Υπάρχει Θεός;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Υπάρχει Θεός;

Ναι
51
55%
Οχι
42
45%

Σύνολο ψήφων: 93

Befaios

Re: Υπάρχει Θεός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 13 Νοέμ 2024, 22:25

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 22:22
Μην ψωνιζεις τοτε..
Αφού σου αρέσουν τα λογοπαίγνια, θα σου πω ότι παραδέχεσαι ότι είσαι «ψωνισμένη»...

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 13 Νοέμ 2024, 22:32

axilmar έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 12:03
Τι να σου αντιταξω; σε καθε απαντηση σου κανεις πολλα λαθη λογικης, τα οποια σου υποδεικνυω, αλλα δεν καταλαβαινεις κυριολεκτικα τιποτα.
Ακόμα φαντασιώνεσαι ότι μπορείς να μου υποδείξεις λάθη πιτσιρίκο; Ένα αμόρφωτο πιτσιρίκι είσαι που ενώ σ' έβαλα στην θέση σου παλαιότερα συνεχίζεις να μας κάνεις τον καμπόσο.
axilmar έγραψε:
Για παραδειγμα, στο θεμα 'η ασθενης ειπε στον γιατρο για τον λεκε', σε ρωτησα πολυ συγκεκριμενα πραγματα, τα οποια αγνοησες, γιατι απλα θες να πιστευεις σε τετοια. Ποιες αποδειξεις εχεις, για παραδειγμα, οτι η ασθενης δεν ακουσε, εστω και εμμεσα, τις πληροφοριες αυτες απο καποιον τριτο; ή οτι τις ακουσε παροτι ηταν αναισθητη;
Κατ' αρχάς δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ, αλλά στον δικό μας όταν είσαι Α-ΝΑΙ-ΣΘΗ-ΤΟΣ σημαίνει ότι δεν ακούς ούτε βλέπεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν είσαι νεκρός. Και σίγουρα δεν μπορείς να ακούσεις τι λένε κάποιοι σε άλλο δωμάτιο.

Τις πληροφορίες δεν μπορούσε να τις λάβει από πουθενά διότι τις ήξερε μόνον ο γιατρός. Και όσο και να έσπασε το κεφάλι του δεν βρήκε κάποια εξήγηση. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές, έχουν καταγραφεί και δεν έχουν διαψευστεί. Το ξέρω ότι σου χαλάνε την μανέστρα αλλά τι να κάνουμε...
axilmar έγραψε:
Μου λες οτι δεν ειμαι τιποτα, ουτε ειμαι ερευνητης, ουτε μελετητης. Ξερεις πως το λενε αυτο;
Πραγματικότητα.
axilmar έγραψε:
λογικο σφαλμα, γιατι χρησιμοποιεις σαν αποδειξη την ιδιοτητα καποιων σαν αποδειξη. Argument from authority το λενε στα αγγλικα...στα ελληνικα το λεμε 'ξερεις ποιος ειμαι εγω';
Άρες μάρες κουκουνάρες. Δεν είπα ποιος είμαι εγώ. Είπα ποιος είσαι εσύ.
axilmar έγραψε:
Μου λες οτι η αποδειξη που παραθετω για τον θεο ειναι μια μπουρδα. Φυσικα ουτε καν την εξετασες λογικα. Ουτε καν αντιπαραθεσες καποιο επιχειρημα, απλα την απερριψες γιατι δεν συμφωνει με το πιστευω σου.
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά θα το κάνω. Αυτά που έγραψες είναι τόσο ΑΝΟΗΤΑ που δεν αξίζουν καν σχολιασμού. Ναι ξέρω, θέλεις να πιστεύεις ότι έγραψες κάτι βαθυστόχαστο αλλά δεν...
axilmar έγραψε:
Εισαι ενας ουσιαστικα παραλογος ανθρωπος που δεν εχει ξεφυγει απο το ζωωδες, το οποιο, σε ανθρωπινο επιπεδο, περιλαμβανει και την ερμηνεια του κοσμου με προκαταληψεις, με εναν τελειως αντιεπιστημονικο και αντι-λογικο τροπο.
Το κούρασες μικρέ. Δεν έχεις την παραμικρή επαφή με την λογική, γράφεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις, είσαι ξεροκέφαλος και συν τοις άλλοις νομίζεις δεν θα βρεθεί κανένας να σε καταλάβει.

Ξανά: Είσαι μόνον ένας αμόρφωτος πιτσιρικάς με σύνδεση στο ίντερνετ. Σταμάτα να κάνεις τον καθηγητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καβαλάρης την 13 Νοέμ 2024, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 13 Νοέμ 2024, 22:38

Καβαλάρης έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 22:32
Ξανά: Είσμαι μόνον ένας αμόρφωτος πιτσιρικάς με σύνδεση στο ίντερνετ....
το ξέρουμε τείσαι... γιατι μας το γραφεις; για νέο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 14 Νοέμ 2024, 09:12

Αρίστος έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 08:15
Ειναι εντελως ελαχιστο το ποσοστο των Εβραιων που εγιναν Χριστιανοι και αυτο για τον απλουστατο λογο οτι υπηρχε εντονος εθνικισμος μεταξυ των Εβραιων εκεινη την περιοδο, τακτικες επαναστασεις κατα της Ρωμης και αναμονη του Εβραιου Μεσσια που ως κοσμικος ηγετης θα τους εδινε τη νικη κατα της Ρωμης. Ο μεσος Εβραιος που ηταν εθνικιστης δεν θα μπορουσε να δεχτει ως Μεσσια καποιον που οι Ρωμαιοι σταυρωσαν, δηλαδη που πεθανε με ατιμωτικο τροπο απο τους εχθρους τους.

.
γυρνάς :vp25::vp25: ...

είπαμε...
οι ιουδαϊστές ιουδαίοι ήσαντε εθνικιστές...
κι οι ελληνιστές ιουδαίοι ήσαντε οι ομογενείς εχθροί των εθνικιστών...
Οι ελληνιστές ιουδαίοι μιμήθηκαν σ'ολα τους έλληνες εκτός από την θρησκεία... αυτό δεν τ'άλλαξαν
... κι αυτοί έφτιαξαν τον χριστιανισμό στα'λληνιστικά που μίλαγαν...
...βοήθησε κι ο πράκτορας Πάβλο πούγραφε στα'λληνιστικά και διαδώθηκε η φάμα ολούθε στα'λληνιστικά γιουδαϊκά στέκια...

εμφύλια διαμάχη ιουδαίων...

αντεθνικιστές ελληνιστές ιουδαίοι = ελληνιστές χριστιανοί
εθνικιστές ιουδαϊστές ιουδαίοι = ιουδαϊστές αχρίστιανοι

ίδια φάρα...

όποιος κι όπου νόμιζε πως οι αρχαίοι έλληνες έγιναν χριστιανοί,
ασταλλάξει μετότήταν ιουδαίος χριστιανός που μίλαγε ελληνιστική κοινή και συνπεριφερόταν σαν ελληνας σε όλα, εκτός από την θρησκεία που δεν την άλλαζε σε κάτι άλλο πέρα της γιαχβεκιάς μονοθεϊστικιάς πώγινε 3φασικιά...

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 14 Νοέμ 2024, 09:14

Βίβλος με την αστερόεσσα απο τον Τράμπ

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 14 Νοέμ 2024, 19:22

Καβαλάρης έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 22:32
axilmar έγραψε:
axilmar έγραψε:
Κατ' αρχάς δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ, αλλά στον δικό μας όταν είσαι Α-ΝΑΙ-ΣΘΗ-ΤΟΣ σημαίνει ότι δεν ακούς ούτε βλέπεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν είσαι νεκρός.

Και σίγουρα δεν μπορείς να ακούσεις τι λένε κάποιοι σε άλλο δωμάτιο.

Τις πληροφορίες δεν μπορούσε να τις λάβει από πουθενά διότι τις ήξερε μόνον ο γιατρός. Και όσο και να έσπασε το κεφάλι του δεν βρήκε κάποια εξήγηση. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές, έχουν καταγραφεί και δεν έχουν διαψευστεί. Το ξέρω ότι σου χαλάνε την μανέστρα αλλά τι να κάνουμε...
axilmar έγραψε:
axilmar έγραψε:
axilmar έγραψε:
axilmar έγραψε:
1ον: Ενας ανθρωπος σε μηχανικη υποστηριξη ειναι Ζωντανος, οχι νεκρος, οπως και να χαρακτηριζεται η κατασταση του ( εγκεφαλικα ή κλινικα "νεκρος" κλπ ). Νεκρος εισαι αφου σου τραβηξουν την πριζα, μονο.

2ον: Οπως γεννιομαστε μονο μια φορα, ετσι πεθαινουμε μονο Μια φορα. Δεν υπαρχουν ανθρωποι που επεστρεψαν απ' τον "αλλο κοσμο", "ψυχες" που βιαστηκαν να βγουν απ' το σωμα κ.ο.κ..

3ον: Αν εισαι αναισθητος ή οχι μπορεις να το ξερεις μονο εσυ ο ιδιος. Οποιοσδηποτε εξω απο 'σενα εκτιμα οτι εισαι σε αναισθησια (συνηθως ορθα).

4ον: Η δευτερη κι η τριτη παραγραφος ειναι μυθιστορημα, δεν ειναι "μαρτυρια/ες", "αποδειξεις" κλπ.

5ον: "Δεν εχουν διαψευσθει": Δεν μπορεις να διαψευσεις ενα ψεμα. Οπως δεν μπορεις να διαψευσεις και, π.χ., μια αοριστολογια, ή, αερα που βγαινει απ' το στομα του διπλανου σου χωρις πρακτικο/πραγματικο αντικρυσμα κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 14 Νοέμ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 14 Νοέμ 2024, 20:16

Αλιόσα έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 09:14
Βίβλος με την αστερόεσσα απο τον Τράμπ
Ο οποίος ειναι λιγοτερο Χριστιανος, με οποιον τροπο κι αν το εννοεις, ακομα κι απο 'μενα..
Αλλα ειναι πολιτικος και τα ψηφαλακια τα χρειαζεται:
α. Και απ' αυτους που οντως πιστευουν στο Θεο (<10% οποιουδηποτε δεδομενου πληθυσμου)
β. Και απ'αυτους που χρησιμοποιουν τη Θρησκεια, την Εθνικοτητα, τον Τοπικισμο/Καταγωγη, σαν εργαλεια για την Εξυπηρετηση των Προσωπικων τους Συμφεροντων

Κι επειδη, ορθα, το βλεπει σαν "μία σου και μία μου"
Σας βλεπει κι αυτος σαν Εργαλεια..

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 14 Νοέμ 2024, 20:21

2000 χιλιαδες χρονια μετα
Ακομα αντιγραφεται τους Πατερες σας

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 14 Νοέμ 2024, 22:50

14 Νοέμ 2024, 19:22
1ον: Ενας ανθρωπος σε μηχανικη υποστηριξη ειναι Ζωντανος, οχι νεκρος, οπως και να χαρακτηριζεται η κατασταση του ( εγκεφαλικα ή κλινικα "νεκρος" κλπ ). Νεκρος εισαι αφου σου τραβηξουν την πριζα, μονο.
Άλλη ξερόλας μας βρήκε εδώ.

Πρώτον μάθε να φτιάχνεις τις παραθέσεις. Δεύτερον, η μηχανική υποστήριξη δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι ζωντανός. Μπορεί να έχει πεθάνει οπότε τερματίζεται η μηχανική υποστήριξη καθώς δεν έχει νόημα.
2ον: Οπως γεννιομαστε μονο μια φορα, ετσι πεθαινουμε μονο Μια φορα.
Έτσι θέλεις να πιστεύεις.
Η δευτερη κι η τριτη παραγραφος ειναι μυθιστορημα, δεν ειναι "μαρτυρια/ες", "αποδειξεις" κλπ.
Δεν υπάρχει κανένα μυθιστόρημα ούτε δεύτερη και τρίτη παράγραφος.
"Δεν εχουν διαψευσθει": Δεν μπορεις να διαψευσεις ενα ψεμα.
Ορίστε;;;; :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 14 Νοέμ 2024, 23:01

Και ποιος σου είπε ότι τα εγκεφαλικά κύταρα πεθαίνουν αμέσως και δεν συνεχίζουν να λειτουργούν στον νεκρό ?
2ον: Οπως γεννιομαστε μονο μια φορα, ετσι πεθαινουμε μονο Μια φορα. Δεν υπαρχουν ανθρωποι που επεστρεψαν απ' τον "αλλο κοσμο", "ψυχες" που βιαστηκαν να βγουν απ' το σωμα κ.ο.κ..
Δυστυχώς οι Ασιατικές θρησκείες θα σε διαψεύσουν.
Οι Βουδδιστές Λάμα πριν πεθάνουν αφήνουν σε γράμμα λεπτομερή περιγραφή σημαδιών της επόμενης ενσάρκωσης τους και σε ποιο τόπο θα ενσαρκωθούν και πότε...και πάνε και τους βρίσκουν.

Εγώ θυμάμαι προηγούμενες ζωές και την διαδικασία της τωρινής μου ενσάρκωσης του πνεύματος μου όταν ενσαρκώθηκε όταν ήμουν βρέφος.
Επίσης θυμάμαι τον θάνατο από την προηγούμενη ζωή μου και τι έγινε όταν ανέβηκα στον Ουρανό.
3ον: Αν εισαι αναισθητος ή οχι μπορεις να το ξερεις μονο εσυ ο ιδιος. Οποιοσδηποτε εξω απο 'σενα εκτιμα οτι εισαι σε αναισθησια (συνηθως ορθα).
Όταν είσαι αναίσθητος από τις 5 βασικές αισθήσεις μπορεί να βιώνεις ψυχικές προβολές ή όχι ή να βλέπεις κάτι σαν όνειρο

Κοινώς είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένη στα πνευματικά ή εκτός αν ξέρεις και πολεμάς ως Σατανιστρια αυτά που συμβαίνουν στις θρησκείες που λατρεύουν το Φως με όποιαδηποτε μορφή Αγίων, Λάμα, Αγγέλων κτλ...

Αλλά η άποψη μου είναι ότι μάλλον ξέρεις και το καταπολεμάς.
Διότι αν έχεις εμπειρίες με ψυχές σε σεάνς δεν λες δεν γύρησε κανείς από τον άλλο κόσμο.
Αυτό το λες όταν συνειδητά ξέρεις από σεάνς και πολεμάς τα πιστεύω άλλης θρησκείας...

:wave:

το θέμα είναι γιατί το κάνεις;
εκφράζεις μια πληγωμένη σου πτυχή της ψυχής σου;
σε πείραξε/αδίκησε/πλήγωσε κάποιος που ήταν στο Δεξί μονοπάτι;
ένα γιατί πλανάται ; αν θες απαντάς μιας και αυτό που σου συμβαίνει είναι και προσωπικό... βέβαια υπάρχουν και τα πμ αν θέλεις
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 15 Νοέμ 2024, 00:29

5ον: "Δεν εχουν διαψευσθει": Δεν μπορεις να διαψευσεις ενα ψεμα...
Μα όλες οι συζητήσεις για όλα τα θέματα, πάνω σε αυτή τη βάση υπάρχουν. Συνειδητοποιείς τι γράφεις...;
Αν δεν αποφασίσεις να κάνεις αυτοκριτική, δεν πρόκειται ποτέ να γλυτώσεις από αυτό που σε δέρνει.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 15 Νοέμ 2024, 09:36

taxalata xalasa έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 09:12
Αρίστος έγραψε:
13 Νοέμ 2024, 08:15
Ειναι εντελως ελαχιστο το ποσοστο των Εβραιων που εγιναν Χριστιανοι και αυτο για τον απλουστατο λογο οτι υπηρχε εντονος εθνικισμος μεταξυ των Εβραιων εκεινη την περιοδο, τακτικες επαναστασεις κατα της Ρωμης και αναμονη του Εβραιου Μεσσια που ως κοσμικος ηγετης θα τους εδινε τη νικη κατα της Ρωμης. Ο μεσος Εβραιος που ηταν εθνικιστης δεν θα μπορουσε να δεχτει ως Μεσσια καποιον που οι Ρωμαιοι σταυρωσαν, δηλαδη που πεθανε με ατιμωτικο τροπο απο τους εχθρους τους.

.
γυρνάς :vp25::vp25: ...

είπαμε...
οι ιουδαϊστές ιουδαίοι ήσαντε εθνικιστές...
κι οι ελληνιστές ιουδαίοι ήσαντε οι ομογενείς εχθροί των εθνικιστών...
Οι ελληνιστές ιουδαίοι μιμήθηκαν σ'ολα τους έλληνες εκτός από την θρησκεία... αυτό δεν τ'άλλαξαν
... κι αυτοί έφτιαξαν τον χριστιανισμό στα'λληνιστικά που μίλαγαν...
...βοήθησε κι ο πράκτορας Πάβλο πούγραφε στα'λληνιστικά και διαδώθηκε η φάμα ολούθε στα'λληνιστικά γιουδαϊκά στέκια...

εμφύλια διαμάχη ιουδαίων...

αντεθνικιστές ελληνιστές ιουδαίοι = ελληνιστές χριστιανοί
εθνικιστές ιουδαϊστές ιουδαίοι = ιουδαϊστές αχρίστιανοι

ίδια φάρα...

όποιος κι όπου νόμιζε πως οι αρχαίοι έλληνες έγιναν χριστιανοί,
ασταλλάξει μετότήταν ιουδαίος χριστιανός που μίλαγε ελληνιστική κοινή και συνπεριφερόταν σαν ελληνας σε όλα, εκτός από την θρησκεία που δεν την άλλαζε σε κάτι άλλο πέρα της γιαχβεκιάς μονοθεϊστικιάς πώγινε 3φασικιά...
Αρίστος,

Εικόνα
Εικόνα

:lol:

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 15 Νοέμ 2024, 11:40

Καβαλάρης έγραψε:
14 Νοέμ 2024, 22:50
Άλλη ξερόλας μας βρήκε εδώ.

Πρώτον μάθε να φτιάχνεις τις παραθέσεις. Δεύτερον, η μηχανική υποστήριξη δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι ζωντανός. Μπορεί να έχει πεθάνει οπότε τερματίζεται η μηχανική υποστήριξη καθώς δεν έχει νόημα.
2ον: Οπως γεννιομαστε μονο μια φορα, ετσι πεθαινουμε μονο Μια φορα.
Έτσι θέλεις να πιστεύεις.
Η δευτερη κι η τριτη παραγραφος ειναι μυθιστορημα, δεν ειναι "μαρτυρια/ες", "αποδειξεις" κλπ.
Δεν υπάρχει κανένα μυθιστόρημα ούτε δεύτερη και τρίτη παράγραφος.
"Δεν εχουν διαψευσθει": Δεν μπορεις να διαψευσεις ενα ψεμα.
Ορίστε;;;; :smt005::smt005::smt005:
Παραθέσεις
1η : Δε λεμε κατι διαφορετικο εδω
2η: Ετσι ειναι, οχι ετσι πιστευω
3η: Χωρισα τη μια παραγραφο σε δυο, φαινονται ευκολοτερα τα σημεια ετσι. Εσυ μη το λες μυθιστορημα, πες το παραμυθι , και

4η: -Εγω: "Ισχυριζομαι οτι αυτη τη στιγμη, εδω μπροστα μου, εχω εναν ασπρο σκυλο!"
-Εσυ: "Και που το ξερω οτι λες αληθεια;"
-Εγω: "Στο λογο της τιμης μου! - Τ' ορκιζομαι! - Το λεει και η φιλη μου που ειναι εδω μαζι μου! - Μα, γιατι να πω ψεμματα!", και ουτω καθεξης..
-Εσυ: "Αν δε μου το αποδειξεις, δε το πιστευω."
-Εγω: "Να! Ποσταρω μια φωτο μ' εναν ασπρο σκυλο. Ειναι απ' το σαλονι μου, εδω μπροστα μου σου λεω!"
Κι η κουβεντα συνεχιζεται, χωρις να βγαινει πορισμα φυσικα.
Οποτε, κρινεις με βαση τη Γνωση σου και τη Λογικη σου.

Οπως κρινω εγω τους ισχυρισμους σας:
Για ανθρωπους που μπορει να πεθανουν δυο φορες
Για αορατα, αυλα "πνευματα" που μπαινοβγαινουν στα υπαρκτα/ορατα, υλικα σωματα
Για απαγωγες ανθρωπων απο μικρους, γκριζους δαιμονες με ιπταμενους δισκους
Και λοιπα, και τα ρεστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 15 Νοέμ 2024, 13:40, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 15 Νοέμ 2024, 12:21

Befaios έγραψε:
15 Νοέμ 2024, 00:29
5ον: "Δεν εχουν διαψευσθει": Δεν μπορεις να διαψευσεις ενα ψεμα...
Μα όλες οι συζητήσεις για όλα τα θέματα, πάνω σε αυτή τη βάση υπάρχουν.
Ισχυριζεστε οτι υπαρχει Βαση
Στην Πιστη:
Στο μεταφυσικο, στο υπερφυσικο, στο παραφυσικο
Δηλαδη, στο Ανυπαρκτο

Για τους δικους σας λογους ο καθενας, η/και συλλογικα
Δεν υπαρχει Διαφωνια
Επειδη, πολυ απλα, το υπαρκτο υπαρχει, και το ανυπαρκτο δεν υπαρχει

Ωστοσο επιμενετε πως το ανυπαρκτο "μπορει και να" υπαρχει
Και επομενως, δυναται να Τεθει Πεδιο Διαφωνιας
Οπου, και εγω και εσεις μπορει να εχουμε δικιο

Η Επιδιωξη σας δηλαδη ειναι:
Η Εξισωση του Λογικου με το Παραλογο
Προφανως, σαν Μεσο επιτευξης ατομικων η/και συλλογικων επιδιωξεων
Η Μηχανισμο δικαιωσης προσωπικων μειονεκτηματων

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Νοέμ 2024, 14:07

15 Νοέμ 2024, 12:21
Κοπελιά αν έχεις την καλωσύνη, απάντησε μου σε κάτι.
Είσαι άθρησκη ή αγνωστικίστρια;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών