Ζήτα και θα λάβεις...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ζήτα και θα λάβεις...
Ζητάω, ναι. Και κάθε φορά εκπλήσσομαι που έγινε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Άλλωστε η πίστη μου από αυτό ξεκίνησε, από το ότι έγινε κάτι που ζήτησα, ενώ δεν πίστευα. Για να δούμε, είπα... και είδα. Οπότε έχω και απόδειξη.
- taxalata xalasa
φιξιδι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Μπα, δεν νομίζω να διαφέρει και πολύ ...ό,τι έχει ο καθένας στην ψυχή του τελικά φαίνεται...irl πιο σπάνια, διαδικτυακά πιο εύκολα αλλά τελικά το περίσσευμα της καρδιάς θα γίνει διακριτόΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 20:26Σε ποιους και σε τί;
Ξέρεις πολλούς με ορθό βλέμμα και ανοικτό στόμα στη ρίαλ λάιφ;
Η περφάνια στο διαδίκτυο, είναι άλλο θέμα.
Αγορίνα μου...πάλι μου το ξανάκανες

να ξέρεις ότι φαίνεται, όσο κι αν δεν το διαλαλείς, ότι έχεις πάρει σήμα στην πράξη...ζήτησες κι έλαβες..."για να δούμε" διάλεξες και... είδες...απλά και ειλικρινά! Δοκίμασες, τέσταρες την υπόθεση και έχεις data για το αποτέλεσμα.
Μαγκιά σου όμως μεγάλη που μαρτυρείς κι ομολογείς όταν ένιωσες ότι απαιτείται. Πολλοί οι κλητοί, λίγοι οι εκλεκτοί...όλα δε ξεκαθαρίζουν την ώρα της ...ομολογίας! Πολλοί έχουν πάρει το σήμα αλλά...ξέχασαν. Πολλοί άλλοι είδαν αλλά...κιότεψαν.
Προσεύχομαι χωρίς καμία αμφιβολία στην ψυχή μου, όντας απόλυτα πεπεισμένος και βιωματικά συνομολογώντας μαζί σου στο "ὁ αἰτῶν λαμβάνει" εν ονόματι του Κυρίου Ιησού Χριστού, ο Πατέρας μας να σου δίνει πίστη, ειρήνη, ανάπαυση και ελπίδα κάθε στιγμής της ζωής σου. Και να ευλογεί απλόχερα τον οίκο σου.

ΥΓ. Σ ευχαριστώ. Έκανες την ψυχή μου να αγαλλιάσει. Καλό ξημέρωμα να έχεις με αγάπη εν Κυρίω Ιησού Χριστό
ΥΓ 2. Keep asking...απλά ...σαν το παιδί που ζητάει απ τον πατέρα του. Το αποτέλεσμα δε εύχομαι να συνεχίσει να σε ...εκπλήσσει με την αρτιότητά του. Μην ξεχνάς μόνο σε κάθε τέτοια εκπληκτική συνθήκη να αποδίδεις τη δόξα εκεί που της πρέπει...αλληλούια! Νομίζω όμως ότι απλά I am preaching to the choir...η καρδιά σου είναι εκεί που πρέπει να είναι...σε κάθε περίπτωση η ευθύνη μου σαν αδελφός είναι να διασφαλίσω τα σημαντικά...κι ας είναι...αυτονόητα.
Χαμπάρι δεν έχεις πάρει...μακάρι μέσ απ την καρδιά μου να έρθει να κατανοήσεις...και μετά να επιλέξεις την πορεία...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 21:18Κάνε τάματα και ύμνους προσευχές και προσκύνησε τον Χριστό την Παναγία τους Αγίους και τους Αγγέλους μπας και εισακουστούν τα αιτήματα σου για ....να πάει καλά η επιχείρηση σου
έχω έναν επίγειο πατέρα γαμάτο...άψογο...ότι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας γιος...
ούτε τάματα του κάνω ούτε τον υμνώ για να ταΐσω το εγώ του, ούτε τον προσκυνώ γιατί είναι ο πατριάρχης...
και πάλι όπου μπορεί να με στηρίξει, να με βοηθήσει, να με ενισχύσει το κάνει μέσα απ την ψυχή του απλά και μόνο γιατί...με αγαπάει ... είναι ο πατέρας μου. Το ίδιο κάνω κι εγώ προς τα παιδιά μου.
Ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να "γλείψω" τον πατέρα μου, να του κάνω τάματα, να του ψάλλω ύμνους, να τον προσκυνήσω με σκοπό να τον καβλαντίσω για να μου κάνει τα χατίρια...ένα έργο ολόκληρο στημένο στην υποκρισία. Ότι χρειαζόμουν και πίστευα ότι μπορούσε να με βοηθήσει, πόσο μάλλον χωρίς να του στοιχίζει κάτι, απλά του το ζητούσα....απλά γιατί είναι ο ...πατέρας μου.
Το ίδιο πρότεινα και πιστεύω και ως προς τη σχέση με τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Ιακώβ, του πατροκοσμά του Αιτωλού, του Παίσιου του Αγιορίτη. Να Του μιλάμε σαν να μιλάμε στον καλύτερο ανθρώπινο πατέρα...να Του ζητάμε όπως ζήταγα και ζητάω στον πατέρα μου, χωρίς δεύτερες σκέψεις, υστεροβουλίες, γλειψίματα και ανθρώπινους χειρισμούς. Αν εσύ έτσι μεγάλωσες με τον επίγειο πατέρα σου, και έμαθες ότι πρέπει να του τάξεις, να τον υμνήσεις, να τον προσκυνήσεις μπας και σε εισακούσει και σε βοηθήσει να βγάλεις τα προς το ζειν, λυπάμαι. Πρακτικά όμως, ακόμα και στις πτωτικές ανθρώπινες κοινωνίες ανά τους αιώνες επί του κόκκου γης, ήταν και είναι για λίγο ίσως ακόμη αυτονόητο ότι ένας γιος μπορεί να ζητήσει κάτι απλό και τετριμμένο από τον πατέρα του χωρίς όλα αυτά που αναφέρεις. Πόσο μάλλον κάτι σοβαρό και σημαντικό. Χωρίς να τάξει ανταλλάγματα, χωρίς να γλύψει εξυμνώντας, χωρίς προσκυνήματα και αμφιβολίες. Απλά να ζητήσει βοήθεια από τον...πατέρα του. Θεωρώντας αυτονόητο ότι εκείνος θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει, ακόμα και με κόστος, γιατί απλά αγαπάει το παιδί του...ακόμα και αν αυτό είναι σε κάποιο βαθμό μαλακισμένο. Και όχι γιατί του έταξε ανταλλάγματα, ύμνους, γλείψιμο και προσκύνηση.
Ἔλθετε πρὸς με, πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, καὶ ἐγὼ θέλω σᾶς ἀναπαύσει.
Ἄρατε τὸν ζυγὸν μου ἐφ᾿ ὑμᾶς, καὶ μάθετε ἀπ᾿ ἐμοῦ· διότι πρᾶος εἶμαι καὶ ταπεινὸς τὴν καρδίαν· καὶ θέλετε εὑρεῖ ἀνάπαυσιν ἐν ταῖς ψυχαῖς ὑμῶν.
Διότι ὁ ζυγὸς μου εἶναι καλὸς, καὶ τὸ φορτίον μου ἐλαφρόν
Όλες οι θρησκείες δεν είναι τίποτε άλλο από μια δουλική κολακεία και δωροδοκία υπερφυσικών αφεντάδων προκειμένου να μας ευνοήσουν ως πιστούς οπαδούς και να μην μας τιμωρήσουν ως Ασεβείςstudent έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 21:15Αγορίνα μου...πάλι μου το ξανάκανες
να ξέρεις ότι φαίνεται, όσο κι αν δεν το διαλαλείς, ότι έχεις πάρει σήμα στην πράξη...ζήτησες κι έλαβες..."για να δούμε" διάλεξες και... είδες...απλά και ειλικρινά! Δοκίμασες, τέσταρες την υπόθεση και έχεις data για το αποτέλεσμα.
Μαγκιά σου όμως μεγάλη που μαρτυρείς κι ομολογείς όταν ένιωσες ότι απαιτείται. Πολλοί οι κλητοί, λίγοι οι εκλεκτοί...όλα δε ξεκαθαρίζουν την ώρα της ...ομολογίας! Πολλοί έχουν πάρει το σήμα αλλά...ξέχασαν. Πολλοί άλλοι είδαν αλλά...κιότεψαν.
Προσεύχομαι χωρίς καμία αμφιβολία στην ψυχή μου, όντας απόλυτα πεπεισμένος και βιωματικά συνομολογώντας μαζί σου στο "ὁ αἰτῶν λαμβάνει" εν ονόματι του Κυρίου Ιησού Χριστού, ο Πατέρας μας να σου δίνει πίστη, ειρήνη, ανάπαυση και ελπίδα κάθε στιγμής της ζωής σου. Και να ευλογεί απλόχερα τον οίκο σου.
ΥΓ. Σ ευχαριστώ. Έκανες την ψυχή μου να αγαλλιάσει. Καλό ξημέρωμα να έχεις με αγάπη εν Κυρίω Ιησού Χριστό
ΥΓ 2. Keep asking...απλά ...σαν το παιδί που ζητάει απ τον πατέρα του. Το αποτέλεσμα δε εύχομαι να συνεχίσει να σε ...εκπλήσσει με την αρτιότητά του. Μην ξεχνάς μόνο σε κάθε τέτοια εκπληκτική συνθήκη να αποδίδεις τη δόξα εκεί που της πρέπει...αλληλούια! Νομίζω όμως ότι απλά I am preaching to the choir...η καρδιά σου είναι εκεί που πρέπει να είναι...σε κάθε περίπτωση η ευθύνη μου σαν αδελφός είναι να διασφαλίσω τα σημαντικά...κι ας είναι...αυτονόητα.
Ελπίζω τα καλύτερα γι' αυτούς, καθώς και τη συγχώρεση τους.Antares έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 18:02Ψυχούλα μόνο για τους αδυνάμους και τα θύματα. Δεν γράφω εδώ τι ζητάω για τους θύτες για αυτονόητους λόγους.student έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 17:56
Εσύ ρε κορίτσι πρέπει να σαι μεγάλη ψυχούλα τελικά. Εύχομαι ο Κύριος Ιησούς Χριστός να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις να προσ-εύχεσαι για τους αδυνάμους...δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από αυτό...prayer warrior
και να σου δίνει τη βεβαιότητα ότι οι προσευχές σου δεν πάνε στο...κενό, παρ όλες τις όποιες...αμφιβολίες.
Σ' ευχαριστώ. Ξεκίνησε από έναν συνάδελφο, ο οποίος ανάμεσα στις άπειρες συζητήσεις μας περί δουλειάς, γκομενών, μουσικής, αλλά και Θεού, μου είπε ότι μπορείς να ζητήσεις σημάδια για την ύπαρξη. Το ξέχασα σχεδόν αμέσως και το θυμήθηκα πολλά χρόνια αργότερα όταν υπήρχε λόγος.student έγραψε: ↑19 Νοέμ 2024, 21:15Αγορίνα μου...πάλι μου το ξανάκανες
Κι επειδή εδώ είναι σελίδες που μένουν και που διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από όσους γράφουν, το αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποτε να χρησιμεύσει.
Λυπάμαι για σένα, αν αισθάνεσαι έτσι. Γνωρίζω πώς είναι να είσαι αποδέκτης του Κακού, αν και δεν γίνεται να ζυγίσουμε ποια εμπειρία είναι βαρύτερη. Ωστόσο ο δρόμος του Καλού είναι να μπορέσεις να συγχωρέσεις. Όχι επειδή έτσι λένε τα Βιβλία, αλλά επειδή μόνον έτσι θα βρεις ειρήνη, γαλήνευση και τελικά πραγματική ικανοποίηση.
Όμως καταλαβαίνω τη δυσκολία σου από πάρα πολύ πρώτο χέρι!
Αυτός που χάθηκε; Ίσως έχει κάτι να πει στο θέμα... Leporello
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζήτα και ξέρεις τι θα λάβεις
από Ανδροπαραδίνομαι » 20 Νοέμ 2024, 02:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
20 Νοέμ 2024, 02:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζήτα και ξέρεις τι θα λάβεις
από Ανδροπαραδίνομαι » 20 Νοέμ 2024, 02:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
20 Νοέμ 2024, 02:17
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
20 Νοέμ 2024, 13:11
-