο αυτοκτονικοι οι Αμερικάνοι.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:33Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:30
Καταστροφικος καταλυτης θα ελεγα, αλλα πολλες φορες οι χαωδεις καραμπολες φερνουν και καποια απροσδοκητα αποτελεσματα.
Αυτό θα γίνει ακόμα πιο εύκολα αν κόψουν τη βοήθεια οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία. Είτε θα αναγκαστούν οι Ευρωπέοι να κλιμακώσουν στέλνωντας περισσότερη βοήθεια ή και στρατό, είτε θα αναγκαστούν να συνθηκολογήσουν, πετώντας στον κάδο ότι έχουν δώσει μέχρι τώρα.
Σε κάθε περίπτωση η Αμερική είναι κερδισμένη και οι Ευρωπέοι οι χαμένοι. Όταν έχεις στο τιμόνι ανθρώπους όπως η Ουρσουλα, που κανονικά θα έπρεπε να είναι σε καμιά κουζίνα να ψήνει κεφτέδες, αυτά γίνονται.
Μα το δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ, για την ακρίβεια δήλωσε και κάτι ακόμα χειρότερο: με όσους δεν πληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν θεωρεί εχθρό των ΗΠΑ τη Ρωσία ο Τραμπ, νομίζει ότι μπορεί να τα βρει με τον Πούτιν.zteo έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:43Εγώ θα επιμείνω ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο αυτοκτονικοι οι Αμερικάνοι.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:33Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:30
Καταστροφικος καταλυτης θα ελεγα, αλλα πολλες φορες οι χαωδεις καραμπολες φερνουν και καποια απροσδοκητα αποτελεσματα.
Δεν κάθομαι να πιστεύω ότι παπατζα πούλησε ο Τραμπ προεκλογικα. Όπως το παραμυθι ότι έχει σχέδιο ειρήνης για την Ουκρανία.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:51Μα το δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ, για την ακρίβεια δήλωσε και κάτι ακόμα χειρότερο: με όσους δεν πληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν θεωρεί εχθρό των ΗΠΑ τη Ρωσία ο Τραμπ, νομίζει ότι μπορεί να τα βρει με τον Πούτιν.zteo έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:43Εγώ θα επιμείνω ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο αυτοκτονικοι οι Αμερικάνοι.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:33
Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.
Θα πρέπει να σε προβληματίζει ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ζελενσκι ήταν και ο Μασκ στην γραμμή. Που σημαίνει ότι έχει γίνει αλισβερίσι μεταξύ Ζελενσκι και Μασκ.
Το ερώτημα είναι τι αλισβερίσι έγινε?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και 300 δις βοηθεια να παρει η Ουκρανια δεν σωζεται. Ο μονος τροπος να νικησει ειναι με στρατιωτικη εμεπβαση του ΝΑΤΟ. Και ο Πουτιν να βγει απο τη μεση δεν θα αλλαξει κατι. Δεν ειναι εισβολη του Πουτιν, οποισδηποτε ρωσσος στη θεση του το ιδιο θα εκανε
- Golden Age
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η Ρωσία έχει πολλά πυρηνικά.
Απο την άλλη βέβαια, σκέφτομαι ότι σε περίπτωση επίθεσης σε εμάς απο την Τουρκία, δεν θα 'θελα να σκέφτονται πολλοί δυτικοί όπως σκέφτονται τώρα με την Ουκρανία ("τί μας νοιάζει" κλπ).
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι τους έχουν ταράξει στις κυρωσεις ήδη, για όλες τις παρανομίες τους.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 14:42Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η Ρωσία έχει πολλά πυρηνικά.
Απο την άλλη βέβαια, σκέφτομαι ότι σε περίπτωση επίθεσης σε εμάς απο την Τουρκία, δεν θα 'θελα να σκέφτονται πολλοί δυτικοί όπως σκέφτονται τώρα με την Ουκρανία ("τί μας νοιάζει" κλπ).
Δεν παίζει να μας γράψουν με τίποτα
Αυτα τα ειπαμε στις 7/11
Αυτο βγηκε σήμερα και το λένε ολα τα σαιτς, οτι τον πηρε τηλέφωνο εχθες 11/11:
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Δευτέρας - Τον κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ για πρώτη φορά μετά την εκλογή του."
https://www.tovima.gr/2024/11/11/politi ... yo-igetes/
- Otto Weininger
Μπορεί να ήταν ανεπίσημο ή να ήταν κάποια επιστολή, υπάρχει πρωτόκολλο για αυτά.panos291 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 16:54Αυτα τα ειπαμε στις 7/11
Αυτο βγηκε σήμερα και το λένε ολα τα σαιτς, οτι τον πηρε τηλέφωνο εχθες 11/11:
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Δευτέρας - Τον κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ για πρώτη φορά μετά την εκλογή του."
https://www.tovima.gr/2024/11/11/politi ... yo-igetes/
Εδώ νομίζω τώρα κάλεσε ο Τράμπ.
Τι σημασία έχουν αυτά; Θα ασχοληθείς ποτέ με τίποτα σοβαρό στην εξωτερική πολιτική ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Οργισμένος
Ακριβως και τα χει πολλες φορες σε ολες τις μπαντες. Πιστευω θαχομε ιστοριες με αυτον τον ανωμαλο και εντος ΗΠΑ.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:51Μα το δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ, για την ακρίβεια δήλωσε και κάτι ακόμα χειρότερο: με όσους δεν πληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν θεωρεί εχθρό των ΗΠΑ τη Ρωσία ο Τραμπ, νομίζει ότι μπορεί να τα βρει με τον Πούτιν.zteo έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:43Εγώ θα επιμείνω ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο αυτοκτονικοι οι Αμερικάνοι.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:33
Ο Ζελένσκι θα παραιτηθεί, η Ουκρανία θα παραχωρήσει τις 4 επαρχίες και θα υπογράψει συνθήκη με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει όρο ότι ουδέποτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτή θα είναι η λύση του ουκρανικού ζητήματος. Και η αρχή για πάρα πολλές περιπέτειες στον ευρωπαϊκό, και όχι μόνον, χώρο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
και πολυ καλα θα κανει να αφησει ξεκρεμαστους τους τζαμπατζηδες ... ηδη παντως εγιναν ρεζιλι οσοι αναπαρηγαγαν δηθεν συνομιλια Τραμπ -Πουτιν αμεσως μετα τις εκλογες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η πρεσβεια?

φαπππ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Τραμπ θέλει να γκρεμισει την Ευρώπη και να την ξαναφτιάξει στα μετρα του?
από George_V » 06 Μαρ 2025, 10:53 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24