Κατά τα άλλα, επειδή έχω βαρεθεί τις παπαριές του κάθε φτυσμένου ...πατριάρχη, σαφώς και αν δεν γουστάρει να φοράει η κάθε γυναίκα μπούργκα, νιχάμπ ή χιτζάμπ και της επιβάλλεται ως κανών, ΕΙΝΑΙ χούντα.
Διευκρινιστική ερώτηση, μέχρι το Civil Rights Act το 1964 ήταν και οι ΗΠΑ χούντα;
Τίποτα πιο πρόσφατο ως επιχείρημα, παίζει;
Γιατί όλως τυχαίως, παθαίνετε μια χρονική σύγχυση όταν χρησιμοποιείτε τέτοια ερωτήματα.
Αν θες να παίξουμε, ακόμη και σ´ αυτό το πλαίσιο, κανένα πρόβλημα.
Μην φεύγετε εκτός θέματος παρακαλώ. Εδω είναι το νήμα όπου ενας παλαβός κυρηξε εκτάκτως στρατιωτικό νόμο, μεσα σε λίγες ώρες βγήκε η βουλή και του είπε σαλτα και γαμησου. Συγκρίνουμε αυτό το σκηνικο με τους απέναντι τους που βρίσκονται κάτω απο στρατιωτικο νομο εδω και δεκαετίες, είναι υποσιτισμένοι και τους κυβερνάει παππούς/μπαμπάς/γίος.
Πρέπει να καταλήξουμε κάπου. Ποιοί είναι πιο δημοκρατικοί; Την χούντα κούλη μπορουμε να την πιάσουμε σε άλλο νήμα.
[Nanos mode]Αυτή είναι η καλποκρατία σας[/Nanos mode]
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Κατά τα άλλα, επειδή έχω βαρεθεί τις παπαριές του κάθε φτυσμένου ...πατριάρχη, σαφώς και αν δεν γουστάρει να φοράει η κάθε γυναίκα μπούργκα, νιχάμπ ή χιτζάμπ και της επιβάλλεται ως κανών, ΕΙΝΑΙ χούντα.
Διευκρινιστική ερώτηση, μέχρι το Civil Rights Act το 1964 ήταν και οι ΗΠΑ χούντα;
Τίποτα πιο πρόσφατο ως επιχείρημα, παίζει;
Γιατί όλως τυχαίως, παθαίνετε μια χρονική σύγχυση όταν χρησιμοποιείτε τέτοια ερωτήματα.
Αν θες να παίξουμε, ακόμη και σ´ αυτό το πλαίσιο, κανένα πρόβλημα.
Θα έλεγα απάντα πρώτα σ' αυτή την ερώτηση και μετά θα έχω ένα λόγο να απαντήσω κι εγώ στη δική σου.
Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να λύσεις μόνος σου τις απορίες σου ή έστω ρώτα κανέναν φίλο από Ιράν - Κορέα κτρ.
Έλληνες πάντως υπάρχουν παντού, αυτό σε είπα εγώ και πληθυσμιακά είναι άλλη μια ολόκληρη+ Ελλάδα εκτός Ελλάδος.
Φίλους Έλληνες στο Ιραν δεν έχω για να τους ρωτήσω γιατί πήγαν.
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός οτι υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και περιφερειακές δυνάμεις όπως το Ισραήλ εξαπολύουν απειλές κατά καιρούς, καθώς και τρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Καλά, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Ιραν, Χούθί και ο κάθε ψεκοταλιμπάν της περιοχής μας είχαν ζαλήσει τα αρχίδια οτι θα καταστρέψουν το Ισραήλ, αλλά οι Έλληνες ακόμη πηγαίνουν εκει.
Εντωμεταξύ άμα ρωτήσετε κανέναν που έχει πάει στο Ιράν, θα σου πουν για ένα πολύ ωραίο μέρος, με ήσυχους ανθρώπους που δε σε πειράζει κάνεις.
Αλλά σύμφωνα με τα μίντια, σε σουβλίζουν στο δρόμο, πρέπει να προσκυνάς 3 φορές τη μέρα τη φωτογραφία του δικτάτορα, χρειάζεται να δίνεις κωλο αν στο ζητήσει φαντάρος κτλ
Άλλες συνθήκες διαβίωσης, άλλο αυτό όμως.
Και στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1973 οι τουρίστες την περνούσαν ζάχαρη σε ένα πολύ ωραίο μέρος, με ήσυχους ανθρώπους που δε σε πειραζε κάνεις
μην τον λες τέτοια, αφού δεν είναι αφελής σαν τους δυτικόπληκτους και μιλάει σοβαρά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός οτι υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και περιφερειακές δυνάμεις όπως το Ισραήλ εξαπολύουν απειλές κατά καιρούς, καθώς και τρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Καλά, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Ιραν, Χούθί και ο κάθε ψεκοταλιμπάν της περιοχής μας είχαν ζαλήσει τα αρχίδια οτι θα καταστρέψουν το Ισραήλ, αλλά οι Έλληνες ακόμη πηγαίνουν εκει.
Στο Εβραΐλ? Ποιός πηγαίνει? Αφού για να κατοικήσεις εκεί, πρέπει να έχεις εβραϊκή καταγωγή.
Εμ, θες νά 'χεις κι άποψη, τρομάρα σου. Άσε να μας πουν οι ψημένοι, κοσμογυρισμένοι, με φίλους παντού.
Αν εμείς παραδεχτούμε ότι έχουμε φίλους στη Β Κορέα ή την Κίνα πιστούς στο Κόμμα, θα μπούμε σε λίστα παρακολούθησης.
Επομένως είναι πολύ λογικό και βολικό να μην έχουμε.
Για εσάς δεν ξέρω, εγω στην Κίνα έχω φίλο στην Γουενζού.
Μην φεύγετε εκτός θέματος παρακαλώ. Εδω είναι το νήμα όπου ενας παλαβός κυρηξε εκτάκτως στρατιωτικό νόμο, μεσα σε λίγες ώρες βγήκε η βουλή και του είπε σαλτα και γαμησου. Συγκρίνουμε αυτό το σκηνικο με τους απέναντι τους που βρίσκονται κάτω απο στρατιωτικο νομο εδω και δεκαετίες, είναι υποσιτισμένοι και τους κυβερνάει παππούς/μπαμπάς/γίος.
Πρέπει να καταλήξουμε κάπου. Ποιοί είναι πιο δημοκρατικοί; Την χούντα κούλη μπορουμε να την πιάσουμε σε άλλο νήμα.
Θα απαντήσω σοβαρά. Είναι θέμα ορισμού προφανώς.
Αν θεωρείς σωστή δημοκρατία το Τζούτσε τότε η ΒΚ έχει πιάσει μάξιμουμ δημοκρατικότητας και οι άλλοι είναι κοντά στο 0. Αν θεωρείς σωστή δημοκρατία τη δυτικού τύπου, τότε η ΝΚ είναι γύρω στο 60% και η ΒΚ στο 0. Αν θεωρείς σωστή δημοκρατία τη Λαϊκή, τότε η ΒΚ είναι αυτή στο 60% με σαφή περιθώρια βελτίωσης, αλλά η ΝΚ παραμένει στο 0.
ευτυχώς που απάντησες σοβαρά!
Εμ, θες νά 'χεις κι άποψη, τρομάρα σου. Άσε να μας πουν οι ψημένοι, κοσμογυρισμένοι, με φίλους παντού.
Αν εμείς παραδεχτούμε ότι έχουμε φίλους στη Β Κορέα ή την Κίνα πιστούς στο Κόμμα, θα μπούμε σε λίστα παρακολούθησης.
Είσαι σίγουρος; Δεν είναι πολύ αργά, τα μεσάνυχτα ανανεώνεται η βάση δεδομένων.
Δε μου λές ρε τύπε, που έχεις γνωρίσει τόσο κόσμο, κάναν Οθωμανό γνώρισες?
Είσαι σίγουρος; Δεν είναι πολύ αργά, τα μεσάνυχτα ανανεώνεται η βάση δεδομένων.
Στο Messenger μιλάμε απο τότε που έφυγε απο Ελλάδα. Υποθέτω μετά απο τόσους ελεγχούς που έχω περάσει οι των ΗΠΑ ή του ΗΒ θα τα έχουν δεί τα chat μου. Εαν θέλει και η ΕΥΠ να μπεί, κανένα πρόβλημα.
Δε μου λές ρε τύπε, που έχεις γνωρίσει τόσο κόσμο, κάναν Οθωμανό γνώρισες?
Είχα μια τουρκοκύπρια συγκάτοικο στην εστία και με εναν τουρκοπύπριο έκανα αρκετή παρεά, αλλά no homo η φάση.
Χμμ, στην αρχή δεν έκανα την απαραίτητη σύνδεση και θεώρησα λίγο υπερβολικό το enaon, τώρα όμως ξέρω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.