Μπάμπω, βάλε τσεμπέρι και χώσου σε καμιά εκκλησία για μετάνοιες και γονυκλισίες. Στασιδια πίστα, έχει πολλά.

Μπάμπω, βάλε τσεμπέρι και χώσου σε καμιά εκκλησία για μετάνοιες και γονυκλισίες. Στασιδια πίστα, έχει πολλά.
Καλή μου, η σύσταση για ψυχολόγο, συνεχίζει να ισχύει. Έχεις πολύ πόνο στην καρδούλα, το κατανοώ.
Ωραίο αυτό μου άρεσε....Ζενίθεδρος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:29Ένα χαρακτηριστικό του ίσιου είναι ο τρόπος που γίνεται αντιληπτός όταν πλησιάζει με την φυσική του παρουσία κοντά σου. Ο υστερόβουλος, ο κρυψίνους, ο πονηρός είναι όσο το δυνατόν αθόρυβος. Ο ντόμπρος γίνεται αντιληπτός από χιλιόμετρα ότι ζυγώνει.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 12:59Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
Σωστό.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
Καλό θα είναι, να μαζέψεις τα σκατά της δικής σου ζωής, απ'το να ασχολείσαι διαρκώς με των υπολοίπων. Προφανώς, είναι μια άμυνα για να μην ''σκάσει σαν πυροτέχνημα'' ,η ψευτικη περσόνα σου εδώ μέσα και ο τέρμα ελεεινός χαρακτήρας σου. Τουλάχιστον εγώ, έχω κάτι στην καρδούλα μου. Ούτε για φτύσιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40Καλή μου, η σύσταση για ψυχολόγο, συνεχίζει να ισχύει. Έχεις πολύ πόνο στην καρδούλα, το κατανοώ.
Εγώ είμαι απλώς μια μίζερη αποφόρτιση σου γι' αυτό.
Διαφωνώ. Άλλο να γίνεις σκληρότερος κατά περιπτώσεις και να βγάλεις απ'την ζωή σου ανθρώπους τοξικούς και άλλο να γίνεις σκατόπουστας. Ο καλός άνθρωπος στα μύχια του, ΔΕΝ αλλάζει.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:42Σωστό.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:51Διαφωνώ.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
Συνεχίζεις να αντιδράς σαν θλιβερή και αόρατη στο διαδικτυακό κοινό περσόνα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:48Καλό θα είναι, να μαζέψεις τα σκατά της δικής σου ζωής, απ'το να ασχολείσαι διαρκώς με των υπολοίπων. Προφανώς, είναι μια άμυνα για να μην ''σκάσει σαν πυροτέχνημα'' ,η ψευτικη περσόνα σου εδώ μέσα και ο τέρμα ελεεινός χαρακτήρας σου. Τουλάχιστον εγώ, έχω κάτι στην καρδούλα μου. Ούτε για φτύσιμο.
Δεν τίθεται θέμα κόντρας στην απάντησή μου. Απλά σου λέω πως το βλέπω. Είτε συμφωνήσεις, είτε διαφωνήσεις.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:54ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:42Σωστό.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:51Διαφωνώ.kongrosian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:40πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
μη με μπλέκετε με το beef σας.