Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ritzeri
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ritzeri » 08 Δεκ 2018, 01:29
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 20:09
ritzeri έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 18:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 18:32
Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που διαβάζω λασκάρουν πολλές βίδες αναφορικά με την κατανόηση και την ενσυναίσθηση που πρέπει να δείχνουμε σε κάποιους άσωτους υιούς.
Κατά τα άλλα, μπορείς να εξηγήσεις με κάποιον λογικό ειρμό ποιο ακριβώς νόημα έχουν
οι συνεχείς σου αναφορές στο "ποιόν" του θύματος;
Ποιο ακριβώς στοιχείο θα αλλάξουν στα μέχρι στιγμής δεδομένα;
Στο ποιον του θυματος;; ;;;
Αν μου βρεις ένα χαρακτηρισμό δικό μου για την κοπέλα, να μου το τρίψεις στην μούρη.
Αλλά επειδή δε θα βρεις, σου λέω από τώρα ότι έχεις χαζέψει και ότι δεν είναι δυνατόν να γινεται διάλογος με ανθρώπους εν παραισθησι
Άσε τις εξυπνάδες ritzeri.
Και σ' αυτό και στο άλλο σχετικό θέμα, οι αναφορές σου στο παρελθόν της κοπέλας αναφορικά με το αν γούσταρε, αν την βίασαν, αν ... αν... και η φυσικότητα που βρίσκεις στο να μεθάνε κάποιοι ξύπνιοι τις κοπελιές που θέλουν να πάρουν ομαδικώς, είχαν μοναδικό στόχο να καταλήξουν σ' αυτό που αναφέρω.
Μπορεί να με θεωρείς παρανοϊκή αλλά δεν μ' ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ζήσε στο μικρόκοσμο σου και απλώς να εύχεσαι να μην πέσεις σε κανέναν πατέρα ή οικείο πρόσωπο κάποιας γυναίκας όταν εκφράζεις αυτές τις ανοησίες λεκτικά και όχι πληκτρολογώντας.
Οι τύποι σαν και σένα αντιλαμβάνονται μόνον τη δυναμική της σωματικής ισχύος.
Ετσι, μούγκα στη στρουγκα
Επίπεδο Εσθηρ
Οι υστερίκες σαν εσένα αντιλαμβάνονται μόνο τη δύναμη των ψυχοφαρμακων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 08 Δεκ 2018, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:30
Athina__P έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 01:25
Εσθήρ, τι πίνεις κοριτσάκι μου; Ναι, ο κόσμος πάει μπροστά, δεν ενστερνίζομαι ότι επειδή κάποιος έχει μια προεξοχή αξίζει κάτι παραπάνω. Αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι.
Από κει και πέρα, σου λέει ο πατέρας, η κόρη μου έγινε δασκάλα, εγώ δουλεύω, η γυναίκα μου δουλεύει, δεν δείχνουν σαν άνθρωποι που μεγάλωσαν σαν να τους χρωστάει η ζωή και δεν πιστεύω ότι εξ ορισμού τέτοιοι άνθρωποι γίνονται τέρατα επειδή ξερω γω η κουλτούρα τους ΜΠΟΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ λέμε, εικάζουμε λεει ότι η γυναίκα αποκτά αξία επειδή έβγαλε παιδί με πουλί! Γιατί ναι, παίζει αυτό το γελοίο έργο, αλλά δεν το παίζω. Αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι. Έχει καμιά σημασία; Από ό,τι βλέπω βέβαια το έχεις φάει αυτό το έργο και δεν το έχεις επεξεργαστεί ακόμα αρκετά. Πιστεύω εγκαίρως να το επεξεργαστείς πριν κάνεις παιδί με πουλί ή όχι...
Εσυ προφανως εχεις κανει παιδι με πουλι,
και φαινεται αυτο.Κια αλλες εχουν κανει παιδι με πουλι,αλλα δεν εχουν ευτυχως ,τις δικες σου αξιες.Παραπανω κουβεντα δενε χει νοημα,καν δεν καταλαβαινεις τι λεω.Παντως,καποια πραγματα φαινονται απο χιλιομετρα.
Αυτο που σε νοιαζει ειναι ο ερμος ο μπαμπας των τερατων,οχι ο ερμος ο μπαμπας της κορης.Νοιαζομαστε για τον μπαμπα του θυτη και οχι του θυματος.Τι πιο ξεκαθαρο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Δεκ 2018, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Athina__P
από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 01:32
Κάτσε να το ξαναπώ γιατί μπορεί να μην το διάβασες:
Και στο φινάλε σε άλλους χρωστάς να ξεκαθαρίσεις πράγματα και όχι σε μια Αθηνούλα που δεν ξέρεις

Πες τα σε αυτούς που πρέπει με τρόπο που να σε ακούσουν, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να σε ακούσουν.
-
User_601
από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:34
Athina__P έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 01:32
Κάτσε να το ξαναπώ γιατί μπορεί να μην το διάβασες:
Και στο φινάλε σε άλλους χρωστάς να ξεκαθαρίσεις πράγματα και όχι σε μια Αθηνούλα που δεν ξέρεις

Πες τα σε αυτούς που πρέπει με τρόπο που να σε ακούσουν, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να σε ακούσουν.
Εσυ νοιαστηκες και μιλησες γα τον μπαμπα του τερατος,του αγοριου δηλαδη,χωρις να πεις τιποτα για τον μπαμπα του θυματος,του κοριτσιου δηλαδη....οχι εγω,Συ ειπας,απλα δεν το παραδεχεσαι και τα μπουρδουκλωνεις...αλλα δεν.
Κια για πες...κορη η γιο εχεις;
-
Athina__P
από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 01:35
Κάποτε είχα χάσει μωρο κορίτσι και βρέθηκε μια ηλίθια και μου είπε δεν πειράζει, το επόμενο θα είναι αγόρι! Που μάλλον το μόνο της κατόρθωμα στη ζωή ήταν ότι είχε κάνει αρσενικά παιδιά Εσθήρ! Αυτά για την ώρα της ψυχανάλυσης. Κατά τα άλλα δεν με νοιαζει και τι πιστεύεις, αλλά βγάζεις ότι αυτό το πράγμα σε βασανίζει, κοίταξέ το λίγο.
Επίσης για κάποιο λόγο φαντάστηκες ότι κάπου αλλού είχα γράψει κάτι εκτός από αυτά που η ίδια είπα τώρα, αλλά δεν μου τα λες, τα κρατάς στο μυαλό σου μάλλον...
-
User_601
από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:37
Athina__P έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 01:35
Κάποτε είχα χάσει μωρο κορίτσι και βρέθηκε μια ηλίθια και μου είπε δεν πειράζει, το επόμενο θα είναι αγόρι! Που μάλλον το μόνο της κατόρθωμα στη ζωή ήταν ότι είχε κάνει αρσενικά παιδιά Εσθήρ! Αυτά για την ώρα της ψυχανάλυσης. Κατά τα άλλα δεν με νοιαζει και τι πιστεύεις, αλλά βγάζεις ότι αυτό το πράγμα σε βασανίζει, κοίταξέ το λίγο.
Επίσης για κάποιο λόγο φαντάστηκες ότι κάπου αλλού είχα γράψει κάτι εκτός από αυτά που η ίδια είπα τώρα, αλλά δεν μου τα λες, τα κρατάς στο μυαλό σου μάλλον...
Εμενα δεν με βασανιζει κατι αγαπουλα,εσυ κοιταξε λιγο παραπανω,τι ξεστομισες και ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ.ΚΑΙ ποιον ειπες οτι ΔΕΝ αξιζει κατι τετοιο.Ολα ΕΣΥ τα ειπες.Δειχνει πολλα.Παρα πολλα.
-
Athina__P
από Athina__P » 08 Δεκ 2018, 01:40
Ναι, βρε Εσθήρ, νοιάστηκε κάποιος να τυπώσει αυτό το άρθρο, νοιάστηκε μια εκπομπή να δημοσιεύσει τη γνώμη ενός πατέρα και εγώ το σχολίασα σε 3 γραμμές ξέρω γω, δεν είχα δικαίωμα λες, εδώ ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Γουατέβα! Στο είπα, μου έκανε κιόλας εντύπωση γιατί ήταν ο μοναδικός πατέρας που δεν έπαιξε με τη νοημοσύνη μας να παριστάνει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και να προσπαθεί να περάσει ότι ξέρει στα αλήθεια τι έγινε! Πολύ αξιοπρεπές το βρίσκω αυτό.
Τι να πω κιόλας! ΓΟΥΑΤΕΒΑ!
-
User_601
από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:41
ritzeri έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 01:29
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 20:09
ritzeri έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 18:45
Στο ποιον του θυματος;; ;;;
Αν μου βρεις ένα χαρακτηρισμό δικό μου για την κοπέλα, να μου το τρίψεις στην μούρη.
Αλλά επειδή δε θα βρεις, σου λέω από τώρα ότι έχεις χαζέψει και ότι δεν είναι δυνατόν να γινεται διάλογος με ανθρώπους εν παραισθησι
Άσε τις εξυπνάδες ritzeri.
Και σ' αυτό και στο άλλο σχετικό θέμα, οι αναφορές σου στο παρελθόν της κοπέλας αναφορικά με το αν γούσταρε, αν την βίασαν, αν ... αν... και η φυσικότητα που βρίσκεις στο να μεθάνε κάποιοι ξύπνιοι τις κοπελιές που θέλουν να πάρουν ομαδικώς, είχαν μοναδικό στόχο να καταλήξουν σ' αυτό που αναφέρω.
Μπορεί να με θεωρείς παρανοϊκή αλλά δεν μ' ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ζήσε στο μικρόκοσμο σου και απλώς να εύχεσαι να μην πέσεις σε κανέναν πατέρα ή οικείο πρόσωπο κάποιας γυναίκας όταν εκφράζεις αυτές τις ανοησίες λεκτικά και όχι πληκτρολογώντας.
Οι τύποι σαν και σένα αντιλαμβάνονται μόνον τη δυναμική της σωματικής ισχύος.
Ετσι, μούγκα στη στρουγκα
Επίπεδο Εσθηρ
Οι υστερίκες σαν εσένα αντιλαμβάνονται μόνο τη δύναμη των ψυχοφαρμακων
χαχαχαχα,πλακα εχεις βρε ριτζερακο.Ξεσκεπαστηκες και μιλας για το επιπεδο των αλλων;Για κατσε δες τι γραφεις και ελα μετα και μιλα.Τσιπα εχεις καθολου η μπαααααααα;.ΜΠΑ.
Σορυ που δεν το βουλωνουμε με ολους τους μισογυνηδες.Ωχ κουτουτσικο εσυ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 08 Δεκ 2018, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
από User_601 » 08 Δεκ 2018, 01:42
Athina__P έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 01:40
Ναι, βρε Εσθήρ, νοιάστηκε κάποιος να τυπώσει αυτό το άρθρο, νοιάστηκε μια εκπομπή να δημοσιεύσει τη γνώμη ενός πατέρα και εγώ το σχολίασα σε 3 γραμμές ξέρω γω, δεν είχα δικαίωμα λες, εδώ ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Γουατέβα! Στο είπα, μου έκανε κιόλας εντύπωση γιατί ήταν ο μοναδικός πατέρας που δεν έπαιξε με τη νοημοσύνη μας να παριστάνει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και να προσπαθεί να περάσει ότι ξέρει στα αλήθεια τι έγινε! Πολύ αξιοπρεπές το βρίσκω αυτό.
Τι να πω κιόλας! ΓΟΥΑΤΕΒΑ!
Ακριβως επειδη δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να παιξει με την νοημοσυνη μας ,ξες τι εκανε; Και το εχαψες αμεσως;ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!Αυτο ακριβως.Αν θες..σκεψου το λιγο
.Δεν μπορει να παιξει με την λογικη και το παιζει στο συναισθημα,και εσυ τσιμπισες.
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 08 Δεκ 2018, 04:26
τρια τα συμπερασματα
1.ο Μπλακυ ειναι μπιτ για μπιτ καραγκιοζης
2.Κανενας γονιος δεν γνωριζει πραγματικα το παιδι του
3.ο Μπλακυ ειναι μπιτ για μπιτ καραγκιοζης
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 08 Δεκ 2018, 04:47
foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 21:50
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 20:52
mao mao έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 20:14
Σοβαρολογείς τώρα;
και βεβαια σοβαρολογω.
ιδανικα η καταγγελια πρεπει να γινεται οσο το δυνατον συντομοτερα, και φυσικα ουτε μπανιο να κανει η βιασμενη πρωτα, για να υπαρχουν τα αποδεικτικα στοιχεια.
ειναι πολυ σημαντικο για την καταδικη των δραστων, και για την προστασια των επομενων θυματων τους.
αμα παιρνουμα καμμια βδομαδουλα να το σκεφτουμε καλα, ειναι ανευ ουσιας συνηθως, γιατι δεν υπαρχει τροπος να αποδειχτει το εγκλημα.
Η παραγραφη παντως θελει 20 χρονια και επισης αμα σου λεει για βιντεο σημαινει υπαρχουν στοιχεια.
Και στο κατω κατω μιλαμε απλα αν θα κατσει ο αξιωματικος υπηρεσιας να γραψει πεντε μαλακιες σε ενα κωλοχαρτο.
Αυτο βαρεθηκαν να κανουν οι κοπριτες και ειπαν ψεματα στα κοριτσια.
Θα ειχαν happy hour τα Εβερεστ
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 08 Δεκ 2018, 08:25
foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 21:50
Η παραγραφη παντως θελει 20 χρονια και επισης αμα σου λεει για βιντεο σημαινει υπαρχουν στοιχεια.
Και στο κατω κατω μιλαμε απλα αν θα κατσει ο αξιωματικος υπηρεσιας να γραψει πεντε μαλακιες σε ενα κωλοχαρτο.
Αυτο βαρεθηκαν να κανουν οι κοπριτες και ειπαν ψεματα στα κοριτσια.
"βαρεθηκαν να το κανουν" ειναι μια υπαρκτη πιθανοτητα, αλλα θε ελεγα πολυ δυσκολο για τοσο σοβαρο εγκλημα.
πιο λογικο ειναι, να εκριναν απο τα λεγομενα της, οτι δεν εχει καμμια πιθανοτητα να το αποδειξει, επειδη δεν υπηρχαν στοιχεια. ισως να μην υπηρχε βιντεο, η να μην εδειχνε οτι αυτο εγινε με τη βια. και να της
προτειναν να μην το συνεχισει.
σε καμμια περιπτωση δεν μπορουν να αρνηθουν την καταγραφη αν αυτη επιμενει. αν το κανουν και παει στους γονεις της η σε δικηγορο την εχουν πουτσισει αγριως.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 08 Δεκ 2018, 08:30
Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 21:54
Μιλάμε για έγκλημα.
Δε θα έπρεπε να καταγράψουν το συμβαν και να κάνουν έρευνα;
αν το καταγραψουν, κανουν ερευνα, προσαγουν κατηγορουμενους, και δεν βρεθει τιποτα, αμεσως βρισκεται κατηγορουμενη η κοπελλα, για ψευδη καταμυνηση η πωστολενε. αν της το εξηγησαν αυτο, πιθανον να μη θελησε να καταγγειλει.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 08 Δεκ 2018, 08:45
Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 08:30
Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 21:54
Μιλάμε για έγκλημα.
Δε θα έπρεπε να καταγράψουν το συμβαν και να κάνουν έρευνα;
αν το καταγραψουν, κανουν ερευνα, προσαγουν κατηγορουμενους, και δεν βρεθει τιποτα, αμεσως βρισκεται κατηγορουμενη η κοπελλα, για ψευδη καταμυνηση η πωστολενε. αν της το εξηγησαν αυτο, πιθανον να μη θελησε να καταγγειλει.
Να βρεθεί κατηγορούμενη για ψευδή καταγγελία επειδή δε βρέθηκαν στοιχεία; Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
- 3486 Απαντήσεις
- 62585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
06 Μάιος 2025, 13:19
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.